Sziasztok!
Légzésfigyelő: Este bekapcsoltam (ahogy szoktam), erre 5 perc múlva már riasztott is.

Berohanok a szobába, Szeli természetesen mélyen alszik és veszi rendesen a levegőt… Na, mondom, akkor hagyjuk, inkább kikapcsoltam (és egész éjjel sasoltam). Már nem akartam felébreszteni. Reggel megnéztem, hogy mi lehet a baj, erre látom, hogy a két lap között szétcsúszott a csatlakozó… Szóval ezért riasztott.
Sense! Nekem a térdem szokott fájni (valószínűleg valami izületi probléma), és a terhességem alatt egyáltalán nem fájt. Szóval ez is fura. Persze most újra előjött…
Irina! Szegény Ádi, lehet, hogy már ő is elfáradt.
Meryke! Minden pelusban kaki?

Az igen!
Era! De jó, hogy Beatrice így elvan a játékokkal!!!
Én nem tudom, hogy mit rontottam el, de Szelit nem nagyon köti le semmi, csak ami új… De hogy ez miért van??? A játszószőnyeg se nagyon vált be. Az első héten még elvolt alatta, de most már… Azt szereti, ha foglalkoznak vele.

Ebből mi lesz??? Apja azt mondta, olyan, mint az anyja…
K.Timi! Nekünk is így kezdődött hamar az éjszaka átalvása. Sose vettem ki Szelit, ha csak nyögdécselt, megvártam mindig a sírást.
Kiskolbi! Jobbulást Máténak!!!
Szeli is megint taknyos. Gondolom, megint elkapta tőlem.

De hogy én állandóan megfázom…
Képzeljétek! Nekünk meg januártól másik védőnőnk lesz. Átvariálják a körzeteket, és iskolákban is fognak órákat tartani. A mi védőnőnk is pont iskolákba megy inkább, és nem családoknál lesz. Kivi vagyok, milyen lesz az új.