JOhi, talán azért nem ezt a variációt csinálták FAnninak, mert remélték, hogy elég az első verzió is, és úgy megúsztátok volna EGY műtéttel....

Tudom, hogy így megc serébe 3 lesz, de tudni kéne, hogy pont ez a sérülés a gyererkek hány %-ánál okoz ilyen csontszétcsúszát az első típusú műtét után - de pl. én nem tudom... ellenben lehet, hogy megkérdezném valahol... még akkor is, ha így utólag már édes mindegy, és SOKKAL FONTOSABB, hogy mielőbb végre otthon lehessetek együtt!!!!!
Sokat gondolunk mi is rátok!!!! ÉS én tuti felfedném a Zsanci féle kártyát!!!! Mivel a dokik is emberek, bazi sokat nyomhat a latban egy-egy ilyen (alig)ismeretség is!!!! Ha legközelebb meglátod azt a bizonyos dokit, állj elé és mondd ki a varázsigét: KÁntor Levi már nem emlékszem hol - és várd a hatást!
HÁlapénz: én kiszemelném a legszimpatikusabb nővérkét és tőle begyűjteném az infókat.
De valójában két eset van szerintem hálapénz ügyben.
- A: tényleg hálát érez az ember egyeseknek és akkor szívesen ad
- B: lenyeli azt a békát, hogy bizonyos emberek csak akkor hajlandóak tisztességes munkát végezni, ha lefizetik őket, ez esetben él inkább a kérdezd ki egy nővérkét és tejelj, ahova kell verzió
- biztos ötvözhető is az A és B
Na, akkor mégegyszer bocs azoktól, akik már unják ezt a banánt, de akik kérték, azoknak a tegnapi Dévényes élményünk:
(összefoglalással kezdek

)
Nekünk bejött Biatorbágy!
Odamentünk, Igi bealudt az úton, így végigszunyálta, míg a nőci kikérdezett a terhesség-szülés-azóta időkről.
Aztán felkeltettem, le kellett pelusra vetkőztetni és a nőci nekilátott
forgatni, lábát hajtogatni, kezét hatogatni, nyakát nyomdosni
És a kisfiam, aki itthon az esetek 98%-ában sírvafakad, ha az anyja elkezdzi a földön hengergetni, itt a fenti összes megopróbálktatást VIGYOROGVA, és minden sírás nélkül tűrte!!!
Olyannyira, hogy a nőci jóideig csak nézett, hogy ennek a gyereknek max. kicsit mintha kötöttebb lenne a jobb csípője, de az izmai, inai okésak, úghogy ha valami eltérés van, az tuti reflex (azaz idegrendszer ) szintű. Arra viszont azt mondta, hogy a Dévény a reflexekkel nem foglalkozik.
Az egész kb. egy órás mizéria vége felé azért veszített magán valamennyit Ignác, így belátta, hogy tényleg van itt VALAMI.
Végeredmény: menjünk el neurológushoz (kérdeztem, hogy miért is? - mert ő neurológusi diagnózis nélkül senkit nem kezel. Miért, nekünk most akkor kell ez a kezelés? - mivel az izmokon és inakon keresztül az idegrendszert is stimulálja, ezért ártani biztos nem árt... )
Elmondtam neki, miért nem vittem Igit eddig neurológushoz, holott tehettem volna, végülis nem tudott mást, mint bólogatni: meggyógyítani a Igit a neurológus tényleg nem tudja, lévén nem műtétre és nem gyógyszerekre van szükésgünk.)
Lényeg a lényeg: igenis van eredménye az elmúlt 2 hónap Kornél féle fejlesztő munkájának és én döbbentem meg a legjobban, hogy ez mennyire így van!!!!