Sziasztok!
Érdekes nap ez a mai. Volt már minden: havaseső, eső, napsütés, és nagyon hideg szél
Manó: maradok én is az első verziónál. Szóval nagyon sok mindent, és drága ajándékokat nem illik kérni a Mikulástól

Így a listából kiválasztottam egy-két dolgot, és azokat fogja megkapni. Beszerveztem a nagyszülőket, és a nővéremet is. Mondtam, hogy ne vegyenek mindenféle édességet, így összedobjuk a játék árát.

Én úgy gondolom, hogy nem szabad túlzásokba esni még akkor sem, ha megengedhetjük magunknak, mert egy idő után már semmi nem elég, illetve semminek nem tud majd örülni gyermekünk.
Azok a játékok, illetve egy elektromos fogkefe ( azt is felírta a Mikinek

) amik most lemaradnak, azokat megírjuk a Jézuskának ( mert ugyebár neki több pénze van, mert ő még nem nyugdíjas

) , és megintcsak családi összefogással a Jézuska hozza majd azokat. Így tervezem
Enikő: Sajnálom Violát. Remélem, hogy gyorsan meg lesz az a gyógyszer, ami hatásos lesz. Drukkolok nektek nagyon!
Ckat: Hát igen, Bors jól jár majd Blankámmal, mert Blankám "fénykorában" pénzügyminiszter asszony lesz, az tuti
Pénzügyekben (is) nagyon érdeklődő. Jobbnál jobb tanácsokkal lát el, ha azt mondom neki, hogy nincs túl sok pénzünk, és ezért nem vesszük meg ezt vagy azt....Szóval jó parti lesz az biztos
Egcsi: igen, tényleg nagyon élvezi Blanka, ha mi kettesben elmegyünk valahova, vagy ha játszom vele, színezünk, stb....Imádja Bálintot, de azért jól esik neki, ha néha kisajátíthat
Lépek, mert megérkezett Blanka, és olvasgatja amit írok. Nem szeretnék lebukni Mikulás ügyben....
Majd jövök még.
Móni