Zelecske volt az első, majd én, végül Csilla, aki megígérte, hogy jön ide közénk!! Nagyyon aranyos nőcike! Képzeljétek, olyan gyönyörű ékszereket készít gyöngyből, hogy mind a 6an vettünk, pontosabban felhívtuk a Férjecskéket, hogy lécci vegyenek nekünk egy-egy láncot. Zel zöldet vett, én pirosat, minden ágyon dobozok voltak és ékszerek. Annyira nevetgéltünk, hogy kint a Férjek készen voltak, mi mehet bent.

Küldtek husikákat, amit a 3 beültis+ mi 3an be is vágtunk, mint jólnevelt vércsegyerekek. Én kilestem, hogy ZelAG férje megérkezett-e, látom, igen, mondom Neki, gyere, küldj puszit a Zasszonykádnak, erre Ő berobogott szobába...

Zel mondja, jaj, nem szabad bejönni, menj gyorsan, erre Ő: de Bodza azt mondta menjek be puszit adni...

Annyira dőltünk a vihogástól!!!
Maya egy tündérbogár, olyan sokat velünk volt, mindent megkérdezgethettünk Tőle, Zsuzsika is nagyon aranyos volt, Ő is többször bejött. Apánk is benézett, hogy vagyunk, ekkor Maya beárult minket, hogy nem aludtunk.

:D
Én végül akkor dőltem ki, amikor hn3 lett, mondom, csajok, én alszom, mert feldőlök, de pont akkor jött Maya, hogy lehetett öltözni.
Annyi jó szitu és sztori volt, majd összeszedem őket, jó?
Zelecskének 8petike lett, nekem a 3, amit ígért, a konzultációnál Zeléknek maradt szép 7, nekünk a 3, mindenkinek megszúrva, szépen, jól. Apánk nagyon elégedett volt. Nekem vérezgetett az alsó emelet, mert valamivel megsértette a h.-t, remélem, elmúlik. A jobb p.f. nagyon fáj, de gondolom, ez normális, mert azt szúrták meg. Nem? Jaj, drukkoljatok még egy kicsit léccike az embrikéknek, hogy várjanak meg pénteken mindkettőnket!!!:D KÖSZÖNÖM!!! Zelecskének még esélyes a hétfő is!!!!!!!!!!;-)
Apánk mondta, ha gond lenne este, menjünk a Jánosba, de csak nem lesz... Holnap 9kor kell mindkettőnknek telefonálni. Zel nagyon- nagyon puszil Benneteket és köszöni a sok törődést Ő is!!!:D Meséltem, milyen drágák voltatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D
folytatom, ha még nem sokalltatok be...