sziasztok lanyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NEM ENGEDETT BELEPNI A RENDSZER EDDIG!!!!!!!!GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
gyors helyzetjelentes rolunk
Vani baba-anya es apa szemefenye jol van, hizik, gyarapodik, kicsi dagipok

mult csütörtökön 3270 volt, az nala 35 dkg hizast jelent 1 het alatt

yesssssssssssssssssssss!
en NEM teszem merlegre, hetente 1x meri a vedöneni, NEM VAGYOK IDEGBETEG, minden szep es jo
tej(föleg Bogi miatt):
-ha stresszelsz-elapad
-NYUGIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
ti mar vegig csinaltatok velem az en tejelapadasi kalvariamat, belöletek meritettem eröt, ezert nem dobalozok a szavakkal, ateltem ezt en eleg kemenyen..
egy rossz szo valakitöl, es ez a hipofizist kikesziti..a stressz nem csak a tejre, de MINDENRE rossz hatassal van!!!!!!!!!!en parakismama es kezdetben paraanyuka voltam, NA ENNEK VEGE!igazatok van, hogy csak a baba van es en, ha szopirol van szo..mely levegö, cici, ha jön, szupi, ha nem, semmi baj, majd legközelebb, es ha legközelebb sem, SEMMI BAJ,akkor tapszer.nekem sem akartak felirni, erre PAROM lement a dokihoz..tapszerrel jött vissza

KELL A NYUGALOM, A BIZTONSAG ERZETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ha soha nem kell, akkoris legalabb ott van a polcon
egyebkent nalunk kell, mert Vanipocok bukos kisbaba

szoval nalunk vegyes taplalkozas van, 1.cici(jön annyi amennyi)2.tapszer extra bukos kisbabaknak=BENT MARAD A PAR CSEPP ANYATEJ IS!!!ami aranyat er!!mennyisege valtozo:40-100 ml-t tudok produkalni
EREDMENY:
a babank gyarapodik
a babank nyugis, kiegyensulyozott
anya es apa nyugis, kiegyensulyozott
anya nem sir minden nap
apa nem idegeskedik
MINDENKI ELEGEDETT
YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
szoval nem baj, ha tapszerrel kell potolni, de a tejcsit sem adjuk fel, de elöször meg kell szepen nyugodni, es ebben senki nem segithet..csak a babad..szepen nezz a szemebe, en szopi elött mindig ujra beleszeretek es ez ugy stimulal, hogy mar jön is az elsö csepp..
More Milk:most az tenyleg jo?en is akartam, de eleg draga..nemtom
Mikulas: csajok, Vani kirakta a kis szobacipellöjet az ajtoba es hat nem telerakta(melle)neki a Mikulas csokival
jaj, ez megnyugtato, hogy vegre tudtam irni
de reagalni...ááááááááááá mikor fogok tudni
CSAJOK, BIZTI LEMARADTAM SOK HET-, HONAP ES EVFORDULOROL, BOCSANAT, MINDENKINEK SOK BOLDOGSAGOT!!!!
pusszancs