Sziasztok!!
Dorka: Én olyan 5-6 órát alszom kb/ nap! Csak az ébredés rossz reggel, akkor vagyok mosott car, nappal már elvagyok. Délután 5-6 körül szokott lenni egy mélypont, akkorákat ásítok, mint egy víziló, de hamar túlleszek rajta kávé intravénásan beköt

és aztán bírom, úgy 11-éjfélig
Beszélgetés: Ha apa éjszakás, akkor van hogy csak telefonon beszélünk este 1x

Mert reggel amikor hazajön én épp a gyerekeket rendezem, indulunk, ő meg áll a zuhany alatt és esik be az ágyba! Délután meg amikor ébred a csajokért vagyunk Zalánnal körúton+játszótér, vagy fejlesztő, szal olyankor nem is nagyon találkozunk
Ha nappalos hajnal 5kor indul itthonról, és este fél 7 körül ér haza. Mostanában besegít a gyerekek füredésében, de amíg a kölkök nem alszanak esélyünk sincs beszélgetni, én olvasok a lányoknak mesét, vacsiztatok,rendezem Zalánt, bár újabban együtt fürdetjük mind a 3at, így megspórolok legalább fél órát.
Kb 9 és 10 között (ha elalszanak addigra a csajok) tudunk néhány mondatot váltani, úgy nyugiba, ha addig be nem alszik apánk

! Hát ez van!
Emma: Nekem múlt hét kedden jött meg először, eléggé fájt a hasam

De örültem neki, már nagyon ragyás volt a fejem, most kezd helyreállni
Kormi: Havacska gyühet ide is

na nem mind, elosszuk itt a többiekkel

Köszi a méltet nagyon teccett
Baccus mit akartam még írni????
Hja Brigi: Samu tündéri, neki is micsoda hajszerkezete van

Nem hullott ki az első babahaja?????
Hajni: Daniellának boldog szülinapot!
Lynia: Én is ezt az őszilevet adom Zalánnak (tegnap óta

) De sztem a csak anyatejes babákat bőven ráér 6 hós kortól hozzátáplálni, vagy ha majd a baba igényli!
Én már adtam Zalánnak reszelt alma levét, meg őszilevet (édesköményteát és kamilla teát, már kap egy ideje, a pocak gondok miatt)
Eldugultam!
Lövök gyors képeket!