A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

tudjátok ugye azt a gyermek éneket, hogy
"betemetett a nagy hó erdőt mezőt rétet,
minden mint a nagyapó bajsza hófehér lett....."

nos erről szól az ének?
Kép

Kép
kissmanó

Kormi ez már durva!!küldd a felét ahogy megrendeltük!

Bridzsi

Kép
esztora

Nenoke:a sztoritok nagyon hasonlit a miénkre.kb a fogzással egy időben kezdődött hogy Nyunyi nem tudott egy jót aludni.9kor kaja 11kor ébredés iszonyat sírással.probáltuk elaltatni de mindig sírva ébredt.aztán egész éjjeli evés következett 2 hétig fullra ki voltam már.
következő 20dkg hízás 1 hónap alatt.beszéltem védőnő sóginővel,védőnővel,dokibácsival.mindegyik azt mondta estére kevés a tejci.azóta este kap 160ml tápit+cici és így nyugodtan alszik 2 1/2 3ig-akkor eszik és alszunk tovább 6-7ig.napközben semmi gond nincs nálunk sem.na ennyi a történet.

Bridzsi

Kép
esztora

DHL a bíttos meg a GSL, csak az a baj, hogy azok drágásak.
Többiekben nem bízom.
Szal akkó hogy kűggyem?
Kűdeném az egészet titta szívesen, aztán Andreával meg a többi "rászorulóval" megosztanátok.

Kép
kissmanó

Manóóóóóóóóó!!
Ez valami gyönyörűűűűűűűűű..azta de szép. Ilyen havas tájra ébredni azért az ott van a szeren..pfuuuuuuuuu
Én is akarok (de nem itt a panelházak között :? )
torolve_20131003125716

Aha. Gyönyörű. Csak valahogy benne lakni.... meg látni, hogy töri le a fákat a vizes hó, meg sóginő nem tud szombaton kijönni hozzánk az autójával, meg..... De legalább szombat-vasárnap nem kell a rajzfilmet adagra mérjem, tuti kint lesznek a nagy hóban.
Tegnap is Bukarestből órákat késtek a vonatok, mert a vizes hó egész fákat döntött rá a vasútra.
Bár az igaz, hogy tavaly a Zöld Fok-i szigeteken szilvesztereztünk, há azértt rövidujjú ruciban.... mégsem az igazi

Kép
kissmanó

Ja, szóltál arról, hogy még néztetek valami kuckóriákat. Nos, azokkal mi a helyzet? Továbbra sem nyer egyik sem?
Szurkolok neked, hogy kariajándéknak legalább a megfelelőt tudjátok belőni. Aztán hátha az új évben ki is vitelezitek pikk-pakk.

Kép
kissmanó

Anne, köszi! Danielának is boldog szülinapot! Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Kormi nem tudom a megoldást de itt megint holnaptól eső lesz és k.....a unom már!!hidegbe még csak kimozdulunk de esőben nem olyan egyszerű...

Bridzsi

Kép
esztora

Lehet megint egy kérdésem, míg visszaolvasok?
Ti mennyit alszotok? Nem a babák, hanem TI! És mennyit vagytok együtt a párotokkal (nem szex, hanem beszélgetés, bármi, mindegy, csak együtt lenni)?
Köszi előre is válaszokat. (Az orrszívós válaszokat is köszönöm.)

kétfiús anyuka
babdorka

Dorka! Balázskának boldog hófordulót! :lol:

Egyébként én nagyon keveset alszom. 5-6 órát egy éjszaka, és azt is több részletben.. Háát, tudnék többet is, de valahogy kezdek hozzászokni..
Párommal többet vagyunk együtt, mint Dani születése előtt, mert Danival szeretne sok időt tölteni, és jelenleg ehhez én is hozzájárok.. :lol: Viccet félretéve, sokat beszélgetünk, de kell is, mert más a helyzet, mint amíg csak ketten voltunk. Persze nincs mozi, színház, meg fanta-buli; leginkább Dani körül forognak a dolgok, de azért megdumáljuk a melót is, és minden egyebet is.

Kevésnek érzed a pároddal az együttlétet, beszélgetést?

Kép

Kép
monccs

Sziasztok!

Nincs időm visszaolvasni, bocs! Sőt írni se nagyon :cry:
Samu megint taknyos, éjjel a hordozóban aludt, csak úgy nem fulladt :cry: Hiába porszívóztam, csak ideig-óráig volt jó. Érdekes, napközben alig van valami éjjel viszont alig bír aludni :cry:

Névnaposoknak, hófordulósoknak nagyon sok boldogságot!

Képeket megnézegettem, hát nagyon édesekgyönyörűek ezek a babácskák :lol:

Én is teszek két képet
Legyen mindig jólöltözött
Kép
manófej rácsok mögött
Kép

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Sziasztok!

Kormi
Nálunk is mindig 5-én este jött a Mikulás, nem volt ez másként most se. De ez a táj gyönyörű, a másik felét a hónak küldheted erre, utoljára nagy hó akkor volt erre mikor Zsanikámat vártam, akkor is kb 1 hónapig maradt meg. Ja meg mikor Grétit vártam akkor is volt valamennyi, de 1éve meg azelőtt szinte semmi (emlékszem múlt évben 1-szer kellett havat seperni, idén még csak megmutatta magát a hó hogy van de mire leért el is olvadt. Ja utolólag is bodog hófordulót Grétinek!

Annee
Boldog szülinapot Daniellának!

Dorka
Én elég keveset alszom, lényegében éjjel 2-től reggel 7-ig. Ennyivel jól elvagyok egyelőre. Általában a férjemmel elég sokat beszélek napközben igaz akkor nem élőben hanem MSN-en. Ha haza ér úgy délután 5 fele, akkor kb este 10-ig tudunk beszélgetni, ha hagynak a lányok, mostanában csak 9 körül dőlnek el és akkor se biztos hogy elalszanak. Én este 10-től szoktam általában vasalni (közben nézem sorozataimat :D) dolgozni (amit most is kéne csak lusta vagyok) meg előkészíteni a lányok cuccát másnap reggelre.

Na ennyi voltam, felébredt Petra eddig aludt tegnap este óta (na jó kétszer szopizott közben :) )

Nadine
KépKépKép
nadine

Dorka: asszem nem mi vagyunk az etalon. Céges dolgaink miatt rengeteget beszélgetünk telefonon napközben, délután. Ritkán jutunk el valahova, ha apa külön programot szervez magának, akkor tudok ám morcos lenni. De azért igyekszik pótolni.
Mikor jártam az irodába, hát cudar sokat voltunk együtt, igaz ő sokszor itt-ott ügyet intézett.

Alvás téren: hát olyan 6-7 óra körül szokott lenni, de ha ez folyamatosan tart 7-10 napig, akkor utána tuti befigyeltetek egy hosszabbat, ami felmehet akár 9 órásra is, s lehet egymásután kétszer is. Szal Nadinhez képest nekem nagyobb az alvásigényem.

Kép
kissmanó

Jó napot!

Gyors bekuk pakolom a szekrényemet sajna sok ruci még mindig nem passzol.:-(

Először is Daniellánok boldog szülinapot!Hó furdulosoknak gratula.Ja meg kellemes Mikit.:-)

Mi jól vagyunk ma megyünk oltásra.Remélem ne fogja meg viselni bár eddig egyik sem viselte meg.

Dorka:Nos mi apával ha Beni alszik ki használjuk az alkalmat egy-egy beszélgetésre.Nem csak szex:-)Meg én amúgy sem hanyagolhatom el mivel ö nos egyke és hát nem viseli jól hogy nem hallgatom meg mi volt a munkahelyén...stb.Meg holnap is délután anyósék vigyáznak Benire.Mi meg délután elintézünk ezt azt.Szóval ha van valaki akire néha bízhatja az ember a babát néha tegye meg hogy pár órára rá biza a gyereket.Szerintem a férfiak is olyanok mint a babák igénylik a babusgatást.Legalábbis az én férjem igen

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Kormi
Azért hétvégénete nálam is befigyel 8-9-10 órás alvás, ha nincs program és aludhatok akkor ameddig a gyerkőcök alszanak én is se kelek fel.

Emlékeztek anno mikor mondtam hogy nem bánnám ha Petra végre könnyen tudnak magától kakálni. Na most megkaptam. :D épp kivakartam a sz*rból erre most hallom hogy megint rotyog. MEgyek is mert kicsípi neki, olyan kis érzékeny a bőre.

Nadine
KépKépKép
nadine

Halihó!

Szépek a babók!!!! :D :D :D

Dorka, na mi sem szolgálhatunk "mintaként" ugyanis mi egész nap együtt vagyunk így hogy itthon van!

Alvás: Manó elalszik kb. 8-kor és jobb esetben 5kor kel, rosszabbban (mint ma) 2,45kor, szóval alvás kb. 22-5 azaz 7 óra +1-2 ha még visszaalszunk

Anyós, hát csak nem száll le a témáról! (itatás)
Tegnap itt voltak és hozott Mikit + Szentkiráji natúr őszibarack bébiital (univer) 4hós kortól
Szóval már nem mondja konkrétan, de ez is épp elélg: "Direkt olyat hoztam ami jó 4hóól!" kössz, de már mondtam, hogy nem! :evil:
Nézem: ahhoz képest hogy natúr! persze hogy cukrozott!!!!! kicsit fua, hogy rajt van védőnői javaslat, hogy 6hóig inkább szopi és ha mégsem cukrot ne, erre összetevőiben cukor :shock: :?

Lilypie Maternity tickers
lynia-

ja és még Dorka, na igen, míg dolgozottt kb 4,45kor ért haza heti két du edzés szóval hétközben 3nap 17-22ig amikor épp volt időnk, és persze mindig elmesélte a napját, amit szerettem, mert ez volt a kaplolat a külvilággal, mivel itt nincsenek ismerőseim :(

lynia-

Brigi: lemaradt: cukkeróni Samukád

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon boldog Mikulásnapot!!!!!

Minden baba szupercukker!!!

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi: ugyi nem gondoltad komolyan, hogy két ilyen tőmondattal beérjük.
Mesélj magatokról, Pankáról, lakásról, bármiről

Kép
kissmanó

Neeem, Manó, nem gondoltam ilyesmit :D

Panka nagyon jól van, sokat eszik, nevet, kacag! Holnap megyünk dokinénihez, akkor tudni fogom már, hogy hány kiló... szerintem lassan 7. Az éjszakákat átalussza, kb fél 10-től reggel nyolcig. Nagyon szupi... kopp-kopp....
Vettem neki Hipp teát, imádjaaa! (nem adok neki sokat, de szereti)

A házunk alakul, nagyon lefoglal bennünket, mert egy csomó dolgot ki kell választanunk (burkolatok, stb.), de ez nagyon szupi időtöltés. Nagyon várom már a költözést, de sajna az csak jövőre lesz.

Most eladtuk az autónkat, veszünk egy Suzukit, mert a Fiesta ára is megy bele a házba...

megyek, felébredt.

Kép
zsuzsi**

Sziasztok!!

Dorka: Én olyan 5-6 órát alszom kb/ nap! Csak az ébredés rossz reggel, akkor vagyok mosott car, nappal már elvagyok. Délután 5-6 körül szokott lenni egy mélypont, akkorákat ásítok, mint egy víziló, de hamar túlleszek rajta kávé intravénásan beköt :lol: és aztán bírom, úgy 11-éjfélig :lol:
Beszélgetés: Ha apa éjszakás, akkor van hogy csak telefonon beszélünk este 1x :oops: Mert reggel amikor hazajön én épp a gyerekeket rendezem, indulunk, ő meg áll a zuhany alatt és esik be az ágyba! Délután meg amikor ébred a csajokért vagyunk Zalánnal körúton+játszótér, vagy fejlesztő, szal olyankor nem is nagyon találkozunk :oops:
Ha nappalos hajnal 5kor indul itthonról, és este fél 7 körül ér haza. Mostanában besegít a gyerekek füredésében, de amíg a kölkök nem alszanak esélyünk sincs beszélgetni, én olvasok a lányoknak mesét, vacsiztatok,rendezem Zalánt, bár újabban együtt fürdetjük mind a 3at, így megspórolok legalább fél órát. :D
Kb 9 és 10 között (ha elalszanak addigra a csajok) tudunk néhány mondatot váltani, úgy nyugiba, ha addig be nem alszik apánk :oops: ! Hát ez van!

Emma: Nekem múlt hét kedden jött meg először, eléggé fájt a hasam :? De örültem neki, már nagyon ragyás volt a fejem, most kezd helyreállni :wink:

Kormi: Havacska gyühet ide is :wink: na nem mind, elosszuk itt a többiekkel :lol: Köszi a méltet nagyon teccett :wink: 8)

Baccus mit akartam még írni????

Hja Brigi: Samu tündéri, neki is micsoda hajszerkezete van :) Nem hullott ki az első babahaja?????

Hajni: Daniellának boldog szülinapot!

Lynia: Én is ezt az őszilevet adom Zalánnak (tegnap óta :wink: ) De sztem a csak anyatejes babákat bőven ráér 6 hós kortól hozzátáplálni, vagy ha majd a baba igényli!
Én már adtam Zalánnak reszelt alma levét, meg őszilevet (édesköményteát és kamilla teát, már kap egy ideje, a pocak gondok miatt)

Eldugultam!
Lövök gyors képeket!
Kép Kép
Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Bridzsi, lehet hogy kevés volna a tejem? De végülis Dávid eleget hízott, csak egy hét volt, amikor fogyott, utána behozta, 1 hónap alatt 50 dekát. De lehet, hogy megpróbálok neki napközben lefejt tejet adni este. Csak szegénykém nem tud cumisüvegből enni, de ha nagyon éhes, csak ráfanyalodik, nem?

Dorka, mi is részben telefonon, részben szeélyesen elég sokat dumálunk. Szerencsére olyan mobilcsomagunk van, hogy egymást ingyen hívhatjuk, úgyhogy naponta egy órát szerintem tuti beszélünk (munkába menet és jövet, a dugóban férjem mindig felhív), meg az új divat, amit bevezettünk, hogy ha hazajön, fél órácskára elmegyünk együtt sétálni, imádom a fő utcánkban a karácsonyi forgatagot, ki vannak világítva a vásárosok fabódéi, sült kolbász és forralt bor illat lengedez. És aztán este 8 körül a Kicsi bealszik, mi meg 11 előtt nemigen fekszünk, közben megint csak jut idő egymásra, tv-re, keresztrejtvényfejtésre. Az alvással sajnos most hadilábon állok, szerintem 4-5 órát alhatok, azt is részletekben, de 2-3 naponként leadom délután a Kölköt Anyunak, és alszom 2 órát. Az iszonyat sokat számít mindig!

Kép
nenoke

Azta, Enikő, ezeken a képeken Zalán hihetetlen nagyfiús!!! Simán nézném egy évesnek! (na persze még nem vagyok tapasztalt anyuka :lol: )

Zsuzsi, Panka-képek?

Kép
nenoke

Köszönöm a válaszokat.
Kormi, nekem is iszonyat nagy az alvásigényem. Régen volt, hogy délig aludtam, ha megtehettem. Most ez van nálunk:
Reggel 5-kor ébresztő, mert akkor ébred Balázs, szopi, és utána már csak akkor alszik vissza, ha páromnak kelni kell, tehát nekünk nincs visszaalvás. Én meg felkelek vele, hogy addig is együtt töltsük az időt, amíg itthon készülődik. Fél 8-17:15-ig Balázsozom, aztán kb. 19-ig hármasban vagyunk, játszunk, beszélgetünk, utána elkezdődik az esti fürdetés, szopi, altatás. Mi meg bedőlünk az ágyba, amint leraktam Balázst aludni este 8-kor.
Összefoglalás:
Én alszom: 8 órát
Párommal vagyok: 3 órát (a reggel 5-től fél 8-ig nem számolom, mert próbálok aludni, ami sosem sikerül)

Igen, a 3 órát kicsit kevésnek érzem. Ettől sokkal többet szeretnék vele tölteni. Igazából az is zavar, hogy szombaton ugyan együtt vagyunk, de vasárnap vagy apuhoz, vagy anyósomhoz megyünk, így nem vagyunk egymáséi.

Nálatok hogy telnek a hétvégék?

kétfiús anyuka
babdorka

csajok: kész vagyok.
Gréti a takonytól az este alig bírt elaludni, a végén már a marha nagy fáradtság miatt kellett neki a ringatás. Aztán éjfél lett nagyjából mire beájult.
Aztán 7-kor egyet cicizett, azóta eltelt 6 óra, s még csendben van.
Nem lehetne ezt a "jóságadagpt" elosztani, jusson délutánra is belőle?

Kép
kissmanó

Húúúú, de irigylem azokat, akiknek még nem jött meg! Nekem szülés után 6 héttel jött meg először, azóta minden hónapban. Pedig a mai napig szoptatok. Ennyit a szoptatás alatti nem jön meg-ről... :evil:

kétfiús anyuka
babdorka

Enikő: az a füles teliszájú vigyor.....
Meg ahol mindhárman vannak... ilyen fotók láttán nehéz elhinni, hogy rosszak is bírnak lenni. De én hiszem, hogy néha az angyali fotók ördögfiókákat álcáznak.

Na, végre magyaráz a gyermekem, megyek megnézem a pelus nem-e robbant szét rajta.

Kép
kissmanó

Grétinek és a többi betegnek jobbulást! Nálunk is elmúlhatna már ez a hülye orrszívós időszak, utálom![/b]

kétfiús anyuka
babdorka

Alvás: a korábbi 8,5 órás alvásigényem alászállt 7 órára. Ehhez képest átlag 6 órát alszom. Kb egy hónapja megint ébred éjjel Ádám, így azt is több részletben (néha porszívózok egyet-kettőt közben ;) ) Egyelőre elég. Sajnálom az időt rá.

Beszélgetés. Kb, mint Enikőéknél, csak 2 órás eltolásban, és még eklektikusabban. Átlag napi 3 telefon, de csak 5 percesek, kb 4-5 sms, esténként (inkább éjjelenként...) félóra. Ritkán több, gyakran ennyi se. Program csak Ádámmal, de nem bánjuk. Már hárman vagyunk, és ezt az érzést nagyon szeretjük.
Mondjuk kistesó nemtom, hogy lesz...

Dorka, Ti mennyit vagytok együtt Pároddal? Te kevesled az időt, vagy ő?

Ádám még mindig taknyos. Tegnap voltunk céges mikuláspartin, talán azt nem értékelte nagyra a szervezete. Nem úgy, mint Ádám. Takony akkor elszállt, vigyoripofi. De ma olyan, mint kedden volt, tehát a tegnap délelőtti jobb közértzet visszaesett.
Várható volt.

Brigi! Én megemeltem egy párnával az ágyban a matracot, alápárnáztam a légzésfigyelőt is. Így döntve alszik, de megfigyelés alatt, és az ágyában.
Gerincének nem a legjobb, de a nemalvástól most jobban félek.
Vendég

Bori: közeledtek a 6 hóhoz.
Jézuskától rendeli meg Ádám a hozzátápi elkezdését?

Kép
kissmanó

Dorka, bocs, nem frissítettem, mielőtt elküldtem.
Mi Ádám érkezése előtt sem voltunk ennyit együtt...
Párom hétvégén is sokszor dolgozik. (mondjuk ő nem munkának éli meg, mert mindent szeret, amit csinál) Kb havonta 1 hétvégei nap van, amit full együtt töltünk, rokonlátogatás nélkül. Olyankor próbáljuk befejezni a lakást (esélytelen), így akkor is elmegyünk vhová, vagy lyukakat furkálunk. ;)
Közös fürdetés kb 3x 2 hét alatt.
Vendég

Manó! De, jön a halászletykóturmix ;)
Náthából kifolyólag kapott 2 kanál friss narancslét :oops: ennyit a sorrendről. ;) meg volt már ici-pici répa.
De amint elmúlik a nátha, jön az alma. Nem tudom, hányadikára fog esni, de nem fogok naptárazni. Ádámot érdekli a kaja (különös tekintettel a fémkanalakra ;) ), nem akarom tiltással kedvét szegni.
Vendég

Sziasztok!

Dorka! Balázsnak gratula az 5. hónapjához!

Zalán baba Samu baba nagyon édesek!

Alvás: Átlag 6óra de napközben néha tudok 1-2 órát aludni, de nem mindig.

Együtt töltött idő:: Hát párom egy hetet itthon, egy hetet Romániában van, de amikor itthon van akkor is 7-17-ig dolgozik kb 6ra hazaér Lilla 10óra előtt nem nagyon alszik el, de legalább éjszaka nem ébred, így 11-től 1ig tudnánk foglalkozni egymással, de általában éjfélkor kidőlünk. A hétvégéket viszont együtt töltjük, én megmondtam anyósnak hogy a hétvége a mienk így általában pénteken megyünk hozzájuk. (Rendes megértette) De talán jövőre már nem kell kijárnia, és akkor sokat leszünk együtt :D

Emi

Kép Kép
emi_25

Köszönjük szépen Mindenkinek a Szülinapi köszöntést!:)

Beteg babáknak jobbulást!!!

Manó: A hó gyönyörű! Innen nézve...

Brigi: Nagyon édes Samu!:D

Enikő: Az a mosoly Zalánnak... Olvadok!:D A második képen meg kész férfi! Már csak egy mobil kell a kezébe és irány az üzleti tárgyalás. :lol: :lol: :lol: Csajszik nagyon szépek!:) Viusnak a szeme is mosolyog.:)
Vendég

Tücsi: igen, szedem az Elevitet és a Maltofer cseppet, ezt kapja Ádám is. Levegőn kb 1-másfél órát vagyunk.

Alvás: éjszaka kb. 6 óra egyben, napközben cicizés közben én is bealszom néha, vagy akkor alszom, amikor a gyerek, az összesen még 1-másfél óra (de nem mindig). Ennyit aludtam (vagy kevesebbet) melós koromban is, nem nagy az alvásigényem.

Párom
nál változó, mikor jön haza a munkából, 5 és 8 között bármikor. Általában akkor beszélgetünk, ha a baba eszik, büfizik vagy nézelődik, vagy este 11 után.

Ma voltam a lábujjammal kötözésen, holnaptól magamnak kell napi kétszer. :shock:

Jah, a napi 800 gramm úgy jön ki, h adok tápot is, ha nem eszik legalább 110 grammot. A napi táp kb 100 milli. Este pedig két ciciből kap, van, amikor 160-at eszik. :P

Néhány képecske... most készültek nemrég. Az utolsón Panka jómunkásember :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
zsuzsi**

Nenoke nem tudom mi lehet nálatok de azért írtam le a mi sztorinkat hogy ez is lehet egy lehetőség.1 hét tápi után kérdezte a vnő hogy nyugodtan alszik?
beszéld meg a dokival hogy mi a véleménye,nézze meg hátha fogacska van a dologban.

édes Panka királylány.látom ő is önellátó :wink:
Nyunyi meglátja este az cüveget és már tolja is be.

Zalán is tündéri és mekkora haja van!!

Samu jó húsban van.Nyunyi olyan kis vékonyka hozzá képest.mondjuk ő meg elég hosszúkás.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!!!

Két nap takarítás után csillog-villog a lakás. És már elkezdtem karácsonyi hangulatot varázsolni. :lol:

Minden baba nagyon szép!!! És mindenkinek Boldog Hófordulót, akinek ez esedékes volt!

Dorka, én saccperkábé 7 órát alszom. Eddig egyhuzamban, sőt volt olyan, hogy 8-9et, de Marci is elkezdte a sztrájkot a többiekkel, így a legjobb esetben kétszer, a legrosszabb esetben a 6szor kelünk.
Nekünk szerencsénk van, mert ha jó a beosztása akkor 3 napot dolgozik, ha rossz, akkor 4et, ebből két nap reggeltől estig ilyenkor nem látja Marcit csak csukott szemmel. A maradék időben itthon van. Így mi nagyon sokat beszélünk, találkozunk.

Ná, fájt ez a lézeres fütyfürüty? Nekem is kéne vmit csinálnom, mert az utóbbi időben elég sokat gyulladt és már megint kezd. Mindkét lábamon ráadásul.

Ma voltunk vásárolni, és találkoztunk Tücsivel. Lányok Én már egy párszor láttam Gáborkát, de a hangját egyszer sem hallottam-. Áldott jó gyermek. :D

Rita, Andi, Szivvi, többiek? Hogysmint?

kispiskóta

Hát akkor én nagyon el vagyok kényeztetve, hogy nekem ez még így is kevés. :cry:

Lehet még egy kérdésem?
Gyümilevek. Mivel egy hónap van Balázs 6 hós koráig, elkezdtem gondolkodni hozzátápiban. Nézegettem a Tescoban, mik vannak, de nem jutottam zöldágra. Egyedül almaléből találtam olyat, amiben sem más gyümölcs, sem cukor nincs hozzáadva. Minden másban vagy több gyümölcs van összeöntve, vagy cukor is van benne. A nagyokosok azt mondják, hogy amikor elkezdem mással is etetni, akkor egyszerre csak egy ízzel traktáljam, és ha megszokta, és már mérhető mennyiséget eszik belőle, akkor ismertessem a következővel. Most akkor hogy is van ez? Ki mit gondol? Ki hogy csinálja?

kétfiús anyuka
babdorka

Így csücsörít, ha koncentrál:
Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Alvás:
Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Dorka: Nagyon édi Balázs... hogy koncentrírozik! Döbbenet!!! Nagyon cuki!

Enikő: Tündériek a csajaid! És Zaláááán, hát, büszke lehetsz rájuk! Nagyon édi volt a Mikulásnapi ajid :D

Brigi: Samu nagyon szééép! Olyan lesz, mint a bátyjai :D

Kép
zsuzsi**

Boldog hófordulót az érintettekenk!
Névnaposoknak utólag is Boldog névnapot!!
Köszönöm a hiányolást, már akinek hiányoztam 8) A képeket mindig megnézegetem, annyira sokat változnak a törpök!
Megvagyunk-megvagyunk...

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi bővebben? :D Mekkora már Lilkó?

kispiskóta

Dorka! Én a http://bebietel.lap.hu/ -n nézelődtem, és ott a bio babakajákban nincs semmi káros, és hozzáadott cukor sem. Az ízét nem tudom milyen lehet.
Én az almát magam fogom megreszelni, hogy eredeti gyümölcsízt kapjon Dani. Az alma pedig apukámnál terem, így biztos nem tartalmaz rossz dolgokat. Igyekszem majd mindenből egy kis eredetit is adni, ne csak előre legyártott bébikaján nőjön fel a fiam. Remélem sikerül majd. Hát nem egyszerű a dolog, az biztos.

Lynia! Szerintem vigyorogj anyósra, mondd, hogy persze, odaadod majd a Szentkirályi italt Majának, biztos ízleni fog, és idd meg te.. :lol: Maximum ha kérdi, akkor azt mondod, hogy nem fogadta el.. Ne idegeskedj ezen! Maja úgyis azt eszi, amit Te adsz neki! :)

Kép

Kép
monccs

Halihó

Enikő, én is így gondoltam, na azért megpróbáltam, mert 2 napja nem kakilt, hátha ez meghozza, de kiköpi :D
Kamillát 1szer kapott már akkor is nem kakilt 2 napig (nem akarom megvárni az egy hetet) azt is nagynehezen, de könnyebben lecsúszott, mint ez!

Most látom Monccs, pont ezt írtad, hát még lódítanom sem kell, nem kell neki! :lol:
amúgy fincsiiii meg is ittam amit meghagyott (szóval az összeset amit előkészítettem) :lol:

Szivvi igenis hiányzol, és mindenki más is Hencsi és KAtaaaaaaa is :!: :!: :!:

lynia-

Lynia! Akkor ez pipálva! Innentől lehet mondani, hogy még vársz 2-3 hetet, és akkor újra próbálod, addig meg időt nyertél! :lol:

Kép

Kép
monccs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: