A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Sziasztok!

Juditnak Boldog Névnapot!

Nyunyi 1/2 1 től megint 2 óránként tankolt..azt hiszem délután is adok neki pótlást.nem csak kortyolgatott hanem evett aludt kicsit és jött a másik cici.

tegnap Ricsiéknél voltunk és olyan jó volt látni hogy mosolygós Nyunyit mindenki hogy szereti.Ricsi apukáját soha nem érdekelték a gyerek cuccok most viszont minden vásárlásnál nézi őket hogy milyen aranyossak :lol:
viszont 1 hónappal fiatalabb unokaöcsi végig üvöltött míg ott voltak szombaton (komolyan jó hogy nem akkor mentünk :? )

Bridzsi

Kép
esztora

Jó reggelt!

Judit(ok)nak Boldog névnapot!

Manó
:Nem semmi reggeled volt.Ki tartás csüt.-ig.

Apa beteg.:-(úgy nézz ki hogy tüdő gyuszi már csak ez hiányzott.Szerencse a bajban hogy így a héten itthon lesz.Amúgy éjszakás lett volna azt nagyon utálom.Benike jól van adtam neki répát nagyon tetszett neki.:-)Olyan vicces volt utána a pelus meg is ijedtem mert hát elég érdekes színe volt.De anyukám meg nyugtatott hogy ez normál.Ja és tegnap először répa után el fogadta a vizet.

Anyós
:Vigyázzot pénteken Benire:A gyereket utána alig bírtam meg nyugtatni.:-(Így még soha nem sírt utána tök lelki ismeret furdalásom volt hogy ott hagytam.Kérdezi milyen vizet használok a tápihoz mondom neki sima csap víz fel FORRALVA.Erre hogy csinálta neki a tápit sima meleg vízzel csinálta neki.Után hogy még ne vegyem meg a gyereknek a következő autó ülést mert még tilos.A múlthéten megkérdeztem a dokit ö mondta hogyha nem megy másként akkor jan-ban jöhet a következő ülés.Alvós pozícióban.De ezt nem lehetett neki elmondani.Erre hangosan rá szóltam hogy halgason már meg.Erre sírva fakadt............no coment!Tegnap jöttek egy hatalmas szatyor gyógyszert hoztak Jannak.Szegény ha mindent be vedte volna szerintem a mentő vitte volna el.Mert azt hiték volna hogy öngyilkos akart lenni azért szedet be annyi gyógyszert.Meg amúgy is néha elegem van belőle aranyos meg minden csak néha sok.De volt egy jó dolog is a hétvégén jön karira az öcsém már úgy várom.Ö most fog Benivel talizni.

Kérdés a tüdő gyuszit elkaphatja Beni is?Szerinte Nem de nem vagyok benne biztos.Minden esetre apa külön alszik ne is megy Beni közelbe.Csak olyan nehéz neki meg állnia.Na eldugulok.Mindenkinek kellemes hetet kívánok.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

szerinte=Szerintem

hemej

Hali!

Egcsi, köszi az írást! Ma iderendeltem a védőnőt (ari volt, mert igazából szabin van, de azt mondta úgyis akart valamit erre intézni...itt mifelénk nincs semmi, csak gondolom a hivatástudata beszélt belőle, mindenesetre szép kariajándékot pakoltam neki). Már beszéltetek itt a hozzátáplálásról, már rémeket látok, hogy megunta a tejem, meg ilyesmi :roll: . Aztán ma éjjel próbáltam mérni mennyit eszik, egyszer sikerült úgy, hogy nem ébredt fel, akkor 170-et evett. 3-kor teljesen felébredt mikor mértem, úgyhogy evés helyett megint azt csinálta mint nappal: nézelődés, duma. 60-at evett... most azt a következtetést kellett levonjam, hogy ha eszénél van, akkor minden érdekesebb az evésnél. Szerdán dokihoz is megyünk oltás miatt, addigra megpróbálom számszerűsíteni a fogyasztását, aztán meglátjuk mit mond a doki+védőnő. Fogyás, láz nincs=nincs baja...csak engem üt a para agyon.

Manó: dr.ckat méréseredményei az anyatejről: nos valóban majdnem egyezik a gramm és a ml: 350ml-es anyatejgyűjtős üvegben 330g a tej. Ez vegyes minőségű (hígas+zsíros, éppen melyiket fejtem bele, kb.50-50%) A kis különbség szerintem belefér a méréshatárba -az anyatejgyűjtős üveg mércéje sem szent)

Tücsi: gyógyulást! Majd összejön valami. Mi ma nem megyünk Ringatózni, majd szerdán bepótoljuk

Juditoknak boldog névnapot!

Lidikóka? Monccs? Cenikő? Többiek?

Ma itthon Apjuk, megyünk karicuccokat venni. (persze ha a védőnő nem mond olyat amitől engem kell orvoshoz vinni :? )
ckat

Sziasztok! :lol:

Megint nem tudtam visszaolvasni, csak bele-beleolvastam, bocs mindenkitől :oops:

Az elmúlt napok eléggé mozgalmasak voltak, Nem voltunk sehol, csak itthon. Takarítottam meg a fiukkal játszottam :lol: Végre csillog-villog a lakás. Vettünk a srácok szobájába egy szekrényt, a hét végén azt raktuk össze meg átpakoltam bele a ruháikat. Tök jó lett. Mostmár csak a Marci kisszekrényét kell eladno, és akkor jó nagy helyük lesz játszani :lol: Hihetetlen, hogy mennyi ruhájuk van, muszáj leszek szelektálni. Komolyan még cimkés cuccokat is találtam amiről nem is tudtam, hogy van :roll:

Látom megint téma volt a hozzátápi. Én januárban szeretném kezdeni, de csak kóstolgatás szinten, nem várok tőle sokat. Almával kezdem, délben szopi után kap majd 1kiskanállal. Ez 1hétig mindig annyit amennyit szivesen elfogad, ha semmit akkor nem eröltetem. Utánna krumpli, , ugyan így 1-1 hétig és mindig szopi után amennyit szeretne, majd előről alma-krumpli-, esetleg keverve már, Majd esetleg jöhet a sütőtök, sárgarépa, rízs. Nem fogok kiváltani egy szopit sem, a Samura bízom. Kajcsi utánn ha szomjas kap tejcsikét szopizni. Persze megpróbálkozom a vizzel is, de nem fűzök hozzá sok reményt.

Jól láttam, hogy tali is szerveződik? Hol? Mikor? Légyszi írja meg valaki, hátha tudunk menni :wink:

Mennem kell, Máté már hiányol. Megszokta, hogy ilyenkor takarítunk, már hozza a felmosóvödröt :lol:
Betegeknek jobbulást!
Hófordulósoknak, névnapot-szülinapot ünneplőknek meg nagyon sok boldogságot!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Juditoknak Boldog Névnapot!!

Tücsi nektek is jobbulást!!

Végül kihívtam a dokit, délután jön. Samu elkezdett köhögni, eddig inkább csak taknyos volt de már a hátán érzem a kezemmel, hogy hörög amikor levegőt vesz :cry:
Úgy volt, hogy leviszem a dokkerhoz de ebben a szmötyi időben nem megyek vele sehová..inkább jöjjön a dokibá..
Azt mondta, hogy jó sok címre kell kimennie.

Puszika mindenkinek!
torolve_20131003125716

Gurgi: Samukádnak jobbulást! Küldök gyógypuszikat! Kép

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Megfordulás. Én úgy tudom, tudatosan, rutin szerűen csak 7-8 hóstól lesz a forgás. Addig csak hébe-hóba. Ádám pl mióta kúszik, azóta alig forog. Azt mondták a kórházban, ez így okés. Sőt, a nem átesős, hanem irányított hasról hátra fordulás még ráér!

Hozzátápi: hús és zöldségpéppel kezdeni???? Hát, ez elég távol áll attól, amit eddig a hozzátápiról olvastam, hallottam. Én: alma, répa, krumpli az elején. Ha elmúlik a nátha, akkor kezdjük.

Karácsonyi ringató: mi nem megyünk. Engem frusztrál a 200 kölök egy helyen ötlete ;)

659. old. elolvasva, de nem tudok tovább visszaolvasni. Bocs!

Nálunk: Ádám még mindig dáthás, de piciket javulgat. Kamillás párologtatás, és Baby Luuf nevű bedörzsölős úgy tűnik, segít. Szerdára meg kell gyógyulni!!!
Vendég

Jobb reggelt!!!
"csak" ennyi bajom van:
1. szar éjszakánk volt
2. Zalánom náthás
3. menstruálok
4. anyósékkal itt voltak 2 napig - rtl klub nonstopi ment, őrületbe kergetett
5. ma reggel kikapcsolták a mobilomat
szóval klassz minden :)

Kép
Kép
emma1976

Betegeknek és beteg gyerekek anyukáinak Kép Kép Kép

hemej

Köszönjük szépen mi is a jókívánságokat.

Brigi! Ezek szerint ti már meggyógyultatok. :wink: Tali szerdára a Művészetek Palotájába lett meghírdetve, karácsonyi Ringatóra, 10.30-ra. A Pólusba is szerveződött egy másik csütörtöki vagy pénteki napra (még nincsen eldöntve semmi). Ilyen aranyos gyógypuszit nekünk is küldjél lécci! :lol:

Gurgika! Hozzánk az óvodából ill. az iskolából látogatott el ez a csúnya betegség. Már a múlt héten az óvodai drnéni -éppen ott voltam, így hallottam- azt kérdezte a gyerekektől, hogy ki tud köhögni? Ádikám akkor még nem tette fel a kezét, de kevés kivétellel szinte mindenki feltartotta a kezét. Az óvónéni ezek után mosolyogva mondta, hogy inkább azt kéne kérdezni, hogy ki nem köhög.... (Ádihoz Gábor miatt én is inkább kihívom a doktort.)

Hozzátápi és ruhák: Bár valószínű, hogy sok újat ezzel nem mondok, de szeretném felhívni a figyelmét a kezdő versenyzőknek az alma, barack és társai kóstolása előtt, hogy a kóstolásnál elővigyázatosságból érdemes olyan ruhácskát adni a babára, ami "otthon használatos", nem történik semmi, ha maradandó foltocskák tarkítják az akció(k) után. Ugyanis híú ábránd, hogy csak az előkére kerül a hamiból. Meglepően kis mennyiségek igen nagy felületen képesek szétoszlani, munkát adva az amúgy is csak otthon unatkozó, semmit tevő anyukáknak.:D Ilyenkor lehet átöltöztetni a kis maszatművészt és n+1. alkalommal letörölgetni az etetőszéket és környékét. (A hajmosást lehetőleg estére időzítsük, a nap folyamán csak törölgetéssel próbáljuk a fejecske búbjára hihetetlen módon került maszatokat eltüntetni.) Mindenkinek sok sikert és jó mosóporpróbát kívánok! :lol:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Sziasztok!!!

Megint le vagyok maradva, esélyem sincs má követni a dolgokat! Az biztos, hogy minden baba nagyon, de nagyon édi!

Gurgika: Samukának megy az ölelés! Sok-sok simike +++++++++++++++++++

Minden beteg babónak is sok puszika...

Rólunk: Pankámmal 7-én voltunk a doktornéninél, 7100 g és 59 cm :D Kis vasgyúró. Bár nem hiszem, hogy hosszra semmit nem nőtt, mert ugyanennyi volt egy hónapja is.
Mondta a doktornéni, hogy kezdhetem a hozzátápit, mindig a déli vagy egy délutáni etetés fele legyen alma, répa vagy sütőtök, az almát lehet keverni főtt répával. És ilyenkor fél adag tápit kapjon még. Tegnap próbáltam ki először az almát. Annyira tetszett neki, hogy egy fél almát becsókolt :shock: :lol: .
Ma sütőtök lesz a menü :) Kíváncsi leszek, hogy ez hogy ízlik majd neki. Olyan ügyesen evett kiskanállal, hogy titta büszke voltam. Készült videjó is... :)

[b]Balázs olyan beteg volt másfél hétig[/b], hogy egyfolytában lázas volt, brutál antibiotikumot kellett szednie. Szerencsére mi nem kaptuk el (ugyebár vannak tartalékaink hájügyileg :lol: )...

Szombaton véglegesítettük a konyhánk színét, a munkapult színét, stb. Leelőlegeztük a konyhát. Nagyon várom, hogy készen legyen az egész...

Kép
zsuzsi**

NÉVNAPOSOKNAK ÉS SZÜLINAPOSOKNAK MINDEN JÓÓÓT KÍVÁNUNK!!!!!

Kép
zsuzsi**

Csak gyors bekuk. Nem tudok reagalni, mert nem tudok visszaolvasni, probaltam, de nem megy...
A fotokat megneztem. A babak gyonyoruek!

Maja kis cukkerke! Megyunk majd nyaron haztuznezobe, latom, keszul o is ra ;-)

Melinda! Koszi neked is a hianyolast! Jannak gyogyulast!!! Remelem, hogy januarban tudunk talizni.

Ja! Igen, a kenguru varrasos reszere kell ultetni babat. Valahol ezt a kerdest kaptam. Ha van meg kerdes, kuldjetek priviben, mert az biztos eljut hozzam.
molkata

Sziasztok,
jelentem mi is köhögünk, doki ide is jön, persze nem u.a. mint aki Gurgiékhoz. :wink:

Emma: te szegény, fel a fejjel, ezután már csak jobb lehet, nekem is szoktak ilyen napjaim lenni, kitartás!

Zsuzsikám
: gratulálok a kecóhoz mégegyszer, szépüljetek, lakberendezzetek, sok boldogságot hozzá! Panka királylánynak meg millió csoccsantás!

Hozzátáplálás: csajok, akkor most csak egyfélével szabad kezdeni és azt adni 1-2 hétig és utána jöhet a következő? Vagy lehet adni ezt is azt is aztán majd meglátjuk mit szeret? Én nagyon tejcsi párti vagyok, de belespricceltem a szájába egy kis mandarint most, hogy beteg kis C vitamin... :oops: megfogta a kezem és brutál módon elkezdte húzni a szája felé... kis beles! :lol:

Betegeknek jobbúlást!

Juditoknak boldog névnapot!

Kép

Andrea
Kép
kindernay

Judit! Boldog nevnapot!!!!
molkata

Andi: Köszi a házzal kapcsolatos jókívánságokat! Nagyon cép lesz! :D
Szerintem lehet többfélével is kezdeni a hozzátápit. Nekünk pl a krumpli most nem engedélyezett, mert nagyon magas a kalóriatartalma, Pankuc meg kissé sokat hízott egy hónap alatt. Bár sztem nem, de dr néni mondta, hogy kicsit kevesebbet is ehetne, hogy később ne legyen gond. Én ma sütőtököt adok neki. Szerintem jobb, ha kezdettől több ízzel találkozik, nem?

Kép
zsuzsi**

Hali$

Brigi: 12-én, szerdán, 10.30kor Művészetek Palotája Kiri-kari Ringató :D

Emma....fel a fejjel!

Elment a védőnő 2 hasznosat mondott: amit elkezdünk etetni új ételt a babának abból kenjünk egy kicsit az alkarjára, hátha már ott mutatkozik az allergia tünete, a másik pedig, hogy legyen otthon kalcium tabletta, ha allergizál, egy negyed tablettát oldjunk fel neki. Nekem azt javasolta kezdjem el a hozzátáplálást, szerdán pedig kérdezzek rá a dokkernél a vashiányra, lehet meg kéne nézni. Átgondoljuk mi legyen és a doki véleményét is megvárom. (ha a hasznos dolgot már leírta volna valaki, akkor elnézést, hogy at hiszem én találtam fel a spanyolviaszt :wink:)

Gurgi: gyógyulást a Mikulásos ruhásnak!

Hemej: Anyós....hú bakker, nem lennék a helyedben.

pussz
ckat

Hali$

Brigi: 12-én, szerdán, 10.30kor Művészetek Palotája Kiri-kari Ringató :D

Emma....fel a fejjel!

Elment a védőnő 2 hasznosat mondott: amit elkezdünk etetni új ételt a babának abból kenjünk egy kicsit az alkarjára, hátha már ott mutatkozik az allergia tünete, a másik pedig, hogy legyen otthon kalcium tabletta, ha allergizál, egy negyed tablettát oldjunk fel neki. Nekem azt javasolta kezdjem el a hozzátáplálást, szerdán pedig kérdezzek rá a dokkernél a vashiányra, lehet meg kéne nézni. Átgondoljuk mi legyen és a doki véleményét is megvárom. (ha a hasznos dolgot már leírta volna valaki, akkor elnézést, hogy at hiszem én találtam fel a spanyolviaszt :wink:)

Gurgi: gyógyulást a Mikulásos ruhásnak!

Hemej: Anyós....hú bakker, nem lennék a helyedben.

pussz
ckat

Ckat: azért vasat vsak nyomatékos laborvizsgálat után adnék.
Brutál tud lenni ha érzékeny a kicsi rá, Edóval én 2x megszívtam, mett először nem tudtam, hogy a vas okozta.
Ha érdekel, akkor priviben elismétlem (mett ide a fórumra írtam vala).
Rohanás ismét

DE: betegeknek gyógyulást, aprócskáknak, nagyobbaknak, szülőknek egyaránt.
Emma: kitartás. Lesz ez még így (se). :wink:

Kép
kissmanó

Molkata köszike, én kérdeztem az erszényt! Nagyon örülök, hogy hallani Rólad!!!! Egon baba, minden okés? Fotó???

Bocsi hogy 2szer ment el az előző írás, x-aktás hogy miért...
ckat

Tücsi: gyógypuszikat természetesen ti is kaptok Kép
Gyógyuljatok meg hamar hamar! Köszi a talis infókat. A pólusra talán benevezünk mi is, majd figyelem a fejleményeket mikor is lesz. A ringatót szerintem kihagyom, nem akarok a sok pici közé Mátéval betámadni :oops:

Andi: én úgy tudom, és eddig is úgy csináltam, hogy az elején mikor csak ismerkedik az ízekkel, ha nem is egy hétig, de 4-5 napig csak 1félét adok. Így lehet a legjobban kiszürni, hogy hogyan reagál rá a szervezete. Ha minden nap mást kap, és valami gond van, nem tudhatod biztosra mi okozta :roll: De ez az én véleményem. A citrusfélékkel meg vigyázni kell, allergizál :oops:

Zsuzsi: gratula a házikóhoz. Képet esetleg majd kaphatunk? :wink:

brigi73

Na, akkor a kórság sok helyen felütötte a fejét :x
Zalánon is látszik, hogy nincs jól: 2 órája alszik. Mondjuk nekem most fellélegzés végre a vendégeskedés után, csak ülük, bambulok, netezek, leveleket írok (ha már telefonálgatni nem tudok)

Andi
Szerintem 5-7 napig ugyanaz a kaja, aztán váltás. Mi elkezdtük! Ment az almalé, ma délelőtt meg fél alma! Nagyon ízlett neki! Ha nem adtam elég gyorsan, akkor reklamált :D

Nekem csak a gondom, hogy majdnem minden kezdőkörös kaja fog, és Zalán így is hajlamos a szorulásra...

A lurkó-val probléma van? Nem tudtam megnyitni.....

Kép
Kép
emma1976

Köszönöm szépen a köszöntéseket, nagyon figyelmesek vagytok! Igaz nyáron tartom, de a jóból nem árt..
Ckat köszi a fürdős tippet, áztattam meg "nyúztam" magam egy jó darabig tegnap, de végül Jankó oldotta meg a problémát (remélem véglegesen) azzal, hogy éjjel 3 óránként kelt enni (nem jellemző rá).
Na, most meg elaludt pelenkázás (popsiszellőztetés) közben, míg én itt olvasgattam... :) egy kis tündér. Megyek, betakarom.

Kép
Kép
tjuditot

Emma! Az alma biztos, hogy nem fog! Főzelékek bevezetése idején pedig a gyümölcs már a napi étkezés része. Remélhetőleg a mai nap hamar végetér és csak jobb lesz ezután.:wink:

Brigi! Akkor Pólusban tali. Csütörtök de vagy péntek du? Ki jön még? Gyógypuszi :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

nekem csak bkártyámat nyelte el az automata...
persze nem vették fel az ügyfélszolgálaton fél óráig bájos női hang énekelt a fülembe...aztán sikerült.

fáj a torkom kegyetlenül.és hőemelkedésem van.kezdem a homeost mindjárt.

Bridzsi

Kép
esztora

[quote][ írta:i]"A programot ajándéknak szánjuk a szülőknek és a gyerekeknek. Ismételeten felhívjuk mindenkinek a figyelmét, hogy ez a program csak azoknak szól, akik a Ringató foglalkozásokat egyébként is látogatják."
??? Ez szerepel a Ringató honlapján. Meg az is, hogy ingyenes a rendezvény. Ti mentek akkor is ha nem jártok egyébként? És hogy gondoljátok a találkozást?

Kép
Kép
tjuditot

halihó!

Kati dobhatnál egy Egon képet de gorsan ám! :wink:

Betegeknek jobbulást! sok sok +++++ megy!

Szerencsére mi jól vagyunk! Maja egyfolytában fordul hasra a játékokért/törlőkendős dobozért és ...stb.

Fúúú Zsuzsi Pankád kis gömbölyű lehet!? nem raknál egy csupasz fotót?

Lilypie Maternity tickers
lynia-

ja és a legrosszabb, tegnap este épp azon elmélkedtem, hogy milyen jó is, hogy még nem jött meg, és remélem még pár hónap és akkor egy pillanatra azt hittem, na épp most, de elhessegettem, erre megyek fürödni és :evil: :evil: :evil: utálom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lilypie Maternity tickers
lynia-

Emi: Az én gépemen nincs csupasz fotó Pankámról, de lesz, megígérem.

Brigi: A ház még nincs vakolva kívülről, belül meg csak most festik majd. Minnyá keresek azért képeket.

Panna most falt be fél almát 2 főtt répával keverve. Nem adtam sütőtököt, mert az hosszabb idő, és nagyon éhes volt. Ja, utána lecsúszott fél adag tápi is.... :D

Kép
zsuzsi**

képek a házról

hátulról ilyen a terasznál...

Kép

a ház egyik oldala

Kép

nappali

Kép

Kép
zsuzsi**

téglaház egyébként, csak bent gipszkartonborítást kapott, így nem látszik...

Kép
zsuzsi**

HEmej: még nem fejeztem ki együttérzésemet Anyóssal kapcsolatosan, teljes mértékben átérzem a helyzeted és nagyon nem cserélnék veled, de kitartás!

Ckat: nem te találtad fel??? :wink:

Most volt itt a doktornéni, Botondnak valami vírusos nyavalyája van, de tiszta a tüdeje és a torka sem piros. A hozzátáplálást is megkérdeztem, azt mondta, hogy ráérek, ha ilyen jól gyarapszik a gyerek, én meg csak a vitamin miatt gondoltam, meg azért mert Botond kinézi a szánkból a kaját! Végül megbeszéltük, hogy 5 hónapos kortól adok neki almát tizóraira meg uzsonára a többi maradna a szopi, mehet még a banán és a sütőtök is.

Manó: írd már le kérlek a vasas történeted, engem érdekelne, mert Botond is kapott cseppeket. Most hanyagoljuk a köhögés miatt.

Brigi: igen köszike neked, a citrusféléket doktornéni is mondta, :oops: nem hiszem, hogy pár csepp egy alkalommal baj lett volna, az már jelentkezne nem? Tényleg ha gáz van milyen tünetek vannak????

Zsuzsi: van huzata a kiscsajnak!

Andrea
Kép
kindernay

Itt volt az édes dokibácsi :P , szerencsére semmi komoly, megfázott a lelkem..szal náthás. A tüdeje tiszta, lenézett a torkára és mit látott?? Anytejet... Kép
viszont megnézte az ínyét is és azt mondta, hogy be van duzzadva.
Nagyjából ennyi.

Köszi mindenkinek a kedves szavakat.

Ne hari, hogy most nem válaszolok mindenkinek de Sameszom ma alig alszik és inkább kézben lenne.

Majd jövök vmikor.

Tsokoládé
torolve_20131003125716

Zsuzsi: cépek lesztek :lol: Jó nagynak néz ki a házikó! Legyetek benne mindig nagyon boldogok! Jó étvágya van Pankának!

Andi: Nem hiszem, hogy néhány csepp gondot okozna! Sajnos néhány dolog nem rögtön okoz gondot, van, hogy csak évvekkel később. De az nem pár csepptől! :wink:

brigi73

Sziasztok!

Csak egy kép.
Eminek eltűntek a göndör fürtjei, elvitte a mikulásbácsi :wink: . Na jó, a fodrásznéni.Inkább Emil lett így, de majd kinő neki újra.

"Ne sírj, nővérkém, majd én megvígasztallak!"
Kép

KépKépKépKépKép
uxi

Manó: nekem is írd le a vasas storyt, légyszi (nagyag@freemail.hu)

Hemej: tegyen a párod a szája elé olyan szájvédő maszkot vagy mit, mint amivel műteni szoktak. Ha úgy megy a babához, sztem nem ad át neki semmit.

Holnap viszi a párom Ádit 3 hós oltásra, nektek mik voltak a tapasztalatok ezzel kapcsolatban (én kontrollra megyek a lábammal).

Ádi jól van (kopp-kopp), "énekelget" velem, jókat játszik. Aranyos :P

Zsuzsi! Szép tágasnak látom én is a fényképek alapján a házikótokat. Panka pedig kalória stopra lett fogva? :D Drága csillag, hát már most kell vigyázni a vonalaira!? :lol:

Uxi! Nem lett Emikéből Emil!!!! Csak megregulázódtak a tincsei. Egyébként nagyon rossz élményként élte meg a hajvágást?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Ági, nálunk nem okozott gondot a 3 hós oltás.

Kormi, szerintem nyugodtan írd le ide még egyszer a vasas sztorit, én is elfelejtettem, és úgy látom, többen vagyunk így, hogy érdekelne minket.

Tücsi, nekem jó a csüt de. és a péntek du. is.

Andi én citromot szoktam adni Dávidnak, ha csuklik, remélem, ez sem gond. Pénteken meg mandarincseppet kapott, mert úton voltunk Ózdra, amikor elkezdett csuklani, és nem ovlt nálunk citrom, csak a Mikulás-csomag, amit kapott, és abban meg volt egy mandarin. És az is elmulasztotta a csuklást. :wink:

Zsuzsi, ez csudaszép lesz, ha kész lesz!!!!

Kép
nenoke

Sziasztok!

Minden kis betegnek sok-sok gyógypuszit küldök!!!!

Fogzásra kinek-mi vált be? Dentinox milyen? Ha homeópátisát adok, akkor az csak akkor fejti ki a hatását, ha rendszeren adom?

Nekünk úgy néz ki jön a fogunk valahol. Felül nagyon viszket neki, nyáladzik ezerrel és nagyon-nagyon nyűgös. Ma éjszaka megint ötször voltunk fenn, és élesen felsír, meg nyugtalanul is alszik-ezért tippelek a fogacskára. :roll:

Zsuzsi, nagyon szép lesz a kis házikótok!!! Legyen örömötök benne!

Hemej anyós..., én már most megfogadtam, hogy nagyon aranyos kedves anyós leszek eccer, és nem fogok beleszólni a gyermekem életébe és nem fogok az akaratuk ellenére cselekdeni. Ha így történne mondtam Daninak csapjon agyon egy péklapáttal, mintsem hogy megkeserítsem a gyermekem életét.

Uxi, nagyon szépek a gyerkőceid. Miért végatáttok le Emi haját?

Szerdai Ringatóra mi sem megyünk. Itt volt a büdi védőnéni és mondta, hogy nagyon sok a beteg, így én nem kockáztatok.

kispiskóta

Ági, nálunk sem okozott semmi gondot a három hós oltás.

kispiskóta

Pólusos tali: nekem a csütörtök de. lenne a jó.:roll:

Dr.bácsinálunk is járt. Ádinak Calcimuscot és Fenistilt ill. estére Sinecodot rendelt el. Petinek ACC-t mondott (ezt adom már néhány napja). És Gabókának beadta a 2. Rotarixet. Legalább ennyivel is előrébb vagyunk.

Ági! Nálunk hőemelkedés és nyűgösködés volt az oltást követő napon. És a nap folyamán hatalmas mennyiségű bukások, ami Gabónál korábban szokatlan volt. Jó olvasni, hogy Ádám énekelget és jókat játszik. :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Betegeknek mielőbbi gyógyulást kívánok!!!

Szerda: Nem tudom, hogy megyünk-e az össznépi ringatóra. Egyrészt nálunk is van köhögés, másrészt utána Rotaoltás 2. felvonás.

Hozzátápi: Mi is almalevezünk heti 3x, a Mikulás almareszelőt is hozott. :) Egyébként nálunk az almalé kizárólag tejcsi után mehet, egyébként olyan gyomorsavat csinálnak Daninak, hogy nem győzi visszabukni a sok savat..

Ckat: én is pont azt szerettem volna írni, hogy próbáld megkínálni almával. Ha már ennyire érdeklik az újdonságok, akkor az almalé is érdekelni fogja, és így eszik is. Aztán hátha evésközben jön meg az étvágy.. Egyébként pedig köszi a kálcium tablettás dolgot, eszembe sem volt.. Vettem..

Bigi: Drága Máté! Nekem is elkéne egy ilyen segítség! Esetleg fel is moshatna helyettem.. :)

Uxi: Emi szerintem még sokkal édesebb lett így, ki van emelve az a tündéri arca! Nagyon helyeske! :)

Ná: Semmit nem okozott nálunk az oltás. Egy jót aludt utána.. Reméljük Ádi is jól veszi az akadályt.

Kép

Kép
monccs

Ringató: sztem azért írja Illi a honlapon, hogy egyébként is odajáró gyerekek menjenek, mert nagyon sok dal van, és csak úgy lesz jó a hangulat, ha az anyukák ismerik a dalok nagy részét. (merthogy az együtt éneklésről szól a dolog)
Brigi! Máté abszolút korban van. Sőt! A fonóban pl a 2-3 évesek sztem többen is vannak.
Vendég

Uxi: Édesek a gyerkőcök, és Emi göndör fürtök nélkül is gyönyörű! Máténak már nől a haja és göndörödik :lol:

Ági: nálunk is nyügi volt eddig minden oltás utánn és hőemelkedés!

Moncs: jó a segítség, de felmosást azért kihagynám. Egyszer már felmostak nekem tejjel és joghurttal :lol:

Tücsi: nekem is inkább a csütörtök lenne jó, de alkalmazkodunk :wink:

brigi73

Brigi: Látszik, hogy első gyermekes vagyok, el sem tudtam képzelni, hogy joghurttal is fel lehet mosni! :)

Kép

Kép
monccs

Én sem gondoltam mig nem tapasztaltam. Azt sem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek :roll: kiszedték a hűtőböl a tejet meg a joghurtokat, szétlocsolták a nappaliban és elkezdték a felmosóval szétmaszatolni :lol:

brigi73

Sziasztok, csak gyorsan néhány kép.... Emi, pucér nincs, de látszik nagyjából, hogy milyen dundesz.... :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
zsuzsi**

Köszi mindenkinek a házzal kapcsolatos jókívánságokat!!! Aranyosak vagytok!

Megyek, mert műsor van....

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi: nagyon cukker :lol:

brigi73

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: