Kedves Viktória topiktársunknak boldog névnapot
Innen is szép, békés készülődést mindenkinek!
egy gyerekszáj:
Isti ma a húslevesben főtt csirkenyakkal ismerkedett, de mondtam neki, ne egye meg, mert az már csak csont.
Erre ő megpróbálta összeilleszteni a darabjait, és közben beszélt hozzá, hogy "Rosszcsont! Etört!"
Szrek, tegnap nálunk is hosszú volt a műszak (soha nem volt még ilyen), Istók majdnem 1-kor aludt csak el! Liliróza meg 23h-kor
mert persze egyik se aludt el, míg mi a színházban voltunk, és utána is kellett nekik egy kis idő, míg "felengedtek".
A színház csúcs jó volt, én nagyon élveztem!
A Gálvölgyis szereposztást nyugodtan ajánlom bárkinek, különösen ha csípi az Őrült nők ketrece-típusú sztorikat, a traveszti poénokat meg a harsány pasikat női ruhában

a mellettünk ülő, konszolidált házaspárnak pl nagyon nem tetszett, de asszem ők a Hitler tavaszán sem röhögtek volna
Ríd, és bárkinek szüksége lenne rá,
a VINCETOXICUMOT tényleg érdemes eben az időszakban otthon tartani, nekünk csak az elmúlt 1 hónapban 2x is nagyon jól jött.
Szuper jó a téli vírusokra, influenzára, mindenre, ami úgy kezdődik, hogy magas láz, levertség, ólmos fáradtság, végtagfájás, fejfájás (homlokban, szemek közt, tarkónál), gyulladt torok, duzzadt nyirokcsomók, fájdalmas nyelés, száraz köhögés (később lehet hurutos is), csöpögő orr stb. És pihenésre, ágymelegre javul
Hála a szernek, 2 nap alatt kijötttünk egy nagyon durva influenzából

ok, egy kis Oscillococcinummal még jobb volt a hatás