A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » János Kórházas Anyukák topicja

Mi szinte minden évben megyünk a Vörösmarty térre, nagyon imádom azt a hangulatot én is. Tegnap voltunk pont ott, persze más indokkal indultunk, H&M... Nem tudom hallottátok-e hogy a Vörösmarty téren, nyílt egy 3 szintes H&M!!! 1 szint gyerek, 1 1/2 női, és 1/2 szint pasi!

HÓFORDULÓS BABÁKNAK SOK PUSZI!!!

Nelly

Kép
breeki

sziasztok!

Bogi, a BABE nekünk is nagyon bejött, és tényleg jó sokáig jó! megelőzésre is nagyon jó! :) a képek tényleg nagyon édesek!

Zsóka, mikor mentek? mi is megyünk :)

Nelly, pont akartam írni, hogy itt is van már H&M :wink:

Kata
, nagyon édes minipicur Lizuska! amúgy én is így vagyok a profival, hogy de jó lett volna :wink: :lol:
mangó

Kata: Annyi minden jutott hirtelen eszembe a MiniLiza mixet nézve, mert annyira jól fotóztátok az ártatlan, bájos és gyönyörű kis csecsemőtöket! De megpróbálom egy szóba önteni: CSODA! Egy ilyen kis apróság az élet csodája és úgy érzem ezért érdemes élnünk és anyának lennünk. Ha ezt a látványt a sajátunknak tudhatjuk már éreztük a boldogságot! Mindegy mi jön ezután, átvirrasztott éjszakák, sírás, küszködés, bármi! Érdekes ahogy sugárzik valami angyali a kis lényükből. Beninek is van ilyen sorozata és azon is azt érzem. Aztán ez elmúlik hirtelen. Most hogy erre godoltam megborzongtam. Lehet hogy tényleg igaz, hogy ilyenkor még van bennük valami odaátról?
Na abbahagyom csak ez kikivánkozott.

Kép
viky30

Sziasztok!

Kép

Remélem minden kis- és nagy csizma megtelik az éjszaka!

Puszi mindenkinek: Timi

Kép

Kép
timtom

Sziasztok!

Gondolom mindenki megtalálta a Mikulástól kapott ajándékát! :lol:

Sajnálom, hogy nem tudtatok segíteni torta ügyben, de véletlenül kaptam már ötletet. Úgy tűnik, én csak olyat szeretnék tudni, amire senki nem akar még válaszolni se. Na mindegy!

Nagyon édi Lizi a képeken!

Mi még mindig betegen, de úgy érzem én bírom rosszabbul, nem Roland!

Pusza

Kép
übi

Sziasztok!

Tettem fel két receptet!

Edis

Kép
ediske

Übi! Esetleg a répa torta? Az nem olyan macerás és finom nagyon!!! (legalábbis szerintem)

Teri

KépKépKép
pruci

Répa torta?!
Még sosem ettem, de rengeteg jót hallottam már róla, szívesen megkóstolnám...receptesbe várom!!! :P :twisted: :P

Kép
bogen

Most voltunk a doktor néninél, Bazsikám 58 cm még mindig, ahogy született, 4600 gr és gyönyörű! Ezt állapította meg a doktor néni úgy elsőre!
Nem biztos, hogy koszmós, lehet, hogy egyszerűen száraz a fejbőre...de jó hogy így figyelek, megdícsért a dokinéni :lol: Ő is a Babe sampont ajánlotta, megelőzésre is!!! :wink:
A "csúcsfeje" amivel született teljesen begyógyult, nem szokott ilyen hamar felszívódni... :lol:
Viszont nem elég az a mennyiség amit eszik még mindig, így a MoreMilk Plus kapszulát is javasolta a dokinéni, hogy hátha elkerülhető a tápszer!
Aztán jan 7-én jön az oltás! Addigra ki kell találnunk, hogy beoltassuk-e a Rota ellen (2*17e Ft), ti oltattatok?!:?:
Az "éjszakai fuldoklás"(amit pár napja írtam Nektek) amiatt lehetett, hogy nagyon éhes, hisz nincs elég tejem, emiatt mohó - ám közben még alszik!!! Szóval teljesen fel kell ébreszteni, villanyt kapcsolni...hát, remélem ez tényleg segít...és nem ébred fel annyira, hogy aztán nem alszik vissza! :roll:
Szemcseppet is felírta a dokinő, mert váladékozik a szeme (Tobrex), a könnycsatornák még szűkek...
egyébként minden rendben!!!
Dec 21-én megyünk koponya és hasi UH-ra, január 7-én pedig csípőszűrésre!
Hát, beindul a nyugis első hónap után a mozgalmas kis életünk :wink:

Kép
bogen

Remélem Nálatok is járt a Mikulás!
Kép

Kép
bogen

BORCSA DRÁGA!!!

UTÓLAG IS SOK BOLDOG NÉVNAPOT!!!
:oops: :oops: :oops:

fatima

Bogi!

Oltás ügyben nem tudok mondani semmit, mert mi csak a kötelezőket kaptuk meg!

Attól szerintem ne félj, hogy Bazsi nem alszik vissza éjjel. Az én rosszcsontom mindig tök ébren vav/volt éjjel amikor etetem. Még olyan is van, hogy annyira beindul, hogy össze-vissza kurjongat, kuncog stb, aztán amikor végeztünk :arrow: anya ölbe veszi, odahajtja a fejét az arcához és Tarek baba már csukja is le a szemét. Tudja jól, hogy éjszaka van és tovább kell csicsikázni!
Összesen egyszer volt olyan, hogy sem az etetésre, sem a pelenkázásra nem ébredt fel. Kb 1 hónapos volt akkor. :) De hozzáteszem az én fiam alapból jó alvó! :) :wink:

Koszmó: mi is Babe-t használtunk. Kb 4X mostunk vele hajat és eltűnt minden a fejbőréről.

fatima

Répatortát betettem a receptesbe.

Teri

KépKépKép
pruci

Evu!

Hogy vagytok??? Mizujs Vanó babábal? Kap még anti-reflux tápit?? Tejcid? Rég voltál. Gyere és mesélj magatokról! :)

ÜbiKati!
Torta ügyben nem tudok segíteni, mert mi még nagyon kicsik vagyunk! Nagyobb babák anyucijai majd bizti jönnek és segítenek, csak sztem elkerülte a figyelmüket a kérdésed!

fatima

Bogi! Oltásra nekem azt mondta a védőnő, h csak akkor ajánlja ha sok kisgyerek veszi körül, különben nem kell. A doki meg sem említette, csak úgy h majd 1 éves kora körül gondolkodjak el a nem kötelező oltásokról. Szerintem te is kérdezd meg a védőnődet, na meg a dokit, h ő javasolja-e.
Nekünk is a BABE vált be, de nem lehet minden gyógyszertárban kapni. Az egyikben néztek rám, h csecsemőnek nem szabad korpásodás elleni sampont adni, és ők még ilyenről nem is hallottak. Aztán lehet h volt, csak a nőnek fogalma sem volt h mit kérek. Egy hónapja 1680 ft volt.

Képzeljétek, ma Ptra hasról a hátára fordult. lehet, h csak véletlen volt, de teljesen magától csinálta!!! Ezek szerint mégiscsak elbírja a súlyát. :lol: 8) :lol:

Teri

KépKépKép
pruci

Teri!

GRATULA!!!!! Hát persze, hogy elbírja a súlyát! :wink: :wink:

fatima

haliho :)
hóhahóóóóóóóóóó ez olyan télapósra sikeredett :P :P

torta: mi nem csináltunk külön, a dobostortából kapott Lizi piskótát meg kis csokikrémet..
de ő még mindig tiltakozik a nagyon darabos dolgok ellen, szal én ezért feleslegesnek is tartottam külön csinálni neki, mert sejtettem hogy úgysem fog enni belőle.

Kati, Roland eszik már darabosat?
mert ha igen akkor gondolom azért érdemes készülni az ő számára is ehetővel... :oops:

gratu a forgáshoz Petrának!!!!!!!!!!!! :lol:

Viki olyan szép amit írtál, és hát így van, ilyen csöppen még nagyon érezni azt h máshol járnak, nem itt a földön velünk (még) :lol:
de azt hiszem ez azért elég sokáig még megmarad.
ha jól tudom, olyasmi van, hogy a gyerekek 7 vagy 8 éves korukig vannak az anyukájukon. szal még van időnk :lol:

oltás:
nem tudom, Liza csak az agyhártyagyulladás (meningitec) ellenit kapta meg a kötelezőkön kívül. épp tegnap a 2. részét.

Bogi!!!!!!!
van még fél doboz more milk plus kapszulám!!!!! (30 szem)
nagyon szívesen elpostázom ha gondolod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
épp tegnap raktam rendet és találtam a Lizi-anya cuccok közt.

én anno szedtem, eleinte jó volt, de aztán nekem egy idő után valahogy már az sem vált be :cry:
asszem én 2 dobozzal szedtem be, azaz 2,5-lel ezek szerint :lol:

küldjem???
akkor írj priviben címet. (természetesen teljesen ajándék alapon :wink: )
lmkata

übikata: torta: mi csoikis tortát vettünk samunak, nem evett belőle. igazából a barátnőim gyerekei akik pl almás süti szerű tortát csináltak hasonló tapasztalatokról számoltak be. szal sztem gyakorlatilag tökmindegy h milyen a torta, valszin úgyse roland eszi majd meg.

én semmilyen plusz oltást sem adattam be egyelőre samunak.

minilizu nagyon édes.

jelenleg engem a bölcsiváltás gondolata foglalkoztat, mert emelték az étkezés díját, plusz kiderült, hogy nyárra fizetni kell, még akkor is ha nem jár. :? :? :?
viszont sima államiba szeptembertől nem fogják felvenni (mert van kistesó), viszont szeretném ha járna 2-3napot mert imádja a gyerektársaságot, meg 2évesen ha eddig járt, sztem jobb ha van folytatás.

szal most nézegetjük a lehetőségeket. sajnos elég végesek...
kerekpocak

Sziasztok!

Mi így szeretnénk Békés, Boldog Ünnepeket kívánni Mindenkinek!!! :lol: :lol:

http://www.elfyourself.com/?id=1192048948

:wink: :wink: apa készítette

Kép

Kép
b79andi

HIHIHIHIHI ANDI!!!
HÁT EZ TÖK JÓPOFA!!!

Kép
viky30

ANDI EZ MEGAGIGAÜBERF@SZABRUTÁLJÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
énisénis!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lmkata

egyszerűen nem bírtam megállni hogy ne csináljak egyet!!!!!!!!!!!!
Andi remélem nem baj :oops: :wink:

íme a mi kis famíliánk:
http://www.elfyourself.com/?id=1196030314
lmkata

kerekpocak

Én sem bírom ki, csak állandóan lefagy az oldal, és nem tudtam még megcsinálni. :(

Nelly

Kép
breeki

Sziasztok!

OLTÁS
Mi a kötelezők mellett a streptococcus oltást is adtuk Rolandnak, ez 3*15e. A rotavírusról nem sokat hallottam, szerintem mérlegeld, hogy mi ellen véd (hasmenés, hányás=kiszáradás), mennyi esély van rá, hogy elkapja, és meddig nyújt védelmet. Még talán azt is megnézném, hogy ezen kívül mennyi esély van arra, hogy valami mástól ua tünetek legyenek. Mindenképp több helyről tájékozódj. Minden esetre, szerintem nem szabad túlzásba esni az oltásokkal sem, hiszen ha minden ellen oltjuk, akkor előbb utóbb a vírusok továbbfejlődnek, mutálódnak, és a végén valami sokkal rosszabb lesz.
A fenti oltást én első sorba a középfülgyulladás miatt vettem meg, meg a "füles dolgok" örökölhetők, és én több mint 5 évig küzdöttem fülpanaszokkal, és hát az köztudott, hogy a három legrosszabb fájdalom a fog, fül, fej. Meg még jó az agyhártyagyulladás egyik fajtájára, vérbajra, és még valami, tán tüdőgyulladás.

[/b]torta
Roland mindent eszik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A kezdeti félelmeim ellenére mindent kap! Reggel vajas-sajtos kenyér, virsli, joghurt, lekváros kenyér........ (ez nem egyszerre), Ebédre majdnem mint mi. Az apja megetette nutellával, kapott már palacsintát, csak a tejszíntől, illetve a tömény vajkrémtől félek. Szerintem Roli rögvest neki esik a tortájának, legalábbis az eddigi tapasztalatok alapján. A vendégeknek lesz egy 8szeletes gyümi, és egy 20szelete trüffel torta. A fiamét Én csinálom, és az csak az Övé.

Megyek, mert villog a barátnőm (msn)

Pusza

Kép
übi

SOS!!!!!!!!! :) Elfyourself....... Manókat akarok táncoltatni énisénis....

Az oldal bejött, meg is csináltam a képeket, sikerült, de hogyan lehet lementeni???? Vagy mit kell csinálni vele? Sajna, az angol tudásom egyenlő a nullával!!!!!

Valakiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!! Légysziiiiiiiiii!

Egyébként meg tényleg lefagyott már nekem is párszor, de Zsófiékat láttam :lol: annyira szupi!!!!!!!

Ági
Vendég

Viki!!! olyan szépen írtad!!! :D :lol: teljesen igazad van!

Andi!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ez valami frenetikus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nagyon jóóóó!!!

Pumpóka
, próbáld meg újra, ha készen vagy, elvileg ad neki egy számot is, azt fent látod a web oldal mellett (ott ahova beírod azt, hogy www.bla-bla...bocsi, nem tudom a szakszót rá :oops: ) és azt elmented. jaj remélem érthető voltam... és nem zagyva..... :oops: :? :shock:

ÜbiKati
, nekünk is volt különtortánk, de Bende sem ette, sőt! inkább a mi csokis tortánkból kapott egy nyalatnyit :) a Teri répatartája jól hangzik, nyám!!! döntöttél, hogy mit sütsz Rolinak?
mangó

Nem megy! Majd a párom hazajön, oszt talán ő megfejti, mit csinálok rosszul..... neki megy az angol :)

Azért köszi.....

Ági
Vendég

Nekem sikerült! Íme a mienk:

http://www.elfyourself.com/?id=1201709282

Nelly

Kép
breeki

hihi, táncoló manók fantasztikusak ! én is csinálok majd ! köszi Andi !

Laura Mikulás-lázban ég, tegnap este ugye jött hozzánk, ma a bölcsiben volt, holnap meg céges Mikulás. lehet szombaton hiányérzete lesz?
bölcsiben buli volt, "piknikeztek", táncoltak, zene, g.nők is jófejek voltak, ma mindegyiken mikulássapi volt, meg a dadusokon és a takarítókon is. :lol:

rota:
Laurán átszaladt ez a nyavalyás vírus. elég alattomos egy vmi, 4 nap kórház, infúzió, gáz volt nagyon. 11 hónapos korában.
amit én az oltásról hallottam:
- csak bizonyos {pár hetes} korban lehet beadni, szal az, "h sokat van gyerekek között" azért nem helytálló, mert nyilván az a későbbiekre vonatkozik, nem egy 10-20 hetes babára.
- a vírussal való találkozás sem ad életreszóló védettséget
- ill. a dr-nőnk azt mondta a betegség után, h. a rota olyan mint az influenza, évről-évre mutálódik, tehát ha ma beoltják a babát, egy mutánst pár hónap-év múlva u.úgy megkaphat. {hozzáteszem, h. én ebbe a dr-nőbe csalódtam, tehát már kétségeim vannak ezzel az infójával kapcsolatban is}

mi amúgy elég sok mindent beadattunk Laurának, de igazából a bölcsi miatt nem bánom. remélem a későbbiekben sem fogom.
én most az influenza elleni oltáson is gondolkodom, nem maga miatt az influenza miatt, hanem a lehetséges szövődmények miatt. amúgy a mi ex-dr-nőnk abszolút oltásellenes volt, emiatt nem is reklámozott nagyon semmit.
az az én véletlen szerencsém, h. babanetezek :lol: :lol: meg utánaolvasgatok néhány dolognak.

Marcsi

KépKép
alon

azt mondta ma a g.nő, h.Laurának meg volt az első kétszavas mondata: "ezt oda".

Marcsi

KépKép
alon

Übi-Kati, nem pneumococcus elleni oltást akartál írni?
milyen típusú fogyókúrát fogsz csinálni amúgy?
én januártól gondolkodom a 90 naposon, de majd meglátjuk lesz-e lelkierőm.

torta:
Laurának bolti :oops: piskótalap túrókrémmel megtöltve volt, {kompenzálandó a boltit, a túrót én kevertem be :lol: } tetején meggyek és mazsola. a megggyet és a mazsolát imádta felcsipegetni, majdnem az összeset elpusztította, és a mai napig szereti az ilyen ujjal jól megfogható-szemezgethető dolgokat. pl. szőlő, v. zöldborsó a levesből.

Marcsi

KépKép
alon

kerekpocak

Sziasztok!

Tegnap nyűgös napunk volt, így már nem tudtam jönni délután/este! Mondjuk nem csodálom, hisz alig-alig tudott szopizni a drágám (40-50 gr-okat szopinként, ami nagyon gáz!!! - nem értem mitől ingadozik a tejtermelés), emiatt nyűglődött, sírt, s aludni sem aludt nagyon, csak be-bebóbiskolt 20 percekre! Kicsit szarul is éreztem magam ettől, hogy "éheztetem" a gyereket! Ma reggel picit jobb volt a helyzet 100 gr-ot tudott már enni! Tegnap délután elkezdtem a MoreMilk-et, hogy ez már most annak köszönhető-e vagy amúgy is?! Fene tudja...jó lenne, ha tudna 140 gr-okat enni, mert pár napja még ennyit igényelt!

Szóval most olvasgattam vissza!

Kata: Köszi a felajánlást MoreMilkKapszula ügyben, írtam priviben a címemet - szeretném ha elküldenéd a maradékot, előre is köszönöm! :lol:

Fatima, Marcsi, ÜbiKata: Köszi a reakciókat, ötleteket, tanácsokat, tapasztalatokat!
Olyan nehéz kérdés ez az oltás dolog - nem tudok igazán dönteni, minnél többet olvasok utána annál több kételyem lesz!
Én sem akarom agyon oltatni a gyerkőcöt. A rota az ami elbizonytalanít, a bárányhímlő ellenit biztos nem adatom be, a pneomococcust pedig mindenképp...

Manócskáitokat végig néztem...viccesek! :P

Kép
bogen

Hihihi!!! :lol: :lol: :wink: :wink: Tökre jók lettek a táncoló családok!!! :lol: :lol: :lol:

Katáéknál látszik az összhang a csajok között, mert apa kicsit le van maradva. Zsófiéknál meg a pasik vannak nagy egyetértésben, mert anya véti el néha. :lol: :lol: :wink: Nellyék a kakukktojás, mert náluk apa és lánya a nagy együtt táncoló, anya meg kicsit néha nem tudja a lépést. :wink: :lol: :lol:

Annyira jók lettek!!!! Nellyék és Zsófiék a nevetősek, Katáék meg a bolondosak. Szuper jók!!!!!!!

Marcsi, várjuk az atrakciót!!!

Dehogy haragszom csajok!!!! Sőt, pont ezért tettem fel. Apa kapta egyik ismerősétől, akik a munkahelyen csinálnak nagy táncoló banzájt. Nagy örület lett. Dehát ha egyszer tényleg nagyon nagyon jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niki merre van???? És Fatima??? Régen láttam őket errefelé. Remélem náluk is járt a Mikulás!

Kép

Kép
b79andi

Azt már nem is írom, hogy Samu mennyire zabálnivaló!!! (ez egyértelmű) Azt hiszem nem lesz gond neki csajt szerezni. Mert aki ennyire házias!! De a csajok nem mindig szeretik az ennyire elfoglalt pasikat, akik sokat telcsiznek! Samu!!! Inkább a munkahelyeden. Ne hozd haza a munkát!!!

Kép

Kép
b79andi

Bogi, én is vagyok dolgokkal - minél többet olvasok, annál nagyobb a kavarc bennem !
agyonoltatni én sem akarom-akartam (aztán lehet, h. mégis), de én a bölcsi miatt nagyon aggódtam/aggódom.
vicces, mert a barihimlő ellenit az alapból az oltásellenes dokinőnk ajánlotta, mert a jelenlegi barihimlő sem az a barihimlő már, mint a mi gyerekkorunkban, hanem sokkal alattomosabb és elhúzódóbb, sőt szövődménye is lehet.

Zsófi, ha nem bonyesz és időigényes neked, leírnád lsz, h. kell a youtube-ra feltölteni videót?

sajna innen bentről nem tudom megnézni az újabb Samuvideókat. le van tiltva.

Marcsi

KépKép
alon

Andi, nem csináltam meg tegnap végülis, de majd lehet, h. holnap ! ma céges Mikizünk, és este tuti hulla leszek.

én a Nelly videónak külön örültem h. tudom archoz kötni már a nicket.

Marcsi

KépKép
alon

ja ja elfelejtettem marcsi! szal rohadt egyszerű. regisztrálsz, aztán upload video, feltöltöd és kész. előtte mindenféle title és decription felületre kell írogatni dolgokat, de én ezt nem viszem túlzásba. szal pofonegyszerű. adja magát. jaj de várom a lolo videókat!!!

andi köszi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

description na
kerekpocak

Marcsi!
Ez tök érdekese! A mi gyerekorvosunk védőoltás párti, s mégsem ajánlja a bárányhímlő elleni oltást! Szerinte nem ad elég hatékony védelmet. Erre a barátnőm kislánya is péla, megkapta az oltást, majd a bölcsiben simán elkapta a bárányhímlőt, s még enyhébb lefolyása sem volt, mint a többieknek...
...persze fene sem tudja! Így döntsön könnyen a szülő :roll:

Kép
bogen

Sziasztok!!

Hát ezek a manós videók eszméletlenül csúcsszuperek! :lol: :lol:.

Samu nagyon édes :lol: . ..és milyen szakszerűen porszívózik :lol: .Meg kell zabálni.
Marci fél tőle,ha porszívózok,elbújik Bori szekrényébe :D .

Fatima, köszi a köszöntést, jól esett!! :wink:

Rota: Borcsi is átesett rajta 3 éves korában, és Marcsiékhoz hasonlóan mi is a kórházban kötöttünk ki. Rettentően szemét dög egy valami, "rendesen"megkínozza az áldozatait :( . Viszont a védőoltásról én is azt hallottam,hogy csak egész pici korban (3 hós korig) lehet beadatni és az sem fix védettség :? .

puszik

KépKép
logi

Lizi-mix elképesztően és meghatóan gyönyörűséges. Elidőztem rajta egy ideig...
logi

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Klári
Kép
ganti

szóval

bocs hogy így felszívódtunk.

1. Nagyon nagyon köszönjük a kétéves köszöntéseket!!! Nagoyn jól esett!!

2. Az elmúlt 2 hétben 4 vizsgám volt, ezért kicsit leépültem szellemileg (is).

3. Most már látom az alagút végét, úgyhogy igyekszem jönni.

4. Viszont Julinál újabb dackorszakos időszak van, ááááá.

Na a lényeg hogy nagyon jól vagyunk, Juli egyre többet beszél, bár inkább csak szavakat ,mond továbbra is. Tegnap nálunk is jött a Mikulás, meg a tesómék cégénél is jött. Juli nagyon bátor volt, beült az ölébe is. Csak lestem, amúgy idegenekkel visszahúzódó. (Vagy a Mikulás nem számít annak??? Csak mi felnőttek látjuk úgy hogy az egy vadidegen bácsi beöltözve jelmezbe??

Jövő héten wellness hétvége (jessszz!)!!! Már alig várom.

Most megint lépek, képeket teszek este, még kicsinyítenem kell.

Pussz

Klári
Kép
ganti

Mérges vagyok, vagy csalódott?! Fene sem tudja...elegem van, bosszankodom!
Ez a "hülye" tej stresszeli már a napjaimat! (Tudom, tudom...pont ezt nem kellene!) Hogy lehet, hogy 3 óra elteltével még egy csepp sincs a mellemben?! SEMMI, hiába szívom, hiába iszom a tejserkentő teát, s ráadásul tegnap este óta szedem a MoreMilk kapszulát is...jó-jó tudom, hogy annak még csak mostanság kell hatnia majd...S ráadásul jön a hétvége, még tápszert sem fogok tudni íratni, ha mégis kellene!
Annyira ellenzi a tápszert a gyerekdoki, hogy nem írt fel. Majd akkor ha nem használ a MoreMilk... addig meg "éhezik" a gyerek!?
Szerintetek egy 1 hónapos 4600gr-os babának nem kevés a napi 500gr körüli mennyiség?! Mert most ez a maximum, amit ki tudok magamból sajtolni!

Kép
bogen

Bogen, cicizik Balázs? Vagy csak fejsz és úgy adod neki?
Ha odadod neki a cicid, láthatóan eszik? Vagy utána még sír, h. éhes?
Kiegyensúlyozottnak tűnik.
Mert sokszor én sem tudtam kellő mennyiséget lefejni, ő viszont frankón kiszippantotta.
Most meg annyi tejem van, olyan erővel szív, h. csak termelődik, termelődik...... :wink:

Kép
niki30

Kiegyensúlyozottnak tűnik egy kérdés akart lenni.

Egyébként meg nyugi. Erről a moremilk kapszuláról én is csak jókat hallottam. Próbálj nem rágörcsölni, éhen nem marad a picid. Tudsz azért tápszert venni recept nélkül is, ha kell esetleg.

Kép
niki30

Niki!
Köszi, hogy ilyen gyorsan válaszoltál...
Cicizik Balázs, s utána fejnék még ha lenne mit! Eddig volt, s ami összejött napközben (kb 100ml), azt kapta meg cumisüvegből az esti lefekvésnél, mert addigra már kevás volt ami a cicmbe termelődött!
Amúgy kiegyensúlyozott, többnyire nem sír kajcsi után, h éhes csak néha...az evés meg úgy néz ki, hogy kb 10 perc alatt kiszívja (mohón) ami van a cicimbe és kész! Gyarapodni nem nagyon gyarapszik... 3 hét alatt összesen 250 gr-ot hízott csak...ezt meg nagyon kevesli a doki néni...
...az meg végképp megnyugtató, hogy recept nélkül is van tápszer...ezt nem is tudtam!
Amúgy tudom, hogy nem kéne ezen paráznom, csak hát nem egyszerű...

Kép
bogen

mondjuk ilyen piciknek a hipoallergén tápszer sztem receptes. nem értem a dokidat. sztem nem árt a tápszer. én biztos adnék pótlásnak. baja nem lesz tőle, te viszont megnyugodnál.
kerekpocak

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: