A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Andi 67
Nekem sem akart sikerülni, csak figyeltem, hogy miket írtok. Csak azt nem értem miért van mindenkinek 25 nap és nekem 24???

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Nini Zsembinek is 24 van!!! :lol:

kagyló

CSAJOK, KÜLDTEM MÉLT
szépem

Manóka Zsembike, azért van nektek egy nappal kevesebb, mert itthon december 24-e már Karácsony.
Az angoloknál, amerikaiknál, ausztráloknál csak 25-e.
Ti a vonalzót magyar oldalról töltöttétek fel, mi pedig iglisről. :D

Remélem érthető voltam, kicsit megzakkantam itt a vonalzógyártásban. :lol:
andi67

Bocsi Kagyló, most leManókáztalak. :oops:
andi67

hogy kell májat sütni, hogy utána ne kelljen Hanyatkát hívni, hogy takarítsa fel a konyhát? :lol: :lol: már minden úszik az olajban, tiszta életveszély....
szépem

Zel - Sanyi megtanulta már a Hull a pelyhest? :lol: :lol:
szépem

Szépem milyen májat sütsz?

Andi
zsembi

Na jól van, nem ér ennyit röhögtetni a másikat!

Már egyfolytában vigyorgok, mint a fakuty, hogy ma talizunk! Katócka itt volt nálam 2 órát, szétdumáltuk magunkat.

Pusz

bea
öreganyu

csirkemáj
szépem

Aztat az egyet nem szeretem a pulykát jobban meg a kacsát bécönbe csavarva nyam nyam.

Andi
zsembi

szépem
Jól! :wink:

kagyló

Zsembi
Képet, hogyan kell feltenni a neved alá?

kagyló

Szépem! Ez csúcs!!!Észrevettem egy kis hibát:
"Olyan ügyes volt Apánk, nem is éreztem semmit!! Megint rájöttem, hogy tuti" -ez 2x szerepel :(
hanyatka

Juj,nem baj,hogy ide írtam???Bocsánat.
hanyatka

Ez télleg nagyon nagyon fantasztikus!!!
hanyatka

Szépem!

Köszi az aprólékos, mindenrekiterjedő munkádat. Szép lett minden tekintetben. :)
Köszönjük!
andi67

Kagylókám a profilba alul van hogy feltöltés számitógépröl és feltöltés webcimröl én ugy szoktam ha találok kicsi képet hogy ráklikk a jobb egérrel tulajdonságok kimásolom a cimet és azt bemásolom a második helyre a webcimesbe. Csak nehéz ilyen kis képet találni meg ha saját kép akkor nagyon lekell kicsnyiteni.

Andi
zsembi

köszi csajok!!

Hanyat - jó hogy szólsz, már épp indultam, gyorsan javítok!! köszi!

Zsembi - elűzted a félelmed?

megyek, majd jövök tali után, beszámolok, hogy viselkedtünk! :lol:

puszi!
szépem

Szépem: KÖSZÖNJÜK, csúúúcs jóóóóóó!!!

Itt könnyezek, de csak azért nem hangosan mert még a melóhelyen vagyok. Hát ez fantasztikus, !!!!!!

Csirkemáj: sziveket bevagdalni, h ne robbanjanak, én olajba szoktam és van egy rácsos fröccsenésgátó micsodám.

Én is lépek........TALIIII :D :D :D

Anikó
tatulány

Szépem nem tudom elüzni de probálom legyözni.

Andi
zsembi

Bodzi drágaságom hogy vagy? Helyzetjelentést kérünk ám. Küldöm a babatapikat++++++++++++++++

Andi
zsembi

Sziasztok csajok,

Szépem és Yami, köszönjük a munkátokat, olyan jó lett minden, egyszerűen hihetetlen! Nagyonnagyon ügyesek vagytok!

Bodzi, gratula a három kis bébinek, már biztosan együtt vagytok. Pihenj sokat és vigyázz nagyon magatokra!!! Ezer puszi!

Talis csajok, én sajna nem tudok ma Veletek tartani, de 11-én mindenképpen találkozunk. Érezzétek nagyon jól magatokat!

Puszi

CseKa

Kép
cseka

Drágaságaim!
Nagyon pörögtök!!!:lol:
Házoá hoztam az ikreket:D:D:D.
Köszönöm szépen a sok drukkot, szeretetet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D
De jó lenne talizni Veletek!!:D
Kérünk szépen sok-sok fotót!!!!!!!!:D
Szépem! Szupi lett!!! Köszönjük!!!!!:D Én is átküldtem, amit javítani kellene, de ha már elindultál, így is tökéletes lesz!!!:D
Yamaica! Csúcs ez a kép!!!!!!!!!!!!!!!!:D
Többet itt nem taglalom, mert nem lesz lepetés...:D
HIÁNYOZTATOK!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bodza2005

Tatusom!
Most is fogóztunk..., nem adtam magam könnyen, pedig ennél lazább nem lehettem volna, tökre jól sikerült ellazulnom, annyira rákészültem a Bébikék befogadására és a társaság miatt is jól ment, mégis kellett a műszer, de Maya és Zsuzsi kedvessége, türelme, Kálmán és drága Jóapánk ügyessége hamar megoldotta a fennforgást!!:D
Nagyon szuper hangulat volt ma!!!:D
Olyan boldogok vagyunk!!!!!!!!!!:D
Hívjatok fel a taliról léccike!!:D csak 1 percre...:-)

Kép
bodza2005

Szijjjjjjjjjja Bodzus! Nagyon megszenvedél? :cry:
finch

Fele annyira, mint múltkor Fincsikém!!!!!!:D
Szijjjjjjjjjjjjjja!!:D

Kép
bodza2005

Azért ez egy kicsit jó! Mármint, hogy csak fele annyira. Na, érted na, mit akarok mondani.
Szóval akkor pihi, simi, nyugi-sugi.

Kép
finch

Sziasztok Lányok!

Megjöttem Apánktól, sajnos már csak egyedül, baba már nincs... Valamiért meggondolta magát, volt mellette egy kis bevérzés, lehet, hogy attól, nem tudom... Szerdáig várunk, hátha kilökődik magától, ha nem, akkor János Kórház... :( Egyelőre nem tudom abbahagyni a pityergést, nem is tudom, mi lenne most velem, ha nem lettem volna mindenre felkészülve, biztos még sokkal rosszabb lenne, mert így is elég szar... Na, mindegy, túlélem valahogy.

Csajszikák, akkor mostszomorúan ugyan, de kérném nagyon a menszimanókat, küldjétek nekem ezerrel őket, hogy megússzam a kórházat, jóóóóóóó?

Puszi, és előre is köszönöm a kedves üzeneteiteket, majd még azokon szétbőgöm a fejem, aztán nem sírok többet, megígérem!
noczi

Juj, de cukika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Köszi Fincsikém!!!!!!!!!!!!!!!!:D

Kép
bodza2005

Édes Nóczikám!
Nem jutok szóhoz, levegőhöz.........
Rettenetesen nagyon- nagyon sajnálom!!!!!!
Úgy megölelgetnélek!!!!

Kép
bodza2005

Jaj Istenem Nóczi. Annyira nagyon sajnálom. Nem hiszem el, hogy ez megtörténhet.
finch

Istenem, de rossz.
Mitől lehetett ez a bevérzés?
Mennyire érezted szegénykém!!

Kép
bodza2005

Noczi
Ez szörnyű!!! Sajnálom! :cry:

kagyló

Noczikám annyira sajnálom. Miért történik ilyen én ezt nem értem.
Nagy ölelést küldök. :(

Andi
zsembi

Szasztok,

haza kellett jönnöm, mert nagyon rosszul vagyok. Sajna egyik csajszi száma sincs meg aki ment a talira, valaki dobna rájuk egy sms-t hogy mizu velem.
Majd jelentkezem, most haldoklom (fejfájás, hányinger, köhögés...)

Köszi
Kriszta
dobsakriszta

Nóczikám!Ez annyira szörnyű,el sem tudom mondani mennyire együtt érzek Veled! :(
Nyugodtan sírd csak ki Magad!
Imádkozunk,hogy megúszd a korházat!!!
Hatalmas ölelés !!!
hanyatka

Kriszta!Felhívom Tatust.
hanyatka

Húúú,ezek a csajok,Hívtam a Tatust meg Manókát is és egyik sem nem veszi fel a telóját :(
hanyatka

noczi, uramisten..... :cry: :cry: :cry:
minden nap gondoltam Rátok, hogy már mindjárt péntek.. Reggel is úgy keltem.. elképzelni sem tudom, hogy Neked mennyire fáj, ha nekem elszorul a torkom és nem kapok levegőt.. ó, jézusom :cry: :cry:
viszont ha valaki kibírja ezt, az Te vagy.
Hihetetlen erős lány vagy, és nagyon csodáltalak már a punkció és transzfer alatt. Egyszerűen ez rohadt igazságtalan......
Mensimanót küldöm.. nagyon szorítok, hogy semmiféle kórház ne kelljen..
nagy ölelés drága noczi..
yamita

Na végre elértem Manókát és átadtam Kriszta,hogy miért nem tudtál menni :(

Nóczikám!Még mindig nem tértem magamhoz... :(Istenem,olyan igazságtalan a világ :(
A lányoknak nem mondtam semmit,majd ráérnek elolvasni a rossz hírt,ha hazaérnek.
hanyatka

köszi Hanyat!
megyek vissza az ágyba!
sok puszi!
dobsakriszta

Noczi! NAGYON SAJNÁLOM!!!!
mensi manót küldtem ezerrel!

Puszi
dobsakriszta

Kedves Kis Nóczi!

Nagy nagy ölelést küldök Neked...
albi2000

Kedves Bodza és Zel!

Nagy nagy gratula s gyönyörű embriókhoz.

Kedves jelenlegi és leendő kismamik!
Légzésfigyelőről is szó volt a minap, azért írok ide pár linket, ami hasznos lehet. (Babysense és Baby Control, a Magyarországon kórházakban is bevizsgált légzésfigyelő. Szerintem, ha tízezreket ráköltötök, érdemes olyet venni, ami tényleg jó. Valamint fontos a tanfolyam is.) Mi most voltunk a Heim Pál Kórház (1 alkalomból álló) tanfolyamán, és először még majdnem sírtam, amikor lélegeztetették az ambubabát, de amikor már én csináltam, úgy éreztem, hogy így már sokkal jobb, hogy a férjem is én is tudnánk mit csinálni, ha kell, bár ne kelljen egyikünknek sem...
http://www.bolcsohalal.hu/ (Madarász utcai kórház, jelenleg 2000 Ft /fő a tanf.)
http://www.heimpalkorhaz.hu/oszt_bel_SIDS.htm (Heim Pál, jelenleg 1000 Ft/fő)
http://www.tiva-med.hu/artanfolyamok.htm
http://www.leghajo.hu/kurzusok.html

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

sziasztok csajszikák!

megjöttem a taliról, de nagyon -nagyon szomorú hírek fogadnak.... !!!!! Noczi - az az igazság, hogy nekem szavam sincs egyenlőre, annyira megdöbbent ez a hír, nem is tudom, mit lehetne ilyenkor mondani, mert kevés az, hogy majd legközelebb... ugyanakkor nem is tudsz mást tenni, mint megerősödve majd továbblépni előre.. de ehhez idő kell. ha valamiben segíteni tudunk, szólj! okokat talán ne keress, de, de, de................................

Dobsakriszta - gyógyulj meg mihamarabb, sajnálom, hogy nem tudtál a talira jönni!

Cseka - téged is hiányoltunk, meg természetesen mindenkit aki nem jött!!

talis csajok - nagyon örülök, hogy találkoztunk!! folyt köv!!

Andi - nagyon szimpi a kedvesed! :wink: szép pár vagytok!

Zel, Bodzus - nagy gratula a friss albilakókhoz!!! :lol:
szépem

viszont most lelépek, családi filmezést tartunk! mindenkinek nagy puszi, Noczi neked külön nagy ölelés!
szépem

Drága Nóczi!
Csak azt tudom,írni, hogy sajnálom ami történt veled, remélem magától megoldódik a helyzet és nem lesz szükség kórházra. Kitartást és sok erőt kívánok Nektek. Millió puszi . Én is megölelnélek, de nagyon. :(
CSak azért írom, mert tudom milyen a kórházas helyzet fizikailag és lelkileg ki lehet bírrni, csak egy jó orvos kell hozzá, aki a lelkedet is kicsit "ápolja".
Nagyon jó volt a tali, de majd később írok róla, most szomorú vagyok.

manoka
manoka71

Aranyos vagy Manó.:-)
Azt hiszem, mindenki kész van...:(

Kép
bodza2005

Édes, drága Nóczim! Annyira sajnálom!!! Igazságtalanság ez a világ!!!
Tudom, hogy rohadt nehéz, de próbálj meg arra gondolni, hogy biztos jobb igy, mintha pl betegen született volna meg... :cry: :cry: :cry:

De az már biztos, hogy a következő alkalommal ottmarad veled a pici és ő teljesen egészséges lesz. Ez biztos, mert igy kell lennie és kész!

Addig is, ha bármiben tudunk segiteni, tényleg szólj és jelentkezz!!!

Ezermillió puszi Neked!

Kép
cseka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: