A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Szaisztok!

Szupi lehetett a tali, a képeket meglestem. :)

én is hoztam párat:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

majd még jövök. :)

Kép
Kép
h@jni

Fúúúú bocsi csajok, az (clip 0121) egy régebbi videó Noelról.... :oops: jaj, hát elszállt a gépem a sok infóáramlástól, aztán egy másik videót töltött fel...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Hajni! Aranyos a Lánykád!

Timi26: tudod mennyire örültem volna, ha marad rajtam pár kiló?! Most már a csípőm is kezd visszamenni, így ismét pálcika leszek! :cry: :evil: Ha pedig már nem szoptatok, még a cicik is el fognak tűnni!!!!! Oda lesz minden, amitől végre egy kicsit nőiesnek érezhettem magam!!!! :cry: :cry: :cry:

Tavasszal nagy dzsembori lesz, Csajok!!! :wink: 8) (Nem lehetne inkább február az a tavasz? :oops: Már most várom a következő összeröffenést! :D )

Detti
KépKép
kiskolbi

Timi26! Én vékony? :shock: Csalóka, mert ha felül az is vagyok, azért van ott popó!!!!!! :oops:
Beatrice azt hiszem rózsaszínben volt.

Láttad volna Fleur-t! :wink:

Hajni! Lilla édes kis pufók! :D

Anitja! Én még nem látom a pörköltön a videjjókat.

Kép
Kép
Kép
gremese

Na jó! ezt a videófeltöltést holnap folytatom, nem jó a pörköltnek az ASF formátum :evil:
jó éjt!!!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anitja! Oké, köszi, holnap majd megnézzük. :D

Én viszont megyek aludni Picikémmel, én is kidőltem teljesen.
És ha ma a talin nem sikerült mosolyognunk, hát most bepótoljuk.

Jó éjt Mamák és Babák!!!! :D

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Timi26!

Bea kiskolbi képei köztvan a 3.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Na végre feltettem a képeket:
http://picasaweb.google.hu/2007szept/IT ... 70fs4NH-3Y

Párom segített a topikos emaillel regisztrálni, így lett saját fotótárunk is.

Megyek vissza, altatom Grétust.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Gremese: az egy dolog, hogy te tudod magadról, hogy itt-ott még van felesleg, de az összhatás akkor is jó! És én sem láttalak a terhességed előtt, úgyhogy én nem látom ezeket a láthatatlan plusszokat! Csini vagy és kész!!!

És a többiek is mind csinik voltak!!! :D

Horcsog: köszi mindjárt megvizslatom újra a képeket!

Jó éjt!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Kész, el vagyok ájulva...Megnéztem a képeket a taliról és itt bőgök a gép előtt. Ennyi édes manót együtt!!!!Annyira sajnálom,hogy nem tudtunk menni! :(

Mi megvagyunk,csak már nagyon nem bírom apa nélkül... :oops: Még mindig olyan messze van.

Állandóan van nálunk valaki,nagyon nem jó egyedül manóval.

BCG: én úgy tudom nem szabad leragasztani.Csak rátenni lazán egy kis gézt, vagy valami hasonlót.Nálunk is előfordult,hogy véres váladék jött belőle és eldurrant.Azóta rendben van.

Szoptatás: érdekes a tejtermelésem... :shock: Hol iszonyat sok van,hol meg alig és pótolni kell.Naponta változik. Mint a hangulatom. :oops: Gyanús,hogy az a hibás.Azt hiszem apa érkezésével ez a probléma meg fog oldódni.

Körömágy:páromat pár hete műtötték.Magándokihoz ment.Csak annyira lassan gyógyul...

Egy ember még nem jelzett vissza,hogy a kupont megkapta-e!Légyszi jelezz ha igen!Remélem nem keveredett el vagy valami. :?

Azt hiszem mára ennyi.Jó éjt mindenkinek!!!!Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Nálunk a biológiai szülinap 13.-án lesz. :D :D :D :oops:

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Kép

Kép
mmarica

Kép

Kép
mmarica

Hello Lányok!

Jaj, nagyon szupi lehetett a tali. Igazán sajnálom, hogy nekünk ma nem jött össze, de majd tavasszal pótoljuk :lol:

Gratulálok Mindenkinek! Ennyi büszke és szép anyuka és tündéri kisbaba egy rakáson igazán ritka! :lol:

Emese, jól láttam a fotón, hogy CAM hordozótok van???

silka
silka

Silka! Igen, CAM hordozónk van.
Sensével azt beszéltük, hogy ezek a hordozók rettenetesek. A babák jól elvannak bennük, csak hordozni ne kelljen őket.
Én besz.rok, mire Zsófit bárhová elviszem így kézben.
Én belekarolok a hordozó fülébe, és úgy viszem. Eközben a hordozó amplitúdója vetekszik az Eiffel-toronyéval, és közben a gyerek meg tengeribetegséget kap, nem beszélve arról, hogy minden lépésnél beleverem a combomba, és estére szép zöld foltjaim lesznek.
Ráadásul a miénk elöl-hátul pakolós, ott vannak a pelenkázós cuccok. És nem utolsó sorban a 7 kilós Zsófi baba...

Zsófi az előbb akkorát tüsszentett az ölemben, hogyha nem tartom a tenyerem a fejecskéje elé, most nem látnám a monitort. :shock:

Nagyon jók a képek Lányok! Én már alig várom a tavaszi talit. Ott majd futhatunk a kúszó kisbabáink után. :wink:

Timi26! Édes vagy! Egyébként az összes kismama nagyon csinos volt!!!! A melegítősök is!!!!! Era! :wink:

Miléna! Lesz majd tali, nem is egy, csak győzd Zétit hurcibálni! :D Neked is azt tudom mondani, mint Kaqk-nak, ízi rájder öcsém, és lesz tejcsi! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Nagyon jók a képek :lol: :lol: Olyan jó nézni őket :lol: :lol:

Emese Végre egy igazi Zsófi mosoly :lol: Tegnap csak a félmosolyát láttam :wink: Kis boszorkám megint a hangját élvezi és hangosan sikongat :lol: :lol: pedig most aludnia kéne csak ezt Ő nem tudja vagy csak nem akarja tudni :roll: :lol:
Imádom a bolondos zoknikat, gyűjteményem van belőle, a párom szerint sosem növök ki a gyerekkorból :oops: :roll: Egyszer nagyon megnevetettem vele az egyik dokit :lol: :lol:

Hordozó Tudom, hogy nem vigasz de a miénk is szörnyű :? Cicus szereti, de dög nehéz és nem lehet rajta jó fogást találni :twisted: De biztonságos és apa szerint ez a fő. Jelzem inkább én hordozom Ő alig, hisz ha mi csavargunk apa dolgozik.

Timi26 Örülök, hogy Viktorkának nincs komolyabb baja :lol:

Hajni Jók a képek :lol:

Miléna Nálunk is :lol: :lol: :lol: :lol:

Kaqk Na végre rendeződtetek a kajcsival :lol: Nagyon ügyes és jó anya vagy :!: Így hogy megnyugodtál lehet, hogy újra fog jobban termelődni a tejcsi is. A fejlődési ugrást nyilván nehezebbnek érzékelte a szervezeted.

Irina Hogy van Ádika füle? rendbejött a seb?

Viranka Azért vannak ott szépen hurkák látszik :lol: :lol: :lol:
Szuper a bady, írígyellek, hogy ilyen ügyesen tudsz varrni

megyeki hív a lány.
puszi és szép napot mindenkinek

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt,

No megyünk a gégészetre, remélem nem lesz baj, titkon azért félek, hogy mit mondanak.

Nagyon jók a képek
Beatrice nagyon kis szép, Lilla baba édes a kis cumijával, Grétike nagyon nyugis és jó sok haja van, Noel, Máté és Boti nyugodtak és mosolygósak Botika úgy tud nézni, Máté nyugodtan aludni, Noel pedig jóllakva szemlélődni. Linike szemei hatalmasak, Zsófika édesen tud nézni, Ádi tényleg imád ölben lenni.

Tavasszal majd érdekes lesz, ennyi mászó kislurkó között, csak győzzük őket követni:)

Viranka, nagyon tuti a rugi
Hajni, édes a lányzó:)

Szoptatás
Ha egy igazság van a fejben dől el dolgon, ha valamit nagyon akar az ember az azért tud segíteni, míg ha feladja akkor nehezebb.

Regi, a következőre biztos el tudtok jönni:)

Kép
Kép
nektarin

Móni!
Jó ötlet a topicos fotótár! Már én is akartam javasolni!!! :lol:

Na, megnézem a képeket most már! Szelikét letettem aludni. :wink:

Egyébként tegnap alig akart elaludni. Nagyon nyűgös volt, pedig evett fél 8-kor, 8-kor már simán aludni szokott, de most még negyed 10-kor is sírt... Na, mondom, akkor adok neki enni. Erre benyakalt 120 millit! :shock: Éhes volt a drágám! :wink: Utána úgy aludt, mint a kisangyal.
De mostanában (egy hete) 5-kor ébred... :shock: Mi lehet ez??? :roll: Pedig a 6-7 óra nekem nagyon megfelelt anno... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Nektarin Majd írd meg mi volt, nyugi nem lesz semmi baj.

K.Timi Tegnap mi volt a dokinál?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Megmutatom Levit, milyen arcot vágott a pihiszékhez. Kép Kép

KépKép
becka

l. móni: köszönöm szépen, szerintem már szebb Ádi füle, kenegetem tovább. Most meg szerintem ismét fogzunk, mert éjjel csak Dentinox-lekenés után sikerült elaltatni Ádit. Tudod, nálunk állandóan van vmi... 8)

JAJ, TI BABÁK ÉS MAMÁK, GYÖNYÖRŰEK VAGYTOK A PICASAS KÉPEKEN!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
irina

Tök jók a képek! Bár néhány mamin gondolkoznom kellett :oops: , de a babákat egyből felismertem! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Viranka, tuti ez a body! Nem akarsz babadivat-tervezőnő lenni? ;-) A "kicsikéd" igazi HurkaGyurka, gyönyörű!

Gremese, Becka
, tök jók ezek a pihiszékek!!!
Járóka: anyuéktól kap Ádi karácsonyra, ezt tudom. Én hempergőnek akarom egyelőre használni, jó nagy lesz és 6 szögű, mert Ádi már alig fér el/meg a kiságyában, ebben talán nagyobb tere lesz mozgolódni.
Meg hát jó az a járóka, ha az ember majd ki akar menni pisilni vagy ajtót nyitni vkinek... :wink:

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Hajni!
Lilla csoda szép.
Persze Marcell is édes pofa.

Szuper a többi kép is.

Emese!
Megkaptad már a családit?
Én ma megkaptam mindent,
tegnap megbeszéltük párommal,hogy ma felhívja őket.
Biztos gondolat olvasók.

Ma megyünk vásárolni kislányomnak megmutatom,hogy mi a jó
:lol:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Horcsog: én is most akarom hívni őket, mert lógnak az aug.-szeptemberi családival!

Kép
Kép
timi26

Lányok, Ádika bealudt a rezgő pihiszékben:

Kép

Kép
Kép
irina

Horcsog: hát kiderült hogy már októberben megkaptuk a családit, csak elfelejtették odaírni az utalásnál, hogy milyen címszóval!
Hát ezt bebuktam! :evil:

Tök jó, micsoda egyen pihiszékeitek vannak!
Viktorka most a játszószőnyegre van rákattanva. Ha a szélére teszem, saját maga lökdösi az áthidalót, és nagyon tetszik neki, amikor minden csörög!

Kép
Kép
timi26

Irina! De édesen alszik Ádi! Milyen nagy már!!! :lol:

Én is dobok pár képet!!!
Nagy munkában (ütögeti a játékokat):
Kép
Punky Lady:
Kép
Emese! A sípálya :wink: :
Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok Nőcik!

Jó volt a tali tegnap, kár, hogy hamar mennünk kellett. Amíg haza nem értünk a kislányom egy tündér volt, de utána..... szerintem annyira elfáradt, nem tudtam megnyugtatni úgy ordított.

Szerintem minden anyuka tök csini. Jó volt a melegítős ötlet. Legalább nem feszengtünk farmerban. Annyira édik a "babák egy rakáson" képek!!!!

Remélem a tavaszi talira már apától függetlenül megyek. Kocsim van, a gps-em meg visszaszerzem attól akinél már vagy fél ével rohad :evil: Plusz jobb időben bátrabban vezetek. Az esőt utálom.

Anitja: annyira pozitívan csalódtam benned, tök másmilyennek képzeltelek eddig. Olyan jó anyuka vagy, a környezetedben nagy biztonságot sugárzol.

Kiskolbi: váóóóóó hogy lehet ennyire hipervékony valaki???? Irigy-irigy. Nagyon csini vagy.

Ktimi: köszönöm a hűtőmágnest, én is bepróbáltam. Működik nálunk is!!!! Mindig is irigyeltem az ennyire kreatív anyukákat. Én sajna nem tartozom közéjük. :-(

Gremese: lendület.hu ez jut Rólad eszembe :lol: Hihetetlen mennyiségű cuccot képes egy anyuka cipelni magával :wink: És csini vagy Te is, csinibb mint a képeken. Zsófit sajnos nem volt időm megputyulgatni, pedig bepróbáltam volna egy 7 kg-s babát, csak, hogy szokjam :lol:

Nektarin: olyan édi a babucid, igazi kispasi :-), és hiába panaszkodsz, lehet, hogy van rajtad egy-két kiló plusz, de neked még az is jól áll.

Sense4: Botika az éhenkórász :-) nagyon kiegyensúlyozott baba pedig. Téged meg nem is dicsérlek. Csak csendben megesz a penész.

Mmarica: hát ez a kiscsaj haláli ( Linike ), ahogy tud figyelni, komolyan mondom, már meg kell gondolnotok mit mondtok előtte, mert egy ből fogja az adást!Ja! és szupi a fényképeződ, kár hogy nem tudtunk beszélgetni :(

Asszem két lányt hagytam ki a sorból, sajnos az Ő nevüket nem tom :oops: :oops: :oops: Én meg jó nagy paraszt voltam kiskolbin kívűl senkinek nem mutatkoztam be, bocsika, de lányos zavaromban plusz a sok cucc cipelése közben kimaradt. Utólag is elnézést mindenkitől.

És segítsetek ki: az az anyuka akinek rövid haja van és a kislánya lebukta Ő L. móni igaz?????

És akkor hogy hívják azt a lányt akinek kisfia van, és avent 1-es cumiból benyakalta pár perc alatt az adagját. Az anyukája sötétvörös hajú és szépen ki volt sminkelve, és olyan kis csinoska?????? HELP!!!!

Tök égő, hogy nem tom. Bocsi Tőlük!!!!

Ma megyünk a védőbe délre. Mérnek minket, plusz oltanak is. A mérési eredményekkel később még jelentkezem!
Vendég

Hello Lányok,

még mindig nagyon édik a babák! :lol:

Emese, azért kérdeztem, mert nekünk is ilyen van, csak világos kékben. Én is kínlódok vele, pedig másfél kiló mínuszban vagyunk Zsófihoz képest. Ha esetleg rájöttél a technikájára, h hogyan lehet bevásárlókocsikra rárakni, plíííííz mondd el nekem. 2x kínlódtunk vele (Cora, Brendon), sikertelenül. Köszönöm előre is!!! :lol:

Ma megyünk csípőszűrésre, remélem nem tart majd hosszú órákig... :roll:

silka
silka

Sziasztok!
Lmóni! Marica! én nem tudom a képeket megnézni :( Ráadásul sz@rakszik a gépem wifije, és ha be akarok tölteni képeket, kidob a netről :(

Hajni!Becka!Irina! Tündibündik a Babáitok!

Nektarin! Drukkdrukkdrukk+++++++++++++, hogy ne legyen semmi gond.

Megpróbálok még 3 képet feltenni: Kép

Kép

Kép

Emese! Írtam Neked privit a videókkal kapcsolatban

puszi, mennem kell, mert oltásos napunk van :(

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Ja! Noel 6390gr :shock: :lol: ! Minden ok vele, nem kell a vérvétel, meg semmi.
Viszont én egyre rosszabbul (körömágy), alig aludtam, már az is fáj ahogy hozzáér a takaró, meg zokni - szerencsére jön át délután az Anyósom (egy Tündér) és megyünk dokihoz a Párommal... muszáj...
pussz

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!

Jó régen írtam, de azért az eseményeket követem. :oops:

Na de ezeket a tali képeket nem lehet szó nélkül hagyni! :D

Egyszerűen tündéri félkörben az a sok tündi-bündi babuci! Olyan szépek!!!
És az anyukák is! El se hiszem többé, hogy igaz amikor írjátok hogy egéz éjjel fenn volt a baba, kialvatlan vagyok, meg fáradt, nem jutok el fodrászhoz:gáz a fejem stb... Az elgyötört, hullafáradt mamák nem így néznek ki! :P

Viranka: igen egy mei-tai-om van nekem is.Arról csatoltam a képet.
Én imádom, bár mindenhol jól megbambulnak benne. Az orvosi rendelőbe a le-felvételnél mi vagyunk A LÁTVÁNYOSSÁG. :shock:
Nektek hogy vált be? Ja és képet is csatolhatnál, hogy a tied milyen.

Szoptatás/ Tápi: A doki nem akarta felírni a tápszert mondván, hogy akkor nem fogom szoptatni. De én ragaszkodtam hozzá, mert párszor én is ugy jártam mint ti is, hogy estére nem marad tej a cicibe és a fagyasztóból kellett kivennem.A felolvasztást meg végig üvöltttte :? Így estére mindig tiszta para voltam, hogy megint nem lesz elég a tej, ami ezért tényleg így is lett.
Amikor meg hazahoztam a tápit, tisztára megnyugodtam hogy mostmár tuti nemlesz gond az én kicsikém mostmár nem hal éhen.
És láss csodát estére tele volt a mellem. Nem hogy két mellből szoptattam egy is elég volt. A tápihoz azóta se nyúltam.
Az én esetemben valóban a "fejben dől el a dolog" működött.És ez is példázza, hogy attól, hogy itthon van még nem tuszkolom a kicsibe ha kell ha nem.

A következő talira már mi is menni akarunk.
Csípőszűrésen voltunk egyébként, ahol egy igazán "kedves" asszisztensnővel futottunk össze. Persze tengernyien voltak és egyszerre 5-6 várakozót hívtak be a rendelő előterébe. A többi gyerek 10 év körüli volt, Marci volt egyedül ilyen picike. Mikor kiabálta az asszisztensnő hogy következő mindenki mondta hogy menjünk mi.Bemegyek, mire közli a nő hogy tartani kell a sorrendet. Erre a doki mondta hogy ha már bennt vagyunk megvizsgál.Mikor végzett elkezdem visszaöltöztetni a fiamat (mivel tél van nyilván nem egyszál bodyban volt) mondja a banya hogy sokan vannak, a kapcsozást folytassam kinnt. És kitessékelt a rendelőből. Ott álltam a folyosón a félpucér gyerekkel, az összes ruhájával, a kabátommal, és a táskámmal a kezembe. :evil:

Persze mikor már eljöttem jól felhergeltem magam, de ott hirtelen köpni nyelni nem tudtam csak tettem amit mondtak.
Nem baj 4 hónaposan viszem kontrollra.Még akkor is tél lesz és gondolom banya is ott lesz. :D

Na jó, igyekszem gyakrabban írni és akkor nem kell egyszerre ennyit.

És mégegyszer: CSUDA CSINOSAK VOLTAK BABÁK-MAMÁK!

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Regi, köszi! Szelinád mindig gyönyörű, és tök jók a fotók!!! Nálunk apa tud fotózni érdemben. Szeretem a gépünket, de vaku nélkül a legtöbb benti kép sötét és/vagy bemozdulós, vakuval gagyi kékes színű. :shock:

Anitja, nagyon drukkolok az orvos miatt, írd meg, mi volt!!!

Kép
Kép
irina

Nyerkit, sajnálom, hogy így bántak veletek. Nem is értem, miért nincs az ilyen helyeken csecsemős nap/félnap/pár óra..? Tiszta frankó a gyerekkórházban is várni a nagyobb, köhögő, prüszkölő stb. gyerekek között egy pár hónapos csecsemővel... :shock: Tudom, mindenkinek a saját gyereke a legfontosabb, de valahogy mintha a lényeg veszne el... meg ne pl. az orr-fül-gégészeti rendelésen szedjen már össze a baba valami szötyit...

Kép
Kép
irina

Kiskolbi, Te miben vitted Mátét tegnap (ha nem hordozóban és nem kenguruban, ha jól értettem)? Kendőben? Töröm a fejem vmin Ádinak, amiben vinni tudnám a babakocsin kívül, de mire kigondolom, mindent kinő... :shock:

Kép
Kép
irina

Irina! Kiskolbi babakocsival jött.
Ádi olyan békésen alszik! Nagyon édes!!!!!!!

Anitja! Várjuk a beszámolódat, mi volt a dokinál. A video kapcsán először beszélek Apával, majd jelentkezem. :wink:

Nyerkit! Feketepont a "kedves" asszisztensnőnek. :evil:

Silka! Én még nen tettem bevásárlókocsira, de ha sor kerül rá, és megoldom a rejtélyt, azonnal leírom neked! :wink:

Családi pótlék: Az meg mi? :shock: :evil:

Minden baba és mama gyönyörű, csodaszép!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Irina!
nekem ez jött be :) a kendő túl hosszú Bálint üvöltött mire felkötöttem :) ez meg :) :)
http://www.liliputi.hu/index.php?m=prod ... t&catId=14
és a hátam sem fáj pedig Bálint nem könnyű baba :)
esőben is tök jó :) most is indulunk apa elé :)

KépKép
viranka

Végül megoldottam köszi Emese! a sajátomra feltettem, és még töltök fel, összesen 5db babanet tali nevű videó lesz. Itt lehet mozizni :lol: :
http://www.youtube.com/profile?user=Anitja75

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anitja! Megy a drukk!!! Gratulálok Noel baba súlyához!

Nyerkit! Fekete pont a banyának! Bunkók! :evil: Még jó, hogy a többi várakozó rendes volt! :lol:

Irina! Én egyszerre vagy 20 képet szoktam készíteni (tulajdonképpen sorozataim vannak :wink: ), és abból lesz jó 1-2 kép! :?
Egyébként tegnapelőtt felvettük, ahogy Szeli gagyarászik a tükörben, de iszonyat a minőség… Sötét volt már, ráadásul Anyu is beledumált, azt hitte, csak fényképezni akarok… :twisted:

Viranka! Szóval ez a mei-tai??? :roll: Tök buli! :lol: Még sose láttam. Lehet, hogy én is beszerzek egyet. A hordozó kendőből sajna rövidet vettem, nem ér át rendesen :oops: . (Vicces, a Tied meg túl hosszú…) De most úgy néz ki, hogy a vaterán megveszi valaki. :lol: A kenguru meg (amit kaptunk) még mindig nagy szerintem. :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Szép napot! :D

Végre eljutok idáig! Megint dolgozgatok, csak néha kukkantottam be ide, de most pihenésképp írok.
Drága Kicsi Fiam a tegnapi nap után éjjel is simán aludt, 20.10-kor tettem le, és csak hn5-kor szólt, hogy éhes! :shock: Ilyen még nem volt! Kajcsi után pedig be nem állt a szája, 6-ig szórakoztatott (meg magát is), folyton dumált a hálóingemen lévő halacskákak és a nyakláncomnak. :lol: (Én meg majd lefordultam a fotelből álmosságomban :oops: ). Aztán még aludt 2 órát, és folytatódik azóta is a szómenés (persze 10-től n2-ig is aludt!). Mondanom se kell, most is alszik. :lol: Nem tudom, mi ez az álomkór, biztos idegrendszert fejleszt, mert ha ébren van, egyre újabb és újabb meglepiket okoz. :D

Igen, Irina, babakocsival mentem. A buszra feltenni sem olyan vészes, a Combinóba meg simán betoltam. Azért mentünk így, mert még csomó cuccunk volt, és nem akartam úgy kinézni, mint egy karácsonyfa. Így viszont a hátam látta kárát a babakocsival lépcsőzésnek. Egyébként van kendőnk is, de egyszer sem használtam, mert mire meglett, már jó lett a kenguru. Szívesen eladnám, vadiúj, ha tudtok valakit, akit érdekelne, akkor szóljatok, plíz!
Irina, egyébként Ádi nagyon cuki! Látod, ha épp nem fáj semmije, akkor egy áldás! Hidd el, hamarosan túl lesztek mindenen! :wink: Máté is azóta ilyen kiegyensúlyozott és bohóckodós! Egész nap nevetek rajta/vele.
Közben folyton töltöm le az újabb és újabb talis képeket! Juhéj! :D :D :D Mikor is lesz a következő tali? Jövő héten? :roll: :lol:

Anitja: írj, mi volt dokinál. Én még mindig nem műtöttem meg a magam ujját, de most már vészhelyzet van, nem halogathatom tovább. A múltkor a másikból egy fél x 1 centis darabot operáltam ki, mire rávettem magam a tortúrára. :shock: :cry:
Videóval mi a helyzet?
Ja, szombaton mennénk be a központba, jó?

Nyerkit: de jó, hogy írtál! :D Banyának meg tudod, mi jár.

Nektarin: mi volt a gégészeten?

Csajok! Egy 3 hónapos baba 10 perc tempós (de nem zabálós) szopival szerintetek mennyit eszik meg? :?:

Granda még mindig nincs. :( Remélem, azért gyógyulgat a szeme. :roll:

Emese: á, Zsófi nem is tud mosolyogni. Csak mindig oda-photoshoppozzátok a mosolyt a pofijára. Tudom ám! :wink: :lol:

Detti
KépKép
kiskolbi

Belinkelek egy másik nevet, itt átláthatóbb melyik a talis videó: http://www.youtube.com/profile_videos?user=Anitja75

Kiskolbi! Oké, szombaton 13óráig tart az órám, utána még 10-15 percig ott szoktam lenni a központba.

Na pusza, nemsoká indulunk dokihoz, majd este jövök reagálni meg "élménybeszámolni" :roll: addig is jó mozizást :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Hello csajok.
szupik a képek. Mindenki olyan jól néz ki és a babák egytől-egyig gyönyörűek.Irigykedem, legközelebb mi is megyünk.

KépKép
kaqk
Debrecen

Gremese, Kiskolbi: köszi! Igen, mostanában csak az ülcsiben (by Timii26), a babakocsiban és a cicin alszik el magától, most épp a kólikás ringatás nem a favoritja (nekem sem hiányzik annyira a cipelészés). Rejtély ez a baba nekem... ;-)

Kiskolbi: le a kalappal előtted, hogy bírtad a babakocsit emelgetni, a miénk 9,5 kg üresen, de ha már beleteszem Ádit és pár apró cuccot, veri lassan a 20-at, na azt felvinni mondjuk a Blahán a metróból -- tuti sérv. Pedig ez a legkönnyebb babakocsik egyike! Szóval gáz.

Viranka: hát ez a mei-tai! Nagyon ígéretes, szerintem veszek egyet!

Kép
Kép
irina

Sziasztok!
Na. Végre én is elküldtem a képeket a gmailre.
Nagyon jó volt találkozni veletek. Remélem a következőn (ami hamarosan lesz!! :D ) még több topic anyuka és baba jön el.
Hihetetlen édesek voltak a BABÁK. (És a MAMÁK is.) Annyira jó volt így együtt látni őket. Az összes képet elmentettem... :wink:

Anitja!
Köszi a szervezést!!!!
Ktimi!
A mi mágnesünk is működik. Köszönjük szépen!
Kiskolbi!
Remélem Máté épségben hazaért és a szemöldökével minden rendben! :lol: :lol: :lol: :wink:
Emese!
Szerintem Zsófi pont olyan volt, amilyennek lennie kellett. :wink: Anyukája is hangadó, akkor a babának is annak kell lennie! :wink: Imádtam a haját, na de az a sapi sem semmi!
Marica!
Linikének eszméletlen szép szemei vannak. Na és az a csizma!!! 8)
Era!
Nem baj, hogy nem mutatkozál be! Kitaláltuk ki kicsoda! Bea pedig kis édi mosolygós pofa.
Fleur!

Asszem Lilla volt a legnyugodtabb mindenki közül. Tuti Anyája is ilyen! Azért a cumit sűrűn vissza kellett pakolni a szájába. (mármint Lillának :wink: )
Móni!
Grétinek egy rakás ruha volt a tagyóban. Magadnak meg semmi :?: :!: Naggyon csini kiscsaj ám a lányod.
Nektarin!
Üdv Robesznak a kis sétáltatós partnernek! :lol:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok,

No megjöttünk.
Nem kellett sokat várni, ahogy meglátták, hogy kint vagyunk pici babával, rögtön behívtak.
Minden a legnagyobb rendben, a fülével, orrával, garatával minden rendben. Ami valószínű, hogy szűkület van a hörgőinél valahogy így mondták, és ezért jön ki ez a számomra is fura köhögös hang síráskor. Azt mondta, gyönyörű egészséges kis baba. Nagy valószínűséggal 1 éves koráig kinővi, ha véletlenül rosszabodna esetleg egy betegségnél akkor kell tracheo-bronchoscopia, azaz ledugnak egy csövet, de én ezt nem akarom, és csak is akkor lesz rá szükség, ha nem kapna levegőt, de erről szó sincs, úgyhogy egyenlőre nyugi van.
Ja és azt mondta eszünk ágában sem legyen babaúszásra vinni!!!!
Nem is értem, most már mástól is hallottam, hogy nem túl egészséges a babáknak, még nem kapták meg az oltást, nem érheti víz a fülüket, nem nyílt ki a könnycsatornájuk, akkor miért csinálnak bébiúszást. Na mindegy, biztos sok olyan baba van, akinek semmi baja sem lett, lesz tőle. De azért hallgatunk a dokira nem visszük úszni, egynelőre.

Era,
Aranyos vagy, de én nem így érzem, sok a plussz és kész, valamit kell majd kezdjek, itt a fejemben kéne rendet rakni, és nekilátni mozogni, és nem sok édességet enni.

Anita,
Örülök, hogy minden rendben Noellel, várjuk a "köröm" beszámolót, remélem nem fáj!
A video nagyon jó:)

Nyerkit,
Hát ez tényleg Banya, hú de kiosztottam volna, de megértelek, amióta ilyen pici babám van, én is elfelejtem kiosztani a bunkókat, pedig nagy ám a szám, de valahogy nem jutok el odaáig.

Kiskolbi,
Hát babakocsival a buszon, én nem is tudom az érdi sárgabuszra fel tudnám-e tenni

Családi pótlék
Nekünk már simán jön minden hónap 5-én, no nem akarlak idegesíteni.

Holnap jön az ezernyi rendelt fényképem, persze mikor ha nem holnap, csak azért, mert Anya lesz itt egész nap,- remélem nem jön rá mi lesz a dobozban -, mi meg megyünk Bécsbe, három napja fejek:)
Remélem kibírja, biztos Anya hiánya lesz, sietünk ám nagyon, de azért félek kicsit, bár Anyuval nagyon jól elvan, de a cici az cici.

Kép
Kép
nektarin

Irina! Ha a babakocsin kívül más alternatívába is gondolkodsz ajánlom figyelmedbe az Életmód/Hordozókendő topikot.
Nem is tudtam míg rájuk nem akadtam hogy a kendőn kívül mennyi más hordozásra alkalmas dolog létezik (mei tai, kozy, erszény, babazsák, ergo,babyhawk,karikás kendő, rugalmas kendő stb....) Még a "sima" kendőből is ezerféle-fajta van.
Ráadásul az ottani lányok nagyon segítőkészek ha leírod mire/hova használnád biztos segítenek.
Némelyikük igazi függő: több mindenük van így össze is tudják hasonlítani.
De itt elég jól összefoglalták:
http://www.babakozelben.hu/hordozok/tablazat1.htm

Apától karira egyébként Marcival hordozós poncsót kapunk ajándékba. Így nem kell külön öltözködnönk.Aláférünk mindketten, egy meleg helyen meg csak lekapom magunkról és kész.

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Húúú lányok: nem győzöm nézegetni a képeket meg a videókat!!!
Nagyon szépek vagytok mindnyájan!!!
Lassan én is rájövök, hogy ki-kicsoda.
Marha nehéz ám rájönni 1-1 pici avatarkép alapján!

Kicsi fiam ma benyakalt fél bébiüveg alma-sütőtököt! Holnaptól már én főzök neki! :lol:

Egyébként egészen jól van szépen jön fel neki a trutyi. Kíváncsi vagyok mit mond pénteken a doki!

Kép
Kép
timi26

Hogy váltonznak az ember igényei.Tavaly karácsonyra kord miniszoknyát és hozzáilló pulcsit kértem. :? :D

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Nektarin, babaúszás ilyen érzékeny fülekkel sajna nálunk is ki van zárva! Az a fő, hogy jól van a picid!

Nyerkit, nagyon köszönöm a linket és a tippeket, valamit tuti, hogy veszek, csak a kenguruba nem akartam beruházni úgy, hogy Ádi elhagyta a 7 kg-t, azok meg 9 kg-ig hordhatók...

Kép
Kép
irina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: