Sziasztok!
Julcsi!
Boldog szülinapot!
Kata!
Boldog névnapot!
Borcsi!
Így utólag Neked is Boldog szülinapot!
Képeket kérünk a buliról!
Edus!
Kérünk még majd képeket, ha időtök engedi!
Nagyon szuper volt a torta! Gondolom nagy sikere volt a fiúknál
Klári!
Hajrá és kitartás a vizsgákhoz! Hiába utáltam vizsgázni, amikor kellett, mostanság meg hiányoznak. Hüle vagyok én?
Zsófi!
Kerekpocak nagyon helyes, és egyáltalán nem nagy!
(Én már előre félek, hogy majd tesóval mekkora lesz, hisz én tényleg bálna voltam már Balával is).
Samunak megy a ++++++++++++ energy! Tessék gyógyulni!
Ediske!
Luca tündéri! S ezek a hatalmas kék szemek! Nagyon szépek vagytok!
Anzsi!
A naptár tavaly nagy hajrával ugyan, s két napot késve, de elkészült

Idén előrelátóbb voltam, s már a dobozban várják a csomagok a helyüket.

Mondjuk ehhez hozzá kell tennem, hogy idén csak meg kellett töltenem a batyukat, mert tavaly jól eltettük őket, gondolva az elkövetkező évekre is

. De idén is készült új adventi naptár, csak most a keresztlányomnak alkottam újat

. És kész csoda, de már csak meg kell tölenem, s készen is lesz. Mondjuk az is bele telik majd egy estémbe. Most sem unatkozom kézimunka ügyileg. Van még mit bőven megkreálnom karácsonyig

Az új adventi naptárról csak akkor tudok majd képekkel szolgálni, ha teljesen kész lesz, de a tavalyi kreálmány képei:
Kicsit módosítok rajta idén, mert nem Anyuméknál lesz feltéve, hanem itt Óbudán. Ja és mivel állandóan mozgásban vagyunk, olyan leszek, mint egy állandó mikulás. Az aktuális zsákocskákat mindig cipelhetem majd magunkkal, hogy Balának minden reggel meg legyen a meglepije.
Zsóka!
Ház: Burkolás alatt, de karácsonyra nem leszünk kész

Ok: többminden hiányzik még a komfortos lakáshoz, no meg ahhoz, hogy megkapjuk a lakhatásit.

Na de panasz nincs, egyszer csak kész lesz
Tegnap és ma a kertet építettük Apával.

380 tő sövénykét ültettünk el. Mire végeztünk a derekunk kitört a sok hajlongástól. De készen van, mostmár csak a csoda kell, hogy tavasszal legyen is blőlük valami, s tényleg sövény formájuk legyen egy pár év múlva. Mi azt hiszem megtettünk ennek érdekében mindent. Legalább is most. Tavasszal azért lesz még vele dolgunk rendesen.
Marcsi!
Hát igen, sajna ... Bala Duracellnek továbbra is duracell, de szó szerint parázik a nagyobb gyerkőcös társaságtól. A barátnőmet elkísértük a múlt héten egy magánbölcsit megnézni. Ott döbbentem rá, hogy Balával "gond" van ezen a téren. Míg a barátnőm leányzója két perc alatt feltalálta megát, s játszott, s kosztotta az ott lévő gyerekeket, addig Balám fogta a gatyám, s húzott az ajtóhoz, hogy "Anya! Menjünk Mamához! Menjünk haza! Baba nem akar játszani!" Teljesen be volt pánikolva. Meglepődtem, mert nem szokott ilyen lenni, de aztán elgondolkodtam a dolgon, s rájöttem az én hibám. Hiába megyünk állandóan valahova, nagyitól nagyiig, + barátnők babákkal, ezek megszokott szituk neki. De idegen gyerkőcök közösségének nagyon keveset tettem ki Őt a 2,5 év alatt. Nem vagyunk egy nagy játszótérre járók, mivel Solymáron nincs, Szentendrén még csak-csak, de ott meg nincs annyi gyerek a játszin, mint itt Óbudán, de itt meg alig vagyunk. Igaz, hogy zenebölcsizni jártunk kb. fél évet, de amikor tavaly karácsonykor elment szülni a leányzó, aki tartotta, utána nem kerestünk másik lehetőséget, pedig azt hiszem azt kellett volna. Most az előbb említett barátnőmmel együtt visszük a lurkókat zeneovizni, hátha oldom egy kicsit ezt a fjata görcsösségét a Mackónak. No meg az is felmerült bennem, hogy míg itt vagyunk néha napján Óbudán, addig ki kellene használni, hogy itt a bölcsibe 9-12-ig le lehet menni a gyerkőcökkel játszócsoportozni. Lehet, hogy élünk majd vele, mert azt hiszem, ha ez így marad, akkor az ovi kezdete nagyon nehéz lesz.
Ti ezt hogy látjátok?
Puszi: Timi (megyek kézimunkázni

)