A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ja, Macs, én is akartam kérdezni,h ennyi amerikai szomszédotok van? :lol:
zsancikant

Mivel holnap anyósékhoz utazunk és jó ideig nem leszek net közbelben, ezért kívánok Mindenkinek további békés és örömteli pillanatokat a további napokra. Sok sok szeretet és ölelést!!! :D

És
ISTINEK ÉS KAMILLÁNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT! :D :D

Kép Kép
curse

Zsanci,
Köszi :) Boriszod dumája nem semmi :lol: :lol:

Kép Kép
curse

Sziasztok Lányok!
Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok Mindenkinek!
Az utóbbi napokaban pörögtem mint a búgó csiga.
Ma is voltak vendégeink (Anyósék :shock: ) Holnap mi megyünk oda... Holnapután egy jó baráték jönnek, szóval pörgök tovább ...... :lol:

Boldog névnapot Évának és Ádámnak!
VICA!!!! Természetesen ez Neked is szól ;)

Most megyek, kicsit visszaolvasok, aztán L-dőlök.

Mindenkinek további szép estét....öööööö éjszakát.

Ja, Pocak,
gyerekszáj
:lol:

Adél egyszerűen :P :P :P :P :P

Igi meg 8)

Na, L :)

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Évák, Ádámok és Gabriellák, nagyon boldog névnapot nektek! :)

Egyebekben továbbra is nagyon szép Karácsonyt mindenkinek :)

néhány kép:

egy normális családi kép, és még photoshopolni sem kellett :wink:
Kép

D+M a fa előtt
Kép

vera
kisün

Sziasztok!

Mi is nemsokára indulunk vidékre, úgyhogy csak dobok Karácsonyi fotót, bár nálunk nem szokás ünneplőbe öltözni... :oops:

Itt Bendi a nagy pillanatban!
Kép

Itt pedig puszit küld nektek!
Kép

Mindenkinek további Boldog és Békés Karácsonyozást!!

Aki útnak indul, mint mi óvatosan, mert esett a hó! Aki meg nem megy sehova az építsen hóembert! :)

Névnaposoknak is Boldogot!!

ruz
ruzicsky

Sziasztok!

Karácsonyi ajándékként betörték a kocsi ablakát :( ennyit a rokonlátogatásról és egyebekről

Kép

Kép

:D
szrekuc

és elvitték a cd-srádiót; már voltak kint csini rendőrök ;) most várom a helyszínelőket 8) addig ki kell rakjam a hullát a csomagtartóból :mrgreen: :lol:
(a tettesnek meg legalább nőjön be az orra luka :twisted: )

Kép

Kép

szrekuc

és az énkabátomat is meg a gyerkő váltókabátját
ööö..király

Kép

Kép

szrekuc

megvolt a helyszínelés is - kedves, de rettentő kiábrándult rendőrbácsi járt itt, hosszasan ecsetelte, mennyire szarul működik a rendőrség
ami nagyjából ismert - pl akik most a kocsimat feltörték, valszeg az általános iskolai iskola- illetve osztálytársaim vagy azok haverjai, itt laknak a környéken, nyílt titok h autólopással és feltöréssel múlatják idejüket és mégse tudják elvinni őket
vagy ha igen., nincs értelme, aki nem ölt, annak csak várólistán van hely a börötnökben :shock: szóval tanulságos beszélgetés volt :?
még kiderült hogy elvittek cd-ket; azt mondta, annak örüljek, hogy a kocsit nem lopták el illetve hogy a gyerekülést nem vitték el; sajnos, amit nem hittem el, mégis azt kell tenni - minden egyes alkalommal mindent bevinni aztén újra ki (mondjuk 2évig gond nélkül állt az utcán az autó)

ja és ezekkel a tolvajokkal semmit nem lehet csinálni, még ha ujjlenyomat is van, ha 1000 ilyen esetnél minden esetben ott van az illető ujjlenyomata, akkor se lehet bizonyítani, hogy ő volt, hiszen ha közterületen áll az autó, bárki tapizhatja és lehet hogy az 1000 esetben szereplő barátunk csak egy perverz autósimogató :lol:

szeretném hinni, hogy a világ sokkal-sokkal jobb, mint amit a rendőrbácsi vázolt (és ez csak szerencsére egy piti dolog, nem emberélet vagy nagyobb kár) :D

Kép

Kép

szrekuc

Sziasztok,

Mennyi szépséges család gyönyörűbbnél gyönyörűbb mamákkal és papákkal. :-)

Nuk: nekem az első képen nagyon tetszik a kis Mikulásod, nagyon helyes. És továbbra is várom a számlaszámot.... :roll:

Szrek: bakker, ez olyan szaharin érzés, de tényleg örülj, hogy van autó... tudod nekünk azt vitték. Rohadjon le a keze, aki karácsonykor ilyet tesz, máskor is, de ilyenkor különösen. Brrrrrrrrr olyan dühös tudok lenni, amikor elrontanak szép ünnepeket. :o

Zsan: vártam hívásodat, hogy kéred-e a szert. Remélem az, hogy nem hívtál azt jelenti, hogy már jobban. Nem tudtam netezni, bocsi...

Kisün: szépek vagytok nagyon. Dóci mekkora csajszi már, szépséges, igazi kishölgy.

Viktóriáknak, Éváknak, Ádámoknak utólag is nagyon boldogot.

Ruz: mi is küldün puszikat nektek. Nagyon helyes a nagyfiad.

Curse: Adél kedvencemet is pusziljuk... Fanni is hasonló babát kapott mindenféle felszereléssel, irtó heppppppppppi.

Rid: sajnos a menés még odébb van, egyenlőre tornak, simi és szárnypróbálgatások. Nem szabad terhelni, a kövi röntgenig.

Jaj, csengettek... pusz Mindenkinek

Kép
Kép
johanna1975

Johi,
köszi :D

és igen, csudaszépek a gyerkők meg a családi, karácsonyi fotók! :D

Nuk,
guszta az asztal :D :D és várjuk a csiniruhás képeket is :D de kis Mikulásnak is nagyon helyes :D

Sün,
hosszasan időztem fotótokon, hogy melyik gyerkő kire hajaz :lol:
arra jutottam (természetesen nagyszülők ismerete nélkül), hogy óriási és nagyon szép Dóci lányod szeme a tied (mármint formára, színre nemtom) , az orra, vonásai viszont apjáé, Marci meg pont fordítva :D :D :D szerintem ;)

Curse,
nagyon szép Adél ebben a helyes estélyiben :lol: és a hintalóról "Anya, segíts!" tekintettel néz rád :D vagy "ezt most miért?!" :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Zsan: Borisz dumája tök jó.

Kép
Kép
johanna1975

ma este 7-kor a MARCZIBÁNYI TÉREN Kaláka klub keretén belül KALÁKA KARÁCSONYI KONCERT :D :D :D ha vkit érdekel :D

Kép

Kép

szrekuc

Sziasztok!
Szrek, bakker, és pont most...a rohadékok... :twisted: :evil: :twisted: :evil:
Bizos,h nem olyan a világ, ahogy a rendőr látja, ő túl sokat lát a rossz oldalából. Anyósom pl.kórházban dolgozik, és mindenben betegséget, balesetet, a lehető legrosszabbat látja, ez is foglalkozási ártalom.
Remélem, azért a szenteste jól telt!

Gyerekszájak :) :) :)
A fótók pedig gyönyörűek! Adél kicsit olyan ebben a ruciban, mint Borim, hiszen majdnem egyidősek. :) MikuRéka is ééédes, de a csirkelábevés :lol:

Kisün szépek vagytok! :) (És vhogy Król eszembe jutott az angol/amerikai történelem óra:) )

Nálunk tegnap nagyszülők, nagynénik, meg egy dédi, össz 15 ember vacsizott (hoztak is, főztem is). A 15ből 12en betegek... Nagy családi víruscserét rendeztünk. B a 3ból egy, aki jól van, meg az apja. P már du.is panaszkodott a fülére, aztán jobban lett, de éjjel megint fájt neki, többször volt fönn, de csak hőem.ig jutott. Reggel az ügyeleten kezdtünk, azt mondták,h nagyon náthás, de nem kell gyógyszer, és a füle sincs még begyulladva, de ha nem porszívózzuk, akkor lesz. Csakhogy RETTEG a porszívózástól... Nemtom így mi lesz, most fújja 5 percenként, mint a kisangyal, hoyg megússza.
Rengeteg lett az ajándék, B úgy örült, mintha mindent értettvolna, babát, motorikot, lapozókat kapott, meg rugós hintát. P meg sok mesekönyvet, vonatokat, fajátékokat, de a FŰTŐHÁZ volt a legnyerőbb!
Holnap mennénk Nagyanyósékhoz vidékre, csak nem tudom,h hogy lesz P. Pedig nem valószínű,h Nagyanyóssal lesz még máskor Karácsony... :(

Indi, gondolok ma rátok nagyon!

