A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Emese!
Teljesen igazad van csak ti 3-an Szenteste,
ha megtehetnénk mi is csak a gyerekekkel lennénk
de mivel apummal és öcsémmel lakunk így nem de majd jövöre.
Cukika Zsófka.

Timi26!
Húúú de csinos kispasi Viktor és Rebeka ő is ott van.
Apával ez a kép is nagyon jó magamra emlékeztett én vittem így a két kicsit 1×-2× elég is volt.

A többi baba is elbűvölő nagyon.

Kérdésem lenne mégpedig,rendeltem én is az árzuhanástól.
Átutalás után nektek mikor írtak vissza?

Ma du megyek fodrászhoz már alig várom.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Horcsog! Ha megkapták a pénzt, akkor írnak mélt. Nekünk már megjött a karácsonyi cucc, egy bazi nagy dobozban. Apa csak ennyit mondott: ÚRISTEN! :shock:
A babának mindent! :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese!
Pénteken utaltam és még semmi.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Horcsog! Ha nem ugyanattól a banktól utalsz, mint az övék, kell pár nap, míg megkapják. Volt közben egy hétvége is, talán ma, de szerintem legkésőbb holnap már kell kapnod e-mail-t! Nyugi! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese, de drága vagy! Jobb hangulatomban (mint most is) azt gondolom, nekünk csak egyszerűen összejöttek a dolgok. Én is elég beteges kisgyerek voltam, anyunak nagyon nehéz volt velem, aztán mégis felnőttem... de hát az ember a jelenben él, utólag majd örülni fog és mesélgeti a történeteket, de végigélni... Azzal nincs gond, hogy egy baba mellett folyton van valami, csak jó lenne néha némi szünet és normalitás... majd csak eljön az is.
Zsófika egy drága tündérbaba! Imádom! ;-)
Gratulálok, hogy végigvitted a Szenteste-dolgot! (Tudod, én azt gondolom, hogy aki a szeretet ünnepén önzősködik, az valójában nem az unokáját akarja mindenáron látni, hanem azt akarja, hogy az és úgy legyen, ahogy ő akarja, még akkor is, ha ez senkinek nem jó -- bocsánat, nem bántásból írom, nem is ismerem a családodat, csak nekem a megsértődés, érzelmi zsarolás nem kapcsolódik össze sehogyan sem a SZERETET fogalmával...)

Timi26: apám, mekkora ez a fiú, és milyen jóképű!!! Szerintem ő a topik legnagyobb babája! :-)

Kép
Kép
irina

Köszi Emese

Ildi
Kép
Kép
horcsog

El sem hiszem! 3 hónap után most kaptam meg a családit visszamenőleg. (4 hónapot. :shock: :lol: )

Kép
Kép
Kép
gremese

Sense, Granda! Ti elosztottátok az ikreket? :wink:

Sense! Nagyon jók a művészképek Botiról! Csak azt nem tudom eldönteni, hogy ő a bal, vagy a jobb oldalon van? :wink: :lol:
Édes a kissrác nagyon!!!! És ügyes vagy a beállításokkal!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Hahó!!!

Csak gyorsba... :oops:

Horcsog.
Én is rendeltem az árzuhanásról,de nekem egyáltalán nem irtak vissza,hogy megérkezett a pénz...de pár nap múlva itt volt a csomag!! :D

Csipőszűrés megvolt...minden oké,esetleg 2 hónapig terpeszpelust ajánlott hordani!!!

Apa itthon...úgyhogy most ennyi!!

ancsi26

Timi
Gyönyörűek a gyermekeid :!: És a no comment képet majd én kommentálom: "bár anya mos ki a szarból, anya kel fel éjjel és általában a nap 24 órájából 23-at ő gürizik, mi azért APÁT imádjuk" :D

Gremese
Szetm istenien állnak Zsófikának a csajos cuccok! Kérünk majd még ilyen kis rucisat, nagyon édi. Itt is elmondom, szerintem mi a képaláírás: "ESKÜSZÖM, Anya, hogy szeretlek!"

Silka
Telefonos segítség :lol: :lol:

Regi

Bár én sosem cigiztem, de nagyobb fegyverténynek tartom leszokni, mint rá sem szokni!

