A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok!

Steffi ha minden igaz hétvégén tud jelentkezni, mert a gépe nincs túl jül!
De mindenkit puszil!

ancsaboszi

SZiasztok!

Hazajöttünk az oviból, volt Mikulás meg minden...
alig bírtam elhozni Encit :D maradt volna még!!
megnéztük a kiscsoportot,nagycsoportot stb.
Halljátok! én nem is tudtam,hogy tök nehéz bekerülni majd az oviba. Egy csomó kitételnek meg kell felelni,hogy fölvegyék.
pl: anyuka dolgozik-igazolás, ha nem-akkkor otthon tud lennia gyerekkel. Végül is csak 5 éves kortól kötelező felvenni a gyereket az oviba :shock: Ha pl.van kistesó,akkor sem,mert anyuka úgy
is otthon van eleve. NA szóval nem lesz eccerű :D
Veronikusz,KAti akinek már nagyobbacska lánya van és Kriszta te is ,hogy csináltátok??? mikor kell beíratkozni???nem lehet elég korán kezdeni???

Már mondtam a barátnőmnek hogy csináljon helyet :D :D Encinek (csókos) igaz,hogy mi Szentendrén lakunk,a z ovi meg Tahitótfaluban van, de tök jó az ovóda. Most lett felújítva, olyan szép. Meg nagy udvar...stb. Hülye voltam nálam volt a gép, és nem fotóztam.... :oops: de még megyünkKari előtt, mert hívtak....

Még nem hívtak a Géncentrumból :evil: :evil: ha felkel Enci, megint telefonálhatok :evil:

Most alszik a drágám, olyan nyügi volt ( a sok ovis élmény) nem is ebédelt. :cry: Ja már megint nincs nálunk víz!!! tegnap sem volt....
(de addig Mazsoláztunk) az utcában csőtörés van,. azt hittem tegnap már megoldották...hiú remény :oops:
Vendég

Cukipofa!
az volt a mail-ben,hogy másnap 16 órától átvehető az üzletben, ahova kértem. :D

Gyuzso!
MICUNAK NAGYON-NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Zsófi!

De jó ötlet!!!de aranyosak vagytok!!!
csak tudnám milyen képet küldjek??? olyan amin én is rajta vagyok vele nagyon kevés....mivel ált-ban én fotózok.
de majd keresek!!! adatokat is leírjam.doki,szülnő stb. vagy a táblázatból kinézed?
Vendég

Eni! nagyon aranyos Benedek!!!!Látomcsokira rávetette magát :D :D

Borsa! elküldtem a recepteket,remélem odaér :D
milyen jó ötlet ez a meggylé a mázba!!!! olyan kreatívak vagytok lányok!!!!! :D :D
Vendég

MICUKA ISTEN ÉLTESSEN NAGYON SOKÁIG!!!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Tünde drága,
még éjszaka olvastam ami írtál.
És úgy elszomorított, annyira borzasztó hogy mi van ebben az országban! Nagyon nagyon szorítok!!! sok, sok puszi

Micunak nagyon boldog NÉvnapot!!!!

Lilluska!
Annyira édesek a gyermekeid! megértem hogy büszke vagy!!!
Jogos!

Eni
Beni olyan kis drága!
és komolyan? jövő héten költöztök???
Hát ez szuper!!!! :wink:

Kati,
hát még nem pakoltam be, de Apa elvisz minket, hát kiváncsi vagyok! Fél? jajj, majd megvigasztaljuk! Gépet ne hagyd otthon!
Lara tegnap talizot Csukás Pityuval, na tőle aztán megijedt!

Zsófi
de aranyosak vagytok!!!
Köszönjük szépen!
majd küldöm én is!
na na, azért lesz ott valami, nem csak elszólás volt az a kórházat nézek dolog! :lol:

Gabi,
de jó lehetett a Mikulás!
KÉpek??
Nálunk is jött tegnap, de mire ideértünk eltünt, de nagyon sok mindent hozott, gondolom jók voltunk, és Lara nagyon boldog volt, sok kép készült!

Veronikusz,
hogy vagytok????
Miki mit hozott?

Szép napot, na megyek összekészítem a cuccainkat!

ancsaboszi

Gabi!
én úgy tudom ill. úgy lehetett Katánál, hogy minden év MÁJUSÁBAN lehet beadni a kérelmet az azt következő szeptembertő hogy mehessen. Mivel Kata évvesztes, így most szept.-től nem is vették volna fel.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Gabi!
Köszi a recepteket! A kreativitás: Köszi tudod ez az egy amihez értek asszem munkahelyi ártalom. Óvoda: minél előbb mentek iratkozni annál jobb mert előre kerülsz a listán 3 évtől a körzetes ovi délelőttre köteles felvenni ha van kistesó akkor délutánra nem biztos hogy maradhat ( ez ovodavezető függő)

Zsófi!
Köszönjük szépen! Keresek képet!

Hanna!
Gratulálok az álommanóknak! És persze Áronnak is de a Maminak üzenjük hogy használja ki és aludjon!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Veronikusz! akkor most mi is májusban már jelentkezzünk?
hogy az azt követő év szept-ben mehessen oviba?
Tehát mire mehet oviba,addigra elmúlik 3 éves,de még nemlesz 4.
ez igen. :D jó kis rendszer... :evil:
akkor májustól az összis ovit megnézhetem,melyik szimpi stb.vagy csak oda mehetek ahová tartozunk???
ez is érdekes,ha állandó lakcím szerint nézik ,akkor az Pest XV.ker.
kiváncsi leszek...

Ancsa! most hívtam a génklinikát (persze nem tudják ki igérte meg hogy visszahívnak?jellemző) a lényeg,jövő csütörtökön 13-án megyünk 10.40.re HAjdú Krisztához. Tanácsadásra.
a konzultáció 5eFt. SZerintetek vigyük Encit is? vagy inkább bízzam nagyszülőkre addig?
Vendég

Borsa! akkor ahogy te írod,(ha jól értelmezem) amikor Enci 3 lesz, 2009.jan-ban, akkor már mehet oviba?csak délelőtt? ugye?
mert akkor fel kell hogy vegyék? csak a délután kétséges..
Vendég

Gabi! Én már kiműveltem magam ovi ügyben. Tanév szerint kell beíratkozni, vagyis abban a májusban, amikor szeptembertől kéred az ovit. (ha januári a gyerek, kérheted már májusban, hogy majd januárba vegyék fel)

Ha otthon vagy a másikkal, akkor elvileg csak fél nap (ezt most valami rendelet is szabályozza, ami idén még csak a főállású anyákra érvényes) Vagyis jó, ha van munkáltatói igazolás... szerintem ugyanis elég béna fél napra beadni egy gyereket oviba, és pont ebédidőbe a másikat is rángatva hazahozni. De ez magánvélemény. Másrészt a felvételkor nem szeretik a gyes-es anyukákat, így ugyan fel kéne venni, de pl nálunk a kerületben sok a gyerek, így általában a kistesós gyerekek lemaradnak. Mi már márciusban verjük majd az ovi ajtaját... :) És van talonban egy olyan ovi is, ami kicsit messzebb van, de nem szokott tele lenni.

mtunde

Na ja...én is kiművelődtem oviból, mert ba akartam passzírozni Orsit szeptembertől, de nem vették fel...
Egyrészt Dani miatt másrészt meg ugye nem szobatiszta...az meg ugye feltétel...
Na szóval mi is csókosok voltunk az ovivezetőnél, de hát a végső döntést az önkormányzat hozza...így hiába a protekció...
Végülis én pont fél napra akartam, mert ugye itt van az ovi mellettünk és gondoltam jobb lenne ott Orsinak délelöttönként mint itthon a lakásban...de ha nem hát nem...januártól mehetne minicsoportba, de ugye nem szobatiszta... :?
Most ezért nem fogom ráerőltetni...

Kép

Kép
cukipofa

Télapó

Kép
Kép
Vendég

és az ajik

Kép
Vendég

Dani így aludt el :D

Kép

Kép

Kép
cukipofa

KAti!!! de ééééédes :D
Vendég

Jó, hogy írjátok ezt az ovi ügyet, akkor össze kell kapnom magam. Vagy lehet, hogy majd be se veszik...? :lol:

Bölcsiben mi csókosok voltunk, így sikerült :oops:

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Cukipofa
A Rákóczi úti Angol használtruhásba vettük.De már vagy 2-3 hónapja

Gabi
nagyon aranyos a kiscsajszi,jó sok ajándékot kapott.

Volt ma a védőnő
bejött ránézett a gyerekre és közölte,hogy a gyerek bandzsa (ezt így kell írni :oops: )nem követi a jobb szeme rendesen a balt,úgyhogy vigyük a Heim Pálba a szemészetre megnézetni!!!és lehet hogy kap szemüveget :shock: :shock: szerintem hülyeség,na mindegy

majd megkérdezte adtam-e már darabosat a gyereknek :shock: :?:
néztem rá bambán,hogy nem adtam

aztán elkezdte mondani,hogy adjak neki turmixolva (gyümicentrifugával)szőlőt,ribizlit,kiwit
főzeléknek brokkolit, kicsi karfiolt, cukkinit,zöldbabot
sajtot és a gyümikbe túrót :shock:
úgyhogy most megint nem vagyok képbe ....
jól összezavart

emano/Andi
KépKép
emano

Borsa
Te óvónéni vagy????Tök jóóóóó!!
Na oda aztán kell a kreatívitás :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Emano!
Igen az vagyok :D úgyhogy kb 3 éves kortól képben vagyok csak most vagyok még defektes :D

Gabi!
Kötelezően csak 5 éves kortól kell felvenni őket de 3tól ha szobatiszta akkor mehet. Az a baj hogy ovi leépítés van mindenhol és ha nincs elég hely pl Dunakeszin csak 5 évtől veszik fel a gyerekeket. A körzetesbe kötelezően, de ha máshová szeretnéd akkor minnél hamarabb az óvodavezetőnél lehet jelenkezni. Felkerültök egy listára és ha a körzeteseken kívül marad még hely akkor a lista alapján lehet bekerülni. Remélem segítettem.

Orsi

borsa

Emano!
A mi védőnőnk szerint most gyümi+ főzelék kell. 7 hósan szárnyas husik. A túró csak 8. betöltött hónap után.
A karfiol mint a többi k betüs csak a végén. Én így tudom. Előtte inkább gyalult tök (persze amiket már régen esztek répa, krumpli, sütőtök, cékla) aztán fehérrépa, zeller.
Én így tudom...

Ma voltunk uszin első merülés = ÓRIÁSI ordítás aztán a gumikacsa feledtette :D Lesz ez még jobb is...

Orsi

borsa

Veronikusz!
Naptár megvan? Milyen lett?

Kati?
Orsi hogy állt a MIkuláshoz? Remélem élőben már nem félt!

Kriszta!
Hogy érzed kisfiú vagy kislány? lehet hogy írtad már de mit szeretnél jobban?

Ancsi!
Köszönjük a Steffi infót! Nagyon szépek a karácsonyi lapok! Bizti mindenki örülni fog neki! :D

Orsi

borsa

Borsa
azt tom,hogy 7 hósan husi stb, csak mi 1 hónappal előbb keztük a hozzátápi,mert ugye nem híztunk rendesen.
de tudod a mi védőnőnk nem eccerűűűűűű!!!!
GYalult tök (nyaminyami)na azt még nem ettünk,de megpróbáljuk!
Azt is krumplival????
azóta már eszünk borsót, spenótot, sóskát is
:lol: :lol: ja meg paradicsomos krumplit
Hálisten mindet imád :lol: :lol: anyja fia :lol: :lol: :lol:

Amúgy meg nem vagy defektes!!! :lol:
Fú én néha iszonyatosan bénának érzem magam hogy mit hogy kell :oops: !!!!!!!!Nem tom ezzel más is így van????

emano/Andi
KépKép
emano

Emano!
Én is bénának érzem magam de néha elmúlik :D mi gyalult tököt kaporral vízben párolva megfőzzük krumplit én semmibe nem teszek mert kakiban nem vagyunk jók de ha ti igen akkor tehetsz hozzá és én a végén mindenbe reszelek almát mert amúgy kicsit ízetlen lenne.

Orsi

borsa

Borsa
Én rakok krumplit és husikát is már a főzikbe!
Ja ma azt mondta a védőnő tegyek bele tápszert is :shock:

emano/Andi
KépKép
emano

Tápszert??? minek? annyira nem hízik Balázs? nem úgy láttam a képeken. Akkor inkább sinlac nem bizti így írják de Györgyiék használják azt tudom. Tesóméknak írta fel a doki amikor Simon nem hízott eleget.

Orsi

borsa

nekem nem írják fel ,mert nem indokolt!!(Amúgy milupa tápszert eszünk)
Majd a barátnőmtől kérek, ő ad nekem receptet (sinlacost) :lol: :lol:
Ja amúgy alig van tejem csak estére van akkor is tápszerrel kell pótolni és éccakára alig :(

Kép Kép

emano/Andi
KépKép
emano

de édi :D
ha van recept akkor jó de ha van hízás én nem tennék bele semmit de ezt te döntöd el! Ha amúgy is kap tápit akkor minek? én nem értem szerintem csinálj mindent belátásod szerint!
Nem néz ki alultápláltnak a kisherceg :D

Orsi

borsa

nem alultáplált :lol: :lol:
kis dagi manóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
amúgy nem fogok tápszert rakni bele,minek,így is hízik

emano/Andi
KépKép
emano

Ez a beszéd! magabiztos anyuci :D

Orsi

borsa

:lol: :lol: :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Megjöttünk :D

Orsi tök jól összebarátkozott a Mikivel és még énekelte is a hull a pelyhest...a végén annyira belejött, hogy a Mikulásnak ki kellett minket kisérni az autóig :D

Mindjárt rakom a képeket :D

Kép

Kép
cukipofa

Zsófi!
Átküldtem a képet köszönjük :D

Kati
várjuk a képeket!

Orsi

borsa

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
cukipofa

Állati jók a képek.
Emano a karfiol-káposzta dolgok még várhatnának, a tejtermék is. A hús ok, és ha teszel bele krumplit tényleg nem kell semmi. A sinlac elég édeskés. Nem mindenbe jó, inkább a gyümikhez. Tápszert én sme tettem bele soha, elvileg lehetne azt vagy anyatejet, de olyan nem jó íze lett a kajának. Hadd egyen már finomat :) Meg vannak a bioboltokban valami Helle pépek, azok mindenféle gabonából vannak, gluténmentesek, és azzal sűrítettem, mert Bene meg a krumplit nem szerette. Így volt sűrűség meg kalória. DE ránézésre Balázs sem vékonyka. És bandzsa? Ezt miből állapítja meg? Mert éfl évesen már nem úgy, hanem amúgy kell állnia a szemének???

Borsa, melyik oviban dolgozol? Bár olavsom, nálatok sincs hely. :)

Kriszta, gyorsan vetesd fel a gyerkőt oviba, és nem mondd el, hoyg terhes vagy. Én pl úgy fogok menni, hogy szeptembertől dolgozni akarok (mármint ezt mondom), mivel nem a legközelebbi oviban vinnénk Benét, mert az nagyon gáz, ezért nekünk a fél nap nagyon béna lenne. a kicsi miatt is. Úgyhogy remélem, hogy felveszik. Ha a barátnőmék ovijába menne, még ismerős is lenne neki, talán úgy még könnyebb.

Más, 2 napja fel vagyok pörögve. Délután nem alszom, vasalok,pakolok, takarítok, tanulok, stb. Most vacsiztunk Benével: ő kolbászt mustárral én libamájas-zsíros kenyeret, most vörösbort kortyolgatok. Tök jó a hangulatom, stb. Mintha kicseréltek volna hétvége óta! :)

mtunde

Ja emano!!!!!

Tudom, hogy a gyerekszemészet nem olyan mint egy csipőszűrés és tényleg akkor viszik csak el a gyerekeket, ha muszály, de a férjemnek azért nem fejlődött ki az egyik pupillája, mert nem vitték el és csak 4-5 évesen derűlt ki, hogy baj van...
Ha elviszed egy korházba ott sokat kell várni és ki is tágítják a pupillát, de most van ez az új a www.babaszemesz.hu ott időpontot kapsz és nem tágítják a pupillát (asszem). Bár 10ezer ft, de bababarátabb a dolog és ha BÁRMI van akkor inkább most vegyék észre mint túl későn...
Nekem a férjem miatt vinnem kell őket félévente, hogy időben elkapják azt ami a férjemnek van...ha kialakúl náluk...
Megkérdezhetem, hogy hogy csinálod a sóskát meg a spenótot????????????????????????????????????????????????????

Kép

Kép
cukipofa

Kati!!! [/b]Jézusom, mi az hogy nem fejlődött ki a pupillája??? ezt nem is értem... és akkor neki a szeme közepén nincs kis fekete pötty? vagy mi?? :oops
De lát vele rendesen???

Ancsa,Kriszta!Legújabb hírem, felhívott a genetikus Dr.Hajdú Kriszta délután, és mondta,hogy tök felesleges mennem. :shock: :shock: :shock: ha majd terhes leszek megint, akkor menjek.. :shock: na????
Holnap hívom a dokit,hogy mi van, hogyan tovább.
Én már nem tudom. :oops:
Vendég

ANcsa,KAti!!! lebuktatok, ti hol voltatok együtt????
klasszak a képek :D :D
Vendég

Borsa! írtad hogy Dunakeszin 5 évestől veszik fel...
és ha anyukának dolgozni kell menni,hogyan oldja meg?? nem is értem, azt mondják,hogy fogy a népesség. HA meg "szaporodunk" :D nincs hely??nem lehet hova tenni a gyereket?
egyik csaj mondja itt az utcában,hogy a kisfiát vitte oviba 3-4 órára-Magánovi!milyen jó...stb. Mondom mennyi: 40e.
köszi. És aki nem teheti meg hogy magánoviba vigye???
de én nem is akarnám magánba vinni....
nekem nagyon jók az önkormis ovik.....csak érthetetlen számomra, ugyanúgy mint az EÜ,hogy miért csökkentik a számukat???
és 30 fős !csoportok vannak, hihetetlen!
azt a sötétséget :evil: ami ma itt folyik.....
Vendég

Látom megint 1ül maradtam a gondolataimmal :lol:

nézem a sódert 1 kicsit
jó éjt

Kép
Vendég

Sziasztok!
Mi is Mikulás bulin voltunk, teszek fel képeket.

Emano,
nálunk Őrbottyiban a védő néni 9 hónapos kortól javasolja a tejtermék bevezetését, ez az egy, amire tutira emlékszem még Kisjankóból.

Borsa,
Gyuzsónak is írtam már, nehogy má itt a sírásért magyarázkodni kezdjetek. Ha egyszer a Kisjankó féle műsort látnátok... Parádés. Nem is ettél Smartiest. :) Most hulla vagyok, de majd átküldöm a képeket, ami jól sikerült Emmáról.

Lányok,
meg szeretném kérdezni, hogy erre a tablóra ki kerülhet fel? Amikor Flórkával jártam a CTG-re, megcsodáltam a tavalyitokat. Szóval ha új hús is jöhet, jelezzetek vissza légyszi, és akkor én is küldenék Zsófinak képet, de nem szeretnék nyomulni, ha zárt körben szoktátok ezt intézni.

Kép
Kép
Kép

Flórka tegnap este garázda volt, így abban bízva, hogy a parádé kifárasztotta, szaladok húnyni, hátha alszik egy jó hosszút-és én is :wink: Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
paklincs

És Micunak persze mi is boldog névnapot kívánunk!

Kép
Kép
paklincs

Gabi!
A szeme pont ugyanolyan mint másnak is csak épp nem lát rendesen...vagyis szinte semmit...szóval gondolom belűl vannak a gondok nem a látható részeken. Az egyik szemén nagyonsokdioptriás a másik mes tökéletes. Mivel ilyen szemüveget nem lehet viselni ami egyik nagyon dipotriás a másik meg egyáltalán nem így van mindkettőn dioptria..valahogy az agya "intézi" hogy rendesen lásson...de inkább kontaktlencsét hord :D

Mi Miki bulin voltunk együtt :D
Lara nagyon cuki...végig vigyorgott, legszivesebben sztem rohangált volna, de ahoz még pici :wink:

Az ovik úgy vannak, hogy 5 éves kortól kötelező felvenni a gyerkőcöket akkor is ha anyuka nem dolgozik akkor is ha jön kistesó...asszem suli elött muszály egy év...
Bár én mot azt olvastam valahol, hogy 3 éves kortól állampolgári jogon jár a gyerkőcöknek :roll:
Borsa!!!!!! Te vagy az illetékes!!!!!!! :D :D :D

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!

Mikulás hegyek nálunk is, Ákosom már 2 napja kitette a bakancsát az ablakba. Még jó, hogy nincs messze a suli, így elég volt a másik cipő. :-)

Ovi téma megdöbbent teljesen. Én is úgy gondolom, hogy alapellátás az óvodai oktatás. Miért is diszkriminál bármelyik óvoda azzal, hogy pl. csak délig lehet ott a gyerek, mert anyuka a kicsivel otthon van? Akkor, ha nincs hely az intézményben, megértem, de ha délelőtt ott tud lenni a gyerkőc, akkor délután is van hely, nem?
Egyébként 1993. évi LXXIX. törvény a közoktatásról. 24.§.
Borsa, nem úgy működik, hogy 5. évtől kötelező járatni a gyereket, ez olyan, mint a tankötelezettség, de mivel alapellátás a gyermekek napközbeni ellátása, ezért ha a szülő kéri, és van hely, akkor 3. évtől az ovinak fel kell őt vennie, a szülő igénye szerint?

Réka, halihó, régen voltál már! Hogy vagytok?

Képek nagyon jók, Mikulás Flóra viszi a pálmát nálam! :-)

Paklincs, tavaly önként jelentkezős alapon működött, sztem idén sincs ez másképp! :-)

Olyan jó volt a mai napom, mivel apa szabin van, ezért kimozdulhattam. Reggel végre futás, délelőtt pici nélkül a suliba felvettem videóra, amikor érkezett a Miki, estefelé egy óra torna. Olyan jó lenne, ha ilyenekre lenne időnk legalább 2 hetente, teljesen kicserélődnénk otthon. :?

Szép estét, én még húzom az igát egy darabig. :?

hali

Kép
Kép
Kép
v30

Szia Vali!

Mit csinálsz? itt vagy még?
Én most rendeltem meg naptárt!

puszi

Jó éjt Ancsa

ancsaboszi

Hahó Ancsa!
Vagyok, de már leragad a szemem...
Kicsi besegítés a munkahelyre...

Jó éjszakát Neked is!

Kép
Kép
Kép
v30

Ja, felmerült az éjszakai pelus probléma.
Mi estére csak Liberot használunk, nappal Tesco. A Pampers nagyon nem vált be nekünk, amióta a Midit használjuk. Előtte szuper volt.

Kép
Kép
Kép
v30

Szia Vali!

Remélem már alszol!
Én még itt, vagyis most benézek még egy pár percre, aztán zuhizom, és holnap reggel, vagyis ma megyünk a neurologushoz!

Mi az elős pár hónapban Liberot, és Hugist használtunk felváltva, aztán kipróbáltuk a DM-nek a Babylove-ját és nagyon bejött, egészen 10 kg-ig mert most nem nagyon akart semmi, most Pamperst és Liberot használunk felváltva :wink:

Puszika

Ne dolgozz sokat!!!

ancsaboszi

sziasztok!

Ja Lara jó húsban van, de nem ennyire :oops: :wink: , itt 3 felső volt rajta, mert elég hideg volt, bár egy akkora szobában volt min. 20 gyerek mint Laráé hát nem volt semmi! De TündérLara nagyon jól érezte magát! hiába imádja a társaságot!

Borsa, mi a foglalkozásod?
miért is vagy kreativ????

Gyuzsó,
hogy van a kis névnapos???

Gabi,
nagyon jók a képek!!!!
Hát nem tudom, engem hónapokig vizsgálatak, igaz genetikai tanácsadáson akkor nem voltunk, C betűshöz akart elküldeni az egyik dokinő, mert Ő sem talált semmit, de a nőgyógyász nem javasolta, így nem mentünk!
Ezt szerintem TE döntöd el, ha azt mondják hogy nem látnak semmi rendelleneset. Mi akkor nem mentünk, de már Larával terhesség elejétől mentünk az Istenhegyire minden vizsgálatra, inkább legyen több mint kevesebb, és nem volt semmi gond! és hát úgy figyeltek rám. de pl. hematologus csak most a végén kapcsolodott be, oda nem is küldtek :oops: ! viszont majd ha lesz kistesó akkor oda már az elejétől kell járni!
Szóval mi nem mentünk! mert nem volt semmi baj, úgy nem találtak semmit. És nálatok sem, és hát a fertőzés az nem fog megismétlődni! CSak hinni kell benne, hogy minden rendben lesz! És én megmondom neked hogy Rendben lesz!
na jó már nem okoskodom tovább!
írj majd hogy döntöttél!

Paklincs!
Szuper lehetett a Miku nálatok is!

na jó megyek, mert lassan kelni kell!
visszaolvasni nem nagyon volt időm,
bocsi

Cukipofa,
olyan jó hogy talliztunk,
csak kár hogy ilyen kicsi volt a hely!

Hanna,
hogy vagytok?