A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Lexi!
Ne hidd hogy én annyira hinnék a horoszkópokban, hisz annyi van és szinte mindegyik mást ír, de azért jó volt azt olvasni.
Azért remélem egyszer történik majd veled olyan dolog amitől visszatér a hited és a reményed!
Valószínű írtad, lehet én nem voltam elég figyelmes, de megkérdezhetem hogy ti ugye folytatjátok a lombikprogramot? Arra emlékszem hogy írtad hogy a méhedet jól összevagdosták. Mi van most vele?

Kép
vucuska

Sziasztok,

Na, itt vagyok ám én is :wink:
Bocsi, hogy nem jelentkeztem az elmúlt napokban, de nagyon sok intézni- és szervezni valóm volt. És hogy miért? Mert férjecskémnek pénteken volt a születésnapja, és egy Wellness-hétvégét vettem :D Nem mertem ide sem leírni, féltem, hogy lebukok, így titokban tartottam, amennyire lehetett :wink: Na, szóval pénteken délre mentem Zozóért, és mentünk Győrbe! :D Mese szép a győri termál- és élményfürdő, és a szálloda is nagyon szép volt! :D Nagyon jól éreztük magunkat, sikerült teljesen kikapcsolódni. Az oda úton, Győrtől kb. 20 km-re tudta meg Zozó, hogy hová is megyünk, és mit is kap pontosan! Volt masszázs is, meg félpanzió is, úgyhogy tényleg semmire nem volt gondunk. Ráadásul a szálloda a belvárosban, egy sétálóutcánál volt, így az adventi kivilágítást láthattuk az ablakunkból :D:D Nagyon-nagyon jóóó volt! :D

Na, most visszaolvasok :wink:

Kép

Kép
zsókuci

Törpe,
Hű, nagyon durva amit Anyud unokahugáról írtál, a mandulájával kapcsolatosan. Igen, sajnos nagyon durva dolgokat csinálhat a mandula :( Én arra gondolok, hogy nálunk is az okozta a tragédiát tavasszal :cry: :cry: Persze ez csak tipp, meg egy „talán”, de akár ez is okozhatta :roll:

Süni,
Igen, én is nagyon szeretném, ha esetleg olyan csoda történne, hogy a mandula műtét után spontán bébink legyen… de sajnos nálunk Apával is gondok vannak, így nem sok ennek az esélye. Meg, tudod… a csodák sajnos nem velünk történnek. Ezt már megtapasztaltam sajnos :cry:
Örülök, hogy minden rendben az anyósoddal! :D

Mazsola,
Jó, hogy újra jelentkeztél! Sajnálom, hogy így alakultak a dolgok, és nem fejlődtek a kicsik… :cry:
Mennek ám a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Priviben ha esetleg megírod a mandulaműtétedet, és az utána lévő időszakot, azt megköszönöm! :D

Vucuska,
Nagyon sajnálom, hogy megjött! :cry: :cry:
Úgy kezdődött, hogy folyamatosan rossz volt a vérképem, gyulladást mutatott (nagyon magas vérsejtsüllyedési érték), és nem javult, bár nem volt semmi olyan tünetem, ami ekkora eltérést okozhatott volna. Ezért elmentem góckutatásra (hasi UH, mellkas röntgen, immunológiai vizsgálat, gégészet), és hát a visszanőtt manduláim okozzák úgy néz ki a bajt. Ettől lehet a folyamatos izületi gyulladásom is a kezemben, és nem is várható a mandulám újbóli kivételéig jelentős javulás. :roll: Tudod, nagyon hülye, és felelőtlen voltam, mert amikor tavaly elkezdtük a lombikot, már akkor is jóval magasabb volt a normál értéknél, és nem jártam utána. Szóval azért is írtam Törpének, hogy talán ez okozta nálunk a koraszülést :cry: :cry:

Nonóka,
Drága vagy, köszönöm! Úgy legyen, remélem a próféta szól belőled! :wink: Igen, január 9.-én lesz a műtét… :roll:

Nika,
Jaj drága, nagyon-nagyon örülök, hogy kezdhettek! :D:D:D:D Hurráááá!!! :D

Krisztamili,
Mizu? Jövő héten beülti? :D

Mofly,
Nagyon megadrukkolok holnapra! Várunk a jó hírekkel! :D +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bahci,
Válaszolni nem tudok sajnos a kérdésedre, de nagyon sajnálom! :cry: Fel a fejjel, meglátod, előbb-utóbb sikerülni fog!! Kívánom, hogy előbb!!!!

