Sziasztok!
Mikulás hegyek nálunk is, Ákosom már 2 napja kitette a bakancsát az ablakba. Még jó, hogy nincs messze a suli, így elég volt a másik cipő.
Ovi téma megdöbbent teljesen. Én is úgy gondolom, hogy alapellátás az óvodai oktatás. Miért is diszkriminál bármelyik óvoda azzal, hogy pl. csak délig lehet ott a gyerek, mert anyuka a kicsivel otthon van? Akkor, ha nincs hely az intézményben, megértem, de ha délelőtt ott tud lenni a gyerkőc, akkor délután is van hely, nem?
Egyébként 1993. évi LXXIX. törvény a közoktatásról. 24.§.
Borsa, nem úgy működik, hogy 5. évtől kötelező járatni a gyereket, ez olyan, mint a tankötelezettség, de mivel alapellátás a gyermekek napközbeni ellátása, ezért ha a szülő kéri, és van hely, akkor 3. évtől az ovinak fel kell őt vennie, a szülő igénye szerint?
Réka, halihó, régen voltál már! Hogy vagytok?
Képek nagyon jók, Mikulás Flóra viszi a pálmát nálam!
Paklincs, tavaly önként jelentkezős alapon működött, sztem idén sincs ez másképp!
Olyan jó volt a mai napom, mivel apa szabin van, ezért kimozdulhattam. Reggel végre futás, délelőtt pici nélkül a suliba felvettem videóra, amikor érkezett a Miki, estefelé egy óra torna. Olyan jó lenne, ha ilyenekre lenne időnk legalább 2 hetente, teljesen kicserélődnénk otthon.
Szép estét, én még húzom az igát egy darabig.
hali