hihi, táncoló manók fantasztikusak ! én is csinálok majd ! köszi Andi !
Laura Mikulás-lázban ég, tegnap este ugye jött hozzánk, ma a bölcsiben volt, holnap meg céges Mikulás. lehet szombaton hiányérzete lesz?
bölcsiben buli volt, "piknikeztek", táncoltak, zene, g.nők is jófejek voltak, ma mindegyiken mikulássapi volt, meg a dadusokon és a takarítókon is.
rota:
Laurán átszaladt ez a nyavalyás vírus. elég alattomos egy vmi, 4 nap kórház, infúzió, gáz volt nagyon. 11 hónapos korában.
amit én az oltásról hallottam:
- csak bizonyos {pár hetes} korban lehet beadni, szal az, "h sokat van gyerekek között" azért nem helytálló, mert nyilván az a későbbiekre vonatkozik, nem egy 10-20 hetes babára.
- a vírussal való találkozás sem ad életreszóló védettséget
- ill. a dr-nőnk azt mondta a betegség után, h. a rota olyan mint az influenza, évről-évre mutálódik, tehát ha ma beoltják a babát, egy mutánst pár hónap-év múlva u.úgy megkaphat. {hozzáteszem, h. én ebbe a dr-nőbe csalódtam, tehát már kétségeim vannak ezzel az infójával kapcsolatban is}
mi amúgy elég sok mindent beadattunk Laurának, de igazából a bölcsi miatt nem bánom. remélem a későbbiekben sem fogom.
én most az influenza elleni oltáson is gondolkodom, nem maga miatt az influenza miatt, hanem a lehetséges szövődmények miatt. amúgy a mi ex-dr-nőnk abszolút oltásellenes volt, emiatt nem is reklámozott nagyon semmit.
az az én véletlen szerencsém, h. babanetezek

meg utánaolvasgatok néhány dolognak.