Drága Gil,
Nagyon örülök, hogy végre jelentkeztél! :D Köszönöm, hogy megosztottad a mandulaműtétes sztorit, és azt is, hogy drukkolsz majd! :D

Madrin,
Egy napon születtek a párjaink! :D:D:D

Smile
,

Kép

Mielőbbi babásodást kívánok! :D:D

Mandaaaa,
Nagyon örülök, hogy írtál! És remélem, hogy a 2008-as év Nektek is meghozza a várva várt gyümölcsöt :wink:

Na lépek, mert már órák óta a gép előtt ülök :wink:
Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Vucuska
1. Sehogy.
2. A méhem nem tudom hogy van. Állítólag jól, de ez egyáltalán nem vigasztal, mert úgy gondolom akkor volt jól, amikor eredeti állapotában vágás nélkül volt, amikor még alkalmas lett volna (legalábbis azt hittem) egy baba kihordására és egy természetes szülésre. Kívülről mindenféle dudorok vannak a környékén. A vágás a bal oldalon bemélyed, jobb oldalon tűrhető, középen mindenféle dudorok nőnek ki belőle, amit az orvos se tudott micsoda. Annyit mondott ne nyúljak hozzá. Őszintén szólva eddig se piszkáltam, mert undorodom tőle. Páromnak is mondtam, hogy máshol simizzen, mert ott nem érzek semmit.
Nagyon hittem a horoszkópoknak, férjem nevetett is rajtam rengeteget. Remélem, hogy Neked bejön. :wink:
Vendég

Sziasztok!

Szebb hetet mindenkinek! Rossz látni, hogy ilyen lehangoltak vagytok!

Vucuska, nagyon sajnálom, sokat gondoltam rád :cry: Hidd el, hogy nem is lesz olyan rossz az a kis szünet! Kicsit ki kell törni a mindennapi mókuskerékből, és kicsit úgy érzem, hogy a BMC-be járás igazi mókuskerék (legalábbis a hozzászólásaitokból nekem ez jött le) Koncentráljatok a Karácsonyra és töltődjetek fel :!:

Zsókuci
Jó lehetett a wellness hétvége....Győr szuper hely!

Mofly, Nemone izgulunk értetek és várjuk a jó híreket :!: :D

Smile
Kép
annn

Mofly nagyon drukkolok Neked,remélem jó híreket kaptok ma!

Lippa

lippa

Zsókuci!

Ment a privi :)
mazsola02

Mofly!

Azt hiszem, ma csak neked van vérvételed!
Nagyon várom, hogy jó hírekkel gyere és kicsi pozitív gondolatokat önts belénk :)

Nagyon várjuk ám :P
mazsola02

Nonóka és Törpe!
Azt hiszem, ti is ma vagytok, voltatok a BM-ben, várjuk ám itt is a jó híreket :P
mazsola02

Sziasztok Lányok!

Aranyosak vagytok, hogy drukkoltatok! :)

Sikerült! :D Legalábbis a doki szerint. Én alig akarom elhinni. Még mindig szédülök! 37,5 a hcg szintem. Nem tudom mennyinek kell lenni, remélem ez elég egy egészséges kisbabához!
Jövő csütörtökön kell UH-ra mennem! Addig szorítsatok, hogy minden rendben legyen!

Tegnap negatív lett a tesztem, egész nap bőgtem.
Csökkent a cicifájás is, minden arra utalt, hogy nem sikerült. És mégis! Szóval a tesztekben nem lehet teljesen megbízni!

Kép
mofly

Mofly hát ez szuper :D !Nagyon drukkolok a jövő heti uh-ra,de biztos minden rendben lesz!
Addig is vigyázz Magatokra!

Puszi,Lippa

lippa

Drára Mofly! Nagyon-nagyon örülök neked!!!!! Drukkok jövő hétre!
estike66

Mofly!

Jajjj de jóóó Kép

Íme még egy indok, hogy miért nem érdemes tesztre költeni a pénzt....csak olyan nehéz megállni néha....volt olyan hónap, hogy 4x is teszteltem....na akkor döntöttem el, hogy többet nem veszek előre tesztet, mert akkor úgysem bírom ki :D
annn

Mofly!!!

GRATULÁLOK!!! JÓL ÉREZTEM!!!

Kép

Nem mertem neked megírni, nehogy kikiáltsatok boszorkánynak, de éreztem :!: :!: :!:

Kép

Nonóka
nonóka

Mofly

Gratulálok. Most vigyázz magatokra. Pihenj sokat.
Jövőhét csütörtökön láthatod a picikét.

Rebe

Azt hiszem te kérdezted, hogy mi van velem.
Szóval: Multhét pénteken mondták végre, hogy csak a hematoma nyomait látják. Vagyis nincs.
Ma kaptam meg a kiskönyvet. Ma léptünk be a 9 hétbe. Amugy jól vagyok. De egy medvével felérek. Rengeteget alszom nappal is, atól éjszakát végig tudom aludni.
Örülök, hogy ti is jól vagytok.
Lehet, hogy ezt már a másikba kellett volna irni?
De még ide tartozonak érzem magam.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Sziasztok!

Üdv az újaknak!

Vucuska
Nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry:

Mofly
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon drukkolunk természetesen továbbra is, hogy minden oké legyen, és feljebb kússzon az a szám!
77-tel kezdődő szám? :shock: Eddig mit csináltak veled ennyi ideig?

Lexi
Az én számom 90-nel kezdődik, mint Gabié. Lassan ez tényleg nagyon kevésnek tűnik!

Zsókuci
Micsoda szülinapi meglepetés! Nagyon jó lehetett! Össze is pakoltál neki előre? Ügyes vagy! És boldog szülinapot párodnak!

Manda
Örülök, hogy jelentkeztél! Puszi!

Gabi, Rebe
Ugye minden rendben?

Valaki írta, hogy majd most az ünnepek elterelik a gondolatainkat, hát nekem mindig az jut eszembe, hogy ismét egy karácsony baba nélkül.... :( :( De legalább pocak lenne! (Illetve az van, csak nem nem hájacskából kéne :roll: )
Mindig reménykedem, hogy az utolsó baba nélküli karácsony... Na, de épp kezdtetek pozitívabbak lenni, erre én megint lehangoló vagyok. Na, ezért se jövök mostanában, csak siránkozni bírok.... Már magamat is utálom ezért.

Puszi mindenkinek!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Zsókuci!
Boldog szülinapot a férjednek! Jó "kis" ajándék!

Jerika!
Nem ér!!! Én is kérdeztem, hogy hogy vagy! :roll:
Nem baj, mert most már tudom. :wink:
Úgy örülök nektek! Jó pihizést!

Gil!
Kívánom, hogy a jövő karácsonyod pocaklakósan teljen!

Kép

Nonóka
nonóka

Mofly!
GRATULÁLOK!!!!!
Végre valami jó hír!
Érdekes mennyi ellentmondásba keveredtek a dolgok mostanába:
-ha meg jön a menstruáció az nem jelenti egyértelműen hogy nem vagy terhes
-a negatív teszt se jelenti egyértelműen hogy nem vagy terhes
:D
Olyan búskomor voltam az elmúlt pár napban, de ez a hír tényleg örömmel töltött el!

Kép
vucuska

Mofly

Gratula neked!!!

Úgy döntöttem én sem csinálok tesztet. Csütörtökön majd megmondják mi a pálya! :D

(remélem addig nem jön meg.....)

Vucuska

Végre látom jobban vagy! :D :D

Kép
bobcsike

na, csak bekukkantottam, hogy megnézzem, milyen jó hírekkel jöttetetk :9
És lám,

Mofly!
SZÍVBŐL GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!
AQnnyira izgultam érted!
vigyázz magadra nagyon és további szép estét a pároddal :wink: És egy nagy kalappal a jövő heti UH-ig. [img]

https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 2.5629.gif[/img] csak benéztem
mazsola02

Bobcsike!

Meglásd jó nap lesz a 13-a! Rajtam kívül ott lesz még Nika és talán Nemone is. :lol:

Törpe, Nemone :?: :?: :?:

Kép

Nonóka
nonóka

Mofly
Kép Hurrrrrrrrrráááááááááá!!
Nagyon örülök a sikernek,bíztam benne hogy neked is sikerülni fog!!!!Ez lesz életed egyik legosszabb és legidegesítőbb heted,de biztosan minden rendben lesz az uh-ig!!nagyon vigyázz magatokra!!!!
Jaj úgy örülök neki :D :D :D

Zsókuci
Irigy-birigy!!!Mi tavaly jártunk Győrben és az élményfürdőben,mi is nagyon jól éreztük magunkat :D Boldog szülinapot Zozónak :D

Gil
Igen minden rendben :D
gabicsibe

Mofly
Nagyon nagy gratula!!!!

Gil
Csak irigyelni tudlak a 90-es szám miatt. :cry: :oops:
Vendég

Sziasztok!

Na, megvolt az UH. Jobb oldal: 2x13, 2x14, bal oldal 1x17, 1x20 mm-es tüszők, a nyálkahártya 9mm-es. Ma este kell beadnom a tüszőrepesztőt, és szerdán megcsinálják az inszemet. Hát, még nem érzem a petefészkemet, de belegondolni sem merek, hogy mit fogok szerdán érezni...
Így sajnos nem találkozunk Nonóka, Nika...

Mofly!

Ez nagyon jó hír! GRATULÁLOK!!! Kép

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Köszönöm Mindenkinek!

Nonóka
Kis boszi! :wink: Örülök, hogy valaki így érezte!

Jerika
Szuper, hogy felszívódott a hematoma. Gratulálok a kiskönyvedhez! :)

Gil
Idáig szívesen láttak vendégül. :)

Vucuska
Örülök, ha egy kis reményt adhatok! :)

Lexi
Köszönöm szépen! Én azért még bízom benne, hogy szépen meg fog gyógyulni a méhed, és neked is sikerülni fog!

Gabi
A Magne B6-ot meddig kell szedni? Ez a 10 nap tényleg hosszabb lesz mint idáig volt!

Nemone
Ez nagyon jó kis eredmény! Drukk szerdára!

Kép
mofly

Mofly
Szívből gratulálok!!!! Már te is igazán megérdemled!

A mi számunk 73-sal kezdődik!

Köszönöm a fogadtatást! Majd megpróbálok néha jelentkezni!
Puszi Mindenkinek!

Gil
Azt hiszem én meg tudlak érteni! :roll:
manda

Manda
Pár napja írtam Neked iwiw-en. Bár ma már rájöttem, hogy nem nagyon jársz arrafelé. :lol: Nekem is hiányoztál ám. Azóta se voltunk felétek. Krisztit se láttam már vagy ezer éve. Timyről tudsz valamit?
Vendég

Mofly
Elfelejtettem az előbb, hogy eddig ugyan szívesen láttak, de remélem most minél előbb kidobnak. (Az azt jelenti, hogy minden rendben.)
Vendég

Lexi
Válaszoltam!
manda

Manda,
Köszönöm! Sajnos, ti is jó régi páciensek vagytok. :(

Lexi,
Az jó lenne! :wink:

Mondjuk most aggódom egy kicsit, szerintem ez piszok kevés hcg. Itt mindenkinek 100 körül volt. Nem lehet, hogy csak biokémiai terhesség? Az igazán remek lenne! :?

Kép
mofly

Mofly!

Ne aggódj, biztos, hogy nem biokémiai, mert azt a dokid azonnal megmondta volna.
A csütörtök jó nap az UH-ra. :wink: , csak az a baj, hogy rettenetesen messze van. :shock:
Mikor nekem "csak" 80 volt a Hcg szintem az inszem után, a férjem utánanézett a neten, hogy mennyi a "normális". Rettenetesen nagy a szórás.
http://www.pirula.net/diakok/szuleszet/ ... galatt.htm

Nemone!
Ígéretes eredmény!!! Az enyém is valahogy így nézett ki az utólsó, SIKERES inszem után.
Nem baj, ha nem találkozunk, mert akkorra te már túl leszel a randin!

Kép

Nonóka
nonóka

Mofly!

Kép

Kép
nika28

Vucuska,
Kitartás, sajnos néha tolódnak a dolgok! Nekünk a vizsgálatok után még 3 hónapot kellett várnunk a pajzsmirigy miatt. Egy picit az elején én sem örültem neki :oops: , de aztán meglett az eredménye. :wink:

Smile23,
Kép

Nemone,
Megy a drukk az inszemhez!

Manda,
Örülök, hogy jelentkeztél! Remélem a jövő év nektek is nagyon szerencsés lesz!

Kata,
Kérdezz csak nyugodtan a lombikkal kapcsolatban, akár tőlem is!

Mofly,
Gratula! :D További babatapik nektek, hogy a picuri szépen növögessen! Kép
Nyugi, ha biokémiai terhesség lenne, akkor a doki azt mondta volna.

Erika,
Örülök, hogy jól vagy. :D Én is rengeteget aludtam. Múlt hétfő óta újra dolgozom, azóta mondjuk nem alszom valami jól, fogalmam sincs miért. Pedig nyugis a meló, nem hajtom magam. Szerintem nyugodtan gyere a másikba is, oda is tartozol. Ne izgulj minden ok lesz.

Gil,
Igen, minden ok, legalábbis remélem. Szerdán megyek vizsgálatra, majd a babásba megírom az eredményt.
Kitartás neked, remélem minél hamarabb összeszeded magad lelkileg, és kezdetek!

Nonóka,
Te hogy érzed magad? Mikor mész vizsgálatra?

Kép
rebe
Dunaharaszti

Smile,
Még neked akartam válaszolni a kérdéseidre röviden:
A HSG kibírható, nem tart sokáig, kb. 10 perc. Nekem eléggé fájt, pedig nem volt semmi gond. Mindenki másképpen reagál. Röntgenes egyébként, és nekem Újváry doktor csinálta, nagyrészt ő szokta. Valamilyen törlőkendőt, betétet vigyél magaddal, és hosszú póló, vagy esetleg szoknya ajánlott. A lombiknál pedig az eredményeid alapján döntik el a protokoll fajtáját.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Mofly drága,
Szívből gratulálok! :D Meglátod, minden rendben lesz! De azért küldök neked babanövesztőt: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D
Nagyon örülök Neked! :D Kép

Lányok,
Köszönöm a szülinapos jó kívánságokat, amit Zozónak írtatok, átadtam, és nagyon szépen köszöni! :D:D:D

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Zsókuci!
Utólag én is minden jót kívánok a férjednek!!!!
Győrt én is nagyon szeretem. Örülök hogy ki tudtatok kapcsolódni és jól éreztétek magatokat!
A sikeres mandulaműtéthez meg drukkolok, aztán hajrá baba. Milyen jó hogy így utánajártataok a dolgoknak. Gondolom fárasztó volt, de azért eredményes.

Annn!
Én amúgy szeretek járni a BMC-be. Talán azért mert ott van annak esélye hogy összejöjjön a baba. Nem tudom. De ha mennem kell oda csak úgy pattanok ki az ágyból. persze azért el tudnám viselni ha már nem kellene odajárni. :D

Mofly!
Hogy vagy?
Szorítok neked, nagyon!!!!

Lexi!
De azért folytatjátok még a próbálkozást, ugye?

Bobcsike!
Hogy vagy?
Tünetek?
Csütörtökre nagyon drukkolok neked!!!!!!!

Nemone!
Milyen jó eredményeid vannak!
Szerdára szorítok neked!

Rebe!
Én is remélem meg lesz a kimaradás eredménye , de ez már nem az első alkalom: Májusban meg volt a konzultáció, tehát júniusban kezdhettünk volna, de ez eltolódott mert egész nyáron úgy nyaraltunk hogy nem tudtunk menni BMC-be. Így aug végén volt az első, majd szeptben második inszem. Aztán jött az a bizonyos terhesség, ami nem maradt meg, akkor is kimaradt 1 hónap, majd megint mert a párom spermájában bacit találtak. Most novben volt a következő. És most megintz egy hónap kimaradás. De most már nem bánom. Túl vagyok a kesergésen. Tényleg kell egy kis pihi. A dec amúgyis tele van programokkal, gyorsan eltelik. Persze jó lett volna már babásan tölteni a karácsonyt. Majd talán jövőre.

Kép
vucuska

Sziasztok!

Olvastalak Titeket, de nem nagyon volt időm írni, meg megpróbáltam egy kicsit nem foglalkozni a témával, ami valljuk be akármennyire szeretném néha nem megy.

Vucuska,
Nagyon sajnálom. De ha egyszer már sikerült muszály hogy újra sikerüljön. Engem is ez éltet. Az ellentmondásokkal kapcsolatban ugyanezt érzem egyszerűen hihetetlen. Itt semmi nem úgy működik, ahogy a nagy könyvben meg van írva. De lehet ezen már nem kéne csodálkoznunk. A pszichológust nekem is meg kellene már keresnem, csak még nem volt rá időm, de nagyon kellene már.

Mofly,
Szívből gratulálok Neked. Ez neked ugye lombik volt?

A többieknek nagy drukk, kitartás.

Van pár dolog, amit nem értek. Miért van az hogy egyre többzsör fordul elő, hogy sikerül, egy hétig 2 hétig terhesek vagyunk, aztán meg már nem. Tényleg egyre többször van ez. De miért? Régebben azért ennyire nem volt ez gyakori, ahogy előző fórumos olvasmányaimra emlékszem.

Elmondok most valamit, de könyörgök félre ne értsétek!!!! Nem irigységről van szó, és nagyon örülök, hogy másnak sikerül. Mégis mióta megtudtam hogy terhes voltam egy kicsit, sokkal érzékenyebben érint, ha másnak sikerül. És nem irigy vagyok már megint, na jó egy icipicit, és tényleg örülök, csak valahogy megint a miért. Tegnap Lexi annyira megfogalmazta itt, és Gil is, hogy megint egy karácsony baba nélkül. Látjátok nem tudom én se kikapcsolni teljesen pedig szeretném. Tegnap a madaras áruházban :D ki voltak téve pici rugdalozók újszülöttnek, azt hittem megzabálom, és olyan rossz volt ugyanakkor, hogy a mi kis pacánk is lehetett volna ilyenben. De bízom benne hogy legközelebb sikerül, jó helyen és meg is marad. Mégis érzékenyebben érint most egy vetélés után az, ha másnak sikerül, mintha egyszerűen nem sikerült volna és megyünk a következőre, közben másnak összejön. De TÉNYLEG KÉRLEK NEHOGY FÉLREÉRTSÉTEK. Én csak őszinte vagyok és megpróbálom veletek megosztani az érzéseimet.

A másik dolog amit nem értek, hogy nekem a 60-as HCG-re mondták, hogy határeset a méhen kívüli és a normál között, Moflynak meg a 37 re normál terhességet. Jó lehet ez amiatt van, hogy 4 hetesen már 200 fölött kéne lenni ezt nem tudom, Mofly meg csak most tesztelt, de miért mondanak más értékeket? Mofly nem megijeszteni akarlak, ez eszedbe ne jusson, minden eset más, nem akarok rossz érzéseket kelteni benned. Te most pihizz, pozitív gondolatok, és ott lesz a baba a hcg-d meg menni fog fel. Nagyon szorítok neked.

Amúgy tényleg próbálom jól érezni magam. A koncert nagyon szép volt a Mátyás templomban, Zséda énekelt. Bécs is szuper volt, leszámítva, hogy bedöglött a kocsi, 3 hengerrel jöttünk haza, mert elszakadt a gyújtókábel. Aztán a szervízbe kiderült, hogy a másikat csak egy hajszál tartja. Csoda hogy hazahozott minket. De jó kis autó, meg is dícsértük, haza szeretett volna jönni.

A másik topicban meg csak ámulok és bámulok mennyi csodaszép baba született. Egyszer vajon én is eljutok idáig? Annyira távolinak tűnik.............
vic12

Vucuska

Köszi kérdésed, jól vagyok még. Egy kicsit ugyan barnázgatok, de még reménykedek. Nagyon várom a csütörtököt, úgy érzem sosem jön el...

Látom jobban vagy ennek nagyon örülök... :D

Kép
bobcsike

Sziasztok!

Vic,
Sajnálom, hogy így érzel. Igen, lombik volt. Hidd el cseppet sem vagyok nyugodt ezzel az eredménnyel!
Megértem, hogy más sikere egy kicsit mindig rosszul esik, én is éreztem hasonlót.
Nekem nem volt könnyű ez az egy hónapos injekciózás. 3,5 év várakozás, egy vetélés, egy laparoszkópia, egy év folyamatos stimulálás, 6 inszemináció, és egy lombik van a hátam mögött. Úgy érzem, megérdemelnénk, hogy végre sikerüljön. Ha kiderül, hogy most sem lesz élő terhesség, nem tudom lesz-e erőm folytatni.
Ja, és mindehhez elmúltam 35 éves! Ha jövőre nem szülök, nekem ennyi volt, akkor soha nem lesz gyerekem, így kell leélnem az életemet. Azért ti még fiatalabbak vagytok, van még néhány évetek küzdeni. És sikerülni is fog!

Kép
mofly

Mofly,

Ezt itt mindenki nagyon megérdemli hogy sikerüljön. De ezek után Ti ötszörösen. Még jobban drukkolok, hogy sikerüljön végre, bízzál most, menni fog az a HCG felfelé. Most sikerülni fog hidd el. Nem tudom a vetélés után te éreztél e hasonlót. Igazából nem rossz szándékból írtam ezt, ezért is kérlek ne értsetek félre. Csak máshogy érzem egy kicsit, most hogy egy picit én is terhes voltam. De remélem elmúlik. Azért erőt is adott. De mostmár duplán parázok.Először hogy sikerüljön, másodszor, hogy meg is maradjon.
Hidd el menni fog az a HCG felfelé, ha még csak most volt a kontroll,a kkor duplája lesz a jövő héten.
vic12

Vic
Szerintem ez nem irigység, csak nem lehet máshogy megfogalmazni, mert nincs rá megfelelő szó. Inkább valami olyasmi, hogy "Jézusom, még neki is sikerült (pedig lehet, hogy neked, nekem, vagy másoknak semmi baja, neki meg csomó oka van a spontán babásodásnak) akkor nekem miért nem?" Ez csak ennyi!!! Én ezt nem irigységnek nevezném, de nem tudom, hogy mi a jó szó. Biztos vagyok benne, hogy ez a "valamilyen érzés" örömmel is párosul benned. Emiatt ne szégyeld magad, szerintem ez természetes.

A karácsony....
Nem szoktunk fát venni és díszíteni. A párom májusban megállapította, hogy idén neki kell fát vennie és díszítenie, mert én kórházban leszek és ha hazajövök majd, akkor berakjuk a kislányunkat a fa alá. :cry: :cry:
Őszinte leszek és ne vessetek meg ezért, kérlek.
Az én kislányomért nov. 1-jén a családból SENKI nem gyújtott gyertyát rajtam kívül. Engem se érdekel, hogy az Ő gyerekeik mit kapnak karácsonyra. Számomra ez az "ünnep" nem létezik. Gyűlölöm.
Vendég

Mofly
Nem túl magas ez a hcg szint, de hidd el sikerülhet. Nem tudom kiben és miben kell hinni, de valaki osztja a lapokat, az biztos. (igaz elég szarul) Ha ez a valaki úgy akarja, akkor sikerülni fog. Nekem a csillagokban volt a hcg-m, (357 volt asszem) sokra mentem vele. Mindezt nem azért gondolom így, mert megőrültem (bár lehet) csak tegnap megint olyan igazságtalanság történt, hogy kénytelen vagyok így látni. Párom munkatársa két éve harcol a rákkal. Mostanra tünetmentes, várná az 5 évet, hogy gyógyult legyen. Egy hónapja a párjánál ugyanerre a betegségre utaló tüneteket fedeztek fel. Holnap temetik. A TERMÉSZET NAGY ÚR! Ha elsőre nem tudott közéjük állni, hogy együtt tölthessék a kezdődő nyugdíjas éveiket, hát támadt máshonnan.
Ha én is hagyom a terhességem a 11. héten, akkor most nem vagyok agyonszabdalva.

Vucuska
Nem folytatok semmit. Hormonszint és a páromnak egy bacinézés és ennyi volt. Elég volt. 32 éve élek gyerek nélkül. Remélem ennyi már nincs vissza, úgyhogy a felén már túl vagyok. Ha a próbálkozás alatt azt érted, hogy nem élünk aszketikus életmódot, akkor a válasz igen. Akár még jó katolikusok is lehetnénk, hiszen van is indok az akciókra. DE nem vagyok és nem is leszek katolikus, ezek után meg főleg nem. A párom mindig ateista volt és megint neki lett igaza. Ez a fószer csak a szenvedést élvezi. Gondolom mostanában boldog.
Vendég

Ja, és bocsánatot kérek a hívőktől. Bár asszem megmagyarázni ők sem tudnák a dolgokat, hacsak nem azzal, hogy "mindenki azt kapja, amit megérdemel." :twisted: :evil: :shock:
Vendég

Manda
de jó hogy jelentkeztél,annyit gondoltam már rád :oops: :oops: tessék irni gyakrabban,hogy tudjunk rólad :oops: :oops:

Mofly
drukkolok nagyon neked :oops: :oops:

lányok,én is mindig igy éreztem mint ti,az én sorszámom is 77-el kezdödik :oops: :oops: a régiek tudják mennyit szenvedtem én is,4 inszem és 6 lombik :cry: :cry: annyira fájt a sikertelenség hogy azt nem tudom leirni nektek,de irigykedtem/nem rossz értelemben/mindenkire.és mindig feltettem a kérdést hogy miért pont nekem nem sikerül?minden lombik után meghalt bennem valami,összetörtem,és a férjem miatt duplán fájt a szivem,már azt is mondtam neki a sokadik után hogy keressen valakit aki tud neki egy édes kisbabát szülni :oops: :oops: szóval nagyon szenvedtem,de mindig mentem tovább,talpraálttam és próbáltam hinni benne hogy nekem is sikerülni fog egyszer :oops: :oops: karácsonykor én is mindig jobban kivoltam....azért irtam meg ezt hátha erőt meritetek belölem egy kicsit,több éc hormon,4 inszem és 6 lombik után itt lapul a pocakban egy édes kisfiú :oops: :oops: mindegyikőtökre vár egy baba,kinek elöbb,kinek késöbb jön össze.remélem nem haragszotok meg hogy ezt leirtam,de biztatni próbállak benneteket.nagyon drukkolok mindenkinek,megérdemlitek a babát és meg is lesz :oops: :oops:

Lexikém
megértelek hogy neked ez az ünnep nem létezik,én is igy éreznék,remélem a következö karácsony hoz boldogságot :oops: :oops: :oops:

bibar

Sziasztok

Először is Mofly szívből gratulálok, remélem csupa jó híreket fogsz kapni:)

Zsókuci, jó lehetett a wellness mi egyszer Sopronban voltunk a belvárosban nagyon tetszett, mivel világéletemben "vidéki" voltam, egyszer laktam két évig Pesten (remélem többet nem kell ) na szóval fura volt hogy gyalog el tudunk menni egy moziba:)

Vic,
megértelek azt hiszem mindenkinek vannak ilyen gondolatai, aki meg azt mondja hogy nem hát nehezen hiszem...
Én az olyanoktól vagyok ki mint a főnököm nője, átverte a főnököm aztán SPONTÁn ikrei lettek, nem is élnek együtt na akkor megkérdeztem magamtól miben jobb ő miért érdemli meg? Ja és végig dohányzott a ribi...
NA mindegy el fog jönni a mi időnk is, csak nem értem miért szívat minket az a nem tudom kicsoda.
LExi én a vallásos kolléganőmet szoktam ilyen kérdésekkel bombázni, ja most nem tudom mert épp megszülte a 2. gyerekét... Kb egyszerre kezdtük :shock:
Szerinte az Úr tudja mit miért csinál, na nehezen tűrtem hogy ne küldjem el a...
madrin

HU Bibar minig is csodáltam a kitartásodat, sőt még Bensziét is.
Néha elszégyellem magam mit rinyálok még csak 1 lombikom volt, de annyira nehéz volt idáig az út...
És azt hittem nyáron már nyugalomra lelek...
Tegnap délelőtt otthon voltam és az iszonyatosan szinvonalas Budapest Tv-t néztem, na jól kiakadtam mert bár nem ez volt a téma a meddőségről beszéltek...Kriston Andrea talán :oops: :oops: osztotta az észt hogy miért nem sikerülhet a lombikosoknak/inszmeseknek... NA én ezen k. kiakadtam, lehet hoyg ostoba vagyok de nekem ne akarják bemagyarázni hoyg azért nem jön össze mert igazából nem is akarom igazán.
Ja nincs jobb dolgom mit hoyg odajárjak...
madrin

Madrin
:lol: :lol: :shock:
Ez nekem is a kedvencem, mikor mások jobban tudják mit akarok, mint én magam. De ha nem akarjuk, akkor minek fizetünk, utazunk, szenvedünk, napi 3 injekció és egy vérvétel szex helyett. Basszus, ennyire hülye vagyok????
Megint sok(k) vagyok, látszik, hogy tanulnom kellene.
Vendég

Madrin
Ha nekem is lenne 2-3 pulyám, valószínűleg én is jóban lennék az Úrral. :oops: Ha ennek fordítva kellene működnie, akkor már működött volna, mert sokáig úgy éltem, ahogy állítólag Ő elvárja, bár pontosan nem tudom kivel üzent. Párom röhögött is rajtam évekig. Azt hiszem, ha valaki átkerül a másik oldalra és már egy élő, egészséges babát tart a karjaiban (bocsi, hogy engem önmagában a terhesség már nem elégít ki) annak azért könnyebb hinni. És végre ez egy olyan gondolat volt, amit tapasztalatból mondhatok. Hányszor megköszöntem neki a kislányomat.......................... Így belém rugott még egyet!!! Nehogy már jó legyen!! Persze ha csak simán nem sikerül a 3. beültetés, az túl kevés fájdalom lett volna, hiszen azt kezdtük megszokni. Jó fej az öreg!!

Na, megszüntem, mert "mehetek megint pszichológushoz"!
Vendég

Vic
Érthető amit érzel és szerintem itt mindenki átélte(éli)ezeket az érzéseket!De hidd el sikerülni fog neked is!!nekem is mindíg elérhetetlennek tűnt a másik topik és még is átkerültem oda is!Tényleg nem szabad elkeserdni addíg míg van lehetőség és remény és még nagyon az elején tartotok!Tudom ez nem vigasz,de kitartás és kitartás!Nekünk nehezebb ez az út és bele kell törődnünk!

Lexi
Azt hiszem nekem sem lenne így kedvem karácsonyozni!
Mindenki másban hisz,másból merít erőt,van aki Istenből van aki saját magából.Azt hiszem lassan többen vagyunk az utóbbiból!
Sokan okosnak hiszik magukat meddőség témában,a hozzászólásaikból levonható mennyi időt töltött el ilyen intézményben!Az ilyenek befoghatnák és foglalkozhatnának mással :evil:

Mofly
Vic kéthéttel vezetet hcg ügyben,úgy hogy nyugi!!!Minden rendben lesz!!
gabicsibe

Jaj Lexi de jó lenne ha most okos lennék, mert mondanék vmi vigasztalót vmi tényleg olyat ami segítene egy picit:(

Egyébként most jött be a szobámba a másik főnök megkérdezni, hoyg nem túl füstös a céges karácsonyi helyünk mert hogy várják a 2. gyereküket...
Remélem őszinte volt a mosolyom :)
Ők voltak elkeseredve hogy 3 hónapja nem jön a gyerek (első ) :)
madrin

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: