A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

akkor íme a frizkó:
hátul meg rövidül, úgyhogy kilóg a nyakam :lol:
jó bárgyún nézek, mert tükörből fotóztam

Kép

silka
silka

Ha már a szép beszédnél és a sorozatoknál tarunk: én most a South Parkra kattantam rá nagyon. Annó alig láttam belőle vmit, most meg mindig akkor megy az MTV-n, amikor altatás után mosogatok/rámolok. Csak nehogy átvegyek 1-2 szóforulatot... :oops:

silka
silka

Sziasztok!

Occo tej : :lol: :lol: :lol: :lol: Halálos!

Ágyúszó: :lol: Nálam gyerekkoromban a "Krisztus Teste" okozta a zavart. Nem értettem, hogy miért nem folytatják, hogy mit csináltak Krisztussal Este...

Irina!
Gratulálok a fejemeléshez. És egyben gyors gyógyulást kívánok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Silka!
Nekem nagyon teszik a hajad!

Vasalás: Én szeretek. :oops: Házimunkából a főzés melett vasalni szeretek még. És épp ezért MINDENT vasalok. Apa ráadásul ingben dolgozik. Nyilván hosszúujjúban... :lol: Egyébként inkább pólós. De már a pólókat is vasalom. :oops:

Tegnap egész napos rohanás volt. Mivel Balázsnak műtik övő kedden a lábát, a hétvégén minden karácsonyi készülődést el kell intézni. Tegnap keztük. A tervezett 6 óra helyett 1/2 9 -re értünk haza. Szegény Botond már irtó türelmetlenül várt (a a cicim :roll: ). Így a fürdés kimaradt. Persze nem is olyan volt az éjszaka mint szokott. Hihetetlen, hogy egy kis változás, hogy ki tudja az ilyen kis embereket zökkenteni.

Granda!
Merre vagy? Szemed javul?

Ildikó
KépKépKép
sense4

Silka! Nagyon jó lett a hajad!!!! :D

Granda, Niki, Motiot, Többiek! Hol vagytok??????

Na csatolok labdás képeket, most sikerült megcsinálni. A lényeg, hogy előre-hátra, jobbra-balra kell döntögetni, akár határozott mozdulatokkal is, mikor megszokta. Lehet rugóztatni is.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Sense! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Gremese, köszi az ötletet! Rendszerint naponta kimegyünk a teraszra levegőzni, néha a boltba, min. félóra, legalább bealszik (ha jó napom van). ;-)

Silka: nagyon szép frizura. Nekem most csomókban hullik a hajam, a fodrászom meg a világ végén dolgozik hozzám képest. Mondjuk mindig olyan hülye voltam, hogy tök messzi fodrászt választottam (ill. mentem utána).

Sense: köszi! Remélem, egyszer normalizálódunk, de a vágyaimat már nem kötöm időpontokhoz... minek is, eddig se jött be.
Félrehallások: na én gyerekkoromban a Pancsoló kislánynak ismert sorát így hallottam:
De este szomorú a hazafelé út,
Mert otthon az anyu a fürdőkádbaN dug... :shock:
Felhívom a figyelmet a más ragra... micsoda fantáziám volt... :lol:

Kép
Kép
irina

Ja és ezért nem értettem sose, mások hogyan énekelhetik arcpirulás nélkül ezeket a sorokat. Évekig nem esett le a tantusz... 8)

Kép
Kép
irina

Hát nem vagytok semmik :) olyan jókat röhögtem ezeken a félrehallásokon :)
Amúgy, ha már itt tartunk, anno amikor pszichológián a kisgyerekek viselkedéséről tanultunk, akkor mondta a tanárnőm, h. ha a gyerekek nem értenek egy szót, akkor azt behelyettesítik egy másikkal. Így lett a pszichopatából, pici hópata.
Na én akkor ezen úgy röhögtem, hogy alig bírtam abba hagyni. Főleg mivel több ilyen példát is felhozott csak ez nagyon megmaradt :)

Emese
És sütött neki kalácsot is :) gondoltam, h te értékelni fogod :lol:
Zsófi tünemény a labdán :) én is tegnap ráültem a nagy bazira az ölembe vettem és ugráltam..na gondolhatod milyeneket élvezkedett :)

Silka
Nagyoon jó a hajad :)

KépKép
KépKép
fleur

Fleur! :lol: És csinált neki ivólevet egresből, céklából és répááábóóóól..... :lol:

Volt régen a tv-ben az a játék, amiben szólásokat meg ilyeneket kellett kitalálni úgy, hogy magánhangzókat mondtál, és ha volt benne, azt megmutatták.
Én ujjongok ezerrel, hogy kitaláltam: Aranyködben fáznak az istenek.
Megfejtés: Aranykádban főznek az istenek... :shock:

Kép
Kép
Kép
gremese

én meg azt nem értettem meg sokáig Gárdonyi sírján a felírat ennyi h. "csak a teste" . s hol a feje?kérdeztem én akáárhányszor apuval ott sétáltunk. voltam vagy 13-14 éves mire leesett :oops:

Silka!nagyon jó a hajad :) tök jó kép :)

Emese:
de élvezi Zsófi :)

Bongyi:
Mei tai szab.mintájához csak annyit h. szerintem a vállpántba és alulra tegyél vékony kb. 1/2 cm vastagságú szivacsot.különben teljesen jó ,szerintem ebből meg lehet simán varrni :)

KépKép
viranka

Emese, hát kár volt ajánlani az oldalt:-) minusz 30 ezer!!! de legalább megvannak az ajándékok, mindenféle stressz nélkül, semmi kedvem a zsúfolt áruházakhoz:-( pláne nem gyerekkel.
Zsofka nagyon ügyi:-)

Jók a félrehallások:-)

Silka jó a hajad:-) én most növesztem, jól haladok, ha belegondolok tavaj nyáron még 5 cm es volt, most meg már váll alá ér:-)

Képzeljétek ma Petyka egyedül kakilt:-) nagy volt a boldogság, a gyerek meg nem értette, hogy minek örülök ennyire.

Heni
KépKép
heni81

Hull a hó!!!!

Heni
KépKép
heni81

KépKép
viranka

Sziasztok lányok :lol: :lol:

Silka Nagyon jó lett a hajad :lol:

U. Era Jó a karácsonyi jókívánság képetek :lol:

Emese Nagyon édi Zsófi a labdájával :lol: És még mosolyogni is tud :wink:

ágyúszó :lol: :lol: :lol:

occo :lol: :lol: :lol:
Nagyon jók ezek a félre hallások :lol: :lol:

Heni81 Küld erre a havat kérlek :roll: X. kerület. Köszi :lol:

Viranka Ez jó, nekem nagyon tetszik.

Irina Ádika nagyon ügyesen tartja már a fejét, gratula hozzá

Jó barátok Páromnak is megvan mind a 10 évad. Évente egyszer előveszi és végignézi. Nagggyon jó poénok vannak benne :lol: :lol: :lol: :lol:

vasalás Én mindent vasalok. Utálom csinálni, de azt még jobban utálom, ha apa vasalatlanul veszi fel a pólóját. Ingje szerencsére nem sok van :roll: 8) Mostanában mindig Cicus ruháival kezdem aztán ha van lendületem a miénkkel fejezem be. De volt már olyan, hogy összegyűlt és aztán fél éjszaka vasaltam mire elfogyott.

Tegnap voltunk oltáson. Grétikém egy kis hős volt :lol: mosolygott miközben kapta a szurit. Most viszont kúszik fel a láza :cry: az előbb már 37,7 volt :cry: ha tovább kúszik felfelé akkor adok neki lázcsillapítót :cry: Most alszik, így legalább a kis szervezete küzd a vírus ellen.

Csatlakozom a hiányolók táborához: K.Timi, Granda, Motiot, Niki és a többiek. Hol vagytok :?:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Viranka: :) ez ismerős!

Voltunk dokinál. Még mindig csóválta a fejét, de nem írt fel gyógyszert. Csak a köptetőt továbbra is.
Meg kérdezgetett mindenfélét, hogy milyen a közérzete, eszik-e, nem bágyadt-e, alszik-e. Legnagyobb meglepetésére mondtam hogy minden rendben van.
Hazajöttünk és főztem neki sárgarépás burgonya"főzeléket"! 3/4 bébiüvegnyit bevágott belőle. Nem győztem a kanalat a szájába tuszkolni, ha egy pillanatra elbambultam már ordított, hogy miért nem adom mááár!!!
Úgy vettem észre, hogy szereti az anyja főztjét! :D

Kép
Kép
timi26

l. móni, köszönöm!!! ;-)

Lányok, páran eléggé eltűntek, nem? Granda, Hajni, Motiot...

Kép
Kép
irina

Timi26, örülök, hogy Viktorka már jól van! Milyen köptetőt szedtek (csak receptre kapható)?
Hozzánk hétfőn jön a gyerekorvos, nagyon remélem, hogy addigra Ádi már nem lesz náthás, mert nagyon bosszantja...

Há, itt is elkezdett esni a hó!

Kép
Kép
irina

Hello Lányok,

köszi, aranyosak vagytok! Az imént voltunk sétizni, kár, hogy nem utána csináltam a fotót, a szél f.szára belőtte a sérómat :lol: A szembeszomszédunk nem ismert meg!!! :shock:

Móni, megy a drukk ezerrel, hogy ne legyen lázas Grétikéd!!!

Nagyon jók a félrehallások!!! Én gyerekkoromban azt hittem, h Bajcsy Zsilinszky-nek ez a teljes neve :oops: Nem is értettem, hogy milyen keresztnév a Zsilinszky. Mikor megtudtam, hogy oda tartozik még egy Endre is, egy világ omlott össze bennem.
Egy barátnőmet meg én világosítottam föl, hogy JFK neve valójában NEM Johnfy Gerald Kennedy :lol:

silka
silka

Móni,
XVI-ot már elérte, küldöm tovább felétek!!!

silka
silka

Nálunk már nem esik a hó! :(

Irina: Ambroxolt szedünk, napi 2x2 ml. Recept nélkül kapható hurutos köhögésre.
Lehet, hogy nektek is valami hasonló kellene, hogy felszakadozzon Ádinak a lerakódás.

Kép
Kép
timi26

Hali-Hó... :lol:

Köszi Gremese! Annyit iszok mint még soha.. :shock: :) ...Ma már úgy néz ki,elég volt a tejci.... A pihenés része nem nagyon megy,de próbálok..:).

Ma voltam dokinál,mert hosszabitatni kell a jogsim na meg fáj a torkom,és valami izé van rajta..Olyan mintha kezdő tüszösmandulagyulladás lenne..Kérdezte is,hogy volt-e lázam,de nem.Bár vagy 10 éve nem volt...Kaptam maripnet vagy mit,azt lehet szedni szopi alatt is,ugye?..
Tuti ez is közrejátszik a hangulatváltozásaimhoz,meg a kimerültséghez..Tegnap bealudtam Beni mellett,előbb elaludt az anyja mint a gyerek,jó mi? :shock: :lol: de olyan rossz utánna átcamogni az én hideg ágyamba.. :? apa meg feküdhet az előmelegítettbe... :? :roll:

Na elaludt egyedül Domika.. :D Már nem bírta apa a kezében ,lerakta egy ideig fújta a nyálát bereget,most meg csöndben szunyizik.. :D :)

Tökre emelgeti a lábait,mondom is apának már most gyúr a hasizmára,hogy tuti legyen a csajoknak.. :lol: :lol: közben meg jönnek a pukik úgy rendesen,ő meg csak vigyorog.. :lol: :lol:

Hu csajok ezek a vásárlós oldalak :shock: :shock: kísértésbe viszik az embert, legalábbis engem... :oops: :oops: :roll: :roll:

No vissza olvasok..
varga tünde

Engem is felhívtak a játszvelemtől,hogy kell-e még amit rendeltem..November elején rendeltem miből gondolják,hogy még igényt tartok rá----..... :twisted:
varga tünde

Silka:jó a séród.. :) :)

Gremese:tökre édes Zsófika a labdán...:)

Nálunk is esett a hó,ilyen időt mondanak egész 7végére...
varga tünde

Sziasztok!
Timi! Jaj de jó, már én is úgy főznék a csibémnek :lol: De sajnos még egy nyamvadt almareszelőt se sikerült beszereznem, így nem tudom elkezdeni még a kóstolgatást sem.
Egyébként a házimunkák közül ez a kedvencem, mármint sütés-főzés és a poszívózás :lol:

Beszereztem végre egy Babe sampont, már nagyon elegem lett a koszmóból, hiába olajoztam, csak enyhült, de nem múlt el :evil:
Na ma nekimegyek törpöm fejének :lol:

Silka! Nagggyon jó a hajad, neked nem is hullik? Nekem sajnos elkezdte, én nem járok fodrászhoz, illetve egy barátnőm fodrász, legutóbb ő vágta le (tavaly) - én valószínű hennapakolással fogok védekezni, csak még erőt gyűjtök, ugyanis elég macerás.

Emese! Édi-bédi Zsófibaba! :lol:

Hull a hó itt is, köszi Heni a felhőket :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Timi26 és Irina gyógyuljatok.. :!: :wink:

Azt mondják elkezdödött a fosti mosti,ugyhogy nem is engedek senkit a fiam közelébe..Pesten már van ismerős aki benne van.. :( :( ...
Ja meg a barátnőm fia is lázas és megy a hasa..de nem nagyon értem,kitől és,hogyan kapta meg,mertm ég csak most 6 hetes..2 hete kb. járnak védőbe meg ki sétizni...Nekem gyanus a szülésközbeni felrtözés nem-e az (16órát vajúdot repedt burok stb),és itt a környéken nem nézik 32hetesen a kenetet..nem lehet,hogy az játszik közbe?... :shock:
varga tünde

Nem értem a vonalzómon a kispasi miért a 2. hónapnál bandukol HOLNAP LESZÜNK 3 HÓSAK!!!!JUHÉJJJJJJJ :lol: :wink: :!:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anitja:nekem sem ártana,olyan pakolás..épp ma cseszett le a férjem csináljak valamit a hajammal,mert kipucolta a kád szifonját és 90%-ban csak az én hajam volt benne... :cry: :cry:
varga tünde

Tökre megy az idő..meg a vonalzok olyan érdekesen mutatják.. :) :)

A lényeg Anitja Gratula :!: :wink:

Aztán tessék képet csinálni holnap :!:
varga tünde

Ma vagyunk 3 hónaposak!!!!

Mi fog változni?

Heni
KépKép
heni81

itt is hull a hó, mit hull szakad :)
KépKép

Anitja
Majd holnap odaugrik :)

Heni
Hát így hirtelen semmi :) ez szerintem olyan mint a 18. szülinap :)

Rakom fel a talis képepket a picasa-ra, ha kész van majd beteszem a linket.

Era csak neked :)
Ilyen az üdvözlő kártya gyártó szett :)
Kép

Kép

Kép

Kép

persze nyomdából még sokkal több fajta van. :)

KépKép
KépKép
fleur

Asztaaaa én kezdtem az oldalt :lol: :shock:

Ennek örömére dobok még pár képet a kiscicámról:

így játszik

Kép

az első hó ez nem a mai a múltkori :)

Kép

a pihiszék
Kép

megvan a kezem a majom és a háromszög is (megsúgom a háromszög megfogásában azért anya segített, a többi ment magától:)

Kép

KépKép
KépKép
fleur

upsss ez az utolsó félre ment :)
szval a majom és társai:
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Itt is havazik :lol: :lol: :lol: :lol:

Henimost még semmi, majd napról-napra veszel észre apróbb változásokat :wink:

Fleur Lilla nagyon elbűvölve nézi a játékát :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

és scrap book ezt csináltam anyuméknak. Persze ez csak pár oldal :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Fleur! Nagyon ügyes és kreatív vagy! Gratulálok! Nagyon jó volt nézegetni a képeket! Kicsit irigykedem, milyen ügyi vagy! Lilla cica nagyon édi! És nagyon ügyesen játszik!!!!! :D

Látom Lilla is oldalra dől a székben. Zsófi sem bír normálisan ülni benne. :D

(Nálunk is így futnak a vezetékek. Vagyis csak a netes kábel).

Heni! Gratulálok a betöltött 3. hónaphoz! :D
A változás majd apránként jön.

Itt is esett a hó, de már elállt.

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok,

Csak olvastalak Titeket, le ne maradjak.
Most megyek a cégem karácsonyi bulijára, Apa egyedül fogja fürdetni a törpét:shock:
Anyukám azér itt van, ha gond lenne, reméljük nem lesz, még sosem voltak egyedül este, háááát azért sietek haza, de várom is a kollegákkal a találkozást.
Végül is rendszeresen beszélek velük munkaügyben :oops:

Fleur, naggggyon jóóóó!

Szép havas estét!

Kép
Kép
nektarin

KTimikém! Hol vagy????????

Kép
Kép
Kép
gremese

Hello!

Emese!
Nagyon cuki Zsófka.

Fleur!
Lilla is nagyon cuki.

Silka!
Szupi a hajad.

Én is keddre jelentkeztem be a fodrászhoz már rám fér.

Timi!
Gyere ide fodrászhoz.
Jobbulást Viktornak.

Irina!
Ádinak is jobbulást.

Az én párom se volt semmi,
Ugye ő maradt itthon a fiúkkal míg én a kórhában voltam,
Az egyik: folyik Karcsika orra mit csináljon vele :shock:
én: töröld meg :lol:
A másik csuzlinak a szomszédból melyik gyerek lehet
:shock: meg hogy az anyuk otthon van-e :shock:
Csak ezekkel fárasztotta az agyam :lol:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Hello Lányok,

Anitja, nem egyenlőre nem hullik. Le sem merem írni, de még ritkítani is kellett...

Fleur, nagyon ügyi vagy!!! Ezt Te csináltad spirálfüzetből, v ez vmi spéci füzet? Nagyon édi Lilla! :lol:
Úgy látom megvan a topik kedvenc pihiszéke :lol: :lol: :lol:

silka
silka

Hörcsög! :lol: :lol: :lol:
silka

Sziasztok!

Itt olvaslak már benneteket egy jó ideje, de nem értem a végére, és feladtam... ezt nem lehet követni. :)
Minden baba csodaszép, ezt nem lehet elégszer elismételni. A tali miatt irigy, irigy vagyok, én is szívesen csatlakoztam volna, de 3 gyerekkel bkv-val nem mertem bevállalni. ÁKos amúgy is unatkozott volna, talán még Alexa is. nem tudom, voltak-e nagyobb gyerkőcök végül is.

Irina, jobbulást Ádikának! Szegénykém, te nagyon megszívod ezt az első három hónapot!

Anitja, megy a drukk. hogy rendbejöjjön a körmöd!

Szopi mellett hozzátáplálók: Ne csüggedjetek, mindennél fontosabb a derű és nyugalom, amit a babának sugároztok. Ha azt sugározzátok magatokból, hogy "nem vagyok jó anya, mert napi 2-3 alkalommal tápszert adok", a babu is csak stresszesebb lesz, és ti is, ergo a tejcsi is még inkább apadni fog. Pozitiv hozzáállás segít. Én megint csak az egyik cicivel "üzemelek" ugyanúgy, mint Alexa idején, de ez is bőven elég. Vannak jobb napok, mint pl. mai, és gyengébbek is, ilyenkor gyakran kér, másfél-két óránként. Elégnek bizonyul akkor is a tej, nem pótlok. Nem stresszelek ezen, Alexánál már "megtanultam a leckét."

Mi jól vagyunk, Geri túl van a 2 hónapos oltáson immár 2 hete. Akkor 6150 grammnak mérték. Derűs, mosolygós vidám kisfiú, egyszerűen imádjuk mindannyian. :) 2 hete megfordul hasáról hátára, egy hete pedig hátáról hasára is. Kezemet fogva megpróbál ülésbe húzodzkodni, ez még persze nem megy neki. Hason fekve fejét szépen emeli, kinyomja magát. A kezét még nem fedezte fel abból a szempontból, h nem nyúlkál a tárgyak felé, de már dumál a kezének és a forgó zenélő figuráinak is. :)
JÁrunk játszóházba, Gerit is elviszem, jókat alszik, de egyre többször van ébren ott is, tetszik neki a nyüzsi. Voltunk Mikuláson, hatalmas szemmel nézte a pirus ruhás puttonyost, sikkantgatott neki!

Nagyobbak betegek, Alexának gennyes mandulagyuszija van, baci okozta. Áki ma lett beteg, neki is mandula, szegénykém tiszta láz, csak fekszik... Alexa már egész jól van, ő kedden volt lázas. Remélem, Geri nem kapja el...

Családi pótlék: Én ma kaptam meg a gyest és a 2 gyerek (!) után járó csp-t. A különbözetet (3 gyerek után 45000 ft jár, kettő után 25400) 4 hónapra vissza menőleg még kari előttre ígérték. Remélem, tényleg megkapom, jól jönne. :)

Na lépek is, képeket próbálok holnap feltenni. Sokat nőtt ez a nagyfiú a múltkori kép óta. :)

Ja, nemrégiben valaki (talán l.móni vagy kőszegi timi volt) :oops: feltett egy képet orrszívó-tisztitó keféről. Nagyon szemtelen lennék, ha megkérném őt, hogy vegyen nekem egy olyat és küldje el csomiban? ugyanis én már lejártam a lábam, sehol nem kapok, nagy babaáruházba nem jutok el, ugyanis nincs autónk. Természetesen postán küldöm az árát. Priviben megadom a címem, ha megteszi, hogy küld nekem ilyet. Előre is köszike.

Jó éjt mindenkinek!
Zsu

Kép
Kép
Kép
zsuzsóci29

Gratula Heni!!..:)

Nagyon ügyi vagy Fleur..:)

A múltkor beszéltétek,hogy nem tud kakilni a picitek.Most nem tudom ki volt pontossan.. :shock: (bocsi),de én teába amit főzők magunknak,abba rakok egy kamilla tea filtert is.Az iszogatom,és egy pár óra múlva van is kakink..:)..Meg anyukának sem árt néha a kamilla..:)..Viszont én,ha kakaósat vagy csokit eszek nincs kakus..Nálunk ez van,ezen a téren... :)
varga tünde

Timi26!

Mi újság Viktorkával? Remélem minden rendben van veletek!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Csak egy gyors bekukk vacsi előtt!
Itt is hó, voltunk sétálni is, és be kell lássam, Mátét egyre nehezebb cipelni. :oops:
Aztán Szegényem torka szakadtából üvöltött egy órát délután :cry: , végül megfürdettem (közben csendben lazult), megvacsiztattam (alig evett, pedig délután se vitte túlzásba), és miután elaludt az ölemben, 7-kor leraktam. Tuti a kaki bántja, a lázmérőzés se segített, a kamillatea meg végképp nem (én balga elfelejtettem, hogy a hasfájásai idején is csak mégjobban csikart tőle a pocija :evil: ). Pukik voltak, a kaksira még várunk. :(

Betegecskék: gyógyulgassatok! +++++++++
Silka: nagyon csini vagy! Nem is bárgyú! :)
Emese: szupik a labdás képek, bármennyit is dolgoztál rajtuk. :D A Csajszi nagyon ügyes. Vagy pillanatragasztóval tettétek rá? :twisted: :lol:
Fleur: igazán kreatív ajándék lett! :wink: Biztos nagy sikere lesz! Lilla meg tuti szép magas leányzóvá fog cseperedni, olyan kis hosszú már most is.
Heni: gratula a 3 hónaphoz. :D
És egy félrehallás egy barátnőmtől: az egyetemen (!) kellett felvilágosítanom, hogy az a hangos szerszám az ütveFúró, és NEM ütveKúró (azt úgy hívják, szadista.)!!!!! :shock: :lol: El se akarta hinni, próbált meggyőzni az igazáról. :lol: Szegénynek 20 év kellett a megvilágosodáshoz... :roll: :lol:
Nagyon éhes vagyok, nézek valami vacsi után... szép estét!

Detti
KépKép
kiskolbi

Két dolgot elfelejtettem:
1. Máténagyi olvasott ma is, a Róla szóló kedves szavakat is by Emese, köszöni szépen, és azt mondta, hogy virtuálisan olyan, mintha mindenkinek a nagymamája lenne. :D
2. Képzeljétek!!!! A Párom ma egy szál rózsával állított haza!!!! :D :D :D :oops: "Mert olyan házisárkány vagy." Na ezért kaptam. :? A vicc csak az, hogy amióta ismerem, még sose kaptam Tőle virágot, csak ilyen útszéli gyomot meg egyszer egy lelopott virágfejet (ilyen büdöske-féle volt). :lol: Csak nemhogy titkolni akar valamit?! :roll: :lol: :oops:

Detti
KépKép
kiskolbi

Horcsog: :D
A fodrász egyébként az egyik barátnőm. Azért ragaszkodom most hozzá, mert nagy renovát akarok, festés, melír, vágás, vasalás, és ő féláron megcsinálja!

Anikó: szerintem jól vagyunk, a doki kukacoskodik velünk, hétfőn is látni akarja. Egyébként Viktorka azon kívül, hogy köhécsel meg hörög (jön fel neki a váladék) nagyon jól viseli.
Köszi az aggódást, aranyos vagy! :D

Fleur: tényleg nagyon szép az ajándék!

Nektarin: a múltkor elfelejtettem írni, ezek a képek babamagazinba valók! Nagyon profik és mind szépek vagytok rajta!!! :D

Kép
Kép
timi26

Emese!
Zsófi tündér azon a lasztin! És elfelejtettem írni. DEHOGY SÉRTŐDTEM MEG!!!!!!!!!!!

Fleur!
Nagggyon jó!!

Silka!
JFK -ről én is sokáig azt hittem amit a barátnőd!

Haj:
Nekem sem hullik. Ritkítani kell, mert különben akkora lenne a fejem mint egy hordó. Mondjuk így meg akkora mint egy ötös bőrfoci.

Ma irtó nyűgös napunk volt. 2x10 perc alvás nappal. 1/4 6-kor délután Botond bevágott 80 ml tejet +110ml tápszert!!!!!! 1/2 8-kor éhen akart veszni. Fene se érti ezt! Most alszik. Remélem, hajnal 4-ig nem hallok felőle.. :lol:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Fleur nagyon ügyi vagy!

Kiskolbi:-)

Sense szerintem a hó hozta a nyügit is. Képzeld ma este Péterkém jól elvolt apa kezében és megfogtam a kezét, hét mint a sakál úgy elkezdett üvölteni, azt hittem hirtelen fáj a keze, vagy nagyon lenyitam a körmét, de nem, csak kizökkentettem az elmélkedése közben.

Képzeljétek pár napja folyamatosan fürcsi közben hasonlitgatja az én kezemet a sajátjához:-)
Ma bedugtam a szájába a banánt hogy egy kicsit megnyalogassa, olyan cuki volt, de inkább köpködött...nem igen izlett neki.

Heni
KépKép
heni81

Köszi Lányok a hiányolást, az utóbbi napokban inkább olvastam...
Jól van a szemem, a betegségeken soxor röhögök, annyira nyamvadt egy helyzet fél szemmel szoptatni és szemcseppel vigyorogni :)
És hát én is sz@rrá vásároltam magam a neten, mint Kiskolbi és Nyerkit és nem is igazán karácsonyi ajándékokat... :oops:
Erről jut eszembe: Heni - és aki még nem végzett a vásárlással - van egy szuper ékszerkészítő a Vaterán, féldrágakövekből lélegzetelállító láncokat-karkötőket készít. (Van húzósabb árú lánc meg olcsóbb is...)
http://www.vatera.hu/listings/index.php ... sikicsicsa

Contractubex
A lábamra későn kezdtem el használni, a hasi sebemre meg nem köll, olyan szép, de egy biztos:sokan dicsérik.

Házimunka
CSAK főzni szeretek, de ha rámjön a roham, szép rendet tudok teremteni. Vasalás: régóta szempont a ruhavásárláskor, hogy az anyagát NE kelljen vasalni :) De kapaszkodjatok meg: amíg dolgoztam, gyakran a férjem vasalta a blúzaimat. Viszont a kis Drágám főzésben nulla... :)

Babaúszás
Nálunk Linda fogantatásától nem kérdés, h megy az apjával. Januártól.

Gremese
Robi szerint is kell a kosz :D
Zsofka nagyon szép kis hajasbaba, a szeme pedig tisztára a Tiéd!

Era
Babacuccot többségében már én sem vasalok

Irina
Gratula!!!

Fleur
Aztaaaaa :shock: Tényleg nagyon szép és kreatív ajándékok, jó a körítés, szóval szupi :D

Kiskolbi
Egy filmben láttam: ha a férfi ékszert vagy rózsát hoz, két verzió van: vagy nagyon szeret vagy megcsal. Sztem nálatok az első formula... :)

Horcsog
A férjem gyermeknevelésben nálunk is homorít :) Pl a múltkor azzal jött, h Linda ráncolja a homlokát - ez normális :lol: :lol:

Félrehallások és szójátékok

Nekem az tetszik nagyon, mikor Lindusnak mondom: "mami hozza a papit" - ettől már csak az lenne jobb, hogy "papi hozza a papit" :D

Timi26
Occo tej - nagyon jó :lol:

Viranka
Gárdonyi- csak a teste :lol: :lol:

Silka
Bajcsy :lol: :lol:

Heni

Még mindog nagyon szépek vagytok!

Nyerkit
Én is voltam a munkahelyen, mondhatom, komoly fennakadást okoztunk a karácsonyi buliban... Olyan jó, mikor az ember kislányát csodálják - és egy gyermek látványa még a sárkányokat és kígyókat is megenyhíti :D

Sense
Ikertesó is nyügizik, de most apjára bíztam, mert KÉPZELJÉTEK...először Linda születése óta megyek bulizni (csak 3 órára, 11-re már otthon leszek)-szóval apát edzeni kell az altatáshoz :D

Olyan jó, mert egy hete Linda átalussza az éjszakát és ha nem netezem hajnal 1-ig, akkor egész kipihent vagyok reggelre :)

Dobok egy képet is
Kép

Kép
granda

sziasztok !

Köszi a hiányolást.
Ádám mostanság elég nyügi és mire oda jutok, hogy írjak addigra újra rázendít.
Olvasni olvaslak titeket.

Én nagyon jól éreztem magam a talin csak nagyon sajnálom, hogy hamar el kellet jönnünk.
És bocsi l.móni, hogy ilyen rövidke időt tudtunk ott tölteni.

A csípő szűrésen minden rendben volt Ádám teli szájjal nevetett a doki nénire amikor vizsgálta. Legközelebb akkor kell menjünk ha már elindult a gyerek.

zsuzsóci: én tettem fel az orrszívó tisztító kefét.
Én a Kenguru Goldban vettem dunakeszin. De természetesen küldök neked egyet csak küld el a címed.

Nálunk most az a menő, hogy este kaja után beájúl aztán rá fél órára ébred és alig akar elaludni.

Most is negyed 10-kor evett félkor már aludt és most meg itt parádézik.

Minden baba gyönyörű.

Én ma voltam fodrásznál és most még rövidebb lett a hajam.

Képzeljétek a párom ma volt utoljára dolgozni és majd csak január 7-én megy legközelebb. Tök szupi így lesz időm mindenre amit elterveztem mert bátran itthon hagyom neki a gyereket.
Igaz holnap már pont nincs itthon mert a barátját költözteti.

Na megyek próbálok hatni a gyerekre, hogy most alvás idő van és reggelig durmi ezerrel. Remélem össze jön.

Mindenkinek kellemes estét.
Ígérem nem tünök el.
20200310173350

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: