Sziasztok,
Megpróbáltam visszaolvasni, kicsit sokáig tartott:)
Én tegnap eljutottam a fodrászhoz, és a kozmetikushoz, Anyu volt Robesszal, minden rendben is volt, hazaértünk és olyan furán éreztem magam, éjjel belázasodtam, valószínű eldugult egy tejcsatornám, mert érzékeny a cicim egy része. Hurrá! Reggel 1/2 6-os kelés után 10-ig aludtunk, nekem meg olyan hülye álmaim voltak, fájt mindenem, felhívtam a védőnőt, mindenféle okosságot elmondott, úgyhogy most bevettem algop. ettől jobb, most úgy kell szopiznunk, hogy én felette vagyok négykézlább
Hát, próbálkozunk remlem hamar rendbejön.
Meg azt mondta tegyek rá meleg borogatást, garmastanos kenőcsös kurmplit
Hétvége tök jó volt, becsomagoltam az ajándékokat, sütöttünk, fenyőt vettünk, még jó, mert most elég cudarul vagyok, remélem tényleg rendbejövök holnapra.
Sense, nagyon jók a fotók
Regi, hát tényleg nagy lelki erő kellett, én mindig koca dohányos voltam, csak buliban, ha ittam is
Gremese akkor most gazdag csaj vagy

biztos rendben lesz karácosnykor minden.
Kiskolbi, na kitaláltad a menüt?
én már nagyjából, de mivel háramn leszünk, nem kell olyan nagy mennyiséget csinálni, a többi két nap meg megyünk, és ott ömleszteni lehet a kaját majd, főleg Anyunál.
Juhtúrós, baconbe tekert csirkemell lesz, mandulás krumpligolyócskákkal, fekete-erdő torta, és mivel Apa nem szereti a levest, levelestésztába töltött sonkás előétel lesz.
Hááááát majd meglátjuk.
Fleur, így van írd is ki magadból, az jót tesz, én is szenevedek Anyóssal, főleg a "edves" jótanácsaitól.
No, megyek teázok, és lepihenek.
tényleg volt valakinek ilyen tejelzáródásos dolga, nem mellgyuszi az biztos.