A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Curse, Deni!
köszönöm kérdésetek, a vizsga jól van, minden oké, frankó! :)

Nuk,
én a csomóról nem, de a cicinagyobbodásról ezt tudom: nálunk Lencse cicije már hónapok óta nagyobb volt (egyik), főleg a mellbimbije duzzadt meg, mikor anyósom addig idegesített, hogy elvittem egy gyereknőgyógyászhoz. az pedig azt mondta, hogy ritka esetben van valami hormonbibi, de ha előbb az egyik, majd a másik cici nagy hónapokig, az nem gáz, hacsak nem szőrösödik közben a gyerek feltűnően. úgyhogy ennyiben maradtunk :)

én most szerintem pár napig nem leszek, mert ma kezdek takarítani, főzni, holnaptól 8 fős vendégsereget látok el 3 napig.
ancsipancsi

Kép Kép
ancsipancsi

Kis-és nagybetegeknek gyors gyógyulást!!!

Nuk,
Szerintem is vidd dokinénihez!

Ríd,
Gratula barinődnek, szép méretek :o :D És hazaengedik őket holnap? Írtad múltkor, h nagyon szeretnének otthon lenni karikor, ami persze érthető, csak vajon a kórházban is így gondolják :?

Indi,
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!! :D :D :D

Szrek,
Nem semmi Ábel :shock: és legalább későn kelt, ha már így megtréfált.
Mi tegnap totál elaludtunk, párom elfelejtette, h a telefonja csak hétköznap van ébresztésre állítva, pedig neki tegnap dolgozni kellett. A vicc az egészben az, h Adél sem kelt fel. Én riadtam fel fél11-kor :shock:

Ancsi,
Örülök, h sikerült a vizsga :D

Mi még ma megyünk megvenni a karifát, takarítás is még hátra van és az ajándék csomagolás is, a sütésről már nem is beszélve :lol:

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Mi is csatlakozunk a jókívánságokhoz:

Kép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Akkor majd ha Réka olyan szőrös lesz, mint Csubakka, elviszem dokihoz... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Most kivárom az ünnepeket, mert semmi baja nincs ezen kívül, nem nyűgös, eszik rendesen... Ha marad, két ünnep közt elvisszük megmutatni!

Indi:
Isten éltessen!!!!!

nukada

Indi :) Nagyon boldog névnapot!!!!

Curse :) Ne legyél szomorú, lényeg hogy sikerült kinyomtatni a képeket! :wink: és szuper, hogy az ünneplő ruci is megvan! :D ugye teszel képet majd róla? Fél 11-ig alvás?? ilyen nincs is!!! :lol:

Ancsi :) Gratula a viszgádhoz!! :D Lencsiről nagyon jók ezek az ünnepi képek!! :D :D :D

Ríd :) Bulást Nektek!!! ++++ Barátnődnek gratula!!

Gabi :) Orsidnak is bulást++++

És minden betegeskedőnek is bulást ++++++++++++++
Na vár engem is a millió dolog meg az altatás, szép készülődést mindenkinek!!!
denizsa

Békés, szeretetteljes karácsonyi ünnepeket és egészségben, boldogságban gazdag új évet kívánok!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Zsanci, nagyon drága vagy, hogy rám is gondoltál az 1700-nál!
A 85 ezerhez is gratula, öröm, bódottá!

Én is kívánok mindenkinek meghitt, szeretetteli, nagyon boldog Karácsonyt!

A jövő év pedig állítólag sokkal könyebb és szebb lesz, mint az idei! :D Úgy legyen!
marcangoló

Kedves Viktória topiktársunknak boldog névnapot :D

Innen is szép, békés készülődést mindenkinek!

egy gyerekszáj:
Isti ma a húslevesben főtt csirkenyakkal ismerkedett, de mondtam neki, ne egye meg, mert az már csak csont.
Erre ő megpróbálta összeilleszteni a darabjait, és közben beszélt hozzá, hogy "Rosszcsont! Etört!" :lol:

Szrek, tegnap nálunk is hosszú volt a műszak (soha nem volt még ilyen), Istók majdnem 1-kor aludt csak el! Liliróza meg 23h-kor :shock:
mert persze egyik se aludt el, míg mi a színházban voltunk, és utána is kellett nekik egy kis idő, míg "felengedtek".
A színház csúcs jó volt, én nagyon élveztem!
A Gálvölgyis szereposztást nyugodtan ajánlom bárkinek, különösen ha csípi az Őrült nők ketrece-típusú sztorikat, a traveszti poénokat meg a harsány pasikat női ruhában :P a mellettünk ülő, konszolidált házaspárnak pl nagyon nem tetszett, de asszem ők a Hitler tavaszán sem röhögtek volna :wink:

Ríd, és bárkinek szüksége lenne rá,
a VINCETOXICUMOT tényleg érdemes eben az időszakban otthon tartani, nekünk csak az elmúlt 1 hónapban 2x is nagyon jól jött.

Szuper jó a téli vírusokra, influenzára, mindenre, ami úgy kezdődik, hogy magas láz, levertség, ólmos fáradtság, végtagfájás, fejfájás (homlokban, szemek közt, tarkónál), gyulladt torok, duzzadt nyirokcsomók, fájdalmas nyelés, száraz köhögés (később lehet hurutos is), csöpögő orr stb. És pihenésre, ágymelegre javul :)
Hála a szernek, 2 nap alatt kijötttünk egy nagyon durva influenzából :) ok, egy kis Oscillococcinummal még jobb volt a hatás :wink:

votiv 8)
votiv

Indi: Boldog Névnapot!
Parafafal: ezt akkor gyártottuk, amikor Kamilla pocakban volt még és rossz volt a tv-nk :)
Minden dugóhoz tartozott üveg, de persze nem mi ittuk meg mind, mert akkor hm...azt hiszem nagy alkeszek lennénk :lol:
Nem mondom, hogy egyszerű meló: dugó félbevág, és parafaragasztóval egyesével felragaszt egy furnérlapra.
De olyan szép...szeretjük nézegetni.

Betegek JOBBULÁST!!!

és BOLDOG KARIT még1x!

Rylie
rylie

Marcangoló!
az úgy van, hogy " e örö e bodottá" :D. azt hittem, hogy rajtam kívül nem sokan ismerik. :) meg is nézem!
ancsipancsi

Mert nekik még a gyereket is a Mitulátbáti hotta! :lol: :lol: :lol:

nukada

Macs! leírnád még 1x a gyökeres fa be- és kihozatali módját? légy cííííííííí! (kerestem a hsz-eid között de nem találtam... :( )
gödibarbi

Boldog névnapot az illetékes Elvtársnőnek!!! :lol:

Votiv,
akkor nekik a Hitler a jégen, és a Zsidők az űrben c. film sem tetszene... :lol: :lol:
örülök, h jól szórakoztatok!!!!

mézeskalács almost ready. Már csak a diszités hibádzik.

holnap sütés ezerrel, ma még munka ezerrel.

Mi is betegek vagyunk,a vincetoxicumra esélyünk sem volt, de oscillococcinumot beszereztem, bár Vki odafent nagyon nem akarta, h összejöjjön.
De én, ahogy Macstól tanultam, az arcába röhögtem, és végül az oscillót sikerült is beszerezni. Voltam tesco/auchanban, de mindenhol kilóméteres sorok voltak a gyogyótár előtt. Na, gondoltam, akkor gazdagrét. Odafele úton ráébredtem,h valszeg nincs nyitva, igy egy hajtűkanyarral az eleven center felé vettem az utam, ahol szintén van gyogyótár. Sajnos zárva. Már majdnem sirtam, h Igi és Apa betegen ünnepelnek, de akkor felötlött bennem, h MÁR ÁRULNAK gyógyszereket a DM-ben. Odarohantam, mutogattam,h ilyet ilyet, de gyorsan, mondta a hölgy,h szól a másik hölgynek, akinek kulcsa van a gyogyós szekrényhez. Jött is, de sajnos nem sikerült kinyitnia a szekrényt. Kicsit elkezdtem izgulni,h mégsem lesz megdicsőülés. Aztán jött a másik hölgy, akinek szintén hozzáférése van a szekrényhez, neki sem ment, már kalapácsot keresett, amikor megadta magát a zár. Megkaptam, mentem volna gyorsan a pénztárhoz, ám a gyógyszereket először iktatni kell, nem csak úgy van ám ez, addig odaálltam a pénztárhoz és VÁRTAM...egyszercsak jött a hölgy, és innen már sikertörténet.
Két adag apába beleöntve, Igi is megkapta a maradékot. Bár apa azóta is morcos, Igi meg szörcsög, remélem megússzuk komolyabb baj nélkül.

ámen.
zsancikant

Voltiv, olyan szuper dolgokat írsz a hoemos szerekről, hogy most már tényleg megvan az elhatározás, hogy a következő takonykórnál bevetem őket. Terhesség végén szedtem caullophyllumot, meg 2 másik szüléssel kapcs. szert, ezzel debütáltam bogyószedésben. Meg vettem egy könyvet, azt a 300 Ft-os gyógyszertárit, de így egyedül nem merek kísérletezgetni.

A férjemmel mindketten elég allergiásak vagyunk (por, atka, stb), úgyhogy a légutaink általában tropák, hamar összeszedünk minden náthát és torokfájós vackot. Ezekre melyik komplex cucc a legjobb? Coryzalia, Homeovox, Oscilloc... tűnt ilyesminek, gondoltam beszerzek és ha kitör rajtunk valami akkor próbálkozunk.
kattix

Először is.... én is szeretek közétek tartozni. :lol:

Zsanci: van Vincetoxikumunk, ha kő elvihetitek és majd két ünnep között veszek újat. Mi is szeretjükezt a szer, úgyhogy az alapfelszerelés tagja.

Ennyit tudtam kb visszaolvani, mert csajom anyázik... :lol: :lol: ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉéés ma levették a gipszet, bár még nem terhelhető és jövő héten lesz röntgen és ott még bármi is történhet (akár gipsz visszahelyezés is), de ez most nagy szó.

Én is jöttem mindenkinek: Boldog szeretettel töltött napokat kívánni. Nem biztos, hogy tudok holnap jönni.
Kép Kellemes Karányocsi Ünnepeket kívánunk mindenkinek. Sebestyén család

Kép
Kép
johanna1975

BOLDOG NÉVNAPOT INDINEK!!!!!! :D

Curse,
szokásos időben kelt és korán aludt délután, úgyhogy magától úgy tűnik, helyre billentette a dolgokat :D de meglátjuk este ;)

voltunk ma Kalákán, nagyon jó volt :D
azóta Ábel itt bőgőzik a gitáron :mrgreen:

mindenkinek szép estét, készülődést, sütést-főzést! :D

(Ancsi, te jó ég, 8 ember?! és mi az az e örö e bodottá?) :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Irtam egy hozzászólást és eltűnt, na még egyszer...
Offok jönnek:
Zsanci: én próbáltalak hívni, Vincetox. ügyben. Tényleg eljöhettek érte, vagy holnap megyünk anyuékhoz, ők arra vannak? Na?

Nuk: SOS kérek egy számlaszámot. A lego megérkezett, hálás köszönet érte, de úúúúúúúúúúgy utalnék neked, mert nem fair, hogy még nem adtam érte pízt. Úgyhogy pliz emailban vagy valahgoy juttass el hozzám egy számot. :-) HOgy mennyit és hová???

Den: hálás köszönet a babakocsiért. Fanni és én legszebb ajándékunk az lesz, hogy holnap mehetünk egyet sétálni. Szegénykém 1 hónapja vár erre a pillanatra. Jaj el is sírtam magam... úgyhogy köszi....

Kép
Kép
johanna1975

Szrek: örülök, hogy itt voltatok és annak is, hogy eljutottál a színházba. Kicsit aggódtam, hogy nehogy dugó legyen stb...
Ajándékokat is köszi. Lolkát még nem vetettem be, de a lánc az mindenhol ott van velünk, katicabobá nagyon menő tudod. Tényleg tecccccccett a hajam? Remélem nálatok is valamerre lassan eldől az "ügy"... nagyon drukkolok, hogy boldog légy.

Na vége az ömlengésnek, megyek vacsiztatni, fürdetni (egy hónap után először) hihi kis büditigrisemet. :lol: :lol:

MInden betegnek bulást és szépséges karácsonyt.

Kép
Kép
johanna1975

JOHI,
NAGYON ARANYOS VAGY, de sajna nem hallottam a telómat, mert ő kint van, én meg itt bent hátul, és épp Memét altattam, msot meg nem tudok kimenni még, mert a nagyok nem aludtak el, és ha kimegyek, akkor Igi azonnal maga mellé rendel, és akkor lőttek a munkának... :?
ha holnapig nem javulnak a fiúk, dobok neked egy sms-t. Mikor jöttök errefelé????

(tényleg olyan aranyos vagy!!!)

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Indi, boldog névnapot neked!

Macs: kész van életem első bejglije. :D Küllemre sajna a bénaságom áldozata, de ízre isteni finom. Úgyhogy köszönet a reciért.

Zsan: mi holnap fotózunk ezerrel, hogy felrakhassak neked ünneplős lánykát.

EGyébként a leányom egyszerűen idegtépő korszakát nyitotta néhány napja. Csakis kizárólag én vagyok jó neki, de néha még én se, bár azért legyek ott. SZinte megállás nélkül nyíííííííí. Hű, kellenek ám az om manik. De azért annyira okos és annyira cuki, mikor éppen nem rinyagép. Kíváncsi vagyok, mit fog szólni holnap a karácsonyfához. Az uram szerint semmit, nem is tudja, mit várok.

És akkor MOST jön:

BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK! ÉS ÉN IS SZERETEK MINDENKIT! :lol:

Kép
Kép
tinu

Tinu,
köszi!!!! :lol: már várom!!!

többiek se felejtsék el ! Curse, te se, ha már sikerült megvenni azt a ruhácskát cipellővel!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
zsancikant

Sziasztok csajok!

Indi! Boldogságos névnapot neked :)
Képzeld, tesómtól kaptam egy 2 kötetes könyvet, ami Indiáról szól (címe: India, India) és nagyon tecc :)

Votiv! Isti gyerekszáj :lol:

Én is írok kettőt. Most nagy sláger nálunk a Hupikék törpikés mesekönyv, természetesen már ezt is kívűlről fújja és a legváratlanabb helyzetekben idéz belőle.

1. -Anya féj az orrom.
- Mi történt vele?
- Megkaparintittam. :)

2. Barnival 4kézláb rohangáltak a z előszobában, egyszer csak elkiáltja magát:
- Futás Bajni, olyan szabadnak érzem magam, mint a madár :)

3. Telefonáltam, Gréti meg kért, hogy hagyjam abba, így:
- Hagyd abba te gonosz állat! :lol: (Hókuszpók szólt így Sziamiáúnak, mikor megfogta az egyik törpöt)

KépKép
KépKép
lindicita

Nuk! A barátnőm kislányának kb 4 hónapos korától nagy mind a kettő cicije (most 1 éves), két kis csomó van benne. Doki is látta és teljesen normális, valami hormonális dolog. Bár ő még szopizik és azt mondta a doki, hogy legkésőbb akkor elmúlik, ha abbahagyja a szopit, szóval ez valami anyából átmenő hormon. De lehet, hogy másfajta hormontól is lehet.
lindicita

Szóval azért fáj az orra, mert megkaparintotta.
lindicita

"Hagyd abba, te gonosz állat!" :lol: :
Hupikék nálunk tavaly ilyenkor mentek, B születésekor is jött be pár a korházba, P az újszülött mellé fektette a "bevásásrlókocsiba". (Jajj, egyfolytában ilyen 1 évvel ezelőtti emlékek rohannak meg.) És P szerint: "Szegény HÓPUSZKÓP, mindig melléfog..." :)

Johi, de szuper,h levették a gipszet!!!!!!!! És a séta is!!!!!!!! Micsoda karácsonyi ajándékok! És most nincs semmi a gipsz helyett? Drukkok mennek,h nehogy visszategyék, és minden ok legyen!!!!!!!!!

Indi, boldog névnapot!!!!!!!!!!!!

Szrek, bőgőző Ábel :) De édes lehet!!

Itt is kész a mézes, meg a gyümölcskenyér, meg a karácsonyi vörösboros meggyleves :) És mosogat helyettem a gép! :)
Miközben narancsos-rumos teát kortyolgatok.

Na, meg én is eléggé kész vagyok, engem is elkapot ez a rohadt nátha, meg Pt is eléggé, B és Apjuk még jól vannak....
Holnap megpróbálok szerezni olyan vinceizét, ha nem sikerül még van itthon egy kis oscillo. Hülye vagyok, h nem gondoltam ilyesmire. (Igaz, a gyerekeknek vettem lázcsillapítót,mert az fogytán volt, meg B állandó gyógyszerét is, mert az is, szal nem vagyok teljesen felelőtlen.)
Már nem is emlékszem,h mikor volt utoljára,h senkinek sincs semmi baja a családban...

Innen is nagyon boldog Karácsonyt mimndenkinek!!!!!!!!
Nem tudom,h holnap tudok-e még jönni (bár sokat leszek a konyhában, és mellette van a gép :wink: ), ezért inkább most. Remélem mindenkinek meghitt, és szép estéje lesz, boldogan mosolygó gyerekekkel!!!!!! És én is szeretlek titeket (csöpögősszmájli), azokat is, akikkel még nem is találkoztam! :)
rídonli#

Sziasztok,
én is csak pár sor erejéig jöttem, az ünnepek miatt, és mert hiányoztok. Sajna Ábelen is keresztülmegy a kórság (láz, nyüglödés, orrfolyás, köhögés), nagyon kis elesett szegény. B nagyjábol meggyogyult, én meg ingadozok. Remélem, jövöre jobb hirekkel jöhetek Közétek.

Minden babának, kis és nagy gyermeknek, mamának, kismamának és apukának Nagyon Boldog Karácsonyt kiván a Zöld család :D

Sok puszi innen Bajárol.

ui: én is örülök, hogy ismerhetlek Benneteket, és közétek tartozhatom :D

KépKép
fibi

BOLDOG NÉVNAPOT VIKTÓRIÁ(I)NKNAK! :D

BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!

JOBBULÁST A BETEGEKNEK!!

Fanninak drukk a gipsz-vissza-NEM-tételhez!! +++

Érdi Tesco-ban van gyógyszertár és vannak homeos cuccok is, és vas. 8ig nyitva, ha vkit érdekel.

Isti - Gréti gyerekszája meg :lol:

Kisün családnak: VÉGRE a gyógyuláshoz!

Nuk,
drukk, h csak a hormonok legyenek!!

Ríd,
ki is volt az? Hátha ma már ismerősebb. :)

Továbbá: mi ma kezdtük a Karácsonyt, mert a család 90%a vidéki lett-van, és immobilis, így mindenkihez mi megyünk és be kell osztani a drága időt. :) Az első felvonás remekül sikerült, bár a porcelánbaba nem volt nagy ötlet, mert már el is tört, de apa megműtötte, ded meg egyre jobban vigyáz rá.
A Balcsi elkezdett ma befagyni, félig jégkásás-félig összefüggő és gyönyörű. És Esztert sikerült rávenni, h ne akarjon rá-belemenni. ;)

Jóéjt.
neet
neet

Csókolat :)
indianyo

Fannikának éljen éljen :lol: :lol: :lol: ! a hős!!! s drukkdrukk!

Lindi! gyerekszájak :lol:

Zsanci a superwoman! s gyors bulást nektek!

minden betegeskedő bacijának husshuss!

S NAGYON BOLDOG CSILLOGÓ GYEREKSZEMES (természetesen azt mindennapra :wink: ) CSODÁS KARÁCSONYT KÍVÁNUNK!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Deni,
Naná, h teszek fel képet holnap illetve ma :lol: Zsanci is kérte :wink:

Votiv,
Isti dumája haláli, olyan jót nevettem :lol:

Zsanci,
Jaj, ti szegények :( Bulást!!!

Johi,
Ez nagyon szuper hír :D Akkor mennek a megadrukkok, h ne is kerüljön vissza Fannika lábára!!!

Lindi,
Gréti szövege is nagyon cool :lol:

Tinu,
Ilyen időszak nálunk is volt, vagy még mindig tart :? :lol:

Ríd,
Bulást Nektek!!!

Fibi,
Ábelnek sok-sok gyógypuszit küldök!

És én is nagyon örülök, h közétek tartozhatok :D

Ugyan én szerintem még ma egyszer majd be fogok nézni, ha kialudtam magam :lol: de szeretnék NEKTEK NAGYON BOLDOG ÉS BÉKÉS KARÁCSONYT KíVÁNNI!

Kép

És mivel már túlvagyok az éjfélen.
VICÁNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Kép Kép
curse

Én is Boldog Vicanapot kívánok :lol: , s remélem már egészségesen ünnepeltek!
gödibarbi

Mindenkinek Áldott Ünnepeket kívánok :)

Macsekék

Kép

Barbi, neked mélek
macskanyu

Neet és családja minden kedves babanetezőnek békés karácsonyt kíván. :)

neet
neet

Éljenek az Évák és Ádámok. :)

neet
neet

Boldog Évát! :)

Kép
Kép
tinu

NAGYON BOLDOG, SZÉP, BÉKÉS JARÁCSONYT MINDENKINEK!!!! :D :D :D :D :D :D

és ha valaki esetleg sörfőzésre adná a fejét otthon ezekben a meghitt napokban, akkor itt egy karácsonyi sör-recept :mrgreen: (megihlettél, Macs ;) :D )

Christmas Beer - A homebrew recipe

Recipe by Jon Griffin

Makes 5 Gallons
A spicy, fruity moderate strength English Style Xmas Ale. This is based on an English bitter base. I would advise not increasing the spice amounts. People that have tried that have found the flavor to be to overbearing. You can also change the fruit additions. I have used mango and peach in the secondary with no apple, and it is also wonderful.

* 6.6 lbs Coopers Light Malt Syrup
* 1 lb Crystal/Caramel 80
* 4 oz Roasted Barley
* 2 oz Cascade (boil 60 minutes)
* 1 oz Cascade (boil 20 minutes)
* 1 oz Willamette (boil 0 minutes, when you turn off the flame )
* 1 Cinnamon stick (boil 10 minutes)
* .25 oz Coriander seed (boil 20 minutes)
* .25 oz Coriander seed (boil 5 minutes)
* 1 oz Sweet Orange Peel (boild 10 minutes)
* 2 lbs Honey (boil 60 minutes)
* 2 lbs Crushed tart apples (in the primary fermenter)
* 3 lbs Crushed Peaches (in the secondary, this keeps the aroma)
* White Labs London Ale Yeast or Equivelant

Original Gravity 1.062

Final Gravity 1.017

Alcohol By Vol is > 5.9% (it is difficult to calculate due to fruit additions)

Kép

Kép

szrekuc

szóval karácsonyt :mrgreen: :lol:

és még több recept: www.beerrecipes.blogspot.com

Kép

Kép

szrekuc

Most látom, hogy Adél nap is van! :)
Boldog Adél-napot! :)

neet
neet

Áldott, békés karácsonyt kívánok mindenkinek.

Zsuzsi
zsugyu

MEGHITT, BÉKÉS, ÁLDOTT ÜNNEPEKET KIVÁNUNK!

tavaly sikerült elkapnom a Tél-Apó kicsi segédjét egy pillanatra, ám aztán tova illant...

Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Kedves Lányok, Babák és Papák :)

Áldott, Békés Boldog Karácsonyt kívánunk mindenkinek! :) :) :)

Kép
akata

Na, én vagyok az első... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Az én ajándékom:
Kép

A terített asztal:
Kép

Apával eszem :lol: :lol: :

Kép

Hát, boldog Karácsonyt mindenkinek!!!
Holnap lesz szép rucis képünk, mert ma a szép ruci helyett Mikulás-bébit kaptam!

Ezt utolsónak, nem karácsonyos, de vicces:
Kép

nukada

Ja, és 5 fog (sztem reggelre 6) 8) 8) 8)

nukada

Nuk :lol: :lol: :lol:

Én csak egy karácsonyi gyerekszájat hoztam:
Marci áll a feldíszített fa előtt és azt mondja: - itt a kiskarácsony, majd hozzánk fordulva megkérdezi: - de mikor jön a Nagykarácsony??

Szeretettel: Pocak
pocakpacni

Én is boldog karácsonyt kívánok minden topikboszinak és családjának! :D
kattix

Macsekom :) ez a fenyőfa az idei fogyasztás eredménye? :lol: szerencsére látszik, hogy távoli vidékekről való a kép, különben most bajban lennél :wink:

Látom, Rékabéka kölcsönkapta Igi tavalyi jelmezét :)

Mi túléltük, de nem kivánom vissza a mai napot - ahogy egyelen szentestét sem ebben a házban. Remélem, mindenki másnak gyönyörű volt.

Na de holnap majd :wink:
indianyo

Nuk,
:lol: :lol: :lol:

Pocak,
Marci szövege :lol:

Neet,
Köszi, h gondoltál a csajra, de egyébként januárban tartjuk :D :wink:

Indi,
:(

Kép Kép
curse

és akkor én is offolnék :lol:
Kép Na ennyire örült a hintalónak :mrgreen: Kép Telefonálok :lol:
Kép Elveszve az ajándékok között :lol: Kép Elsősorban Zsancinak és Deninek :wink: Kép Örülök a babának :D

Kép Kép
curse

Curse,
Adél gyönyörű! :)

Pocak,
:lol:
B meg ezt mondta este:
B: Hurrá, most kezdődik az evészet!
Apa: Tényleg?
B: Igen, miért, NEM tudtad, hogy erről szól a Karácsony????
:shock: :shock: :shock:
le kell ülnöm vele beszélgetni, bár... :roll:

Indi,
sajnálom, h igy alakult Neked ez a mai nap, de gondolj arra, h milyen SZÉP lesz a holnapi!!!!!!!!!!!! :wink:
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: