Sziasztok!
Itt olvaslak már benneteket egy jó ideje, de nem értem a végére, és feladtam... ezt nem lehet követni.
Minden baba csodaszép, ezt nem lehet elégszer elismételni. A tali miatt irigy, irigy vagyok, én is szívesen csatlakoztam volna, de 3 gyerekkel bkv-val nem mertem bevállalni. ÁKos amúgy is unatkozott volna, talán még Alexa is. nem tudom, voltak-e nagyobb gyerkőcök végül is.
Irina, jobbulást Ádikának! Szegénykém, te nagyon megszívod ezt az első három hónapot!
Anitja, megy a drukk. hogy rendbejöjjön a körmöd!
Szopi mellett hozzátáplálók: Ne csüggedjetek, mindennél fontosabb a derű és nyugalom, amit a babának sugároztok. Ha azt sugározzátok magatokból, hogy "nem vagyok jó anya, mert napi 2-3 alkalommal tápszert adok", a babu is csak stresszesebb lesz, és ti is, ergo a tejcsi is még inkább apadni fog. Pozitiv hozzáállás segít. Én megint csak az egyik cicivel "üzemelek" ugyanúgy, mint Alexa idején, de ez is bőven elég. Vannak jobb napok, mint pl. mai, és gyengébbek is, ilyenkor gyakran kér, másfél-két óránként. Elégnek bizonyul akkor is a tej, nem pótlok. Nem stresszelek ezen, Alexánál már "megtanultam a leckét."
Mi jól vagyunk, Geri túl van a 2 hónapos oltáson immár 2 hete. Akkor 6150 grammnak mérték. Derűs, mosolygós vidám kisfiú, egyszerűen imádjuk mindannyian.

2 hete megfordul hasáról hátára, egy hete pedig hátáról hasára is. Kezemet fogva megpróbál ülésbe húzodzkodni, ez még persze nem megy neki. Hason fekve fejét szépen emeli, kinyomja magát. A kezét még nem fedezte fel abból a szempontból, h nem nyúlkál a tárgyak felé, de már dumál a kezének és a forgó zenélő figuráinak is.
JÁrunk játszóházba, Gerit is elviszem, jókat alszik, de egyre többször van ébren ott is, tetszik neki a nyüzsi. Voltunk Mikuláson, hatalmas szemmel nézte a pirus ruhás puttonyost, sikkantgatott neki!
Nagyobbak betegek, Alexának gennyes mandulagyuszija van, baci okozta. Áki ma lett beteg, neki is mandula, szegénykém tiszta láz, csak fekszik... Alexa már egész jól van, ő kedden volt lázas. Remélem, Geri nem kapja el...
Családi pótlék: Én ma kaptam meg a gyest és a 2 gyerek (!) után járó csp-t. A különbözetet (3 gyerek után 45000 ft jár, kettő után 25400) 4 hónapra vissza menőleg még kari előttre ígérték. Remélem, tényleg megkapom, jól jönne.
Na lépek is, képeket próbálok holnap feltenni. Sokat nőtt ez a nagyfiú a múltkori kép óta.
Ja, nemrégiben valaki (talán l.móni vagy kőszegi timi volt)
feltett egy képet orrszívó-tisztitó keféről. Nagyon szemtelen lennék, ha megkérném őt, hogy vegyen nekem egy olyat és küldje el csomiban? ugyanis én már lejártam a lábam, sehol nem kapok, nagy babaáruházba nem jutok el, ugyanis nincs autónk. Természetesen postán küldöm az árát. Priviben megadom a címem, ha megteszi, hogy küld nekem ilyet. Előre is köszike.
Jó éjt mindenkinek!
Zsu