Heni
Vendégvárók:
http://www.mindmegette.hu/index.php?app ... logatas=33
Én gyakran csinálok minifasírtot vagy kiflit felkarikázok, arra körözött+valamilyen zöldség. Isteni!

Ma szertnék mázeskalácsot sütni :) Még sosem csináltam, ha gumitalp lesz a kutyulmányból, biztonság kedvéért van egy pár Ikeás mézeskalács-alapom, azt csak díszíteni kell...

Kép
granda

Ja, Heni, most látom, hogy karácsonyi hidegtálra gondoltál, sztem jól passzol a tonhalas krém (bár az én Anyukám nem enné meg sosem...)
Viszont a mindmegette.hu oldalon más karácsonyi recepteket is találsz!

Kép
granda

Csak gyorsan... sziasztok!

Már több, mint két hete próbálom hívni a János kórház ortopédiáját, és sose veszik fel, pedig kicsörög!!!! :evil: Már másik számot is próbáltam és semmi. Oké, mondjuk 2 hetesen megnézték már Máté csípőjét, minden rendben volt, de azért a rend kedvéért vissza kéne menni. Ha már mondták... De időpont nélkül nehéz lesz... tényleg a gyerekdoki is azt mondta, hogy minden oké, de azért megnézetném, ráadásul más miatt is szeretném, ha látnák. (Nálunk a családban a fiúknál gyakori a tölcsérmellkas, és szeretném, ha megnéznék, Neki nem olyan-e véletlenül.) De már elegem van ebből a telefonálgatásból! :evil:
Árzuhanás: mi múlt szerdán utaltunk bankon belül, csüt-ön jött a megerősítő email, pénteken postázták, és tegnap (azaz köv. munkanap) megjött a csomcsi. Szerintem tök korrektek. :D És a játéknet.hu is az, igaz ott a kézbesítőnek kellett fizetni. De bátran ajánlom őket, egy szolnoki cég.

Emese: nagyon bájos a pihiszékes kép! Zsófi tiszta Te! :D Hajnali kelés: amikor éjjel 1 körül nyöszörög, akkor én se veszem ki, mert csak a cumi kell Neki (este anélkül alszik el), ma hajnalban 4-kor pedig kipróbáltam, hogy no kaja, csak egy kis víz. Na, amit én kaptam!!!! :shock: Még Apa is megjegyezte reggel, hogy mi volt ez a méltatlankodás! Szóval végül cicire tettem, és hamar be is aludt (pedig az elején majd' letépte a mellemet). Nem evett sokat, szerintem ölelgetés-hiánya volt. Aztán aludtunk még 6-ig, és akkor evett rendesen. Tanulság: Anya, tudom én mit akarok, ne akard nekem megmondani, hogy mikor kell cicire menni! 8)
Ja, és Máté is utál kimozdulni itthonról. Sajna. :( Egyedül a Kikában volt el nyugodtan.

Timi: nem semmi a Fiad! :shock: Igazi nagylegény már most! :D De hova fért el Benned? :shock: :roll: Te nem vagy egy túl nagy termet. A Párod az?

Megyek, próbálok megint telefonálni ezeknek a nyamvadékoknak.

Detti
KépKép
kiskolbi

Granda! Szerintem egyszerű megcsinálni a mézeskalit, nem nagyon lehet elrontani, csak kell kb. 4-5 nap, mire megpuhul. Lehet, hogy több. Frissen, forrón pár percig még rágható, aztán persze mint a beton! :shock: Ja, és a mázba pár csepp citromnál ne tegyél többet, különben sose szárad meg! :!: Én ma tervezem este megcsinálni az idei második adagot. Az első már elfogyott... :oops:

Detti
KépKép
kiskolbi

Gremese, remélem, nem voltam bántó, nem akartam az lenni!!!

Kép
Kép
irina

Kiskolbi, dettó ez van nálam a Dél-Pesti ultrahangos osztályával. Kb. 20-szor hívtam ma őket: vagy nem veszik fel 2 perc csörgetés után is vagy foglaltak (mellétették?). Gyanús...

Nálunk is sok ébredés van éjjel (most főleg a nátha miatt), de mindig visszaaludt, az egyértelmű volt, ha felébredt, akkor kb. 3 felsírást megvártam, majd mentem szoptatni.

Kép
Kép
irina

is = se :oops:

Kép
Kép
irina

Visszaszívtam, most felvették az uh-n a telefont! :oops:

Kép
Kép
irina

Irina: gratula a telefonhoz! :) Azt elhiszem, hogy most nem dolgoznak, mert rajtuk van a karácsonyi fíling, de 2 hete se dolgoztak?! :shock: :evil: Azért legalább időpontot adhatnának pl. januárra, ha már idénre nem fognak. Kéééész vagyok! :twisted:

Detti
KépKép
kiskolbi

Gremese: Zsófi valami tünemény a kis ruhájában. Igazi NŐ!!! Már én is gondoltam, hogy Boginak is is kell már valami nőcis ruhadarab!

Timi 26: Fantasztikusak ezek a képek. Amikor ilyeneket látok rögtön kistesót szeretnék Boginak.

Fluer: szerintem is jobb ha ezeket kiadja magából az ember, mert aztán ez összegyűlik és.....

Mi karácsonykor 3 helyre kell hogy menjük, az ország különböző pontjaira. Megfogadtam, hogy az idei az utolsó ilyen karácsony. Jövőre ha kész a házikó már hozzánk jön mindenki.

Irina: én amondó (?) vagyok, hogy talán Ádi azért is alhat el nehezebben mert érzi rajtad, hogy feszült vagy, már amennyiben az vagy.
Nálunk ugyanis ez a teória teljesen beigazolódott. A hétvégénk egy rémálom volt. Tiszta idegbeteg voltam a karácsony miatt. Bogi szörnyen álmos volt, de csak sírt és nem tudott elaludni. Hétfőn jött anyukám - akit már csak varázslónak hívok - és megváltozott minden. Én mindent nyugiba elintéztem, míg ő Bogikával volt. Estére már újra boldog mama-baba páros lettünk. És reggelre ismételten volt rendesen tejem :wink: .

Ezen felbuzdulva mi már csütörtökön leutazunk a szüleimhez, hogy feltöltődjünk a karácsonyi családlátogatásokra.

Regcsiken:Nem minden apuka az a babázós fajta. Én is szoktam mondani a férjemnek, hogy neki inkább már egy kicsit nagyobb
gyerek való, akit, már lehet "húzni-vonni". A mi kis drágaságainknak még inkább csak babusgatásra van szükségük.

Andi
Kép
amona

Tegnap voltunk a Ferihegyi tescoban valami zabálni
való rucik vannak lányoknak fiúknak csak kiscipő nem volt olyan
amit szerettem volna de sebaj van más milyen.

Ma minket is elért a nyügi sehogyse jó.

Na megyek szépülni.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Csajok valaki elküldené nekem annak az oldalnak a címét és jelszavát, ahová a sok képet, meg videót raktátok. Plííííz. A címem: amon.andrea@t-email.hu.

A kis sapkáról jutott eszembe, hogy nekünk is van ám usánkánk Kép

Az árzuhanástól mi is megkaptuk a rendelést. Járássegítőt rendeltem a keresztfiamnak. Még így postaköltséggel is 7000 forinttal olcsóbb volt mint a Gulliver Játéknagyker. :shock: Még jó hogy nagyker....

Most látom még a vonalzómat kell lecserélni. :oops:

Andi
Kép
amona

Sziasztok,

Megpróbáltam visszaolvasni, kicsit sokáig tartott:)
Én tegnap eljutottam a fodrászhoz, és a kozmetikushoz, Anyu volt Robesszal, minden rendben is volt, hazaértünk és olyan furán éreztem magam, éjjel belázasodtam, valószínű eldugult egy tejcsatornám, mert érzékeny a cicim egy része. Hurrá! Reggel 1/2 6-os kelés után 10-ig aludtunk, nekem meg olyan hülye álmaim voltak, fájt mindenem, felhívtam a védőnőt, mindenféle okosságot elmondott, úgyhogy most bevettem algop. ettől jobb, most úgy kell szopiznunk, hogy én felette vagyok négykézlább :shock:
Hát, próbálkozunk remlem hamar rendbejön.
Meg azt mondta tegyek rá meleg borogatást, garmastanos kenőcsös kurmplit :shock:

Hétvége tök jó volt, becsomagoltam az ajándékokat, sütöttünk, fenyőt vettünk, még jó, mert most elég cudarul vagyok, remélem tényleg rendbejövök holnapra.

Sense, nagyon jók a fotók :D
Regi, hát tényleg nagy lelki erő kellett, én mindig koca dohányos voltam, csak buliban, ha ittam is :D
Gremese akkor most gazdag csaj vagy :D biztos rendben lesz karácosnykor minden.
Kiskolbi, na kitaláltad a menüt?
én már nagyjából, de mivel háramn leszünk, nem kell olyan nagy mennyiséget csinálni, a többi két nap meg megyünk, és ott ömleszteni lehet a kaját majd, főleg Anyunál.
Juhtúrós, baconbe tekert csirkemell lesz, mandulás krumpligolyócskákkal, fekete-erdő torta, és mivel Apa nem szereti a levest, levelestésztába töltött sonkás előétel lesz.
Hááááát majd meglátjuk.
Fleur, így van írd is ki magadból, az jót tesz, én is szenevedek Anyóssal, főleg a "edves" jótanácsaitól.

No, megyek teázok, és lepihenek.
tényleg volt valakinek ilyen tejelzáródásos dolga, nem mellgyuszi az biztos.

Kép
Kép
nektarin

Irina! Egyáltalán nem voltál bántó!!!! Igazad van! :D
Anyós szegénykém csak a gyerekeinek él, az unoka meg maga a csoda. Egy tündéri teremtés, szeretem őt, de azt nem bírom, ha a "jogos kívánságomat" nem akarják megérteni. Mert ő Szenteste az unokájával akar lenni.
Apa öccse egyszer felvetette, hogy kimenne külföldre dolgozni, mert tele a töke az itthoni (magyarországi) dolgokkal. Ő még a szüleivel él. Hát anyós teljesen kétségbe esett, hogy nem mehet ki, majd maximum akkor, ha ő már a föld alatt van.
Én meg amilyen lelkis vagyok, mindent a szívemre veszek és próbálok egyensúlyt teremteni.
De most nem érdekelt semmi, és jól döntöttem!

Amona! Ezt már én is felvetettem, hogy a fáradt anyuka nem a legmegfelelőbb a baba számára, mert a baba megérzi a feszültséget, és ő is olyan lesz. Ilyen már nálunk is volt, mikor kánont üvöltöttem Zsófival, és végül Apa volt a megmentő mindkettőnk számára.
De tudod Irináéknél azért nem egyszerű, sajnos Ádival mindig van valami gubanc, és úgy nehéz kipihentnek lenni.

És tök jó, hogy megint írsz!!!!!

Köszönjük a Zsófi-dicsiket!!!! :oops: Granda! Tuti a képaláírásod!!!!! :lol:

Most jött egy adag teszveszes ruci (tegnap), amiben vannak szoknyák. Nagyon édesek! Majd csinálok képet, ha ráadom.

Kép
Kép
Kép
gremese

Nektarin! Jaja! Este tervezem, hogy a seggére verek a családinak a madaras tescóban! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Szióka..

Ajj mindenki csak pénzt költ.. :lol: :lol:

Nagyon szépek a babák,egytől egyig!!!

Csajok most,hogy kint a fogunk nincs hajnali beszélgetés.. :shock: kicsit azért hiányolom,de így is jó.. :) csak evés és alvás volt ma..fürcsi után 6.30 evés alvás,1kor evés alvás,4,30kor evés alvás és kelés a bátyus hangjára 6.30kor. :) ..az eddigi alvásokhoz képest most szét aludtam magam.. :lol: :lol:

Gremese:eddig én nem vettem dentinoxot a fogára,igazából ha így nyüglődés nélkül jönnek tovább,akkor nem veszek..Bencének 5hónaposan jött ki az első és utánna minden hónapban volt egy.Neki vettem,de nem nagyon használt.

Kiskolbi:annak örülok,hogy megvan az oka miért volt sűrűn kelés.meg mell harapások stb.de várhatott volna még az a fog.. :D izgi így szoptatni.. :lol: :lol:

Rakok fel képet a 3 hónapos fiamról:

Ketten..:)

Kép
varga tünde

Sziasztok!

Tündi Szépek vagytok :lol:

Timi26 Igazi nagyfiú már Viktorka. Nagyon szép családod van :lol:

Emese Zsófika egy tünemény ebben a ruhácskában :lol:

Amona Jól áll Boginak az usánka :lol:

Heni Mennyire akarod ünnepinek? Mert ha annak, akkor fasirt egybe sütve felszeletelve, sonkatekercs aszpikban, egyben sült karaj felszelve. Külömböző salátákkal amikre nem teszed rá az öntetet, hanem külön tálkákba teszed és ők tudják maguknak ráönteni.
Ha egyszerübb, de finom a gondolatod, akkor leveles tésztába tekert virslifalatok szezámmaggal mgszórva. Minipizza, ez is lehet többféle és a díszítéssel ünnepivé tudod tenni. Sonkatekercs egyszerübb változata, csak sajtkrém a köszepébe és göngyölöd és eszed. Orosz hús saláta.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Köszi-köszi-köszi!!!
Aranyosak vagytok!

Hát nem tudom, hogy Viktorka-e a legnagyobb baba a topikban, de tény, hogy karira a déditől 80-as ruhákat fog kapni! :shock:

Tünde: nagyon aranyos harisnyája van Dominiknak! :D
Azt hiszem te kérdezted, hogy hogy lehet egyszerre két gyereknek ugyanannyit adni magadból.
Nekem szerencsém van, mert Rebeka már nagy megértő és türelmes. És a terhességem alatt nagyon apás lett. Mindig mondta neki az apja, hogy vigyázni kell anyára, hagyjuk pihenni...stb. Ez megmaradt nála. Mármint, hogy megérti, ha nincs rá időm. Gyakorlatilag úgy néz ki egy napunk, hogy amikor hazajön az oviból bevonul a szobájába és játszik. Ritka amikor együtt akar velem játszani. Na de amikor hazajön az apja! Le sem száll róla!

Granda: nagyon jó a képaláírásod!!! És nagyon találó is!

Gremese: édi-bédi cuki Zsófi abban a szerkóban!!! :D

Kép
Kép
timi26

Tegnap lemaradt a légtornász akcióban című kép!
Íme:

Kép

Kép
Kép
timi26

Szépségesek a babák, képeket még még!!! :-)

Lányok, jogos, az idegességet átvehetik a babák. Pedig mostanában -- úgy érzem -- jobb passzban vagyok, ha láttatok volna novemberben... de már kicsit belerázódtam a "mindig van valami"-be, már ha bele lehet... meg azért segít, hogy Ádi újabban alszik párszor napközben, olyankor tudok kicsit regenerálódni (aludni nem, mert mire elaludnék, ami nappal nehezebb, fel is ébred). Mostanában igazából az este és az altatás gáz (az éppen aktuális problémák mellett: nátha, BCG), késő délutánig Ádi egészen jól elvan... hát, remélem, alakul(unk) még...
Amúgy olvasom az augusztusiakat, ott is vannak hasonló esetek vagy legalábbis olyannak tűnők...

Kép
Kép
irina

Timi26, fú, nagyon belevaló csaj a lányod!!! :lol:

Kép
Kép
irina

jut eszembe: KOSZMÓ-KÉRDÉSEK:
--meddig hagyjátok rajta az olajat?
--milyen kefével bizgerélitek a koszmót? én tegnap babakefével álltam neki, de rendesen kivörösödött, szerintem kicsit meg is sérült Ádi fejbőre, amitől ideges lettem?

Kép
Kép
irina

Sziasztok lányok!!!!

jajaj mit találtam ma kompromittáló VIDEÓKAT a taliról:

az alábbiakban tudjátok megnézni:

kiskolbi-anitja-lmóni-mmarica:

http://www.elfyourself.com/?id=1524943766

fleur-gremese-nektarin-k.timi:

http://www.elfyourself.com/?id=1525217145

sense és én :-) :

http://www.elfyourself.com/?id=1525593099

Nem tudom sikerül-e belinkelni, ha nem akkor másoljátok be a keresőbe

Köszi!!!

Ejnye-bejnye ANYUKÁK!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

REMÉLEM NEM HAGYTAM KI SENKIT!!!!!!
Vendég

Era Nagyon jók :lol: :lol: :lol: :lol:

Az én kis drágaságom megríkatott. Az előbb simogattam a kis arcát és puszilgattam miközben "beszélgettünk" és aztán Ő is simogatta az arcom és kaptam tőle sok-sok puszikát. Annyira imádom Őt. Imádok anyuka lenni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!
Nagy nehezen sikerült csak visszaolvasnom.

Cigi: Amikor megláttam a pozitív terhességi tesztemet, letettem. Egyébként kb 16 éves korom óta dohányzom. Sztem én mozdulatfüggő vagyok. Sosem akartam eddig leszokni. És az az igazság, hogy megint egyre többet gondolok rá. Pedig nálunk soha senki nem dohányzott rajtam kívül.

Granda!

Sztem is nagyon hasonlítanak az ikrek. Ezért is tettem fel múltkor a punkos képeket. :)

Emese!

Még több csajos cuccot Zsófinak!!!!!! Nagyon édes így (is) !
Timi26!
Nagyon jók a képek!
Bongyi!
Remélem hamar meggyógyul az egész család.
Era!
Köszi!!!!!!! :lol: :lol:

Tegnap voltam fodrásznál. Hááááááát. A hajam átlagos hossza 3 cm. Még nem tudom, mit gondoljak. Sokszor volt ár nagyon rövid, de ennyire még soha. Viszont irtó praktikus : "csak megmosom és már indulok is" .

Na megyek. Botond felébredt.[/b]

Ildikó
KépKépKép
sense4

Irina
Babakefe nekünk nem jött be :? Sűrűfogú (tupír)fésűt ajánlok! És lehet hogy hülye hasonlat, de úgy kell gereblyézni a kis fejéről a trutyit, ahogyan ősszel az avart gereblyéznéd...Valóban nem szabad túl kedvesnek lenni a babához, ez van :shock: De Linda nekünk sosem sírt... :lol: Szóval lehet ezt kíméletesen is csinálni, csak határozottan :lol: Na most jól megmondtam... :D

Kép
granda

Sziasztok !

Era : itt ülök és potyog a könnyem.
Nagyon kircsi.

Kicsit mesélek nektek a tegnap történtekről.
Mondom a páromnak, hogy jó lenne ha megtanulná a gyereket rendesen tisztába tenni meg etetni mert a héten szeretnék elmenni csavarogni és nem biztos, hogy elég annyi idő amennyi a két etetés között van.
Erre ő hát persze drágám.
Na jött az etetés idő.
Mondom neki, hogy akkor hajrá drágám.
Kicsomagolja a gyereket gyerek teli szájjal nevet.
Miközbe törli a fenekét elkezd kakilni a drágám. Ettől apa kicsit ki volt mert büdi a kaki. Mondanom sem kell gyerek még mindig teli szájjal nevet sőt néha még kacarászot is.
Pepecsel apuka pepecsel. Jó alapossan letörli a popsit.
Kiveszi alóla a koszos pelust hülyéskedik neki egyszer csak megindul a szökőkút. Gyerek a nyakáig felpisilt mind ezt kacagva.
Mondom a páromnak, hogy akkor ruha csere is.
Nekem potyogott a könnyem annyira jó jelenet volt.
De egy szavam sem lehet mindent nagyon ügyesen megoldott.
Utána a kaja az simán ment.
Sőt annyira belejött a párom itt a dolgokba, hogy az esti utolsó kaja után mondta, hogy majd ő büfizteti a gyereket meg elaltatja és én meg menjek pihizzek vagy csináljak azt amit akarok.
Csak lestem.
Nagyon jól esett, hogy segített.

Na lépek este leszek megint.
20200310173350

Sense: sérok képet kérünk!!!!!!!!!!!!
Vendég

sérok= séró
Vendég

Granda, köszi! Ádi is élvezte a hajkefélést, csak nekem nem tetszik, hogy szinte sebes lett ott a fejbőre, ahol a legdurvább volt a koszmó. Lehet, hogy túl sokáig vártam az eltávolításával? Még lesz pár körünk...

Era, ez nagyon tuti!!! ;-)

Kép
Kép
irina

Sense, nekem is eszembe szokott jutni a cigi, olyan ez, mint az összes komoly függőség, csak letenni lehet, abbahagyni nem (mint a filmekben, amikor mondják, hogy "alkoholista vagyok, nem ittam 10 éve", én is "dohányos vagyok, nem dohányzom 4 éve"). Tudom magamról, hogy bármikor visszaeshetek, elég egyetlen szál. De annyira jól le tudom beszélni magamat róla mindig, mert van kiért/miért. :D

Kép
Kép
irina

Sziasztok Mamócák!
Látom mennek a nagy karácsonyi készülődések :lol: :lol: :lol:

Nekünk is sikerült ma szinte mindent elintézni, Noelre Anyósom vigyázott, szerencsésnek mondhatom magam, egy Tündér :D

Bongyika Jobbulást Nektek++++++++++++++++++++++!

Heni! Szerintem amiket Móni ajánlott kajákat azok szuperek, én is ezeket tudtam volna, illetve még mártogatós dolgokat pirítóssal (avokádókrém, padlizsánkrém, juhtúrós-, sajtkrémes-, fokhagymás-túrós-krémeket)

Horcsog! Mi kaptunk egy csomó kiscipőt, dísznek jók... egyiksem megy Noel lábára, túl magas a rüsztje, csak a tutyik jók textilből :roll:

Silka! szupi a kis usánka! ebben tényleg nem fog fázni Lizike füle :lol:
Ruha/Zara: szerintem a rugdalózónál nincs tökéletesebb ruhadarab egy ilyen picurkának, eddig minden gatyóból és harisnyából ki kellett vágni a gumit, mert szorította Noel pocikáját. El sem tudok képzelni kisbabát lakkruciban :shock: :shock: :shock:

Sense! Nagyon jók lettek a Botis képek, ügyi vagy :lol:

Ktimi! édes a kis vagány Ádi! :lol:

Dettyk! Cuki a kis Panka nagyon! :lol:

Amona! Tündéri a kis Bogi!

Timi! büszke lehetsz a kis családodra :wink:

Emese! nagyon cukor a kis "otthonülős" Zsófka!

Tündi! Nagyon édesek vagytok!

[b]Irina
! Tetszett a Szentestés írásod, egyetértek.

Koszmó: Na, jó hogy írtad Kiskolbi a mosakodót, mi első naptól kezdve azt használjuk :shock: :evil: asszem váltok babafürdetőre.... Babe: gyógyszertár - 1700ft körül van, nem mondanám, hogy csodaszer...

Depire: Jóbarátok (Fleur ötletére beszereztem a 10. évadot, azóta zsinórban nézem őket :lol: és sok-sok csoki :lol: :lol: :lol:

puszi[/b]

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anitja, én is nagy Friends-rajongó vagyok! ;-) Meg sorozatrajongó úgy általában, persze csak a jó sorozatokért rajongok (és nyilván mindenki ezt mondja magáról... ;-)). 8)

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Na, jól megszívtuk az oltást. Ebéd után még semmi baja nem volt Szelinek. Ja! És csak egy pillanatig sírt. De itthon… :? Úgy sírt, mint talán még sosem. Szegénykémet úgy sajnáltam. Még a kólikatartás se jött be, mint általában. Aztán mondom engem nem érdekel, lázas ugyan nem volt, de adtam neki fél kúpot. (De hogy azt milyen nehéz felnyomni… :shock: ) Aztán bebugyoláltam (ahogy Emeséék szokták Zsófit anno), cumi a szájba, és még fél óráig ringattam, mire nagy nehezen elaludt. :( Én is melléfeküdtem és be is aludtam veke. Kis édesem! Aztán most este meg a pukik miatt szenvedet… a délutáni sírásnál gondolom levegőt nyelt :cry: :cry: :cry:
Remélem, az éjszakánk jó lesz azért!!!

Emese! Kérünk képeket a játékokról!!! :D Én is kinéztem jó párat, de most szünetet kell tartanom. :?

Nekem van egy nagyon finom puha mézeskalács receptem, csak nem találom… :roll:

Ma én is akartam Szelinek venni valami csini rucit karira (a harisnya már megvan :D ), de mire odáig eljutottam a sok intéznivaló után, bezárt délben a bolt… :evil:

Amona! Igen, tudom! És tudtam előre is, hogy Apa ilyen lesz, csak egy kicsit besokalltam a múltkor a rámhárult rengeteg feladattól (még boltba is én jártam :x ). De már oké vagyok! Kezemben a gyeplő! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!
Visszaolvasni még mindig nem értem rá, csak gyorsan jelentkezem, amíg Pankusz elvan.

Karácsonyi képeket gyártok ezerrel, nagyon szupik, remélem, örömet okoznak majd.

Ma megkaptuk a 3 hónapos oltást, igaz, hogy csak holnap töltjük, de csúsztunk volna 3 hetet. 5850 gr és 60 cm. Csodálkoztam, mert nekem nagyobbnak és nehezebbnek tűnik :oops: , de azért elég a 65 dkg gyarapodás 4 hét alatt. Oltás után aludt 4 (!) órát, ebbe belefért még egy Tescos kóválygás. A mi Tesconkban nincs semmi, nem is értem, mi a francnak építették :evil: .
Eddig szerencsére se hőemelkedés, se duzzanat...
Takonykór szerencsésen enyhül, még szívózunk, de már éjjel is jól volt, csak hajnalban (f6) ébredt szopizni, fél óra múlva újra a saját ágyában aludt :lol: . Asszem Kiskolbi te kérdezted, kívánja e (ha nem, bocs). Nem rontott az étvágyán a takony, csak többet aludt nappal, és egy kajcsi ki-kimaradt. Így is megvolt 5-6 szopi naponta :wink: .

Nagyon cukik a babócák :lol: ! Imádom nézegetni a fényképeket!

Egyébként kicsit kivagyok: karácsonyi ajándékként leépítik apát. Igaz, hogy sok más emberrel együtt, de ez engem, itthon a 2 gyerekkel, nem vigasztal. Hogy lehetnek ennyire tetűk, hogy pont karácsonyra időzítsék az elbocsájtásokat?!
Aggódom, honnan lesz munkája, mert ez a környék sem a kimeríthetetlen ajánlatokról híres... :cry:
Bocs, hogy kicsit depizek az ünnepi hangulatban, megyek is és rákattanok a munkakeresésre...

Era :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mostanra töltődtek le a manók! Máris jobb a kedvem :lol: :lol: :lol: !
dettyk

Dettyk, nagyon sajnálom a férjed elbocsátását, ez vérbeli szemétség, ilyenkor leépíteni! Kívánok gyors és könnyű állástalálást neki!

Kép
Kép
irina

Koszmó: Hogy ennyi babának koszmós a fejbőre, gondoltam én is megnézem Szeliét. Bekukkantottam a haja alá! És hát neki is olyan a kis bőre, de még nem vészes. Vettem Babe sampont rá.

Nektarin! Jobbulást!!! :cry:
Húúú! Fini lesz a menü! :D
Móni! Azok is jó kaják! :D
Én inkább hagyományosat fogok főzni, ha sikerül összehozni. :roll:

Tünde! Szépek vagytok! :D A falra rajzolva van??? Vagy tapéta???
Júj! Ez a leépítés durva!!! Kari előtt??? :evil: :evil:

Timi26! Nagyon tuti a gyerekszoba! Így én is szívesen eljátszanék egyedül :wink: (már, ha gyerkőc lennék).

K.Timi! Wow! :D
Apa az első fél percben feladta volna! :? :D

Ja! Szeli 5870 g! :lol: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Jaj! A leépítésnél kihagytam, hogy Dettyk-nek írom... Bocs, már megint Nálad tévesztek! :oops: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Semmi baj, Regi :lol: . Látod, hogy a babócáink nemcsak egyidősek, de méretben is csak 20 dkg van közöttük? Az egy pisis pelus :lol: .
dettyk

Dettyk! Igen! :lol:
Szeli egyébként 55 cm, azt elfelejtettem írni. Rövidebb mint Panka... :roll: (Milyen érdekes, hogy azt írjuk, rövidebb, és nem azt, hogy magasabb! :shock: Persze, még nem állva látjuk őket, hanem fekve! :lol: )

Szegénykém teljesen kidőlt. Fél 7-kor letettem, általában 3/4 óra múlva fel szokott ébredni, de most úgy alszik, mint a bunda. Biztos az oltás ütötte ki. :( Kíváncsi vagyok, milyen hatással lesz ez az éjszakánkra... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: