Mása szia

futárnak ilyet nem szabadna. Vajon alá is írta helyetted az átvételit?
ma nekem semmi se jön össze
Nuk, Mediamarktban hiába kerestem a képeinket, viszont a Tieiteket láttam!

holnap mehetek megint oda, és reménykedhetek, hogy átvehetem, különben nem tudom már a másik dédinek karácsonyra postázni
bevertem a sípcsontom, rámspriccolt az olaj, legőzölt a vasaló - a méregdrága vezeték nélküli vasalót Isti leverte és letört belőle egy darab, így használhatatlan, és le is veri a biztosítékot

a szerviz szerint 8e+munkadíj lesz a talpcsere - de csak januárban...
úgyhogy vettem egy újat, olcsót, ideiglenesnek, ez meg úgy gőzöl, hogy körben a szobában mindenkiről leégeti a bőrt
a dédi sütőjével újfent megszívtam (ajándék volta 79. szülinapjára), erre most bekrepált, épp mikor a bejgliket mega zserbókat kéne sütnie, és a legdurvább, hogy nem akarják garanciálisan megjavítani, mert nem az Ő szakszervizülk szerelte be, hanem csak egy szakszerviz (pecséttel mindennel) de váltig állítják, hogy emiatt elvésza garancia, és méghozzá olyan minősíthetetlen stílusban, hogy meg kellett kérdeznem a szerelőt, vajon idiótának tart-e, és nem tudna-e legalább a karácsonyra való tekintettel egy kis udvariasságot magára eröltetni, ha ügyféllel beszél. Mire az olyanokat mondott nekem, hogy mit értetlenkedem, meg nehéz a felfogásom
ja és hát folyott a gáz is a dédinél - még szerencse, hogy azt a sütőt bekötő szerelő megjavította ingyen, mert ő szúrta el, dehát a dédi fel is robbanhatott volna
a haba tortán hogy a pasim megint kioktatott, hogy nem vagyok jó anya, mert nem tudom 8-ra lefektetnia gyereket - holott az ő nagyobb gyerekei mindig aludtak 8-kor
és türelmetlen vagyok Istivel, kiabálok, meg káromkodom előtte (fél 11-kor, miután már 15 órája nyűvi az agysejtjeimet, és még ilyenkor is visítozva rohangál, hozzányúl a vasalóhoz, be akar menni az alvó kishúgához, odahúzza a széket a konyhapulthoz és a főzőlapot nyomkodja

)), és "egy anya nem viselkedik így"
azért is lebaszott, hogy miért "passzolom le" nagyapóhoz holnap délelőttre a gyereket (mert még tök sok intéznivalóm van, pl a képek átvétele, feladása, meg kajavásárlás, legalább 4 helyre kell menjek, és próbálná meg ezeket valakit a 2 gyerekkel, különösen egy Istivel), miért nem adom óvodába, ha a terhemre van
na befejezem, mert totál szánalmas ez a panaszkodás