Sziasztok..
Jó pár nap után újra itt.
irina:biztos nem lesz nagy baj!. szerintem mindannyian izgulunk Ádikáért!.

Amilyen sok tortúrán átestek, le a kalappal!..
era:gratula a súlyotokért!.
gremese:Zsófika szereti a pocakját,látszik is a súlyából.

de az meg nem bírja a sok terhelést,így kénytelen könnyíteni.

.majd túllesz ezen a bukási mizérián is.csak szokd a dolgot,mert ha majd a normál kaját fújja nem bukja ki,akkor is lesz ruha váltás bőven..

:D:D..nemsokára itt lesz..
Amúgy jól mondtad a MÁK-kal kapcsolatban,úgy ahogy alanyi jogon…de te próbálnád meg ezt csinálni kapnál aszem..
ÉS igyekszünk utánatok súlyügyileg..

:D
timi26:nem irigyellek..de szépek vagytok a képeken!
heni81:nekem a férjem itthon van,de ugyan annyi dolgom van mintha nem lenne. sőt még több, mert őt is ki kell szolgálni..

.házi munka?az mindig fut,csak azt nem tudom hova..

.szóval ez az anyukák keresztje:aztsemtudomhovakapjakezerrel..

:D
Nagyon szép a fiad!!Hogy fogja a labdát..
granda:jobbulást a szemednek!és köszi a tippet,a fényképezővel kapcsolatban. rájöttem ugyanis,hogy a mi fényképezőnkkel is lehet felvenni.
anitja:Noel is végig szunyókálja az éjszakát,ez nagyon jó!..mi még mindig eszünk egyszer éjfélkor,meg 4kor…rakd rá sűrűbben a cicire hátha bejön és több lesz a tejci.
regcsiken14:olyan édes Szeli..teljesen kész van a masszás után..hát én is csipáznám,ha minden nap lemasszíroznák a fáradt végtagjaimat,az tuti!.

nem semmi a tápi ára,így nagyon sok havonta..uhh..
kiskolbi:nagyon szép Máté is:)Gratula a 3 hónap betöltéséhez!.

most per pillanat milyen fajta tejnövelőt kaptál?bejött?..csak érdeklődöm,igaz eddig nekem használt az U.U..igaz csak ritkán eszek belőle,akkor mikor van ez a barnástyrutyisfolyásom..
silka:szép lett az ajtó..

amúgy neked a mensi normálisan megvolt?nem csak olyanbarnásfolyásos izé?mert nekem olyan volt,és rá egy hónapra kb. kicsit csúszott,de megint olyanom van..de nem mondható igazán mensinek.azt mondta a védőnőm,hogy akinek megjön nem törvényszerű,hogy megint meg fog.a doki szertin meg aki rendesen szoptat nem is szokott megjönni csak ez a barnás pecsételős valami..de sz.tem változó..és milyen gyogyot akarsz szedni?szoptatósat?mivel nekem nem volt menis izém,így aznap kezdtem el szedni,mikor kiváltottam..de kérdezz rá telón a dokidnál az a biztos..Nekem 9 évig évente csak max. 3 szor volt mensim! most meg mikor zavartalan szeretnék szoptatni berendszereződött ez a barna valami,ami ha nem szoptatnák tuti mensi lenne..

ennyit erről is..
Hát ezt az espumisan,mindenki másképp értelmezi..

:D..amúgy a doki még ajánlotta a barátnőmnek,hogy adja még az infacolt is egyszerre a kettőt. úgy tutira nem fáj a pocója a picinek..
Mi is 7szer eszünk egy nap,az baj?
Nektarin:tök jók a képek!a súllyal meg ne foglalkozz,elvégre szültél egy szép egészséges babát!
Anyós ügyben nincs tapasztalatom,mert nincs sajnos..viszont arról az ágról van dédimama.mindíg gond van vele. sosem mos kezet gyerek fogdosás előtt stb..mindig szólni kell,és nem tetszik ,ahogy látom,de nem érdekel..ja meg szeret szó nélkül átjönni, mikor sión vagyunk,persze a legrosszabb időpontokat találja meg..Ó mert neki olyankor jó,hogy a gyerekeknek nem az őt nem érdekli..na mind1..
fleur:tök jó a séród..

szépek vagytok..
Nálunk meg szétvágták a spájzot,egy nagy lyuk tátong az ajtó előtt közvetlen..a cég lehet januárig meg sem fogja csinálni..mondom faxa,más nem aki nem fog tetszeni vendégjáráskor, oda fogom belökni..

:D..mást már nem tudok rá mondani,ja és benyögték,hogy ne izguljak a felsőszintet is elkezdik felújítani ablak csempe stb csere..na aszem elköltözök a picivel siófokra,mert ezt már nem bírom,csak a baj az,hogy ott nincs netem..

..meg ott is elkezdtük a nagy házfelújitosdit..itt kezdem ott meg folytatom..
Karácsonyi ajik:felnőttek semmit csak gyerekek,azok vannak vagy 7en..már most megvettük nagy részét,hát nem kell mondanom most anyagilag hol járunk..és még Dominak nem is vettem semmit..
Na most ennyi.