A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Mi az élet 4 szakasza?

1. Amikor elhiszed, hogy van Mikulás.

2. Amikor már nem hiszed el, hogy van Mikulás.

3. Amikor te vagy a Mikulás.

4. Amikor úgy nézel ki, mint a Mikulás.

Kép
kissmanó

Tegnap elvitte a párom a gyed-hez szükséges papírokat, minden rendben, elvileg dec. 10-től kapom. Előtte kérelmeznem kellett a melóhelyen a fizetés nélküli szabit a gyerek kétéves koráig. Az első gyedet gondolom majd januárban kapom.

[quote="kissmanó"]m írta:kissmanóikrózott kocsonya: kis husileves féleség :lol:
Ja ja pontosan :oops: :lol:

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

na, lecsekkoltam amire régóta kiváncsi voltam.
270 ml aventes üvegbe kifejt anyatej mérlegelésen 270 gr-ot nyomott.
tehát az én mérésem szerint mindegy a deka meg a deci.
hú, 3-ik gyerekemnél kellett erőt vegyek magamon s a kíváncsiságom kielégítsem.

Kép
kissmanó

segítsééég

vki írta, hogy vmit kent a gyerkőc ínyére fogzáskor és attól jobb lett neki! mi aaaaaz?????
nem tudom visszakeresni, folyamatos nyüszi van, éjjel 23-től 1,5 2 óránként kelt

Lilypie Maternity tickers
lynia-

Manó de lehet, hogy másnál akinek full zsíros a tejcije annak nehezebb? vagy hülyén gondolom?

na megyek, mert reklamál, egyébként helló mindenki!

lynia-

Emi, ha jól tudom Dentinox gél. Én is venni szeretnék.

Manó az üveget lemérted előtte? Én úgy tudom ez a viznél érvényes csak, amúgy fajsúly függő.

kispiskóta

Sziasztok!

Ná (Ági)
Közel se biztos, hogy januárban már a számládon lesz.... tegnap volt hatodika, iktatatták, pár na mire a revizorhoz kerül, ott parkol 30 napot, majd utána megy számfejtésre majd kifizetésre. Mivel az oep 6-7-8-án szokott utalni, te erről lecsúszol, így max hóközi kifizetés lesz. (Mondjuk h rendes a revizor akihez kerül a papírod és megcsinálja hó elejére akkor nagy szerencséd lesz) Én pont most néztem a számlámat, még nem jött meg a novemberi 26 nap TGYS, a 4 nap GYED-re nem is számolok még pedig októberben megigényletem már.

Tuti front van, PEtra is sírt éjszaka vígasztalhatatlanul még a cici se kellett, aztán csak rábeszéltem hogy aludjunk inkább. Neki a fog még nem jön, nem is nyáladzik annyira meg nálunk nem "divat" 9 hós kor előtt fogat növeszteni.

Mi előreláthatólag megyünk a Balatonra, csak nem tudom mikor és hova (a pénz már megvan rá :D idén nem mertem nekiindulni se nagypocakkal, se pici Petrával). Na megyek összerakom a vacsit (mióta Gréti ovis az a főétkezés, ezért nem tudok fogyni)

Nadine
KépKépKép
nadine

Emi : most volt szó róla, az egyik a dentinox, a másik meg a dologél (ha így írják).
Amúgy nálam kb. max 24 órát áll a tej a hűtőben, van azért, hogy kevesebbet. S olyankor szétválik az aventes üvegben, látom, hogy tényleg van egy hígabb az üveg alján, tuti arra mondják, hogy szomjoltó, meg van egy zsíros réteg a tetején. hát ne tudd meg, én is meglepődtem, hogy ennyire zsíros. s azért olyan nagy eltérések nem lehetnek, hogy az ekkora mennyiségeknél mérhető lenne különösebb erőfeszítés nélkül.
Ja, s lehet azért nekem sem épp tiszta víz a tejem, hisz 3-4 hós kora között sem volt nagyétvágyú a jányom, oszt 950 gramm volt a gyarapodás. most még ez a hülye takonykór is befigyelt, nem sokkal, de azért érzem, hogy csökkent az étvágya

Kép
kissmanó

persze lemértem az üvegeket, s utána nulláztam

nálunk még kapható a Calgel is, Glaxo termék, de a nagyoknál egyiknek sem használt. Kipróbáltam magamon is, hát 5-10 percig tartott valamit, aztán úgy éreztem mint aki meg sem kóstolta. s naponta már nem is emléxem, de nem soxor (talán 3 vagy 5?) lehet használni, s azért ennél többször igényeltetett volna

Kép
kissmanó

hát ha valaki aki még ad le anyatejet (Dikó, Ckat... van még valaki?), az is megmérhetné, lássuk hogy áll a dolog :?: :!:

Kép
kissmanó

köszi köszi

lynia-

Képet teszek fel este. Egyébként 6 kezest is játszottak tegnap a tanár néni növendékei. Nagyon tetszett mindenkinek.

Fokhagymás méz -vagy mézes fokhagyma- nagyon jó immunrendszert erősítő kanalazgatni való ínyencség. Mézbe apróra vágott f.hagymát kell tenni. Meghűlés, influenza és egyéb kórságok ellen kíváló megelőzésként vagy betegeskedés idején. Mokkáskanállal napjában 1x-2x megelőzésként, betegség esetén napi 3-4 alkalommal.

Kocsonyát szívesen ennék. Leveske formájában is jöhet, nem vagyok válogatós. CSAK jó legyen és sok!:D

Jópofa ez az élet 4 szakasza! De öregkoromra nem szeretném, ha szakállam lenne. :lol: Ezt -meg persze más egyebet is- meghagynám apának. :wink:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Sziasztok! Sajnálattal közlöm, hogy ma éjszaka cserben hagytam a mosogatórongy-tábort. :lol: 8) :lol: Dávid összesen egyszer ébredt fél 4-kor, aztán negyed hatig megint aludt!!!!! Szerintem két hónapja nem volt ilyen éjszakánk. :shock: Bridzsi, Egcsi, köszi a tippeket, de ezek szerint lehet, hogy elég a panaszkodás, máris rendbe szedi magát a Kölköm. :lol: Majd jövök legközelebb is panaszkodni. :wink:

Manó, én sem hittem el, hogy mindegy az anyatejnél, hogy súly vagy térfogat, ezért komoly tudományos teszteket végeztem, meg a neten is utánanéztem, és tényleg így van. Valami 0,95 vagy mennyi a fajsúlya, ezért minimális az eltérés a két mértkegység között.

Emi, nekünk Kin-Babyt ajánlott a gyógyszerész fogzseléként, ami azon kívül, hogy finom eperízű, semmit sem ért. Persze lehet, hogy nem fog-problémája volt Dávidnak.

Tücsi, nekem a péntek is jó a találkára, sőt még jobb is, mert akkor el tudok menni csütörtökön baba-mama-klubba.

Ünneplőknek sok boldogságot, betegeknek gyógyulást!!!! Mi ma megyünk céges Mikulásra, utána meg Dédihez Ózdra. Férjem nagymamája hiperjófej, úgyhogy nagyon várom a hétvégét! A káposztalevesről és a sztrapacskáról nem is beszélve, amit rendeltem. :lol:

Kép
nenoke

Na Nenőke: szuperr.... akor máris kis megerősítésem, alátámasztásom vagyon.

Kép
kissmanó

Ági, Nadine, csak szóljatok, ha gyed-gyorsításra van szükség. Küldök egy nagy bunyóst, kap a revizor egy-két jobbegyenest és balhorgot, és a számlátokon lesz a gyed. :lol:

Kép A nagy bunyós

Kép
nenoke

s kit bunyóz?
amúgy cukika

Kép
kissmanó

Igen, szerintem is cukika. :lol:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Lányok, van akinek a csemetéje, nem alszik ma egész nap és nyüglődik? Nem elég, hogy nem aludt éjszaka, most se, ami nem lenne baj, de sír, csak sír.

kispiskóta

Zsú! És babakocsiban tologatva sem hagyja abba Marcika? Inye milyen?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Én semmi extrát nem látok az ínyén. Bevallom azt se tudom, mit kéne látnom. :oops: Bár én is a fogára panaszkodom, miután éhes nem lehet, tiszta a pelus, kaka mindennap van.

Egyébként csak panaszkodnom kellett és azóta alszik. :) HA FELÉBRED ADOK NEKI HOMEÓST, HÁTHA BÁR MÚLTKOR NEM HATOTT. vAGY AZT RENDSZERESEN KELL ADNI, AKKOR HAT CSAK? :roll: Bocsi, a Caps Lockért, de nem írom újra.

A legjobb hajnali kettőkor már beraktuk a babakocsijába, de úgy sírt ott is.

kispiskóta

Zsú! Örülök, hogy már sikerült pihengetni Marcikának (is). A Viburcol kúp tényleg segít ilyenkor. Érdemes kipróbálni. Majd legközelebb megvizsgálgatjuk a babák ínyét. Konzultálunk egymással. Meg továbbképződünk. :lol:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Hali!

Hát Vele találkoztunk tegnap! :lol: Kép

Írás később, pussz
ckat

Tücsi :)
Egyenlőre nem jutott még eszébe, hogy ilyen is lehetne a fa alatt. :D Viszont kinézett magának egy kis játékteherautót. :wink:

Nenoke :)
Sztrapacska! :D Hú, de szeretem.... :) Bunyós kép :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

PiskótaZsú Maja sem aludt és ma is nyűglődött!
Amúgy én sem láttam az ínyén semmit, egyszer csak hopp ott volt a fogacska, max kicsit világosabb volt előtte az ínye, de ennyi, lehet nálatok is!?

Egy Kata és Egon visszacsalogató kép:
(csak hogy lássa a kis Egon milyen kis házias már a barátosnéja, segít teregetni!)
Kép

Bors nagyon édi! És Egcsi fiúcskája és többiek is persze!!!!

lynia-

Lynia.Remélem elö csalogatod így Katát!!!!!

hemej

Hali!

Aranyosak a babák! Észrevettétek: kötelező jelleggel szinte mindegyik nyal valamit :lol: : Mikulást, teregetnivalót, alvos mackót, Sára a felismerhetetlenségig kajás, panka a klasszikus kézmajszoló...csöpögünk mi? :lol:

Cenikő: édi a csipet-csapatod! Megnéztem a videót is, tetszett nagyon!:lol:

Babdorka: 10 hóig nem lehet narancslevet adni? Úgy tudtam, hogy ott lehet az első gyümik között. Hogy is van? Más: alvásom kevés, egyhuzamban a 4 óra már ünnepnek számít jelenleg az életemben. Már megfogalmazódott bennem: a koránkeléshez nem lehet hozzászokni, elviselni lehet, de csak nehezen. Apjukkal mi is sokat tárgyalunk napközben telefonon -cég állja a számlát :D -, és este is egyhuzamban jár többnyire az én szám.

Emma: grat a megforduláshoz! Na persze rajtam már megint itt a para, mert Bors csinálta akkor mikor új volt a járóka 2szer, meg nemrég egyszer :roll: gyanítom aki már igaziból meg tud fordulni, az többször csinálja :roll:

Annee: Daniellának boldog szülinapot!

Egcsi: vagesz csávó a nagyfiad! :wink:

Manó: majd lemérem a tejet és beszámolok (remélhetőleg nem várok a harmadik gyerekig vele :lol: :lol: :lol: )

Nenoke: bunyós csákóóó :lol: Az éjszakáért irigy vagyok! (a sztrapacskáért is ) :lol: Mikulásbuli milyen volt? Mama-baba klubb, az milyen, "Ringatós"? Engem hívtak a "tejleadó anyák klubbjába" de nem merek elmenni, nehogy az legyen a buli, hogy együtt fejünk :lol: :lol: :lol: .

Hemej: nem tudom mi a rosszabb: a meleg kocsonya vagy a mézes-fokhagyma brrrrr, mondjuk a kocsonya nálam hidegen is tabu: az a remegés a tányérban kikészít bbbrrrrrrr

Molkata: ugye Nektek van babaerszényetek? A varrott részére kell rakni a baba fenekét?

Tücsi: :wink: még "amoda" nincs válaszlevél, de írtam ide 8) ! Péntek csoki!
ckat

Mikulásról néhány szó:

Tegnap mi a tesóm Mikulásán voltunk a gyerekklinikán. Volt kis műsor, aztán jött az igazi Miki. Gyakorlatilag rommá bőgtem magam rajta. Először akkor, amikor bevonult a Mikulás és énekeltem a "Hull a pelyhest" miközben ringatom a fiam. Mi lesz, ha már Ő énekel a Mikinek, nyugtatót szedek be előtte??? Szóval ezeddig nem jelentett túl sokat ez a nap, kijelenthetem hát: ez volt felnőttkorom legszebb Mikulása! A műsor után Mikulás osztogatta az ajándékokat, még egy-két versike is elhangzott, majd körbenézett a Mikulás és odament egy tolószékes kisfiúhoz. Na ekkor bőgtem másodszor. Amikor egy kisgyerek nem tud odamenni és a Mikulás megy Őhozzá... annyira sajnáltam. Aztán továbbment a Mikulás. Nagyon jó érzés volt ottlenni, meghatódni (na jó: bőgni), kezdem felfogni hogy gyerekem van. (Ja: Bors 6 csokiputtonyt kapott... meg is eszem az egyik tartalmát...azt hiszem még mindig gyerek vagyok mégis :D )
ckat

Ckat :)
Nagyon ari Bors!:D Nem ijedt meg?
Együttfejés :lol:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Annyira aranyos képeket raktatok fel megint! Igen, majszolósak, meg Dávid bunyózása.... nagyon tutti :lol: :lol:

Ckat
tök jó, én már azon is könnyezek, ahogy ezt leírtad :)
nyugtató - az tényleg nem árt, én emlékszem, mennyire zavart, hogy anyu minek bőg állandóan a meghatódástól... gondolhatod, a fiainaknak ez mennyire fog tetszeni :)
Azért Zalán sem pörög egyfolytában... csütörtökön este volt amit írtam, pénteke reggel az ágyában egy, és este egy :) egyenlőre nem viszi túlzásba.... biztos nem akarja a gyönyörű hurkáit letornázni :)

Éjszaka
szokásos 2 kaja... Ez már tutti nem fog változni, míg szilárd ételt nem kap... 1kor meg 5kor bekajált, de hosszabb ideig már nem bírja, ja mert tápszercsit megint nem fogadja el este....
Hozzátápi
Én jövő héten kezdem: alma levével, aztán almával, folytatom barackkal, azt hiszem decemberben csak ez a 2 lesz. Nagyon nehéz, mert a többi elsőkörös sztem mind fog, és Zalán hajlamos a dugulásra...........

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok!:)

Aludtunk!!! Reggelig mint a kisangyal!:D :D

Nagyon édik a babaképek!:D Hogy nőnek ezek a manócskák! :shock: :D

Zsú: Milyen volt az éjszakátok?

Ime a miénk:

Fárasztó dolog ez a Télapósdi! Az a sok gyerek, csomag, meg ház... :lol: :lol: :lol:
Kép
Vendég

Annee, most jól, mert "buliban" voltunk és 10 kor fektettem le. Aludt 5ig. Gyors kajcsi és Danival még mindig húzzák a lóbőrt. :lol:

kispiskóta

Zsú: Örülök!:D Andris is 5-kor kelt. Mikor megbizonyosodott róla hogy már teljesen felébredtem (kisikitozott az ágyból :lol: ) akkor vissza aludt. :lol: :lol: :lol:

Ma megyünk anyósomhoz... :roll: Asszem meséltem már róla. Kegyetlen alkoholista volt, aztán gyógyszerre ivott és agyilag leépült. :roll: Nem volt valami jó viszonyom vele, Zsolti meg teljesen elutasítja.
Most egy otthonban van, évek óta. 8 éve láttam utoljára. Denit 1 évesen még látta, Petit egyáltalán nem, Andrisról meg nem is tud. :shock: Sógorom szerint tiszta a tudata mostanában, de van hogy néha többször kell neki valamit elmondani.
Szóval, Sógorom kérte hogy menjünk velük mi is. Hát, megyünk. Zsoltival veszekedtünk emiatt, mert a gyerekek nem is hallottak szinte a "másik nagymamáról" és szerinte nem kéne összezavarni a gyerekeket.
De szerintem akármilyen is, akkor is a nagymamájuk, és egyszer az életben joguk van megismerni egymást. Szerintem... :roll:
Vendég

Hali!

Annee: ha már leírtad: szerintem meg ne.... gondold a gyerekeid szemszögéből
ckat

Ckat: Gratula Bornak az 5. hónaphoz!:D

OFF
Megkérdeztem őket, akarnak menni. Sokszor kérdezgették az apjukat hogy hol van az anyukája. Mindig csak az volt a válasz hogy "ez egy hosszú történet". Egyszer megteszem, de nem lesz belőle rendszer. Amióta leépült nem iszik egy kortyot sem. De szerintem már engem sem ismer meg... Megigértem hogy megyek. Már nem mondhatom vissza. 2 óra múlva itt lesznek értünk.
ON
Vendég

Sziasztok!

No, csak panaszkodni kell és a babaszervíz telepatikus üzemmódban babátjavít. :lol:

Ckat! Bors már többé nem kis húsgolyó, nagyon megnyúlt ő is. Élete első fényképezkedése a Mikulással. :D Örök emlék lesz mindenkinek.
Ugye? Nem semmi hely az az első sor! :lol:

Annee! Mikulásunk valóban nagyon kidőlt, nem is csodálom. De a Mikulás talán az egyik leghálásabb szakma. Nem? Bár igaz, hogy a készülődés nem látszik mögötte, de az év 365 napját tekintve az az egy nap a nagyon húzós. Utána jöhet a pihi. :D
Más: Igazából nem értem, hogy miért vontál be bennünket is a kérdéseddel ezzel a dologba. Főleg, hogy már korábban döntöttél. :?:

Tali: Baromi kellemetlen, de sajnos ma reggel állt össze a kép. Jövő hét péntekre Petivel 1/2 éves kontrollra kell menni. Bár a párom szívesen elviszi Petikémet a dr.nénihez -bíztat is, hogy nyugodtan menjek el, ne mondjam le a talit-, de a mostani köhögés miatt jobban szeretném, ha ott lehetnék én is. 11-re kaptunk időpontot és nem tartom valószínűnek, hogy 13 óránál előbb a Pólusba kiérnék. MI LEGYEN? :roll:

Zsú! Mesélj a buliról lécci! Én is olyan szívesen mennék..... Bár még semmi sincsen elveszve nálunk sem.Marcika milyen rendes kisfiú (lett :lol: ). Mindig így legyen!

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Tücsi, baráti össze jövetel volt(eszem-iszom, mondjuk inkább iszom). 7re mentünk, nem tudjuk, mikor volt vége, de mi 10re hazajöttünk Marcival. Az igazság az, hogy elkezdett ott nyűgösködni és amint kimondtuk, hogy jövünk és ráadtuk az overállt elaludt, de már nem maradtunk. Jó volt kicsit kimozdulni, egy fél pohárka vörösbor is lecsúszott. És nagyon jól esett így egy év alkeszmentesség után. :lol:

De neked meg a délután nem jó tali szempontjából. Ckat, neked csak a péntek jó? Többiek? Nekem még minden napom szabad.

Na megyek tornázni. El kell dicsekednem, hogy mióta rendszeresítettem azóta 8 centi lement a derekamból és a csípőmből. :lol: (igaz jó kis csirkepörit főzök)

kispiskóta

Tücsi: Természetesen Petivel a helyed a dokinéninél, ez nem is kérdés. :D Máskor? Nekünk csüti jó még (buszozunk szívesen :D , azzal is menni kell ha már Pöstiek lettünk)
ckat

Hellóka,
Ckat: nagyon édes Bors a Mikulás bácsival, nagyon sokat változott mióta utoljára láttam, már kész nagyfiú!

Nenoke: látom megvan KOKO utódja is! Nagyon cuki tényleg!

Borsnak gratula az 5 hónaphoz!

Annee: én egyetértek veled, joguk van megismerni és nekik dönteni, hogy hogyan tovább, mégiscsak az Édesapjuk édesanyja...

Zsú: irigykedem arra a 8 cm-re, én jövőre kezdem új év , új külső! :wink:

Andrea
Kép
kindernay

ja ma jön anyósom nem nagyon leszek, majd csak este, csirke már a sütőben... 8)

Andrea
Kép
kindernay

NAGYON OFF
Tücsi: Lehet hogy bennem van a hiba, sőt, biztos, de úgy érzem már hogy minden szavam ki van forgatva.:(:(:( Nem kérdeztem semmit, csak leirtam hogy mi volt előtte, és milyen út vár ránk ma.
Biztos bennem van a hiba, én szeretem kiirni magamból (itthon nincs kivel megbeszéljem:( ) a nap történéseit.
Nem tudom... azt hiszem feladom...:( :(

Sziasztok!
Vendég

Tali: Köszönöm szépen a megértéseteket. Pénteken a délután is jó, mert apa aznap szabin van, elmegy Ádiért is. De csütörtök is jó, csak akkor Kláriék progjamjával ütközik. Többiek? Illdi, Monccs, Klári, Rita, Judit és akik még jönnének? Nektek mi a meglátásotok, mit javasoltok?

Zsú! Tejcsivel Kormi, tornával pedig te vagy itt az élő példa, hogy megéri az energiát ráfordítani. (Én már a legutóbb is mondtam, hogy nagyon csini vagy! :D)

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Péntek du. és csütörtök is jó nekünk, úgyhogy többiek írjatok hozzátok igazodunk. :lol:

Andi, Dömpinek tegnap, milyen napja volt?

Anyóshoz kitartás, enyém hétfőtől csütörtökig itt volt.

kispiskóta

Sziasztok!

Ma voltam egy elő adáson a kisbabák hozzá táplálása volt a téma.

Leírom röviden mi volt de szerintem már úgy is tudjátok.Amit nem csak egy éves kor felett lehet adni:Tej minden tejtermékkel együtt(itt megjegyezte a csaj vannak olyan babák akiknek lehet adni inkább szülői dönt mi nem adunk neki:Semmi féle kenyér,tojás,méz édesitö szerek.Minden féle képen olvassuk el ha má üveges kacsit veszünk mi van benne.Volt egy üveg tartalma:Tészta,só.hagyma tojás ügye a tészta miatt hát én nem adnám a gyerekemnek.Pedig 4-hós kortól van.Minden estere én nem vénék a babámnak baba spagettit.A hozzá táplálást nem gyümivel kell kezdeni hanem zöldség-hús péppel.Nagyjából 1 hónap különbséggel adjuk neki a következő fajta kaját.Amin meg lepődtem a csaj szerint jobb a piros hús a babáknak(marha,disznó,láma...stb)Mint a fehér hús.Ja meg azt is mondta hogy egy éves koráig ha szülő meg engedheti magának tényleg inkább Bio cucc.Ja meg ugye semmi féle citrus féle.Meg azt is mondta hogy mielőtt el kezdjük neki adni a kaját vagyis a hozzá tápi elött pár nappal adjunk a kezébe egy műanyag kanalat játszani hogy meg ismerkedjen vele.ha meg engeditek le ´rom az étrendet.

5-7 hónap:
1.étkezés:Tejcsi vagy tápszer kb 200ml
2.étkezés:Zöldség-répa-hús püré
90 g zöldség (kezdés burgonya)
40g répa
3 evoknál gyümi lé (100%)
20g hús
8g olaj
Húst kevés vízbe meg főzni apróra vágni pürésíteni.Zöldséget meg mosni megefözni apróra vágni pürésiteni.a pürésitéshez használhatsz abból e léből amibe a húst meg főzted.Fontos SEMMI SÒ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a hús pürét a zöldség pürével össze keverni ha sürü gyümi lé.Meg ami ki maradt olaj.

3-4 étkezés.Tejcsi vagy tápi kb 200 ml

Hát ennyi remélem tudtam egy kicsit segíteni bár úgy is ezekböl sokat tudtok.De jó volt nekem ez az előadás egy profitól hallani.Mert hát e neten sok dolog van amit írnak és közben nem is olyan jó.

hemej

Hülye vagyok véletlenül 2008 ápr-május babákhóz is el küldtem az üzenetemet. :wink: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

hemej

Annee! Igen, igazad van.Néha tényleg szükség van arra, hogy bizonyos dolgokat másokkal megosszunk, vagy legalább csak kipanaszkodjuk magunkat. Egyébként valószínűnek tartom, hogy bennem van a hiba, talán az én antennáim nem veszik úgy a jeleket, mint ahogyan kellene. (Milyen anyós lesz így belőlem!?) De kívánom, hogy minden nagyon jól alakuljon. :wink:

Hemej! Köszi, hogy megosztottad velünk az ottani hozzátáplálási javaslatot. (A vöröshúsok nagyobb mennyiségben tartalmaznak vasat.)

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Tücsi:ja ja vöröshús az a piroshús és pontosan a vas miatt.Az ki maradt :wink:

hemej

Ja meg az is volt hogy mindennap kell egy éves koráig a hús.(30g)

hemej

Hali!

Hemej: köszike az infót!

Kindernay: köszi :D! Telik az idő: 5 hónap...

Tücsi: karácsonyi ringatón is talizhatnánk, akár mindenkivel. Most szerdán (12-én) 10.30-kor a MÜPA-ban!!!! És akkor meg is van oldva, ott mondjuk nem ismerek "csoki-helyet", de szerintem jó lesz. Monccsal azt beszéltük, hogy mi ott leszünk.
Más: akkor az én antennáimmal is baj van...
ckat

[quote="kispiskóta"]D írta:kispiskótaorka, van egy csecsemők szakácskönyve című könyv, még a kórházban vettük, abban tök jól levan írva a hozzátáplálás menete, melyik szopit, mikor mivel váltsunk ki.

Zsú, és mit ír? Mert az almalén kívül semmi ötletem, na jó, KinderAndi banánturmixa anyatejjel sem rossz, na de ez még mindig csak 10 nap. És utána? Honnan az istenből szerezzek cukormentes nem kevertgyümölcsleveket???

kétfiús anyuka
babdorka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: