Hali!
Aranyosak a babák! Észrevettétek: kötelező jelleggel szinte mindegyik nyal valamit

: Mikulást, teregetnivalót, alvos mackót, Sára a felismerhetetlenségig kajás, panka a klasszikus kézmajszoló...csöpögünk mi?
Cenikő: édi a csipet-csapatod! Megnéztem a videót is, tetszett nagyon!:lol:
Babdorka: 10 hóig nem lehet narancslevet adni? Úgy tudtam, hogy ott lehet az első gyümik között. Hogy is van? Más: alvásom kevés, egyhuzamban a 4 óra már ünnepnek számít jelenleg az életemben. Már megfogalmazódott bennem: a koránkeléshez nem lehet hozzászokni, elviselni lehet, de csak nehezen. Apjukkal mi is sokat tárgyalunk napközben telefonon -cég állja a számlát

-, és este is egyhuzamban jár többnyire az én szám.
Emma: grat a megforduláshoz! Na persze rajtam már megint itt a para, mert Bors csinálta akkor mikor új volt a járóka 2szer, meg nemrég egyszer

gyanítom aki már igaziból meg tud fordulni, az többször csinálja
Annee: Daniellának boldog szülinapot!
Egcsi: vagesz csávó a nagyfiad!
Manó: majd lemérem a tejet és beszámolok (remélhetőleg nem várok a harmadik gyerekig vele

)
Nenoke: bunyós csákóóó

Az éjszakáért irigy vagyok! (a sztrapacskáért is )

Mikulásbuli milyen volt? Mama-baba klubb, az milyen, "Ringatós"? Engem hívtak a "tejleadó anyák klubbjába" de nem merek elmenni, nehogy az legyen a buli, hogy együtt fejünk

.
Hemej: nem tudom mi a rosszabb: a meleg kocsonya vagy a mézes-fokhagyma brrrrr, mondjuk a kocsonya nálam hidegen is tabu: az a remegés a tányérban kikészít bbbrrrrrrr
Molkata: ugye Nektek van babaerszényetek? A varrott részére kell rakni a baba fenekét?
Tücsi:

még "amoda" nincs válaszlevél, de írtam ide

! Péntek csoki!