Sziasztok Nőcik!
Jó volt a tali tegnap, kár, hogy hamar mennünk kellett. Amíg haza nem értünk a kislányom egy tündér volt, de utána..... szerintem annyira elfáradt, nem tudtam megnyugtatni úgy ordított.
Szerintem minden anyuka tök csini. Jó volt a melegítős ötlet. Legalább nem feszengtünk farmerban. Annyira édik a "babák egy rakáson" képek!!!!
Remélem a tavaszi talira már apától függetlenül megyek. Kocsim van, a gps-em meg visszaszerzem attól akinél már vagy fél ével rohad

Plusz jobb időben bátrabban vezetek. Az esőt utálom.
Anitja: annyira pozitívan csalódtam benned, tök másmilyennek képzeltelek eddig. Olyan jó anyuka vagy, a környezetedben nagy biztonságot sugárzol.
Kiskolbi: váóóóóó hogy lehet ennyire hipervékony valaki???? Irigy-irigy. Nagyon csini vagy.
Ktimi: köszönöm a hűtőmágnest, én is bepróbáltam. Működik nálunk is!!!! Mindig is irigyeltem az ennyire kreatív anyukákat. Én sajna nem tartozom közéjük.
Gremese: lendület.hu ez jut Rólad eszembe

Hihetetlen mennyiségű cuccot képes egy anyuka cipelni magával

És csini vagy Te is, csinibb mint a képeken. Zsófit sajnos nem volt időm megputyulgatni, pedig bepróbáltam volna egy 7 kg-s babát, csak, hogy szokjam
Nektarin: olyan édi a babucid, igazi kispasi

, és hiába panaszkodsz, lehet, hogy van rajtad egy-két kiló plusz, de neked még az is jól áll.
Sense4: Botika az éhenkórász

nagyon kiegyensúlyozott baba pedig. Téged meg nem is dicsérlek. Csak csendben megesz a penész.
Mmarica: hát ez a kiscsaj haláli ( Linike ), ahogy tud figyelni, komolyan mondom, már meg kell gondolnotok mit mondtok előtte, mert egy ből fogja az adást!Ja! és szupi a fényképeződ, kár hogy nem tudtunk beszélgetni
Asszem két lányt hagytam ki a sorból, sajnos az Ő nevüket nem tom

Én meg jó nagy paraszt voltam kiskolbin kívűl senkinek nem mutatkoztam be, bocsika, de lányos zavaromban plusz a sok cucc cipelése közben kimaradt. Utólag is elnézést mindenkitől.
És segítsetek ki: az az anyuka akinek rövid haja van és a kislánya lebukta Ő L. móni igaz?????
És akkor hogy hívják azt a lányt akinek kisfia van, és avent 1-es cumiból benyakalta pár perc alatt az adagját. Az anyukája sötétvörös hajú és szépen ki volt sminkelve, és olyan kis csinoska?????? HELP!!!!
Tök égő, hogy nem tom. Bocsi Tőlük!!!!
Ma megyünk a védőbe délre. Mérnek minket, plusz oltanak is. A mérési eredményekkel később még jelentkezem!