További szép ünnepet mindenkinek! (Ébredés van).
rídonli#

Ríd,
12 emberkének jobbulást! +++

Szrekuc,
na, király kis ünnepi hangulat. :( De tényleg nézd a jó oldalát: cd.ket újra be lehet szereni könnyedén, ülés megmaradt és nem vették észre a tetemet hátul. ;)
Bizti fizet ilyenkor? vagy beléd kell, hogy menjenek, másképp nem? +++

Indi,
ma már jobb, mint tegnap, ugye?

Ünnepes képek szépek.
Megyek, leért a káposzta, vár a beigli. :D
neet
neet

Szrek,
savoyás auchanban akciós és egész jó télikabátok vannak. Tudod, ilyenkor már nem szokás kabátot venni, így akciós. ;)
neet
neet

Sziasztok Anyákok! Köszönöm szépen a sok együttérző szót! Sajnos nálunk a szenteste mindig pocsék, tényleg a túlélésre jástzunk ilyenkor -az igazi ünnepet pedig az adventi időszak jelenti,. De most tele a szivem boldogsággal, olyan tökéletes volt a mai nap, amilyet csak a filmekben lát az ember. Majd le is irom, de most még nincs időm. Viszont folyamatosan gondolok mindazokra a csodálatos barátaimra, akiknek ez az élmény a Fentebbvalón kivül köszönhető. És én msot meg is köszönöm ezt. A többit később.

Szrek :) Hát erre már tényleg nincsenek szavak. Nagyon sok jónak kell msot már következni nálatok, hogy kompenzálhassatok.

Ridonli Ennyi beteg ember egy rakáson :(
indianyo

Indi: mai napotok :lol: :lol: :lol:

Gyors help: kötőhártya gyuszi gyógyítására mi a mai trend???

Köszi

Pussz: Pocak
pocakpacni

Köszi csajszik :D aranyosak vagytok :D

Ríd,
bulást :D
családi víruscsere :mrgreen:

Indi,
remélem, de igazából az én butaságomból is jönnek a gondok vagy a nem egyértelmű helyzetek; reméljük, lassan csak okosabb leszek :D

Neet,
köszi, már előástam egy régi kabátot, idénre megteszi és még beleférek :mrgreen:
van casco, a baj az, hogy 50 000 az önrész; ha van külön üvegkárra casco az jó mert az csak a kár 10%-át jelenti (8-10e) de ha nincs (most nem emlékszem) akkor szívás, mert az 50e önrész meg sok ls nem biztos h érdemes lesz cascóra csináltatni; mondjuk nem a rádió az érdekes, az le van tojva csak így nem lehet autóval menni illetve sehol sem otthagyni illetve beleesik a hó
és ezért volt fontos a rendőrt kihívni, mert ugyan a tettest soha el nem kapják és a szajré se lesz meg soha de a biztosító felé kell a papír, hogy nem én loptam el a magnót (elméletileg arra is szól a casco, de megint csak az van h 27e volt a rádió és 50 az önrész szóval ott ahol a part szakad)
szóval tanulság az van ;)

Kép

Kép

szrekuc

Indi,
:D kíváncsi vagyok a napotokra! :D :D

Kép

Kép

szrekuc

mai rucim:

Kép

Ma voltunk anyuéknál, de sajnos Réka is náthás lett reggelre, köhög is, én is, a sógornőm is, anyu meg még beteg, szóval nálunk van a központi bacicserélő :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Ráadásul (ez már korábban is probléma volt), nagyon látszik Rékán, hogy nincs fejlesztő... Már mint nem a fejlődésén, hanem, hogy nincs kifárasztva. Most is még ott Csimpifonozik aptya vállán... Én hiába nyüstölöm, nem tudom úgy átmozgatni, mint a Kornélék. Ráadásul ugye a rokonok ma csak kézben tartották, nem tudott sokat közlekedni... Össze is vesztem a nagymamámmal, de úgy, hogy a végén már üvöltöttem vele, mert úgy döntöt, hogy ő nézni akarja a Rékát és nem engedte, hogy átforduljon. Erre én mondtam, hogy ne korlátozza, ő meg: de ő látni akarja, én meg: engem az nem érdekel stbstbstb...

Hát, valahogy én sem vagyok kiegyezve ezzel az idei karácsonnyal... Zolit tegnap lehurrogtam, mert azt mondta, jövőre menjünk el valahova, de most már egyre jobb ötletnek tartom...

Réka ilyet kapott:
http://elado.slando.hu/budapest/fischer ... 73501.html
Tök jópofi, mert akar utána "rohanni". Zoli meg rá is ültette és még úgy is ment! Meg kapott bodykat, meg halálfejes-rózsaszín hátizsákot, benne gyerek-bibliával 8) 8) 8) 8) (ezt a tesóméktól)

Szrek:
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Köcccse gyógyszerre a szemét állatja! :twisted: :twisted: :twisted:

Curse:
Adél édi!!!!

nukada

Sziasztok,

Boldog Névnapot kívánok Indinek ezúton is :)

Képek szuperek, dedek gyönyörűek :)

Köszönöm a megemlékezést, nagyon jól esett :)

Előbb már írtam, de valahova eltűntette a bnet :(

Szrek :) sajnálom :( ismerem az érzést :( autó feltörés szintén, pedig előtte évekig kint állt a kocsi az utcán, ablak be, magnó ki, cd-k ki, nyomozati eredmény ohne. Utána még épp el tudtunk rohanni bontóba ablakért, és találtunk egy illetőt, aki hajlandó volt soroskívül betenni a helyére, hogy legalább zárható legyen. Mindez történt december 23-án. Boldog Karácsonyt :evil: Valami hasonlót gondoltam én is jutalmául, mint Nuk...

Barbi :) sajnos még egy kicsit betegesen, taknyosan ünnepeltünk, de ez mit sem számított a manó boldogságához :)

Indi :) sajnálom a szent estét :( várom az élménybeszámolót a mai napodról :) Dominónak mit készítettél Karácsonyra?

Mit írtam még az előbb???? Nem emlékszem :(

De ezt most elküldöm :)

Vica

Kép
Kép
vica94

Mai napról írtam a naplómba. Nem férne ide, meg túl személyes és helyenként ömlengős.
indianyo

Indi :) minden kérdésemre választ kaptam, köszönöm :)

Vica
vica94

Nem tudom, mikor tudok megint jönni, ezért

Boldog Névnapot Kívánok Istinek és Kamillának :)

Vica
vica94

BOLDOG ÉVA, ISTVÁN ÉS KAMILLA NAPOT! :lol: :lol: :lol:

(remélem jól emlékszem, hogy Adélét máskor tartjátok...)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Először is BOLDOG ISTVÁN ÉS KAMILLA napot!

Aztán meg:
Szrek: kocsi :twisted: , remélem, azóta már sikerült megoldani az ablakot, legalább átmenetileg.

Indi: jó volt olvasni az örömötökről! Kapott Dominó valami keresztnevet, vagy azt nem szokás?

A képek nagyon szépek mind! Én is rakok mindjárt, Adéllal tesóruhások vagyunk. :wink:
Kép
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 67.449.jpg[/img]
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
tinu

Indi: gyönyörű lehetett, és nagyon szépen leírtad. Örülök, hogy ilyen szép fényt hozott ez a karácsony Nektek.

Tinu: mekkora már a leánykád, cukorfalat.. :lol:

ISTI és KAMILLA boldog Névnapot kívánunk Nektek.

Nuk: Rékának szép a rucija és a vonat is pöpec amit kapott.

Pocak: jaj, kinek lett kötöhártyagyulája? Jobbulást Neki....
A trend mi az nem tom? De homeopátiában utána olvastam, hogy mit lehet:

Argentum nitricum 9ch: gennyes váladék a szemben, ami összeragasztja a szemhéjakat. Fényre és melegre rosszabbodik, hűvös levegőn javul.

Euphrasia officinalis 9ch: piros, vérbő kötőhártya, bőséges, maró jellegű könnyezés. A szemhéjak gyulladásos váladéktól összeragadnak. Meleg szobában és fényre rosszabodnak. (én ezt tartom itthon, golyóban és cseppben is, én erre esküszöm.) :-)

Hepar sulfuris: 15-30ch: bőséges mennyiségű gennyes váladékra adható. A tünetek hidegre, érintésre és legenyhébb huzatra is rosszabbodnak, melegre javulnak.

Mercurius solubilis 9Ch: sárgászöld színű maró jellegű, gennyes váladék a szemben. Melegre és fényre rosszabbodó tünetek.

Pulsatilla pratensis 15ch: sárgászöldes, sűrű, krémszerű, nem maró váladék a szemben. Az állapot hűvösre javul.

Kép
Kép
johanna1975

Istinek és Kamillának boldog névnapot!!!!!!
Meg az Éváknak is utólag!!!!!

Mi itthon, betegen, már megint :roll: :roll: :roll: :roll: :? :? :? :? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Már kezd tele lenni a puttonyom ezzel az egésszel. Egész életemben nem voltam összesen ennyit beteg, mint ezen a télen.

Johi, Deni:
Küldöm majd a szla számot!!!

nukada

Sziasztok!

Nagyon Boldog Viktória, Éva, István és Kamilla napot!!! (még benne vagyok a 8 napban :oops: :lol: )

Johi: köszi szépen, sajnos azt sem tudom biztosan, hogy az e egyáltalán. A csajszimnak tegnap nagyon piros volt a szemefehérje, de nem váladékozik, egy kicsit viszketett Neki, meg fájt, de azt sem nagyon, mert nem panaszkodott rá. Ma már csak egész kicsit piros és váladék-könnyzés azóta sincs. Úgyhogy passz...

Indi: megkönnyeztem az írásodat, csodás élmény lehetett!!!

Pussz: Pocak
pocakpacni

Boldogságos Éva, Isti, Kamilla napot kívánok!

Szrek!
tetves tolvajok! :/ ráadásul milyen egy pitiáner senkiházi az, aki télvíz idején kabátot lop, s még egy kocsi ablakot is összetör hozzá.
e örö e bodottá = e öröm, e boldogság.

8 fős vendégsereg letudva, nagyon jó volt, élveztem, csak kicsit fárasztó volt, de imádtam, hogy itt vannak a szüleim, s mindenki, aki számít.

Vica!
képzeld, hogy férjem vmi nagyon vastag fát vett és a szomszéd adott neki egy más rendszerű lábat, amiben szög van, amit rá kell ütni, mert nem lehetett volna befaragni a lábatokba. viszont a fa gyönyörű, én még nem igen láttam ilyen szépet, puha selymes a "szőre" :D, s terebélyes, mint én. :)

ancsipancsi

Ancsi,
puhaszőrű és terebélyes :lol: :lol: Mennyire vagy terebély? Mármint pocak hogy áll? Már csak bő 100 nap? :shock:

Nukada,
nektek is gyors jobbulást!! ++

Indi,
én mostanában nem vagyok meghatódós hangulatban, de azért szépet írtál. A hiba az én készülékemben van. ;) Ellenben a lányomon nap, mint nap hatódom, szal van még remény. :D

Kérdés: melyik musical ment a tv-ben? Eszter odaáll az apja elé és mondja: "-Nem engedi az apukájuk, hogy énekeljenek és bolondozzanak, mejt... mejt... koszojú." (szigorú) :lol: :lol:
neet
neet

Boldog névnapot Éváknak, Kamillának, Istinek! :D

Olyan gyorsan elmúlt ez a Karácsony is. :(
Viszont a következő 5 napban nem főzünk :D számításaim szerint addig tart ki a maradék :wink:
Nagyon jó volt, az én babucim annyira élvezte, mondjuk beleadtunk apait anyait :D mégis a legjobb az egészben a reggel
1/2 10-ig lustálkodás, a napi két közös szánkózás szóval jó együtt és még egy hétig tart!! :D :D :D :D

Szépek a karácsonyfák és játékok előtt toporgó dedek :)

Kép
akata

Szrek :) - szerintem a világ olyan amilyennek a rendőrbá mondta - viszont sokan vagyunk benne akik nem olyanok és hiszem, hogy egyszer felülkerekedünk :)
az eset meg mega :evil: :evil: és most már minden drukkom a tiéd, hogy történjék valami nagyon jó veletek végre :)

Kép
akata

Akata,
abban igazat adok, h marha gyorsan elment.. de a fél 10ig lustálkodás?? Hát sajna nem. :( Maradt a 6os, fél7es kelés, ellenben az este 8 helyett jó, ha negyed 10kor beájul a ded. Megyek én is ájulni, zapa holnap már dolgozik, de káár.
neet
neet

Kata,
köszi :D én is remélem (Jesszus ennyire problémás vagyok? :mrgreen: :lol: )

Kép

Kép

szrekuc

Boldog Karácsonyt! :D :D :D

Köszönjük mindenkinek a köszöntéseket, egyúttal mi is pusszantjuk Vicát és Kamillát! :D

Szrek, annyira de annyira fölháborít, ami történt! :evil: :evil: :evil: Nőjjön be az összes többi luka is az illetőnek :evil:

szépek a családi képek! :D mesélhetnétek, hogy ki mit kapott, a gyerkőcök minek örültek a legjobban :)

Kisün, királylány Dóci nagyon-nagyon teccik! :D az utóbbi egy napban sűrűn emlegettem az örökbecsű gondolatodat, miszerint a jó anya csak azután esik ágynak, miután meggyógyította a betegségből az egész családot. Hát így jártam :lol:
Indi, remélem nem adtam át Nektek a bujkáló bacikból! :oops: :(

megyek dolgozni, itt már elindult a hét... hurrá :twisted:

votiv 8)
votiv

nagyon köszi, tényleg, olyan szupercsapat vagytok! :D :D :D

Vot,
bulást :D
vasárnap megjelentek? azért remélem, tudsz pihenni is :roll:

Kép

Kép

szrekuc

Neet:
Muzsika hangja??????? :wink:

Blogomban történt egy érdekes, nem írom le, akit érdekel, nézze meg...

Réka már jobban, most én szenvedek... Kicsit spirituálisan hangzik, de olyan, mintha átjönne belém a betegsége. Rendre ugyan azokat a tüneteket produkáljuk! (a cicnövesztésen kívűl, bár azt is rám ragasztaná :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: )

nukada

Szrek, igen, az idén nem hagytunk ki egyetlen hetet se, még húsvét vasárnap is megjelentünk, meg aznap szültem is :D
Néha azért előfordul, hogy pont pirosbetűs napra esik vasárnap, olyankor meg szombaton jelenünk meg :twisted:

Nuk, hát én épp ott olvasgattam a blogodban (munka helyett :P), és nem hagyhattam szó nélkül :)

votiv 8)
votiv

Nuk,
az. :)

Votiv,
apa is dolg ma már.

Jobbulj te is. ++

neet
neet

Votiv: annyira tetszett a bonsai-gyerek dolog, hogy azóta gyakorlunk különféle változatokat. Pl. a tesómék karikor beszóltak, hogy miért adok cukros teát a gyereknek. Válaszolhattam volna: "azért, mert mi a Nagy Fogyásra gyúrunk, törődünk a gyerek karrierjével." :mrgreen: Vagy: "mi miniszumóst nevelünk". :mrgreen: Ehelyett csak azt a barátságtalan mondatot sikerült kinyögnöm, hogy "neveld a saját gyereked, ne az enyémet". :? Na még van hova fejlődnöm. (Ja, és igazából csak visszakaptam, mert én is megjegyeztem neki korábban, hogy talán előbb fel kéne forralni a kecsketejet, mielőtt a gyerekének adja... :roll: )

Kép
Kép
tinu

Tinu :) nem tudom, hgoy a protestáns egyházaknál mi a szokás keresztnév-ügyben, erről nem beszéltünk, Dominó nem kapott. Katolikusoknál védőszentet választanak. Mi meg meghagyjuk neki az összeset - vigyázzanak rá mind :)

Vica :) Az ajándék még nem készült el teljesen, egy százlábú kukacot kap Dé, de későn ért ide a belseje és nem maradt már rá idő. Sebaj, neki ez még nem jelent semmit, boldog lesz vele a jövő héten is. Kapott egyébként kis fa teherautót és hörcsögmászókát szintén fából - tőlem.

Éljen és örüljön az összes névnapos!
indianyo

Nuk: ezen a blogoson először felcsürtem az agyam, aztán pedig csak nevetni tudok, hogy lehet valaki ekkora surmó??? Nem is ismer, ha ismerne tudná, hogy mindent milyen szépen csinálsz.
Azért egy aláírást tehetett volna.

Kép
Kép
johanna1975

Kész az autó, és úgy gondolom, érdemes szót ejteni róla:

Reggel körbetelefonáltam egy pár szervízt, mindenhonnan elhajtottak, vagy üveg nem volt vagy tele voltak már, de mindenhol ajánlottak valakiket,mindenhol ugyanazt az egy helyet javasolták, hogy ott szuperek, meg is csinálják, menjek nyugodtan.
9kor kezdtek, felhívtam őket, hogy vihetem-e a kocsit, ők azt mondták, igen, ha 10-f11-re odaérek, max 2 óra alatt megvan.
F11-re odaértem, 11kor már meg is kaptam a munkalapot (addig telefonok stb), másfél órát mondtak.
F1kor odamentem, és lám, kocsit még be sem vitték a garázsba, úgy áll kint, ahogy leraktam. Fickó mondta, hogy bocsi, csúszás, ne aggódjak, majd telefonál, most már beviszik, max egy óra. Ez volt f1kor.
F3-kor én telefonáltam rájuk, hogy mivan, mondta megint, hogy majd telefonál,nyugi, még nem tudtak nekikezdeni.
F4kor odamentem, hogy én most mást elhozom, akármi van - akkor fejezték be épp, az egész meló max fél óra lehetett.
És a bajom ezzel az egésszel az, hogy mondja akkor meg, hogy du4-re menjek vissza a kocsiért, ne azt, hogy majd mindjárt. Előttem levő mazdásnak meg tudta mondani. És érdekes módon, mikor odamentem ,előttem olyan kocsik voltak bent illetve már készen, amik a munkafelvételnél reggel még nem voltak ott - német rendszámú bmw, merci, luxusterepjáró - nyilván nagyobbat lehet vele kaszálni, mint egy kis Ibiza üvegével.
Nem cascóra lett végül, mert ugyanott lettem volna árban, számlát legalább kaptam és legalább kész van. Csak egész nap nem voltam Ábellel, hanem a közeli westendben lehettem, éljen (se pénzem, se kedvem shoppingolni vagy plázázni...) :D
Apjuk szerint én vagyok negatív, hogy kiakadtam ezen az egészen. Mondjuk nem dühöngtem, mert minek, csak szomorú az egész. Persze, ha adok vmit külön a fickónak, akkor biztos előrevesznek, de az a nonszensz kategória.
Szóval kész a kocsi. :D

Kép

Kép

szrekuc

Szrek,
apák idegesítően nyugodtak tudnak lenni. :lol: és minden jó ha vége jó. Éljen a meleg, ablakos autó! :) És ilyenkor én is a plafonon, ahelyett, h szépen elcappuccinózgatnék a vesztendben. Mert arra máskor úgysincs idő... ;)

Eszci is hivatalosan taknyos lett, voltunk dokinál, kapott gyógyszert.
neet
neet

Neet,
:mrgreen: hát nekem ez az abszolút időpazarlás kategória volt sajna (meg egyedül is voltam majdnem végig) és a westend amúgy is a legstresszelőbb pláza (hányós szmájli)
szóval másképp számítottam és nem is tudtam élni a nagy szabadsággal - mondjuk vittem volna a könyveimet, az más tészta ;)

Kép

Kép

szrekuc

Te Nuk, hogy találták meg a Te blogodat ilyen **** némberek??? :o nem hiszek a szememnek, mikor olvasok.
Jaj de jó kis topik ez, egy igazi kis sziget, milyen más itt a hangulat :)

votiv 8)
votiv

Szrek,
igazad van, westend botrányosan idegen és félelmet keltő pláza. ;)
Sose megyek be, egy kezemen megszámolom, összesen hányszor voltam, ebből a legutóbbit nemrég, mivel kiderült, h szinte csak ott van Levi's bolt (+még Mammut és Árkád és slussz), de mikor kiderült, h a Levi's nem gyárt többet női 501est :cry: :cry: :cry: :cry: , be se teszem többet a lábam abba a monstrumba. Olyan embertelen. Bezzeg a Campona, az a miénk. :) Oda úgy megyek, mint aki hazamegy. :D
neet
neet

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: