A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Apánk viszont tényleg szarul hangzott..beszéltem vele én is ma, mondtam neki hogy gyóóóógyuljon!!!
szegénynek milyen volt a hangja :(
(a listát kérdzetem hogy most MIVAAAAN kell jelentkezi januárra vagy sem..de nem kell..mindenki mehet)
fincsi, te milyen édes vagy :P
yamita

:oops:
finch

Na akkor majd én holnap elolvasom a ma történteket.
Puszi jók legyetek! :-)

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Na végre....hogy van hír Zel + Bodzáékról...este várjuk a bővebbet.

Yamita: ez megnyugató, h januárban mehet mindenki, jó sokan leszünk akkor is, jó kis bulik lesznek hajnalban.

PÉNTEKRE HÍREK:
Most telefonált Szépem és foglalt asztalt 8-10 személyre 16. órára a fagyizóba, aszonták neki, hogy max. 5 percig tartják az összetolt asztalokat, T. Zsuzsa névre van foglalva. (vezetéknevet nem akartam ideírni...az emailjében benne van)

Ő meg valszeg mi is Ágival ott leszünk addigra

Anikó
tatulány

Tatusom!Megjöttek a képek,naon köszke!!!

Katóc!Örvendek,ogy rendben vannak az eredmények!!!

Yami!Köszi a jelentést,még én sem kaptam kézbesítést az üzimről.Egész nap nem kapcsolta vissza Bodzink a telóját???
A lényeg,hogy jól vannak és majd jelentenek!!!

Zsembi,Ági!!!Jó pihikét!!!
hanyatka

Andikám!!!Te is pörköltet főzöl???Az fini :)

Jaj én ma olyan sokat rohangáltam,be kellett mennem a Blahára Canon szervízbe,majd bankba,postára...nemrég értem haza olyan éhes voltam mint a farkas...és képzeljétek útközben be kellett kéreckednem egy szoliba pipilni,mert éreztem,hogy nem bírom ki hazáig :)
Aszem most kicsit pihikézek,mert este táncika :)

Vidám délutánt mindenkinek :)
hanyatka

Finchi!Nagyon jó a melltartós :)
hanyatka

hihi
na mentem torningálni, este jövök olvasóba

páááááááááááááááááááááá
finch

sziasztok lánykák!
Dobsakriszta! Írtam Neked Mailt. Légyszilégyszi nézd meg. Sürgős lenne. Köszi!
Vendég

Édesdrága Lányok!
Úgy szeretlek Benneteket!!!!!!
Mi egy kis család vagyunk már itt együtt!!!!:D
Elkezdtem olvasni a mai kis írásaitokat, termeltetek rendesen :-) , de jobbnak látom, ha beszámolok, mielőtt végig tudom olvasni a 3lapot, mert többen kérdezitek, mi volt.
A legfontosabb: Nem lehet elmondani, mennyire jólesik a szeretetetek, aggódásotok, törődésetek!!!!! Annyira tisztalelkű, igaz EMBEREK vagytok mindannyian!!! Köszönöm, hogy vagytok nekem!!!!!!!!!!!!!

Tegnap egész nap szétparáztam magam, számtalanszor átvettem, hogy fogják szúrni stb., elképzeltem, hogy fel tudjak készülni rá, hogy ne ugráljak majd. Nem nagyon ment a megnyugvás. De olvasva a bíztatásotokat és segítő kis leveleiteket, felszívtam magam :lol:, hogy meg kell csinálnom az embrikékért, de értetek is! Estére már sikerült nem a műtétet, hanem a távlati célt, és a Babákat látnom, így teljesen megnyugodtam. Reggel mosolyogva, nyugodtan és eltökélten mentem, a párom kérdezte, hogy ne legyen inkább altatás, mondtam, ne. Reggel Plümek és Zel is látta, hogy semmi bajom, eltökélt vagyok, nyugodt, jókedvű. Igaz Csajok? Na, bemegyek Apánkhoz, aki szegénykém totálkárosan náthás volt, így nyomta végig a napot... Mondom Neki, felkészültem, rendben van az altatás mellőzése teljesen. Erre Ő: de nyugodtan kérjen csak, mert van aneszteziológus. Erre én, na, de én nem kérek, mert az rongálja..., mire azt mondta, az nem számottevő. Még 1x rákérdeztem, hogy de biztosan nem? Erre azt mondta, hogy nyugodtan kérjek, mert nem hatástalan, de semmi gondot nem okoz. KépZELhetitek... Én úgy örültem, mint állat :-).
folytatom :-)

Kép
bodza2005

Hanyatkám:

Ráizgultam Katóc pörijére, volt még csirke itthon, ugyhogy gyorsan nekiestem.
Jó táncikát neked ma és csizmivásárlást. Ha látsz valahol fekete lapos lovagló fazonú csizmát szólj nekem :) Égen - földön azt keresek, de csak olyan bumszlikák jönnek velem szembe mindig.

Bodzikám hogy vagy? Úgy várjuk már a hiradást a mai napról. Biztos nagyon kimerült és izgatott vagy már.

:roll: :roll:

PlümekM +++++++++++++++++++++++
andi67

Bodzi ezt nem hiszem egyxerre írtunk. Kész vagyok :D
andi67

Bodzikám és mennyi az annyi? Én végigcsináltam egyet altatás nélkül hsz-t lásd előbb úgy július környékén.
Lányok Nem tudja valaki Dobsakriszta telszámát: priviben kérném sürgős lenne, bocsika!
Vendég

Plümőke, ebből ikrek lesznek!
Zel?
Hanyatocska! Azért pihenj!
Többieknek pusszantás! Ha megy valaki pénteken kívánjatok jobbulást neki egy 2003 július 13-i transzefer gyümölcsének anyja nevében!Huh!
Vendég

Tatuka, köszi a képeket, nagyon jók lettek!!

Bodzika, örülök, hogy jelentkeztél és hogy jól vagy! Elárulod, hogy hány petike lett? Vagy titok?? :lol: :lol: Zelét is elárulod??

Apánknak gyógyító energiák! ++++++++++++++++++++

Bea
beus77

Bodzika!Hol a folytatás???

Lépek csajocskák,10kor jövök :)
Puszzz
hanyatka

sziasztok!
Akkor most mi lett a punkció eredménye?
lányok lenne egy kérésem, hogy ne a t-online-os email-re küldjetek levelet meg olyan aranyos dolgokat, hanem a freemailre. Köszönöm.

manoka
manoka71

Zelecske volt az első, majd én, végül Csilla, aki megígérte, hogy jön ide közénk!! Nagyyon aranyos nőcike! Képzeljétek, olyan gyönyörű ékszereket készít gyöngyből, hogy mind a 6an vettünk, pontosabban felhívtuk a Férjecskéket, hogy lécci vegyenek nekünk egy-egy láncot. Zel zöldet vett, én pirosat, minden ágyon dobozok voltak és ékszerek. Annyira nevetgéltünk, hogy kint a Férjek készen voltak, mi mehet bent. :lol: Küldtek husikákat, amit a 3 beültis+ mi 3an be is vágtunk, mint jólnevelt vércsegyerekek. Én kilestem, hogy ZelAG férje megérkezett-e, látom, igen, mondom Neki, gyere, küldj puszit a Zasszonykádnak, erre Ő berobogott szobába...:lol: Zel mondja, jaj, nem szabad bejönni, menj gyorsan, erre Ő: de Bodza azt mondta menjek be puszit adni...:lol: Annyira dőltünk a vihogástól!!!
Maya egy tündérbogár, olyan sokat velünk volt, mindent megkérdezgethettünk Tőle, Zsuzsika is nagyon aranyos volt, Ő is többször bejött. Apánk is benézett, hogy vagyunk, ekkor Maya beárult minket, hogy nem aludtunk.:D:D
Én végül akkor dőltem ki, amikor hn3 lett, mondom, csajok, én alszom, mert feldőlök, de pont akkor jött Maya, hogy lehetett öltözni.
Annyi jó szitu és sztori volt, majd összeszedem őket, jó?
Zelecskének 8petike lett, nekem a 3, amit ígért, a konzultációnál Zeléknek maradt szép 7, nekünk a 3, mindenkinek megszúrva, szépen, jól. Apánk nagyon elégedett volt. Nekem vérezgetett az alsó emelet, mert valamivel megsértette a h.-t, remélem, elmúlik. A jobb p.f. nagyon fáj, de gondolom, ez normális, mert azt szúrták meg. Nem? Jaj, drukkoljatok még egy kicsit léccike az embrikéknek, hogy várjanak meg pénteken mindkettőnket!!!:D KÖSZÖNÖM!!! Zelecskének még esélyes a hétfő is!!!!!!!!!!;-)
Apánk mondta, ha gond lenne este, menjünk a Jánosba, de csak nem lesz... Holnap 9kor kell mindkettőnknek telefonálni. Zel nagyon- nagyon puszil Benneteket és köszöni a sok törődést Ő is!!!:D Meséltem, milyen drágák voltatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D
folytatom, ha még nem sokalltatok be...:lol: :oops: :oops:

Kép
bodza2005

Sziasztok leányzók!

Édesek vagytok, köszönöm, remélem tényleg Plümek-ikrek lesznek:-) Az inszem nem várt módon alakult, nem sikerült a katéter felhelyezés, szegény APánk nekidurálta magát, de nem akart menni. Majd mindenféle készséggel próbálkozott, fájt is rendesen és várzett is. Olyan helyes volt, végig exkuzálta magát, hogy a múlt alkalommal minden simán, most meg nem érti ezt. De végül győzött!!!!! Gyorsan hazajöttem és bedőltem az ágyba, műsfél órűt aludtam, most műr sokkal jobb, még érzem a helyét, de hűtha pont ez kellett a babóknak:-)

Katóc, dinnye vagy a képeddel kapcsolatban :-) Én a HSG-men találkoztam veled anno és nem értem, miről beszélsz!!!

Nagyon jók a képek, látom, a többség barnában feszített:-)

Zsembi, sokat gondolok Rád és Selymecskére, pihizzetek, erősödjetek

Megjött a párom, majd folyt köv

Puszi mindenkinek.
plümõ

Bodzácska! Nem lesz semmi baj, nekem is volt 2x is amikor punkció után véreztem, de nem volt gond. Azért jó, hogy kaptál altatást, kicsit féltettelek, hogy viselnéd anélkül.
Pihenj sokat az biztos nem árt. Látom Zel termelte a petikéket rendesen, remélem nagyon jó eredményetek lesz.

manoka
manoka71

Kaptam Plümektől egy kis angyalkát reggel!!:D
Az angyalka, a maci Zsembitől, a macsek Tatustól, a zebra Zeltől, a kutyika a Páromtól, a vudumaci lélekben Ágikától, szal az összes Tőletek és a Zuramtól kapott kabala velem volt, kitettem az asztalkára és ott voltatok velünk!!!!!!!!!!!!!!!!!! Amikor kitoltak (semmire nem emlékszem ebből) keresgettem piszkosul Zel szerint a szivecskét és a számot, de nem volt... Mire kiderült, nem fogott a toll...:-), de Maya odajött, gyorsan beleírta a 3at+ szív!!:D
Én arra ébredtem, hogy baromi jót aludtam, majd nyílik a műtő, ja én jövök, gondoltam, erre látom a kanült, ja, akkor már voltam...? A mellkasomhoz nyúlok, ott fekszik Zel terhes zebrája, mondom, de aranyos valaki, ki tette ide? Hát az történt, hogy én az állatkák közül kivettem álmomban és magamnak szépen elhyelyeztem:lol:
Nagyon komoly:lol:. Az új anesztes dokinéni, Barbara nagyon ügyes és kedves!!! István, az új asszisztens is rendes nagyon!
Olyan fantasztikus, hogy ilyen emberek között és profi kezekben lehetünk, családias hangulatban, nyugalomban, teljes bizalommal, hogy az elmondhatatlan!!!!!!! Nem mindenhol van így, pedig szerintem ez lelkileg eszméletlen fontos és állítom, fél siker.:D
folytathatom?:lol:

Kép
bodza2005

Köszi Manóka!!!!!!!!!!!!:D:D

Kép
bodza2005

IGEN

manoka
manoka71

Tatus!
Nagyon jók a képek!!! Köszi!!!!:D

Kép
bodza2005

Visszaolvasom a maiból, amit még nem láttam (2oldal).:-)

Kép
bodza2005

Andikám! De édes vagy!:D

Kép
bodza2005

Na végre!!!!! Már vártalak Bodzikám a hírekkel. :D

Nagyon ügyik voltatok, azért örültem, hogy mégis altattak.
Nagyon drukkolok Nektek holnapra, és addig is küldöm az osztódósugikat+++++++++++++++++++++++++++++++
Fúúú, micsoda vircsaft lehetett a kórteremben, kicsit irigykedem ám!
Szerintem teljesen felborítjuk az Intézet rendjét. Majd jól a fejünkre fognak koppintani eccer, hihihihi. :D :D

Plümő, neked is mennek a randisugik+++++++++++++++ :D
Hahááá, élőben sokkal szebb vagyok ám! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: És szerény....
katóc

Bodzim de jo hogy jelentkeztél végre :D Nahát hogy ti Zellel milyen kis virgoncok vagytok mint két rossz csont.
Nagyon drukkolok az embrikéiteknek.

Plümökém szegény mostmár jó helyen vannak a katonák.

Ági vettem a fenékberugást jo ez a smile de nem érzem a hasamba a kis görcsöléseket meg szurkálásokat amiket kell. :?

Andi
zsembi

Bodzikám, pici vérezgetés nekem is szokott lenni, elmúlik, ne izgulj.
Pihizz egy kicsit holnap. :D

Várjuk a folytatást!!!!
katóc

Bodzi, Zel!!!!!!!

Kép
finch

Zsembibébi, nem KELL érezni valamit mindenáron. Viszont NE rágd magad, mert az tuti nem tesz jót!!!! Popsin foglak billenteni.....így virtuálisan..... :D
katóc

katóc már igy is fáj a progiszuritól :) De tényleg nem érzek semmit és mindig szoktam érezni ez nem normális. :( Bocsánat hogy hisztizek de nagyon parázok.

Andi
zsembi

Plümő, sajnálom, hogy így megszenvedtetek!

Pihenj egy kicsit!
finch

Kicsim, nyugodj meg, mert még sok idő van hátra a három hétből. Ha így fogsz parázni, kikészíted magad idegileg.
Nekem öt lombikom volt, négy transzfer, és mindegyik különböző tünetekkel járt.
Zsembibaba, semmi sem szentírás (a Szentíráson kívül), lehet, hogy pont ez lesz most a jó. Mert MOST MEG FOG TAPADNI!!!! :D
katóc

Megpróbálom de olyan nehéz. :?

Andi
zsembi

Finchikém! Édes vagy!!!!:D

Kép
bodza2005

Lányok! Még 1x köszönöm, Zel nevében is, hogy ennyire szurkoltatok!!!:D
Eddig meg is lett az eredménye!!!:D
Ha ebből az akcióból Babucik lesznek végül, azt Nektek is köszönhetjük majd!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

Megyek fürdőcskézni, mert azt remélem, sokáig nem lehet majd... :oops:
Mármint zuhanyozni igen, de nem üldögélni...:lol:

Azért még jövök, hátha lesztek...:D
Hanyat a táncikából talán még jön. :lol:

Nagy ölelés MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

Kép
bodza2005

Zsembike, igaza van Katócnak, nem mindig vannak tünetek. Szerintem lesz szurkálás nem kell félned de még korai, amúgy is túlstimus voltál. Próbáld elterelni a gondolataidat, másra próbálj a babócával beszélgetni és kicsit lazítani. Tudom könnyű ezeketmondani és nehezebb a tanácsokat betratani de jót akarok. Nézz meséket, ha leköt vagy csinálj olyat ami nem idegesít de mégis érdekes és el tellik az idő. Valami hobbid csak van?

manoka
manoka71

Manókám nincs hobbim filmeket nézek Apa hozott csomó uj filmet.
megadod a freemailes cimed mert a frissitett listán is a t-onlinés van.

Andi
zsembi

manoka
manoka71

ez benne van a profilomban.

manoka
manoka71

A filmek engem is lekötnek,kajcsi majd napközben egy kis szundi kis internet és így eltelik az idő még meg is lehet szokni.

manoka
manoka71

Kicsi Drágák!

Rohanokl mert holnap előadást tartok egy csomó nőgyógyásznak a Szt. Imre Kh-ban és még dolgoznom kell rajta. Addig is sok ölelés és puszi Mindenkinek!

Péntek!!!!

bea
öreganyu

Ismét vagyok :-)

Most már jól vagyunk, hazajött a másik felem és megsimiztük a kis drágákat a pocakban, picit beszélgettünk velük.

Hanyat, Neked nemsokára kiderül, drukkolok!!! Yami, hogy vagy? Láttam a képeket vigyorogtál:-)

Szedrem, Andikám, nemsokára tali :-) Tatu, jó lesz Veled is élőben dumcsizni!

Szépem, mköszi a foglalást, igyekszünk nem késni.

Zsembi, nyugodj meg, minden rendben lesz. Élvezd a pihenést.

Bodzim, nem látlak skype-on, merre lettél? Nagyon köszönöm az édi Malackát, ott figyel a járgányban:-)
Tényleg nagyon szépek Csilla ékszerei, annyira rohantam el, hogy végül nem tudtam venni, de majd legközelebb.

Beus, most már Téged is láttalak képen, remélem, nemsokára élőben is :-)

További szép estét mindenkinek!!!
plümõ

Ittvagyok!!!!
Valaki???
hanyatka

Megjöttem :)
hanyatka

Hahóóó!!!
Valaki???
hanyatka

Senki??? :(
hanyatka

Még a Senki sincs :(
hanyatka

Andikám!Nem láttam szép lovagló csimát,igazából én is azt szerettem volna,így ez most egy fekete wesco(nemtom hogy írják) lett,mert a barnát is úgy szeretem és ennek kicsit csinosabb,hegyesebb az orra.
Anyóséktól lesz kari aji :)

Bodzikám!Nagyon jó kis napotok volt.Drukkolnuk,hogy a péntek is ilyen jól alakuljon!!!

Plümek!!!Holnap, holnapután küldeni az utánpótlást!!! :wink:
Juj,de sok baba lesz 9 hónp múlva :)
hanyatka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: