Szép napot mindenkinek,
Mikulás, Karácsony: nálunk is még kérdéses, hogy hogyan is adjuk majd elő a dolgot. Most kicsit meg vagyunk lőve, mert ugye Fanni nem fogja tudni nagyon megtalálni az ajándékot, csak ha ott van mellette, ablakhoz, és a csizmihez nem fog tudni menni, pedig tudja, hogy ki kell tisztítani és minden nap kérdezi, hogy mikor jön a Télapó (ezek szerint szoci a gyerekem

). Karácsonyfa díszítés együtt lenne, ha addigra lábra tud állni, de jó is lenne.
Ajándékokat még nem tudom, hogyan is fogom átadni neki, nálunk van ajándékozás, de nem túl nagy, inkább jelképes, a szeretet, együttlét, családjárás és közös szép napok a fontosak.
Macs: én is féltem eleinte, hogy hogyan is fogunk átállni a korán kelésre. aztán jött magától, eleinte elkéstünk a böliből, aztán odaértünk időre, őt fektették korán, ami először fura volt neki, aztán megszokta. Most maga kéri 8 körül, hogy menjen aludni és igy már fel is tud kellni hamar. szóval csak az első hét vagy kettő a nehéz.
Rájli: nekem kivették a mandulámat, jobb nem lett a helyzet, továbbra is mindig minden elkapok. De ez tényleg nagyon egyéni, valahol én is azt mondom, hogy fontos valamiért az a szerv, hiszen egyfajta szűrő. De van akinek, ahogy Gabi is írta, hogy tök jól megoldódnak a gondok tőle.
Nuk: vazzzzzzzzze nehogy magadra veddd a banya mondatait. Én az ilyentől a falra tudok mászni, bakker ne okoskodjon nekem és főleg ne pofázzon bele mások dolgába. Te nagyon szépen csinálsz mindent, hidd el szuper anya vagy. Ő pedig veregesse a mellét szépen, nagyon tudom sajnálni az ilyen embereket.
Lindi: hihi a dánokhoz mentem volna tolmácsolni.

Milyen témát tolmácsoltál?
Gabi: magas cukor miatt ne csüggedj, mondjuk most a sok finomság miatt gáz, de ha ötleteket szeretnél, szólj, mert tudod én cukor nélkül élek nagyon hosszú ideje.
Rólunk: Fanni nagyon jól van, szép pirosas a színe is már, jó a kedve, egész nap verseket mond és játszik. Hazaengedni nem akarnak minket (gondolom örülnek a kórházi napidíjamnak

). Ma végre még orvos is megnézte, mert valahogy tegnap nem jutott rá idő. Szóval kicsit buci a lábfeje ennek nem örülnek, de szépen gyógyul egyébként. Péntek környékén mindenképpen haza sírom magunkat. Annál tovább nem maradunk tuti. T.I. mondta, hoyg milyen szereket vegyek, úgyhogy ezeket szoktam neki becsempészni amikor éppen nem kap más finomságot. Na nem fárasztalak titeket magunkat, ha tudok mingyáááááááá felteszek egy képet.