Törpe,
Hű, nagyon durva amit Anyud unokahugáról írtál, a mandulájával kapcsolatosan. Igen, sajnos nagyon durva dolgokat csinálhat a mandula

Én arra gondolok, hogy nálunk is az okozta a tragédiát tavasszal

Persze ez csak tipp, meg egy „talán”, de akár ez is okozhatta
Süni,
Igen, én is nagyon szeretném, ha esetleg olyan csoda történne, hogy a mandula műtét után spontán bébink legyen… de sajnos nálunk Apával is gondok vannak, így nem sok ennek az esélye. Meg, tudod… a csodák sajnos nem velünk történnek. Ezt már megtapasztaltam sajnos
Örülök, hogy minden rendben az anyósoddal!
Mazsola,
Jó, hogy újra jelentkeztél! Sajnálom, hogy így alakultak a dolgok, és nem fejlődtek a kicsik…
Mennek ám a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Priviben ha esetleg megírod a mandulaműtétedet, és az utána lévő időszakot, azt megköszönöm!
Vucuska,
Nagyon sajnálom, hogy megjött!
Úgy kezdődött, hogy folyamatosan rossz volt a vérképem, gyulladást mutatott (nagyon magas vérsejtsüllyedési érték), és nem javult, bár nem volt semmi olyan tünetem, ami ekkora eltérést okozhatott volna. Ezért elmentem góckutatásra (hasi UH, mellkas röntgen, immunológiai vizsgálat, gégészet), és hát a visszanőtt manduláim okozzák úgy néz ki a bajt. Ettől lehet a folyamatos izületi gyulladásom is a kezemben, és nem is várható a mandulám újbóli kivételéig jelentős javulás.

Tudod, nagyon hülye, és felelőtlen voltam, mert amikor tavaly elkezdtük a lombikot, már akkor is jóval magasabb volt a normál értéknél, és nem jártam utána. Szóval azért is írtam Törpének, hogy talán ez okozta nálunk a koraszülést
Nonóka,
Drága vagy, köszönöm! Úgy legyen, remélem a próféta szól belőled!

Igen, január 9.-én lesz a műtét…
Nika,
Jaj drága, nagyon-nagyon örülök, hogy kezdhettek!

:D:D:D Hurráááá!!!
Krisztamili,
Mizu? Jövő héten beülti?
Mofly,
Nagyon megadrukkolok holnapra! Várunk a jó hírekkel!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Bahci,
Válaszolni nem tudok sajnos a kérdésedre, de nagyon sajnálom!

Fel a fejjel, meglátod, előbb-utóbb sikerülni fog!! Kívánom, hogy előbb!!!!
Drága Gil,
Nagyon örülök, hogy végre jelentkeztél!

Köszönöm, hogy megosztottad a mandulaműtétes sztorit, és azt is, hogy drukkolsz majd!
Madrin,
Egy napon születtek a párjaink!

:D:D
Smile,
Mielőbbi babásodást kívánok!

:D
Mandaaaa,
Nagyon örülök, hogy írtál! És remélem, hogy a 2008-as év Nektek is meghozza a várva várt gyümölcsöt
Na lépek, mert már órák óta a gép előtt ülök
Jó éjt mindenkinek!