A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Újra itt, nem nagyon volt időm írni, olvasni is csak részletekben. Három nap fagyoskodás után (béna szerelők :evil: ) végül a szakszervíz jött ki és kb. negyed óra alatt, igaz potom 65 rugóért :shock: megcsinálták a kazánt. Kiderült, hogy az "agya" szállt el.

K.Timi Azt hiszem a fiaink közt pár nap küldönbség van. Máté hason emeli a kis fejét, de nyújtott karral még nem nyomja ki magát. Ha fekvésből felhúzom a két kezénél fogva, akkor szépen tartja végig a fejecskéjét.

Evés: Mi is még 7-szer eszünk egy nap. (tej+tápi)

Tali: Szeretnénk menni, Apától függ, szerintem csak reggel derül ki, ha tudunk megyünk mindenképp, ha nem, akkor szeretnénk sok-sok mamás-babás képet látni! :lol:

Emese: Nekünk is ilyen pihiszékünk van, én végül a Corában vettem meg, igaz egy kicsit drágábban, de legalább már három hete használjuk. Nagyon ari Zsófi azzal a kis huncut mosolyával! :wink: És, hogy már kacag is, nagyon aranyos lehetett!

Kiskolbi Máté nagyon ügyi és olyan cuki a mosolya!

Regi Nagyon édi lehet Szeli, ahogy látja magát a tükörben, Máté még nem reagált amikor megmutattam magát.

Bukás: Nálunk Bencusnál volt és majdnem egy éves koráig tartott, persze közben azért javult a helyzet, ahogy szilárdabb kajcsit is kapott.

Silka: Nekünk olyan babakocsink van, amibe beleteszem az autósülést, így mindig szemben van velem és talán ő is kicsit kilát, bár legtöbbször bealszik séta közben.

Bongyi Nagyon szép kis család vagytok !!!

Timi26: Azta mekkora Viktorka!!!! :shock: És milyen szép, a nővérével együtt!

Irina Kitartás!

És minden baba és mama csodaszép!!!!

Na megyek etetni, mert éhes az én Drágám!
Szép napot mindenkinek!

KépKépKépKép
meryke

Szép reggelt!

Kolbi!
ŐMátésága cukorfalat :) S hogy kinyomja már Ő is magát :shock:
Ahogy Míra mondaná:az eszem megáll :)

Fleur!

Jó sokat írtál :) Édi lehet Lilla :) Rakhatnál képet Róla fel :)

Kaqk!
Utólag boldog szülinapot ez múltkor lemaradt :) NAgyon szépek vagytok a képen :)

Emese!
Mírát 7 hósan ültetük először(márc 15-én :) ) S élvezte addigra már tudott ülni is és élvezte is :) Zsófi aranyos lehetet óriási kacagásával:)

Sense!
jobbulást Nektek :) Torkodra esteleg próbáld meg a Bioparoxot.Az van beleírva h. terhesség alatt lehet használni,szoptatás alatt nem,de nekem a háziorvosom azt mondta nyugodtan használjam :)

Regi!
Annyira tündér Szeli a képen :) és élvezi a masszázst ?Izomlázad van? én múlt héten sak egyszer tornáztam rettegek a héttől :)ölbebabám meg qva nehéz a majd 6,5 kg-val nem kiröhögni :) :)

Silka!
Nagyon jól kidekoráltad az ajtót :) olyan hangulatos :)

Tali:lehet h. nem megyünk Bálint még taknyos+ elkezdett köhögni +hangja Charlie-s s nem szívesen fertőznénk meg senkit. Pedig annyira vártam,még a somlóit is megsütném ma :(
nem lehetne mondjuk havonta tartani talit?

megyek is szadizni orrszívó porszívóval gyermekem 8)

szebb napsütéses napot mindenkinek :)

vera

KépKép
viranka

basszus mennyit írtatok míg megírtam az enyémet :) (közben telefonáltam ,meg szoptattam :) ) :lol: :lol:

KépKép
viranka

A kisfiam úgy berotyizott (szó szerint nyakig), hogy kb. negyed óráig raktam rendbe :shock: :lol:
Persze közben ezerrel vigyorgott rám :lol:

KépKépKépKép
meryke

Sziasztok,

Úrusten nem tudok ennyit olvasni, ha egy napot nem jövök le vagyok maradva :evil:

Találka
Én sima teát vettem, nem filtereset remélem jó lesz, már vájuk, hogy mehessünk, remélem a babajógára is odaérünk, szeretnék menni.
Parkolás
Ettől én is parázok egy kicsit, hogy hol tudnánk ott parkolni ráadásul 2 óránként fizetni kell, tehát ki kell jönni, vagy a térkép jelöl ott olyan helyet ahol már nem fizetős, csak a kérdés, hogy gyalog, hordozóval az milyen messze van.

Fleur
Köszi, Robeszka jobban van, még ez a sírásos köhögés van meg, szerdán megyünk gégszetre vele, majd kiderül, remélem csak én aggódom túl.

Ruhák
Mi is a 62-es méretből megyünk kifelé:)

Tegnap mi is Anyósomnál voltunk, nem bírom megszokni, aranyos, meg minden, de valahogy nem az igazi.

Kész lettek a fotós képek, megpróbálok feltenni, csak iszonyat nagyok, tegnap hajnalig rendeltem interneten a képeket, fotókönyveket :shock:
Kép Kép Kép

És még van egy csomó, nagyon jók lettek (szerintem)
Csak a súlyom nem lett kevesebb a képeken :shock:

A babák és a mamák nagyon szépek
Úgy megy az idő, és már fel is kell.

Emese, jó volt az írás :D
Jót nevettem

Regi
Ez a babamasszázs most már engem is nagyon érdekel, esténként mi is szoktunk, nagyon szereti.

Mmarica
Fel töltöd majd a képet az iwiwre? Köszike

Remélem holnap személyesen is megismerelek Titeket, meg a babákat, már várom, csak el tudjunk menni.

Tényleg hányan leszünk????

Felébrendtünk, megyek.

Kép
Kép
nektarin

Meryke! :lol:

Megjártuk a csípőszűrést, Zsófi babát jól megszadizták, viszont minden rendben van. Ismét a 40 fokban kellett lennünk, Apára szó szerint ráizzadt a gyerek, nekem pedig még mindig vörös a fejem. Egy katasztrófa továbbra is a Budai Gyermekkórház. Az orthopediát harmadszorra jártuk meg, miközben az eredeti kitáblázás szerint megmásztunk vagy egy 40 lépcsős épületet, és a tetején derült ki, hogy qrvára nem ott van.
Na mindegy, a lényeg, hogy ezen is túl vagyunk!

Olyan sokan voltunk, álltunk egymás hegyén hátán. Nálam Zsófi, Apa meg mellettem állt. Erre egy anyuka (és itt is szó szerint kell érteni), belenyomta Apa kezébe a babáját, hogy fogja meg egy kicsit, míg ő valamit elintéz. :lol:

Persze Zsófi haja megint meg lett dicsérve... :oops:

Viranka! Mirának milyen dumája van.... Csúcs! :lol: A tojáshéj meg még ott van a fenekén! :lol:

És a ma reggeli mérésünk: 7090 g! Tádááááááám!!!!!!!!!!! :lol:

Timi26, Anikó! De jó lehetett, hogy találkoztatok! Nagyon szépek vagytok a fotókon!!!!!

Fleur! Hú... Nem nagyon tudok utcát ajánlani a parkoláshoz, általában mindenhol állnak autók, de azért nem vészes a helyzet. Sajnos egy ideje viszont fizetős övezetté vált a környék.

Kép
Kép
Kép
gremese

K.Timi! Szeli most 150 ml vízzel eszi a tápit napi 5x. Estefelé már van, hogy bukik kicsit. Egyelőre most nem emelek. Pont annyit eszik, amennyi a "nagykönyvben" meg van írva.
Szerintem jól csinálod az átállást!!! Én is észrevettem, ha többet kap, tovább bírja, ami logikus is. Csak arra szoktam figyelni, hogy ne nagyon bukjon.

Szeli két kaja között 1-2 órát van ébren összesen. Este viszont az utolsó két kaja között már nem alszik. Tehát összesen sacc per kb. ébren tölt 6-8 órát. Szerintem ez átlagos. De minden baba változó ebben is!

Fleur! Ma lesz a 3. babamasszázs. Oklevél? Olyat is adnak??? :roll:

Egyébként mi sem megyünk hasi és koponya UH-ra. :? Az baj???

Ja! Tápszer: Silka! Asszem Te kérdezted :oops: . A BEBA HA Start Aktívot eszi Szeli. Kérdeztem, hogy mikortól kell átváltani a startról, azt a választ kaptam, hogy „mééééég ráér”. :shock:

Én is evés előtt teszem tisztába Szelit. Ha kaki van, akkor újra peluscsere. Napi 1x kakil általában (reggeli után), néha 2x.

Dettyk! A terhességem előtt már + 10 kiló felesleg volt rajtam, erre még rajtam maradt 12… :oops: Persze 60 kiló szerintem már sosem leszek… :cry:
Emese Zsofkája is anyatejes baba!!!
Még mi is a 62-est hordjuk!

Szeli már elkezdte az arcocskájához tenni a kezét! Olyan édi! :lol: Délelőtt még a szemét is megdörzsölte egy pillanatra, de még ügyetlen. :D
Most hogy várjuk, hogy fogjanak, aztán majd amikor a hajunkat és nyakláncunkat tépik… :twisted: :twisted:

Kép

Kép
regcsiken14

Emese,

Ez a kórházasdi, orvosodi, már nekem is a halálom, a lényeg, hogy minden rendben, mi szerdán megyünk a Tűzoltó utcába, gégészere, nagyon remélem, hogy rendben leszünk, kcist félek, nehogy asztma, vagy valami ilyesmi legyen.
7 kg, te úristen, mi 6 kg-nál tartunk :D

Regi,

Robesz is nézegeti a kezét, és az archáoz teszi, meg tépi rólam a ruhát, nagyon arik:) A hajam nálunk is favorit:)

Kép
Kép
nektarin

Merryke! Én rendszeresen viszem Szelit a tükörhöz. Mindig ellenőrzöm az arckifejezését! :wink: És szoktam neki mondani, hogy „Nééézd meg magad… milyen szép vagy!” :wink: :lol:

Anikó! Nagyon jók a fényképek. Szépek vagytok mind!!! :lol:

Csak akkor engedélyezem a havi talit, ha lejöttök Dunaújvárosba is!!! :wink:

Nektarin! Én pont ugyanígy vagyok anyóssal… „aranyos, de nem az igazi”
Most is kérdezi, hogy mikor jöhetnek a testvéreivel babanézőbe (hozzáteszem, hogy az egyik védőnő volt fénykorában), erre mondom, hogy nem tudom kiszámolni Szeli mikor alszik (amikor álmos :shock: ), meg attól is függ, hogy aznap éppen mikor ébred reggel… na, mindegy. Erre ő: „Ilyen sokat alszik?” Na, az ilyen megjegyzésektől a falra tudok mászni. Hát mit csinálna egy majdnem 3 hónapos baba???????? :roll:

Ezek a képek baromi jóóóóók!!! Hol is csináltattátok őket???

Emese! :evil:
Gratu a 7 kilóhoz!!! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Regi,

Na hát igen, Anyós fronton ezektől a megjegyzésektől vagyok ki én is. Tegnap megkérdezte, még mindig fekve szopizik???? MOndom igen, így kényelmes nekünk, probálkozom ugyan a töröküléssel, meg a párnával, több-kevesebb sikerrel, de valahogy ez jön be. És húzza a száját!!!!!! Ne húzza, így eszünk és passz.
Meg, hogy most miért sír? Eddig olyan jó kedve volt. Hát basszus 3 hónapos.
De amúgy biztos nem engem akar bosszantani, de én valahogy nem vagyok valami toleráns.
Két fia van, és a kapcsolatunk nem az igazi, ő olyan magányos típus.
Na mindegy, nem akarok senkit ezzel terhelni, azért jól megvagyunk kéthetente :D
Elég is.
:D
Egy fotós srác csinálta, szerintem nem a női nemet szereti, de nagyon jó fej volt.
Újpesti a srác, tényleg nagyon jók lettek a képek.

Kép
Kép
nektarin

Nektarin! Ugyanez. Ő jót akar, meg segíteni akar... csak hát... :roll: Ezt még muszáj leírnom: hozott egy plüss kutyust Szelinek. Nem gond, hogy a gyerek még nem is tud fogni :shock: , de ha el is jutunk odáig, biztos nem plüss állatkát adok a kezébe, hogy a szájába tömködje, aztán meg fulldokoljon a szőrtől... :evil:

Kép

Kép
regcsiken14

fuldokoljon :oops:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!!!

Emese gratula a 7 kg!!! Jó kis izmaid lehetnek :-)

Nektarin nagyon szuperek a képek, olyan kedvem lenne nekem is elmenni csináltatni, de ebben az időben. Legyen már tavasz!!!!

Regi csak informative érdeklődök, hogy mennyibe kerül a tápi? és meddig elég? Csak ha kell nehogy meglepődjek, bár gondolom nem egy olcsó.

Fleur köszi a tippet, nem mindig rázza a fejét, általában késő délután vagy este, szerintem a fáradság teszi neki, lehet nem úgy jön ahogyan szeretné, aztán beidegeskedik, nagyon akaratos, mint az anyja. Kaki ügyben, tegnap is sikerült egyedül kakilnia, mikor hogy. Általában ha nagyon kemény a pocija akkor jön a szélcső. Te mit adsz tejci mellé? Egy lány az augusztusi topicból ajánlotta nekem az őszilét napi 1x, és hogy tuti lesz kaki naponta, nekik legalább is bevált. Én még nem mertem adni, legalább a 3 hónapot megvárnám, nehogy baj legyen belőle.

Heni
KépKép
heni81

Hello Lányok,

Anikó, Timi, de jó, hogy taliztatok! Véletlen volt, v megbeszéltétek? Aranyos a kis csipet csapat! :wink:

Nektarin, szuperek a képek!!!

Fleur, nem semmi, hogy nálatok oklevelet is osztogatnak :wink:

Emese, gratula Zsófi 7 kilójához!!!! :lol:

Regi, én is rákérdeztem a tápszerre, és egyenlőre még mi is startot kapunk... Hát mindegy, ők a dokik, ők tudják. :roll:

Ja, és éljenek a hosszú hozzászólások!!! :lol:

silka
silka

Már menstruáló Lányok,

egy kérdés: nekem már 1x megjött, és tegnap kellett volna újra megjönnie. Egyenlőre semmi. Mennyi idő alatt áll be szülés után? És hány napot csúszhat? Terhes BIZTOSAN NEM vagyok, csak kiváltottam az antibébi bogyóimat és elkezdeném szedni. De ameddig nem jön meg, addig el sem kezdhetem, ugye?
Olyan furi, mert terhesség előtt olyan pontos volt, mint az atomóra... :wink:
Plííz, help!

silka
silka

Regi,

Én a pluss állatkákat már fel sem veszem, mi annyi ilyet kaptunk, mondjuk az nem Anyóstól, tőle egész jó dolgokat, erre nem panaszkodom:)
Na jó, a fiús anyukák mások, remélem én nem leszek ilyen, de azért van jó oldala is, próbákozik az ő módján tudom én.
Csak kicsit a múltban él, ahol a gyerek dolga, hogy felhívja az anyját, minden esetben, még a születésnapján is, meg ehhez hasonlók.

Na jó tényleg befejezem az anyós témát, már úgyis kiírtam magamból :D
Remélem holnap nem esik az eső!

Kép
Kép
nektarin

Regcsi
Igen mi kaptunk olyat :)

Na akkor anya szuper haja:

Kép

jééé kéz
Kép

jajj de jól érzem magam

Kép

játszom

Kép

KépKép
KépKép
fleur

na jóvan akkor most már oklevelet leszek kénytelen fényképezni :lol:

heni
lilla csak anytejet kap. a barátnőm 5 hónaposan kezdett neki gyümit adni. Alma meg ilyenek....amúgy asszem Gremese írta, h 1 kanál almalé mehet és az anyuja mondta neki.

ne máá csajok mi bajotok a plüss állatokkal. mondjuk kérdés mekkora szőre van... :? mi most kaptunk anyukámtól egy tök jó kutyust. a csuklójára lehet csatolni, csipog és a lába rágóka.....asszem ezt is plüssnek nevezném és nekem teccik...vagy lehet ez nem az???

eldugultam.... :lol:

KépKép
KépKép
fleur

Fleur!

Nagyon szépek vagytok :)
Lilla milyen szép kiscsaj :)

Nektarin!
Nagyon jók a képek :)

Emese!
Dumája az van :) Múltkor vasárnap ebédelünk egyszer csak megszólal: jövő hét szombaton felülök a személyvonatra,bemegyek az esztendőbe(Westend) kilövetem a fülemet és veszek bele fülbevalót :shock: 8) :lol: háááááááát kissé kivoltunk,alig bírtam visszatartani a röhögést :)

Silka!
válztozó kinek mikor jön meg.Míra után 1 évig nem menstruáltam.most meg szedem a Cerazettet s 2 hetente pecsételgetek :evil:

Anyósok :evil: :evil:

KépKép
viranka

S öcsém hazajött pénteken s így kezdte:azonnal vidd el Bálinot Zsófi(menyasszonya) apukájához csípőszűrésre,már 3 hetesen vinni kellett volna :shock:
kérdem én hol kapsz időpontot ilyen hamar csípőszűrésre ?ahogy itt olvasgatom talán még szülés előtt kellett volna ip-t kérni :evil:
s ez Nekem teljesen új én azt hittem h. 6 hetesen kellene vinni.bár gyerekorvosunk ezt nem mondja :shock:

KépKép
viranka

Viranka! Háháhááááááá!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Kész vagyok! :lol:

Fleur! Nagyon csinos a frizurád!!!!! Lilla nagyon édes! :D

Anyós: Én nagyon szeretem, de néha olyanokat tud mondani (meg Após is), mintha nem neveltek volna fel két fiút.
Ráadásul Mikulásra Zsófi olyan kutyust kapott, aminek "cérnás" a füle, és hullik..... :?
Szombaton azt kérdezte tőlem: csak anyatejet eszik a baba? Attól hízik ilyen szépen?
Igen, feleltem. (Mert ő azt mondja, hogy 3 hónaposan már hozzá kell táplálni, mert nem fogok tudni annyi anyatejet termelni).

Após meg törlőmániás. Ha lebökékeli (majd leeszi) magát a gyerek, át kell öltöztetni, illetve le kell törölni azonnal.
Három hete nem voltunk náluk, mikor mentünk, Zsófi éktelen dühös sírásba kezdett, alig akart megnyugodni. Majd szopiztunk, és böfiztünk, és most a fáradságtól akadt ki, sírt keservesen. Vállamon a pelus, vagy bökékel, vagy lóg belőle a cipőfűző, vagy pici nyálbuborék.
Ha ezerrel bömböl, engem az sem érdekel, hogy az egész oldalamon folyik a bökék, vagy éppen olyan maradt a baba szája. Nem forgatom, nem emelem fel, hogy újabb pelust tegyek a vállamra, nem törölgetem. Hagyom, hogy megnyugodjon. Após ezalatt 2x jött oda, hogy letörölje az alig látszó nyálbuborékot a szájáról, mert le kell törölni, így nem maradhat. Mind a kétszer Zsófi visszaesett a sírásba, a végén már én szóltam rá, hogy ne törölgesse, mert így nem nyugszik meg! Mert neki mániái vannak.... :evil:
Viszont az meg hatalmas pirospont neki, hogy a nagy kacagást ő váltotta ki a Babából! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok Mamikák!
Kiskolbi! Máté tünemény :lol:

KőszegiTimi! 17 órakor már kezdődik a délutáni foglalkozás, úgyhogy előtte el kell mennünk, de a Babák sem fogják olyan sokáig bírni szerintem :roll:
Noel általában délelőtt és délután alszik 1-2 órát, úgyhogy aránylag sokat fent van

Marica! Van lépcső, ha kocsival jössz, jobb a hordozó. Igen, a cipőt le kell venni, ha gondolod hozz papucsot, vagy meleg zoknit. Ha nem jössz babásjógára akkor csak 12.30, ha jössz jógázni is 11 előtt. Jó meleg van, van fűtés persze.
Tea: gyümölcs, vagy gyógytea jó lesz, filteres jó.
Bocsi, hogy csak most írtam, de nyügi van... Ezt is már reggel óta írom :oops:

Nektarin! Tök jók lettek a képek :lol:

Timi! Tündériek vagytok Viktorkával :lol:

Fleur! Nagyon szépek vagytok kicsi Lillával!

Puszi

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Két napra elszállt a netünk, még most is csak hellyel-közzel van. Mennyit termeltetek ennyi idő alatt! Belevetem magam, ha a gyerekek hagynak, pótolom a lemaradást!

Addig is Sense: Kép Szinte szomszédok vagyunk! Domonyvölgyben lakom!

KépKépKép
bongyi

Nektarin! Még meg sem dicsértem a képeidet! Nagyon jók! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Heni!
Én is ezt mondom: legyen már tavasz!
Tápi: 1 doboz 2000 Ft, és most asszem 4-5 napig elég.
Te hogy tudsz még másik topic-ot is olvasni? Nekem néha ez is sok… :?

Elaludtunk (Szeli még mindig alszik), úgyhogy a babamasszázsról most lemaradtunk. Amúgy is sétáltunk délelőtt. Majd a következő turnusban megtanuljuk a hát masszírozását. Ez van. :(

Silka! Nekem is megjött már 1x, és a napokban kell újra. Kivi vagyok. Én még nem jutottam el vérvételre a bogyó miatt… :roll:

Fleur! Ennek a kutyusnak elég hosszú a szőre. :evil: Egyébként imádom a plüssöket. Még az enyémek is megvannak! :oops:
Nagyon jó a hajad! Szépek vagytok! :D
Emese! Mit látsz a háttérben? :wink: :lol:

Viranka! :lol:

Emese! A nyálbuborékokat akkor egész nap lehetne törölgetni! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Sense! Az én kisebbik fiamnak is volt ez az egyoldalra fejtartás, illetve ő nagyon sokáig nem tudta megtartani a fejét és minket is elküldtek anno fejlődésneurológiára a Tűzoltó utcai klinikára. Ahogy u.era írta, nekünk is egy játékos tornagyakorlatot jelentett az egész, a doki alapos volt, többször visszahívott kontrollra és abszolút helyrejött a gyerkőc, pedig nálunk ahogy írtam, komolyabb volt a baj! Ja, és azokat én is csináltam, kitámasztás, stb, amit Hörcsög írt!
Egyébként jobban vagy?

Silka, együtt töltöttük be a harmadik hónapot, te kezdesz észrevenni valami változást? Tudom, nem egyik napról a másikra változik a helyzet, de már annyira jó volna nekünk hasfájás nélkül!
Móni, látom, ti csak egy nappal vagytok fiatalabbak! Nektek is drukkolok a változáshoz/

Anitja! érdekes, amit írsz, pont mostanában gondolkodtam rajta, hogy lehet, hogy azért tudtam sokáig szoptatni a fiúknál, mert ők nagyon sokáig szopiztak éjjel is, egész nagy korukban is, ha éjjel felébredtek, sírtak, pár korttyal mindig meg tudtam őket nyugtatni! Amikor pedig egy esetben (mellgyuszi miatt) szinte nullára csökkent a tejcsi, homeós bogyókat szedtem és azt csináltam, amit gremese is írt, két ciciből szoptattam. És szép lassan visszajött a tej, igaz, utána még hónapokig mindig két ciciből szoptattam, de elég volt a tejcsi!

Heni! Petike tényleg gyönyörű!

Regcsiken! Ez a brrr, nagyon édi lehet, elképzelem, ahogy nyomja kifele a nyelvét közben....

Bfagi! Tanulni és gyerekezni egyszerre! Minden elismerésem! Nekem csak a régmúltban volt vizsgaidőszakom, de nem tudom, hogy bírtam volna gyerek mellett!

Kaqk! Én miért nem tudok ilyen jó kis montázst csinálni! Nagyonnnn jó lett!

Húúú, még nem értem a visszaolvasás végére mindig, de felébredtek a gyerekek, most muszály mennem!

KépKépKép
bongyi

Helló Anyukák!
Voltunk Dokinéninél, megkaptuk az oltást, és Máté alig pityergett, igazi Hőőőőőős volt! :D És hízott 19 dkg-t, valószínű jövő hétre megduplázza a születési súlyát. És nőtt is, kereken 60 cm (13,5 hét alatt 12 centi egész jó, nem?). Rákérdeztem, holnap mehetünk-e közösségbe, azt mondta nyugodtan, úgyhogy megyünk! :lol: Láz ellen meg dolgozunk addig.
Fleur: nagyon aranyosak vagytok Lillával! :D Jó a séród! És nem tudom, miért, de még mindig az a benyomásom, hogy ismerlek valahonnan. Vagy csak nagyon hasonlítasz valakire? Passz... :roll:
Nektarin, Anikó, Timi: szépek vagytok! Nektarin, gratula a fotósnak, bár ő is csak "hozott anyagból" dolgozik, úgyhogy főleg Nektek jár a taps.
:) Viranka: behalok a Lányodon! :lol:
Regi: részemről lehet Dújvban a következő tali. :wink: :lol: :lol:
Anitja: én mégis babakocsival mennék, mert annyi cuccot kell vinni. Szerinted fel tudom vinni a lépcsőn? (Nagyon ügyes vagyok ám!)
Emese: nőttök, mint a bolondgomba! Tapsi-tapsi! 8)
Anyós-téma: dettó. :? Aranyos, de nem az igazi. Ráadásul péntekről szombatra éjjel itt fog aludni! Már előre parázok, mert majd megint osztja az észt, meg intézkedik mindenfele. De persze sose hívna fel, mi van az Unokájával, csak Apától kérdezi meg FUTÓLAG minden nap (mert ugye fel KELL hívni Őt, aztán nem lehet lerázni: észosztás, hegyibeszéd...mindig, bármiért. :? ). Viszont állítólag meg van sértődve, hogy én meg nem hívogatom, hogy beszámoljak. Ha nem azt hallgattam volna 9 hónapig, hogy nem szabadna bevállalni a Babát, meg hogy elcsesszük az életünket, akkor talán megtenném. :evil: Most jól kidühöngtem magam! :evil:
Na megyek, csinálom holnapra a meglepit! :wink:

Detti
KépKép
kiskolbi

Meglepi???? Holnapra???? Jesszus! Itt mindenki készül valamivel? Azt hiszem én is kitalálok valamit, de az hami nyami lesz. :wink:

Kiskolbi! Anyósod azért durva! Ágál a gyerek ellen, utána meg besértődik, hogy nem hívogatod? Logikus! :shock: :?

Regi! Fleur szekrényén néztem azt a passzos bambuszból (vagy valami természetes anyagból) készül dobozt. Nagyon jó!!!!
Hát igen, én sasolok mindent. :wink:

Ha valaki nem tudja felcincálni a babakocsiját a lépcsőn, annak segítek!!!!! (Ha már ott leszek). :wink:

Ti hoztok valami hordozót vagy pihiszéket, amiben el tud lenni a Baba, ha nem éppen a földön van? Nem tudom, mennyire lesz el a hordozóban, de nekem fárasztó lesz fogni, mert állandóan vállon akar lenni.
Viszek egy nagy takaró-szerűséget is, amin sok-sok baba elfér. Este ki is vasalom.

Irinaaaa!!!!
Mi újság Drága?

Kép
Kép
Kép
gremese

Kiskolbi! Elcseszitek az életeteket??? :roll: Ez elég durva hozzászólás... :evil: Nem is értem. Szerintem egy gyerek pont az ellenkezője...

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok..

Jó pár nap után újra itt.:)

irina:biztos nem lesz nagy baj!. szerintem mindannyian izgulunk Ádikáért!.:)Amilyen sok tortúrán átestek, le a kalappal!..:)

era:gratula a súlyotokért!.:)

gremese:Zsófika szereti a pocakját,látszik is a súlyából.:D de az meg nem bírja a sok terhelést,így kénytelen könnyíteni.:D.majd túllesz ezen a bukási mizérián is.csak szokd a dolgot,mert ha majd a normál kaját fújja nem bukja ki,akkor is lesz ruha váltás bőven..:D:D:D..nemsokára itt lesz..:)
Amúgy jól mondtad a MÁK-kal kapcsolatban,úgy ahogy alanyi jogon…de te próbálnád meg ezt csinálni kapnál aszem..:)
ÉS igyekszünk utánatok súlyügyileg..:D:D

timi26:nem irigyellek..de szépek vagytok a képeken!

heni81:nekem a férjem itthon van,de ugyan annyi dolgom van mintha nem lenne. sőt még több, mert őt is ki kell szolgálni..:D.házi munka?az mindig fut,csak azt nem tudom hova..:D.szóval ez az anyukák keresztje:aztsemtudomhovakapjakezerrel..:D:D
Nagyon szép a fiad!!Hogy fogja a labdát..:)

granda:jobbulást a szemednek!és köszi a tippet,a fényképezővel kapcsolatban. rájöttem ugyanis,hogy a mi fényképezőnkkel is lehet felvenni.:D

anitja:Noel is végig szunyókálja az éjszakát,ez nagyon jó!..mi még mindig eszünk egyszer éjfélkor,meg 4kor…rakd rá sűrűbben a cicire hátha bejön és több lesz a tejci.:)

regcsiken14:olyan édes Szeli..teljesen kész van a masszás után..hát én is csipáznám,ha minden nap lemasszíroznák a fáradt végtagjaimat,az tuti!.:)nem semmi a tápi ára,így nagyon sok havonta..uhh..

kiskolbi:nagyon szép Máté is:)Gratula a 3 hónap betöltéséhez!.:) most per pillanat milyen fajta tejnövelőt kaptál?bejött?..csak érdeklődöm,igaz eddig nekem használt az U.U..igaz csak ritkán eszek belőle,akkor mikor van ez a barnástyrutyisfolyásom..

silka:szép lett az ajtó..:)amúgy neked a mensi normálisan megvolt?nem csak olyanbarnásfolyásos izé?mert nekem olyan volt,és rá egy hónapra kb. kicsit csúszott,de megint olyanom van..de nem mondható igazán mensinek.azt mondta a védőnőm,hogy akinek megjön nem törvényszerű,hogy megint meg fog.a doki szertin meg aki rendesen szoptat nem is szokott megjönni csak ez a barnás pecsételős valami..de sz.tem változó..és milyen gyogyot akarsz szedni?szoptatósat?mivel nekem nem volt menis izém,így aznap kezdtem el szedni,mikor kiváltottam..de kérdezz rá telón a dokidnál az a biztos..Nekem 9 évig évente csak max. 3 szor volt mensim! most meg mikor zavartalan szeretnék szoptatni berendszereződött ez a barna valami,ami ha nem szoptatnák tuti mensi lenne..:Dennyit erről is..:)

Hát ezt az espumisan,mindenki másképp értelmezi..:D:D..amúgy a doki még ajánlotta a barátnőmnek,hogy adja még az infacolt is egyszerre a kettőt. úgy tutira nem fáj a pocója a picinek..
Mi is 7szer eszünk egy nap,az baj?
Nektarin:tök jók a képek!a súllyal meg ne foglalkozz,elvégre szültél egy szép egészséges babát!

Anyós ügyben nincs tapasztalatom,mert nincs sajnos..viszont arról az ágról van dédimama.mindíg gond van vele. sosem mos kezet gyerek fogdosás előtt stb..mindig szólni kell,és nem tetszik ,ahogy látom,de nem érdekel..ja meg szeret szó nélkül átjönni, mikor sión vagyunk,persze a legrosszabb időpontokat találja meg..Ó mert neki olyankor jó,hogy a gyerekeknek nem az őt nem érdekli..na mind1..

fleur:tök jó a séród..:)szépek vagytok..:)

Nálunk meg szétvágták a spájzot,egy nagy lyuk tátong az ajtó előtt közvetlen..a cég lehet januárig meg sem fogja csinálni..mondom faxa,más nem aki nem fog tetszeni vendégjáráskor, oda fogom belökni..:D:D..mást már nem tudok rá mondani,ja és benyögték,hogy ne izguljak a felsőszintet is elkezdik felújítani ablak csempe stb csere..na aszem elköltözök a picivel siófokra,mert ezt már nem bírom,csak a baj az,hogy ott nincs netem..:(..meg ott is elkezdtük a nagy házfelújitosdit..itt kezdem ott meg folytatom..
Karácsonyi ajik:felnőttek semmit csak gyerekek,azok vannak vagy 7en..már most megvettük nagy részét,hát nem kell mondanom most anyagilag hol járunk..és még Dominak nem is vettem semmit..:(

Na most ennyi.:)
varga tünde

BOCSI most én kezdem az oldalt... 8) :lol:
varga tünde

kiskolbi
Hát nem tom...holnap jössz? Majd kigolyózzuk, h tényleg e. Vagy privibe megtárgyalhatjuk. Lakóhely, mhely, sulik. :)

Ne mááá, ha mindenki meglepizik én hülyén fogom érezni magam :(. Nem igazán van most meglepit készíteni, pedig imádok. Asszem én is nyamit csinálok vmit, ha lesz időm.

Emese
Az a passzos izé :) :lol: Ikeában vettük, ilyen fonott valami, lehet, h bambuszból van még nem gondolkoztam rajta. (bár mit lehet ezen gondolkodni. Egy kismama mindenen tud :)) A polcot meg apa csinálta és úgy lett méretezve, h. pont beleférjen :)

Lilla ma olyan nyűgös :( pont mint az idő. Tegnap is volt este két nagy sírós kirohanása. Annyira üvöltött, h alig kapott levegőt és nagyon rossz volt :(.
Nektek milyenek ma a babák??

Fúú megint érzem a hátam :(

Granda
Mi van a szemeddel????Ezek szerint ennyire gáz???:(

KépKép
KépKép
fleur

Ja és kösz a dicsiket, bezsebeltem :)

KépKép
KépKép
fleur

--------------------------------------------------------------------------------

Sziasztok!!!

Jajj,nekem esélyem sincs követni és válaszolgatni nektek!! :(
Olvasni olvasok,de ennyire telik... :oops:
Mindig van valami dolog és persze 2 gyerek mellett nem egyszerű... :?
Bár vannak ügyes anyukák akik igy is tudnak irni!! :D :D

Remélem nem gond,hogy néha csak igy bejelentkezek és nem szólok hozzá aktivan a témákhoz...mindenhez úgyse tudok hozzászólni,úgyhogy inkább maradok olvasó funkcióba!!

Ma vagyunk 3 hónaposak!!!!! :D :D
Voltunk ma szurin és az én tündérem most sem sirt!!! :D :shock: Fakir a csaj!!!! :lol: :lol:
Viszont mennünk kell csipőszűrésre,mert valami nem egyforma és GYERMEK NŐGYÓGYÁSZHOZ!!! :( :shock:
Ugyanis ott alul összevan nőve valami hártya és ez akadályozhatja a pisilésbe!! :( :(
A doki humorosan megjegyezte,hogy duplán szűz a kislány!!! :?
Hát nekem annyira nem vicces...szegénnyel mit fognak csinálni!!?? :(

Na teszek pár képet,aztán kis pihi:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

ancsi26

Sziasztok !

Már készül a sajtos pogi holnapra.
A meglepik már készen vannak.
l.móni most hívott leegyeztettük az időpontot mikor talizunk.
Szóval már alig várom a holnapot.

folyt köv
20200310173350

Sziasztok!

Jó hír: jelentem hivatalosan is tetűmentesek vagyunk!!! :lol:

Rossz hír: újra elgondolkodtam, hogy megyünk a talira, de Viktorka nagyon csúnyán köhög, és holnap is eső lesz! :( Így jártunk!

Regi: soha ne mond, hogy soha. Rebeka után, igaz 3 évembe telt, de sikerült 58 kilóig visszafogynom!!!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Hihetetlen, h mennyit írtok. :) :) :)

Timi:
szegény Rebeka. :( De majdcsak túllesztek rajta.
Csinik vagytok a képen. :)

Fleur:
jó a hajad. Szépek vagytok Ti is. :)

Emese:
elhiszem, h mindenki dícséri Zsófi haját. :)
Én is dícsérem, meg irigy is vagyok rá. :)

Tali:
nagyon jó Nektek. Sajna nekem esélyem sincs.. :(

Silka:
szép az ajtó. :)
Miért nem lesz fátok?

Lilla is növöget, 5700 g. Ő 5x eszik 170-180 ml.t. :)
Mi egyre többet bukunk, kaptunk bukós tápit. Sztetek megeszi??
Na náá, h nem . :evil: :evil:
Próbáltam csak azt, próbáltam felesben a régivel, próbáltam, h csak 1 kanál abból 4 a másikból, köpi ki. :?
Most vettem ilyen variabilis cumit, ami főzelékes, ha azzal sem akkor feladom. :oops:

Hasazás:
nekünk még mindig nem megy. :(
A vállamon szépen tartja magát, de hason nem. :(
Viszont ha fekvő pózból megfogom a kezét és húzom fel ülésbe sem hagyja el a fejét, szval csak lusta. Anyja lánya. :twisted: :twisted:

Era:
gratu a súlyhoz. :)

Kép
Kép
h@jni

Timi:
dejóóó. :)

Kép
Kép
h@jni

Viranka nagyon szivesen!!! :D

Kép
hajagosné szabó éva

Sziasztok!

Kiskolbi Mátéka nagyon édi :lol: :lol: Anyós meg nagyon durva :twisted: Mondjuk ők már csak ilyenek. tisztelet a kevés kivételnek. Az én anyósom is közölte, hogy ne vegyünk együtt házat, mert úgyis elválunk (13 éve vagyunk együtt). Ha meg mégis veszünk akkor az menjen csak a párom nevére elvégre is én most nem dolgozom csak a gyerekkel vagyok itthon :shock: :twisted: És most ki van akadva, hogy nem állok szóba vele :!: :!:

Silka Szép lett az ajtó, ügyi vagy. Menszi, nekem 5 héttel a szülés után megjött :? azóta most jött meg harmadjára :? Viszonylag pontos +- 1-2 nap

Regi Legközelebb biztos fel tudod majd venni,de akkor kérjük
is a videót :lol:
K.Timi teljesen változó mostanában az ébrenléte Grétusnak. ami fix az a délutáni 2 órás alvás és este általában 9-10 órát alszik.

Anikó80 De jó, hogy találkoztatok Timiékkel :D Jók a fotók :D

Fleur Te riktán írzs, de akkor szerencsére jó sokat :wink: :lol: Jó olvasni :lol: . Jó lett a hajad és csini Lilla

Meryke Jó drágán csinálták meg, viszont legalább kész van és nem fagyoskodtok többé.

Nektarin Nagyon jók a fotók :lol:

Emese Jó, hogy nincs semmi gond.
7 kiló :shock: nem semmi étvágyú Zsófika :lol: :lol: na majd holnap megtapasztalom milyen őt emelgetni :wink: ( már ha lehet )

Bongyi Változást elkiabálni nem szeretném, viszont úgy néz ki kevésbé kínozza a pocit a görcs már kb 1 hete. Rövidebbek a rohamok és a kaki is könnyebben kijön

Meglepi :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: lányok zavarba hoztok mindenki készül én meg nem tudok. Cicustól nem igazán fér az időmbe. Azért viszek üdítőt. Jó?

Ancsi26 Már hiányoltalak, aranyosak a lányok.

Megyek sír Grétike

puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok !

Itt vagyok csak pont jött a szomszéd az 1 hónappal idősebb babával.
szóval kreatívkodtam hétvégén.
Itt az egyik művem.

Kép Ádám tappancsa

Sajna a többit nem tudom megmutatni mert az a talira készült.
De majd mindenkit megkérek, hogy tegyen majd fel képet róla.

Az én drágám épp most aludt el a hintájába.

Lányok nálunk ma Ádi elég nyügöske. Nálatok mi ujság ? Szerintem ez a hülye idő kavar be.

Na megyek vacsot csinálni.
20200310173350

LMóni! Hát persze, hogy megfoghatod - ha hagyja magát. :wink: Szerintem mindenki végigyömöszöli a másik babáját! :wink:

KTimi! Az igen! Nagyon szuper ajándékot gyártottál! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Helló megint!
Emese, ez is haminyami, de azért megpróbálom kreatívan. Remélem, sikerül. :oops:
Tündi: eddig nem nagyon érzem, hogy hatna. :( (Vitex agnus-castus D6) Bár mostanában az UU se. Asszem, bele kell törődnöm, hogy szép lassan elapadok. :( Azért szeretném kihúzni, míg Máté 4 hós nem lesz, mert aztán majd szép lassan jöhetnek a főzelékek. (az alma levét nagyon szereti! :D Eddig még csak ezt próáltuk.)
Fleur: ha minden igaz, megyünk. Majd kisakkozzuk. :wink:
Mensi: nekem még nem is volt. Nem mintha hiányozna. Tegnap volt egy éve, hogy utoljára megjött. Vicces. :lol: Csak folyton azon parázok, hogy mi van, ha fogibogyó ellenére ismét babát várok? :shock: Még korai lenne, Máté is olyan pici. Szóval megjöhetne, az egy biztos pont.
Anyós: azért nem akarom őt lejáratni, tényleg. Rendes nő, csak ő ilyen. Úgy képzelte, hogy a fia dúsgazdag nőfaló lesz, erre én beléptem a képbe, és egyik sem lett. Ráadásul gazdag se vagyok. :( Na, mindegy. Dehát ha én kellettem, Neki?! (Juppííí!!! :oops: :D :lol: )
KTimi: nyűgösségről annyit, hogy van bőven, de azért örül is a világnak nagyon. Három napja alig látom, mert folyton alszik. :shock: Szerintem ez is az idő miatt van.
Majd még jövök! :wink:

Detti
KépKép
kiskolbi

Folytattam a visszaolvasát, most folytatom a hozzászólást.....

Kiskolbi! Annyira aranyos Máté, tényleg huncutka! Krupp elleni küzdelem? Erről lemaradtam, remélem nem volt komoly! tudom, miről beszélek, a nagyobbik fiam kruppos!

Fleur! Tetszett, mikor írtad, hogy rögtön felhívod apát, hogy ezt és ezt csinálta a gyerkőc! Én is ezt csináltam/om, még most is!
Mi pont úgy csináltuk, ahogy ti tervezitek, a baba egyéves korától próbálkoztunk tesóval, kb. két év korkülönbséget terveztünk és kb. be is jött. Kétszer. :D
Jó lett a hajad, bár én új vagyok, nem tudom, milyen volt azelőtt....
Szépek vagytok!

Huhh, az örök érvényű kérdés, tisztába tevés kaja előtt vagy után. Ha előtte, akkor kaja után rotyi és abban üljön? Ha utána, akkor meg ébresszük fel az édes álmából? Bevallom én előtte szoktam.... egyrészt mert szinte mindig elalszik szopi végére, másrészt, ha fel is keltem és gyömöszölöm, akkor visszajön neki a tejcsi, hiába büfizett előtte. Persze, ha kaksi van, akkor soron kívül szoktam pelenkázni.

Dettykhez hasonlóan Zita is kéthetesen már boltba járt :oops: ! Mert kénytelenek voltunk, menni kellett!

Hát Nektarin! Mi rengeteget fotózunk apával, de azért ilyen képeket házilag nem lehet! Nagyon jók! És persze az is nehézségbe ütközik nálunk, hogy mind együtt legyünk a képen, mert vagy apa, vagy anya fotóz! Sajnos nagyon ritkán van olyan, hogy valakit meg tudunk kérni, hogy kapjon le minket!

Regcsiken! nekem Zita már egy ideje tépi a hajamat......ami amúgy is hullik.....!

Viranka, én is hathetesen tudom a szűréseket, nekünk hamarabb is lett volna időpont, de a doki azt mondta, hogy ne vigyem csak hathetesen és az UH-on is azt mondták, hogy pár nappal persze lehet előbb, de sokkal előbb inkább ne.

Ancsi, minden kép jó, de az az utolsó, amin a tesóval egymásnak örülnek...!

T.koszegi! Azta! Ez nagyon jó lett!

Mit szóltok ehhez a pocsék időhöz? Vagy nem mindenhol ilyen Kép?

Nekem ma egész nap aludna a kicsi meg a középső!

KépKépKép
bongyi

Sziasztok

Nektarin: Eszméletlen jók a fotók, mi mára várjuk egy fotós barátunkat, de nem műtermiek leszenk, csak itthon. remélem azért jó lesz.

Gremese: gratula a 7 kg-hoz!
Era: szintén gratula a súlyotokhoz,

Fleur: szupi csini a hajad!És Lilla milyen édes!!!!!
Ktimi: nagyon klasz az ajándék, én is akarok ilyetttttttt!

Mi még csak picik vagyunk. 4,5kg, de már vagy 57cm. Tehát az 56-os rucikat nőjük ki de a 62-es még nagy picit:-(

Nem akar továbbra sem hízni emma. 2 hete teljesen stagnál a súlya, bár a kaki 1-2 naposra beállt a 3-4 napról. Jó kedvű, beszélget, nem követel több kaját. Elkezdtem mérni az evéseit. Sajana hajnalban ( 3-5 körül) nincs erőm hozzá, pedig az lehet olyan sok lenne, hogy nem is kellene aggódnom, de napközben 8 kor: kb 100-120g, aztán 80, 60, 40g igy csökken és ez szerintem nem jó! próbáltam a másik cicit is adni neki de egy szippantás és nem is kell neki tovább, a teát sem issza mikor ilyen keveset eszik. Pedig azt hinném kevés a tej, de nem igazán tudom mit gondoljak. nem szeretném éheztetni.

Segítség!!!!
Beáta

KépKép
kaqk
Debrecen

Helló, Lányok!

Gondolok Rátok holnap (találka), tuti, szuper lesz!

Gremese, drága vagy, hogy kérdezed: igazából nem derült ki sok minden, a székletlelet csak a héten várható (a doki szerint nem lesz az meg 2 nap alatt, ismeri őket). A vér- és vizeletleletet jónak találta, csak az a kis fehérvérsejt-eltérés van, amiről korábban írtam, majd jövő héten is nézet egy vizeletet.
Ennek én mind nagyon örülök, komolyan, de akkor nem tudom, mi van. Merthogy Ádi mája nagyobb azért a kelleténél, ami immunmunkára utal. A napjaink is ugyanolyan nehezek (nagy néha van kivétel), sok puki, nehezen kakilunk, éjjel nyöszörgünk-sírunk, sokszor elaludni sem tudunk (tegnap 1,5 óráig nem tudtuk elaltatni). Ha ezek egy héten 2-3-szor jönnének elő, még talán azt mondom, oké, de nekünk gyakorilatilag minden napunk ilyen. Ez még mindig a kólikás pocifájás lenne...? Nem tudom...
Vagy van egy túlérzékeny gyerekem, ezt sem tudom (korábban nem tűnt úgy...). Azért a székletlelet sok mindent el fog dönteni.
Köszönöm a drukkokat!

Kiskolbi: nahát, szívből örülök, hogy vége a pocifájásnak!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
irina

Na, látom, nem lett túl értelmes, és a lényeg kimaradt: a gyerekdoki szerint most nincs különösebb, fertőzésre utaló jel, de figyelünk, idézem: "az első kört lefutottuk". Jövő héten az oltást is beadja Ádinak...

Kép
Kép
irina

Sziasztok,

No úgy néz ki tuti megyünk holnap :D
Lányok, én nem tudok vinni meglepit :oops:
Viszek üdítőt én is, no nem sokat, mert viszem a babát, meg a cuccait, meg törölközőt, meg plédet, meg magamnak is cuccot a jógára, illetve az gáz ha melegítő nadrágba megyek? Úgy is autóval megyek, még magamnak is cuccot azt már nem bírnám.
Nagyon kíváncsi vagyok, de a jógára is.

Voltunk vásárolni, jól zuhog az eső.

Köszönjük a dícséreteket, aranyosak vagytok:)
No megyek is, holnap találkozunk:)
Szép estét mindenkinek!

Kép
Kép
nektarin

Kaqk: hasonló, ami Máté művelt múlt héten. Ma a jobb cicimre rá se nézett. Ennek ellenére rendesen gyarapszik, bár nem tudom, miből van energiája. Azért a helyedben megkérdezném a gy.dokit, ő mit ajánl Nektek. Tápit szoktál neki adni? Nálunk mostanság hiába dől a tejci, 5 perc szopi után akkor se kell a cici (az se, amelyik még tele van, pedig ott se kéne keményen melózni a kajáért), bezzeg a tápit azt lenyeli! Én meg ezt nem értem.

Bongyi: ez a krupp nem volt olyan komoly, csak fennállt a veszélye a nátha idején. Megelőzésképp kellett nyitott ablaknál, bebugyolálva aludnia. Szerencsére. Egyébként a Fiadnál ez milyen?

Igen, itt is fos idő van.

Detti
KépKép
kiskolbi

Vannak új képeink, az előbb el is felejtettem!

Kép Kép

KépKépKép
bongyi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: