A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Mi közben pedig már vissza is vittük a papucsot, megebédeltünk és másik papucsot is vettünk szintén Petinek. Papucs napuk van. :D A gyerekülést díjazta Gáborom. És nekem is jó volt, mert legalább így tükörből is láthattam őt, a kis vigyorit.

Kormi! És mennyit szedett magára Gréta az elmúlt hónapban? Amúgy ez az ellipszis tréner nem igazán hasonlítható össze a szobakerékpárral. Ha nagyobb sport boltban jártok feltétlenül próbáld ki, ha van rá lehetőséged! Mi még meg sem vettük, de már a helyét tervezgetjük. Csak nehogy vásárlásnál koppanjunk! :roll:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Emma!!
Nálunk 12 hetes koráig tartottak a jó éjszakák.
Sztem a lurkók folyamatosan változnak, szal hiába alakul ki egy szokás az nagy valószínűséggel változni fog.
Itt egy oldal az alvásproblémákról. Engem ez vmennyire meggyőzött.

(egyébként a privát dokinőnk azt mondta, hogy simán lehet, hogy megnőtt az étvágyuk és ezért ébrednek többször éjszaka, szal a fejlődési ugrásban tényleg van valami, ezenkívűl a fogzás is elkezdődik, stb.stb..)

[/url]http://www.kismamablog.hu/category/babazas/alvasproblemak/[url][/url]
torolve_20131003125716

torolve_20131003125716

Sziasztok!

Érdekes nap ez a mai. Volt már minden: havaseső, eső, napsütés, és nagyon hideg szél :shock:

Manó: maradok én is az első verziónál. Szóval nagyon sok mindent, és drága ajándékokat nem illik kérni a Mikulástól :lol: Így a listából kiválasztottam egy-két dolgot, és azokat fogja megkapni. Beszerveztem a nagyszülőket, és a nővéremet is. Mondtam, hogy ne vegyenek mindenféle édességet, így összedobjuk a játék árát. :D Én úgy gondolom, hogy nem szabad túlzásokba esni még akkor sem, ha megengedhetjük magunknak, mert egy idő után már semmi nem elég, illetve semminek nem tud majd örülni gyermekünk.
Azok a játékok, illetve egy elektromos fogkefe ( azt is felírta a Mikinek :D ) amik most lemaradnak, azokat megírjuk a Jézuskának ( mert ugyebár neki több pénze van, mert ő még nem nyugdíjas :D :D ) , és megintcsak családi összefogással a Jézuska hozza majd azokat. Így tervezem :wink:

Enikő: Sajnálom Violát. Remélem, hogy gyorsan meg lesz az a gyógyszer, ami hatásos lesz. Drukkolok nektek nagyon!

Ckat: Hát igen, Bors jól jár majd Blankámmal, mert Blankám "fénykorában" pénzügyminiszter asszony lesz, az tuti :D
Pénzügyekben (is) nagyon érdeklődő. Jobbnál jobb tanácsokkal lát el, ha azt mondom neki, hogy nincs túl sok pénzünk, és ezért nem vesszük meg ezt vagy azt....Szóval jó parti lesz az biztos :D

Egcsi: igen, tényleg nagyon élvezi Blanka, ha mi kettesben elmegyünk valahova, vagy ha játszom vele, színezünk, stb....Imádja Bálintot, de azért jól esik neki, ha néha kisajátíthat :D

Lépek, mert megérkezett Blanka, és olvasgatja amit írok. Nem szeretnék lebukni Mikulás ügyben....

Majd jövök még.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Enikő :cry: nagyon sajnálom. Remélem a gyógyszer hatni fog! Küldök jó sok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hemej, Gurgi :lol: majdnem :lol: 1Dani, 2Marci a pici+ a sógorom kisfia és én, 3Máté, 4Samu :lol:

Éjszakai ébredések nálunk vannak-voltak és lesznek is ahogy a fiaimat ismerem. Én már szerintem azon lepődnék meg, ha egyszer végigaludnék egy éjszakát :lol: Ez velem már több mint 4éve nem fordult elő és előreláthatólag még 2-3évig nem is fog. Meg lehet szokni! Ha csak 3-4 ébredésem van egy éjszaka akkor már totál kipihent vagyok :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Megvan az elmúlt napok kedélyhullámzásának az oka: pár nappal előbb jött Mikulás, mint dec.6. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

kispiskóta

Zsú: b@sszus épp a múlt héten beszéltünk róla, hogy szerencsére eddig még nem jött meg. Marci mit szól a tejcihez? Blankám anno egy pár napig alig kérte ilyenkor a tejcit. Remélem nálatok nem lesz ilyen probléma.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Zsú! Bosszantó, de ez van. A tejcsi miatt pedig ne izgulj! Az íze megváltozhat, de hamar rendeződik minden. Nekem a vérzés erőssége volt meglepő. A nagyok után is ilyen volt, mint később eszembejutott. Még jó, hogy maradt a szülés utáni időszakból Tena. :?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Enikő! Tényleg nem a legjobb híreket írtad Violáról. Remélhetőleg a neurológus jó gyógyszerezésével Viola valóban sokat fog változni, előnyére. A keringés javulása a funkciók javulását eredményezi. Csak a jó oldalát szabad nézni. És milyen szerencse, hogy nála nem a klasszikus rohamok miatt indult a kivizsgálás. Ismerősi körben is van egy kisfiú, akinél egy éves kora körül igazolódott az epilepszia gyanúja. Már 3 éve tünetmentes, remélhetőleg ez így is marad.
Amit a kis méretű placentáról írtál, azon kicsit elgondolkodtam, ugyanis Petikémnél meglepően kis méretű (ujjas tenyérnyi)placentát növesztettem. Igaz, nem voltam toxémiás. Amikor megszületett a placenta, a szülésznő is rácsodálkozott. Az első kérdésem az volt, hogy ez rosszat jelent? A válasz nagyon megnyugtató volt. És ennyiben is maradtunk a dolgot illetően. Még a zárójelentésen sem volt feltűntetve.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Enikő: teljes szívemből kívánom, hogy Vilcsinek megtalálják a megfelelő gyógyszert, nagyon-nagyon drukkolok nektek! Ne sírj minden jó lesz meglátod!

Andrea
Kép
kindernay

Enikő! Sajnálom, de remélem hogy a gyógyszerrel megoldódnak a gondok! Küldök soksok +++++++++++++energiát!+++++++++++++++++++

Zsú! Miku... :(

Képek cukkerek! Olyan jó nézegetni a babókat!

Most csak ennyi, megyünk pancsizni!
Emi

Kép Kép
emi_25

Enikő!

Amit írtál, az alapján Violának "kisrohamai" vannak (petit mal), ugye?
Én úgy tanultam, ezt kinövik általában, viszont annyiban veszélyesebb, mint a klasszikus nagyroham, hogy nehéz felismerni, s ha nem gyógyszerezik, károsíthatja az idegrendszert. Jó, hogy időben észrevették! Ha jól tudom, ez a pályaválasztást sem fogja éreinteni igazán (akinek nagyrohamai vannak, annak pl. nem lehet jogsija, meg hasonlók).

Nagyon gáz, hogy a szülészek nem törődtek a lehetséges következményekkel! :cry:

KépKépKépKépKép
uxi

Alvás: Emi féléves koráig volt jóalvó, utána elromlott. Beninél már nem is izgatom magam, igaz, ő még sosem aludt reggelig egyhuzamban, de előbb utóbb úgyis mind elromlik sajnos...

KépKépKépKépKép
uxi

Jó Reggelt Csajszik! :D

A ma esti ügyködésem eredménye:
Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Moni, Marcinak meg se kottyan, hogy anya nagylány lett. Éjszaka is kétszer kelt szopizni.

Itt járt már a védőnő, és nem mondott butaságot, lehet azért kel éjszaka, mert szomjas a távfűtés miatt. Éééééés elszólta magát. :lol: Közölte, lehet, hogy délelőtt kéne neki egy kis gyümölcsöt adni. :lol: :lol: :lol: :lol: Majd, amikor közöltem, hogy 4 hónapos, akkor egyből mondta, hogy hát lehet még várni kéne vele. :lol:

Megbeszéltük a védőoltásokat is, megkapja a pneumo-, meningococcus és a bárányhimlő ellenit is.

Egcsi, ez a Bence mosoly tündéri!!!!!!

Na léptem megyek kozmetikushoz.

kispiskóta

Enikő: sajnálom. De sajna ezzel messze nem mész. Drukkolok, hogy a bogyók amit adnak minél hamarabb hatásosak legyenek. Remélem, hogy az a relatív korai felismerés javára válik a helyzetnek. Ismerek én is csajt, akiről hallottam, hogy ilyennel diagnosztizálták valamikor. Hát köszöni szépen, én sosem láttam rajta semmi extrát, velem egyidős és Barcelonaban él. Tehát tényleg lehet ennek az ijesztő diagnózisnak pozitív végkifejlete is. Kívánom, hogy ezt mihamarabb tapasztaljátok.

Egcsi: ti még kiskádban nyomultok? Mi már rég elfelejtettük. Apa épp a minap jegyezte meg, hogy mit is csinálunk majd a sok, használaton kívülre került vagy ezután oda kerülő bébculával. Hát mondtam, remélem a húgom nem marad vénkisasszony, s lesznek onnan is unokatesói a lányoknak.

Zsú: hát tényleg lehet benne valami. Párologtató van a szobában? Nálunk ha napközben elfelejtem újratölteni, s megáll, akkor éccaka is szok jelentkezni a lány. Bár azért ezt nem merném álltalános érvényűen kijelenteni.

Kép
kissmanó

Cenikő :( nagyon sajnálom. Te olyan frankó csaj vagy, megbírkózol ezzel a problémával is, FEL A FEJJEL!!!!
ckat

Manó
a szobabicajos sztorin bahaltam, nálunk dettó. Hurcibáljuk egyik helyiségből a másikba, minden nap megfogadjuk, hogy holnaptól minden nap edzés, aztán biciklike tovább porosodik

Enikő
Nagyon sajnálom. Megértem, hogy szomorú vagy.
Próbáld azt nézni, hogy megvan a baj, meg fogják találni rá a megfelelő gyógyszert és kicsi lányod turbón fejlődésnek indul!
(Azért elképesztő, hogy a szülészed ennyire nem volt képben :x )

Zsú
b@sszus, mikulás. Hát elmondhatod, hogy a szervezeted úgy viselkedik, mint a nagykönyveben meg van írva, a 4 hónap a nagyátlag szülés után. Fő, hogy marci továbbra is lelkesen szopizik

Gurgi
Köszi, elolvasom

Egcsi
kis csibészed tünemény!

Tücsi
ja nem kell nekem 2-3 év, hogy kistesóhoz kedvem legyen

Mekkora hó lett!!! De most süt a nap hozzá, így nagyon tetszik! Ki is mozdulok hamarosan :)

Kép
Kép
emma1976

Gurgula 60 mihály az 60 milla???? :shock: :shock: :shock: Azért??? Jó szép, meg ecetera citrera... most lefagytam. Na megnézem azt a másik épülőt itt a párhuzamos utcában. És hogy tuti idejöjjetek a parkot is megpróbálom lefotózni, itt van 5percre. Ja! MÁSKOR SZÓLJ ÉS UGORJATOK BE HOZZÁNK!!!! Még nincs kész, de a gyerekszobából a gyerek már elkészült :D ! (meg a többieknek mondanám, hogy a mi házunk nemhogy 60mihály, hanem... :oops: :oops: :oops: na szóval én ennek is örülök)

ringató király volt! Majdnem betojtam mikor kiderült hogy ott énekelni kell nekem :shock: Nem azért játszom hangszeren, mert tudok énekelni....a hangszer arra való, hogy amit nem tudsz hangoddal kijejezni, azt "fújod" bele a hangszerbe...hát ezért van nekem hangszerem, hogy NEHOGY bármit is torkomon keresztül fejezzek ki, mert ott kő kövön nem marad. Nem csodálkoznék, ha jövő héten csak mi lennénk Borssal :roll: . Szegény Samu-Mikulás baba, remélem nem lett halláskárosult miattam :oops: (Borsnak már mindegy...)
ckat

Sziasztok!

Enikő: Nagyon sajnálom, de remélem, hamarosan minden rendbejön! Arra gondolj, hogy hamar megtalálták a bajt, és ez nagyon jó! Drukkolunk Pankával ++++++++++++++++++++++

Nem nagyon olvastam vissza :oops: :oops:

Nálunk minden rendben, Panka szépen fejlődik, tegnapelőtt este 310 ml-t evett :shock: :shock: . Nem tudtam semmit tenni, sírt, amíg ezt be nem nyelte. Felhívtam a dokinénit, hogy ez normális-e, hogy ilyen sokat eszik (nem mindig, de sokszor eszik nagy mennyiséget, főleg este), mondta drnéni, hogy semmi gond, nem kell neki még mást adni, normális ez, főleg, hogy nem mindig eszik ennyit.

Olyan huncut a csajom, hogy el sem hiszem...

Megyek, kimosom a kakiból... majd jövök.

Kép
zsuzsi**

Ckat!!

Füleltem ám, nem hallottam, hogy hamis lettél volna :lol:
Na majd hétfőn kihegyezem a fülemet :lol: :lol:
Ja nincs összefüggés a zenélés és a tisztán éneklés között.
Apukám zenél+énekel, (rock+blues ilyesmi) jó a ritmus érzéke de táncolni nem nagyon tud.. :wink:
Láttuk a parkot is! :lol: ahol van egy templom is? Marha jó az a környék, waze szívesen laknánk ott..körbe nézek a neten 16 kerben.
A barátaink az Ilona utcában laknak egy század eleji villában..tiszta Váratlan utazás feeling..fatornáco és tsai..

Tücsivel beszéltük, hogy holnap Pólusozunk délelőtt.
Zsu, Ckat, Lidikóka..meg akiknek közel van???
Nekem 10 óra lenne a legtutibb de végülis mindegy..lehet 1/2 11 is.
torolve_20131003125716

Szevasz Zsuzska!
Tsótsi tsók a tsalád :lol:
torolve_20131003125716

Vettem overallt a Corában, majd dobok képet, betojtok, olyan cuki! Most megyünk sétizni!

Csókika Gurgika!

Kép
zsuzsi**

Sziasztok!

Gurgi! Jó, akkor holnap én is igyekszem. Gondolánál lesz a tali?

Zsú! De szerencsés vagy, hogy Marci nem vett észre változást a tejcsi ízén! Bezzeg nálunk Gáborom finnyáskodott. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a folytatás, a következő hónapban.

Ckat! Na, majd hétfőn én is fülelek! :lol:

Egcsi! Pancsolás, jókedv, televigyor! :lol: Nagyon édes a vigyori Bencénk! Mostanság én is vizes vagyok, ha Gábort fürdetem. Jár keze, lába és fröcsköl minden felé. Nagyon élvezi, de ha kicsit nagyobbacska hullám az arcát éri, akkor egy pillanatra elcsodálkozik, hogy ez meg most mi volt? De utána megint kipancsolja a vizet. Még jó, hogy a fürdőszobában a nagykád fölött teszi. A szobában már vizes parkettahegyek nőnének. :D

Brigi! Nekem lövésem sem volt, hogy ki kicsoda? :oops:

Kormi! Hun vagyol, vagyogatsz?

Zsuzsi! 310 ml már igen komoly mennyiség. Egy cumisüveg nem is elég. Két fordulós volt a történet?

Emma! Végülis mindegy, hogy mikor, csak egészséges legyen mindenki a következő baba születésekor. A szeretet pedig adva vagyon. :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Sziasztok!

Csak rövid időre jövök... a barátnőmnél vagyok, onnan irok. Elköszönök,nem tudom mikor leszek megint.
Nem akarom részletezni mert tudom hogy nem hinnétek amit mondok. Röviden: Tegnap egy újabb bántalmazás után elhagytam a "családi" fészket. Andrist felkaptam, meg a tápszerét és eljöttem. Ruhácskák és pelusok nélkül... :cry: :cry: :cry: A 2 nagyobbat ott kellett hagynom. :cry: :cry: :cry: De ma megyek értük a suliba. Tegnap a barátnőmnél aludtunk, de ma már nem tudom hová megyek... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Rettenetesen nézek ki, az arcom bekékülve, bedagadva. Foggalmam sincs mit kezdek az életemmel... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ne haraudjatok hogy leirtam. :cry: :cry: :cry: :cry:

Sziasztok!
Vendég

Annee! Igazán sajnálom, hogy ez megtörténhetett veletek. Úgy tudom, hogy a bántalmazott anyáknak van anyaotthonuk, ahova a gyerekeikkel mehetnek. De mindenféleképpen az önkormányzat szociális osztályával vedd fel a kapcsolatot. Így én nem merném otthon hagyni a gyerekeimet sem. Ezek után ők méginkább kiszolgáltatott helyzetben vannak, még annyi védelemre sem számíthatnak, mint amikor még te otthon voltál. Egy ilyen dühöngő őrült, aki a családját bántalmazni képes félő, hogy a gyerekein éli ki a bosszúját. Ne hagyjad őket sem otthon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Megjöttünk a sétából, csajom alszik.

Annee: Ez borzasztó! Minél előbb mentsd ki a nagyokat is, mert ennek a fele sem tréfa. Basszus, hogy képes valaki erre, főleg gyerekek előtt??? :evil: :evil: :cry:

Tücsi: 310 ml három fordulóban tálalva :D

Kép
zsuzsi**

Annee, ez brzasztó!
Szeritnem vetess látleletet, még jszükség lehet rá. :cry:

KépKépKépKépKép
uxi

Annee!!
Ez tényleg nagyon durva, fuu basszus..nem is tudom mit írjak, hogy mit kéne csinálni.. :(
torolve_20131003125716

Szerintem Uxinak igaza van. Bármikor jól jöhet egy ilyen papír, ki tudja, utólag nem csináltathatsz, max ha újraszenveded.

Kép
kissmanó

Hellóka,
Zsuzsi: várjuk a képeket, szeretnék betojni! :lol:
Zsú: mikulásra akkor én is számíthatok??? Ha már minden ennyire eccere történik?! :wink:

Annee: szeirntem is vetess látleletet, hidd el jól fog még jönni, de hagyd magad, a gyerekeket meg vedd magadhoz! Én is úgy tudom, hogy van ilyen szociális anyaotthon, azt hiszem Gödön. Megnézem neked.

Andrea
Kép
kindernay

Andi, igen számíthatsz, de Botinak meg se fog kottyanni! :lol: Legalábbis Marcinál nem számít, hogy mensizek a lényeg, hogy kajcsi legyen.

Rita, Tücsi én nagyon szívesen csatlakozom!!! :wink:

Annee én ehhez nem tok hozzászólni!

Ja és Cenikő, nagyon sajnálom, hogy ez történt, remélem, hogy a gyógyszer segíteni fog!

kispiskóta

Megint itt, még a barátnőmnél vagyok... Beszéltem Apummal, egyenlőre hazaköltözöm a gyerekekkel aztán kitaláljuk mi lesz.
Féltem elmondani neki mert bár máskor is előfordult hogy Zsolt bántott, még soha nem volt ekkora nyoma. Most az arcom bal fele kék-zöld, és nagyon bedagadt. :cry: :cry: :cry:

Köszönöm Nektek az együttérzést és hogy nem vettek meg ez előzmények miatt... :cry: :cry: :cry:
Vendég

Annee, ez tényleg rettenetes. Itt Pesterzsébeten is működik anyaotthon. Átküldöm a linkjét: http://www.anyaolt.civilport.hu/

Enikő, bár tudom, hogy elég ijesztően hangzik az epilepszia, de én is csatlakozom azokhoz, akik azt írták, hogy mivel időben elkaptátok, lehet, hogy nem is jelent majd később problémát. Nekem is van egy kedves ismerősöm, aki epilepsziás, és vígan él vele, nagyon sokáig nem is tudtam róla, merthogy a gyógyszereknek köszönhetően nem volt semmilyen tünete. Úgyhogy semmiképpen se keseredj el! Főleg, hogy szerintem sokunknak egyik példaképe vagy azzal, hogy urad munkája miatt ennyire egyedül neveled három gyerekedet! Ahogy mások is írták, irigylésre méltó az erőd, és biztos, ezen is túl fog lendíteni!

Rita, Tücsi, sajnos holnap nem érek rá, de legközelebb én is szívesen elmennék a Pólusba találkozni, ha nem titkos a találka. Autóval nincs is annyira messze nekem sem. :wink:

Kép
nenoke

Sziasztok!

Voltunk sétálni, Bálint jót szundizott. Nekem meg lefagyott a nózim :lol:

Zsú: örülök, hogy minden oké a tejcivel. Ezek szerint ez is változó ( mint annyi minden más) és nem minden esetben változik meg a tejci íze :D Vagy nem minden baba válogatós ( köztük Marci sem) :wink: Örülnék, ha nálunk is hasonlóan alakulnának majd a dolgok.

Egcsi: nagyon jó a fürdőkádas kép. Édes mosolygós a kis Bence. Még mi is a kiskádban fürdetjük Bálintot.

Bálint megint 2x kelt éjszaka. Pontosabban 1x éjszaka ( 2 óra körül) , utána reggel fél 6 körül. Én már nem tudom mire gondoljak, hogy mi okozhatja újra az éjszakai kelést. Addig, amíg esténként tápszert kapott, végig aludta az éjszakát. Most hogy este is tejcit kap, szinte minden éjszaka felébred. Lehet, hogy semmi köze a kettőnek egymáshoz, és az egész csak egy véletlen egyebeesés, nem tudom..... :roll: No mindegy az egyszeri ébredés éjszaka még kibírható, csak több ne legyen.
Mindenesetre a védőnő és a doktornéni véleményét kikérem majd az éjszakai etetésről. Hamarosan úgyis megyünk a 4 hónapos oltásra.
Zsuzsi, te kérdezted már a doktornénit ezügyben? Panka is eszik éjszaka?

Na megyek, pakolászok, mert csatatér van.... Bálint alszik, kihasználom az időt.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Móni: Panka végigalussza az éjszakákat (kopp-kopp), este kb 10-kor alszik el és reggel kb 9-ig alszunk. Olyan szuppppi! Ez a tápitól van, az tuti. Sajnos Panka tegnap óta teljesen tápis lett, elapadt a tejci. De nem kesergek...

Annee: Menj el látleletet vetetni... Szörnyű, hogy ilyesmi megtörténhet... :evil:

Kép
zsuzsi**

Hajni: majd ha tudsz, azért néhanap jelentkezz, hogy miképp alakulnak a dolgaitok, mi lett a nagyokkal, sulival lett-e váltás.....
drukkolok, hogy a baj valami jóért történjen.

Kép
kissmanó

Zsuzsi: Tök jó hogy Panka ilyen nagyokat szundizik! Hát hiába, a lányok.....Blankám is ilyen jó alvó volt, és most is az... :D de biztos vannak itt is kivételek.
jól teszed, hogy nem bánkódsz a tejci miatt.

puszi, Móni

Kép
Kép
moni1973

Manó: Jelenkezem majd. Ha Apuéknál maradunk tud vigyázzni a picire. Keresek valami munkát. Muszáj lesz...

Peti tanitónénijével beszéltem tegnap. Sokmindenre fény derült, próbálkozunk mindketten türelmesebben állni a dolgokhoz. (bár, ezek után nem csodálkozom rajta hogy agresszív a fiam :cry: :cry: )

Ma fogadóórára kéne mennem Daniellához, de ilyen arccal lehetetlen. :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Annee: az jó, hogy a szüleidhez tudsz menni, meglásd segíteni fognak! Drukkolok, hogy minden jóra forduljon mostmár!

Talira én is mennék, csak holnap nem jó :cry: Viszont legközelebb tuti megyek szupi bébjárgánnyal lehet bkv-zni :lol:

Zsuzsi: irigyellek a jó alvásért. 310ml, nem semmi étvágya van Pankának

Megyek készülődni Marciért az oviba. Olyan szép idő van ma szerintem sétálunk is egy nagyot!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Annee
nagyon szomorú, ami történt veled.......nagyon sajnálom

RINGATÓ
kiderült, hogy Biatorbágyon is van!!! Voltunk ma 2 kismama-barátosnővel, hát vmi szuperjó volt!!! Olyan tünemény, lelkes csajszi tartja! Teljesen odáig voltunk! Zalán meg annyira tág szemekkel leste a többi gyerkőcöt :D :D :D

És a legnagyobb hír: 2 db hasról hátra fordulás történt!!!!!!!!! Annyira örülök :D

Kép
Kép
emma1976

Emma! Akkor ma nagyon jó napotok van. :D Még nagyon sok legalább ilyen jó napotok legyen!:D

Klári! Nem titkos találkára megyünk a Pólusba. :lol: Aki tud, jöjjön!!!!! Benneteket is várunk! Ha most nem is tudtok jönni, akkor majd a következőn találkozunk!:D Éjszakai szopival, súly dologgal hogy álltok? Visszamentetek a saját háziorvosotok rendelésére?

Zsú! Akkor holnap.:D

Nekünk ma nagyon alvós napunk van. Gábor eddig 2x 220-at evett -legutóbbit délben- és még mindig alszik. Már lassan indulnunk kellene a nagyokért, meg ennie előtte. Nagyon nem szeretem, de most keltegetnem kell. :? Talán nem fog rám haragudni, cicivel engesztelem.....

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Sziasztok!

Annee Sajnálom..... :( Majd jelentkezz!

Egcsi! Nagyon édi Bence! És ez a vigyor! :D

Ma nekünk is alvós napunk van, csak enni kel fel játszunk egy kicsit, majd újra szundi! Front van, ma nálunk nagyon rossz idő volt, eddig úgy fújt a szél, hogy a mai sétát kihagytuk.

Lynia! Hol vagy?

Emi

Kép Kép
emi_25

Tücsi, remélem, a következő találka összejön. :lol: Az éjszakával továbbra is hadilábon állunk, de most már szinte bizots vagyok benne, hogy a foga miatt, mert egyre inkább rágja az öklét, nyáladzik, nyammog, múltkor majdnem leharapta férjem ujját, amkor bekapta. Úgyhogy tegnap vettem rá zselét, meg Chamomillát, amit ma el fogok kezdeni adni neki. KÖszi az érdeklődést, tegnap voltunk a dokinál, megvolt a 4. hós oltás, meg sem nyikkant, de a vérvételnél nagyon sírt (a PKU miatt kellett). Vénát nem talált a karján a doki (ilyen zsírpárnák alatt nem is csodálom :wink: ), úgyhogy a sarkából vették, és nagyon kellett préselni, míg elég jött ki. :cry: Végül is 350 grammot hízott 3 hét alatt, azt mondták, az nem rossz, ugye most már nincs az a rohamos gyarapodás, mint eddig, hogy már ennyit mozog.

Emma, gratula az átforduláshoz!!!!

És képzeljétek, meg vagyunk hívva a céges Mikulásra, már meg kellett írnom a jellemzést, hogy el tudja dönteni a Mikulás, csokit kapjon-e vagy virgácsot. :lol:

Kép
nenoke

Megvolt a sétánk, tök jó volt. Samu jó nagyot aludt :lol:

Itt van nektek egy kis önbizalomnövelő :wink: katt ide
http://degupage.uw.hu/hizelgo.htm

brigi73

Klári! Ez a kis édes, aranyos Dávidka virgácsot?!!!!! :lol: Cuppanós puszikat érdemel a kis buksijára. :lol: Sokat. :lol: Igen, innentől kezdve már kicsit lassul a hízás tempója. No, akkor szerencsére vaklárma volt, még sem fogyott Dávid baba.De 350 gr 3 hét alatt szép, ennyi mozgás mellett.

L-Emit én is hiányolom!!!!

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Brigi! Ez naggggyyyooonnnnnnn jóóóóóó!!!!!!! És milyen karácsonyi ajándékot kérsz? :lol: :lol: :lol: :lol:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Brigi!! :lol: :lol:
Tudod mi lett a vége? Rita legyen a miniszterelnök :lol: :lol: na az kéne..fejre állna a világ, bár most is fejen áll....

No. 4 után fogtam Samut és irány a Pólus. Nyüglődött, unatkozott..csak a kezemben volt hajlandó lenni. Na többsem kellett, felöltöztettem és elmentünk nézelődni..2.5 órát voltunk :lol: 1 óra nézelődés után elaludt, mint a bunda..aztán jött értünk Ati..kész a gyereknek full bejön ez a plázázás..

Lányok!
Akkor holnap Gondola, forró csoki..Zsu vendégem vagy annyi forró csokira amennyit csak akarsz!! :lol: ugyanis Zsutól jó pár pelust örökültünk már :lol:
torolve_20131003125716

Rita :lol: Akkor holnap egésznap a Gondolában fogunk ülni! :wink: :lol: De nem ezért adtam a kinőtt pelusokat.

Végül, hánykor van a tali?

kispiskóta

Zsu!
Tudom, hogy nem azért de a forró csoki rulez! :lol:
Nemtom, hogy hánykor..fél 11?? nemtom mikor indulunk el, Samutól függ.
Hétfőn Ringató előtt, keresztben fekve a hasamon szopizott és úgy aludt el..én meg közben TV-ztem.

Na gutenábend!
torolve_20131003125716

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: