Sziasztok!
Megint nem tudtam visszaolvasni, csak bele-beleolvastam, bocs mindenkitől
Az elmúlt napok eléggé mozgalmasak voltak, Nem voltunk sehol, csak itthon. Takarítottam meg a fiukkal játszottam

Végre csillog-villog a lakás. Vettünk a srácok szobájába egy szekrényt, a hét végén azt raktuk össze meg átpakoltam bele a ruháikat. Tök jó lett. Mostmár csak a Marci kisszekrényét kell eladno, és akkor jó nagy helyük lesz játszani

Hihetetlen, hogy mennyi ruhájuk van, muszáj leszek szelektálni. Komolyan még cimkés cuccokat is találtam amiről nem is tudtam, hogy van
Látom megint téma volt a hozzátápi. Én januárban szeretném kezdeni, de csak kóstolgatás szinten, nem várok tőle sokat. Almával kezdem, délben szopi után kap majd 1kiskanállal. Ez 1hétig mindig annyit amennyit szivesen elfogad, ha semmit akkor nem eröltetem. Utánna krumpli, , ugyan így 1-1 hétig és mindig szopi után amennyit szeretne, majd előről alma-krumpli-, esetleg keverve már, Majd esetleg jöhet a sütőtök, sárgarépa, rízs. Nem fogok kiváltani egy szopit sem, a Samura bízom. Kajcsi utánn ha szomjas kap tejcsikét szopizni. Persze megpróbálkozom a vizzel is, de nem fűzök hozzá sok reményt.
Jól láttam, hogy tali is szerveződik? Hol? Mikor? Légyszi írja meg valaki, hátha tudunk menni
Mennem kell, Máté már hiányol. Megszokta, hogy ilyenkor takarítunk, már hozza a felmosóvödröt
Betegeknek jobbulást!
Hófordulósoknak, névnapot-szülinapot ünneplőknek meg nagyon sok boldogságot!
Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája