A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » János Kórházas Anyukák topicja

Lolonak boldog Másfeledik szülinapot!!!!!

Kis orr fújós!!! Marcsi tegyél fel róla is képeket, mert már olyan nagyon nagyon régen nem láttuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jó éjt!!!

Fatima, csak így tovább, ügyi vagy. A keddért meg irigykedünk ám rátok! Kérünk képeket a mini babataliról!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
b79andi

Zsófi: nagyon csini kismami vagy! Légy büszke magadra! Szerintem is pici pocid van... :) Drága Samunak jobbulást, neked pedig kitartást! Hogy áll a lakás project?

Marcsi: további jobbulást Laurának! Teljesen igazad van, és nem hibáztál szerintem sem sehol!

Komolyan nem értem mi van a mai orvostársadalommal?! Mi is orvos váltáson vagyunk. Nekünk nem volt ennyire komoly bajunk, de tele van már a hócipőm a dokinkkal. Ugye a jól elhúzódó szörcsögéses story után, most éppen ekcéma gyanúval mentem hozzá, de szerinte csak száraz a bőre, csak 2-3 naponta fürösszük, és gyógyszertári testápolót használjuk. A bőre egyre rondább lett, és egyre több helyen jött ki kiütés, megint doki, aki azt mondta, nem ekcéma száraz a bőre, és beecsetelte betadinnal, hogy nehogy felülfertőződjön. 1 hétre rá, már annyira csúnya volt a bőre mintha megégett volna, ekkor már nem vártam tovább és bőrgyógyászhoz mentem, aki egyértelműen azt mondta ekcéma. Amikor ezt elmeséltem a dokinak, szinte leba¬*ott, hoyg minek mentem bőrgyógyászhoz, erre teljesen fölösleges szteroidot adni. Ő csak akkor ír fel szteroidos krémet, ha már az egész teste kiütéses a gyereknek! Normális ez? Visítva rohantam volna orvoshoz, ha már az egész teste kiütéses lett volna. Szóval betelt a pohár!!!

Tud esetleg valaki ajánlani egy jó, és lelkiismeretes orvost a 3. kerületben, vagy környékén?

Akit esetleg kihagytam, előre is elnézést! Minden baba gyönyörű, és mindenkinek sok puszi!

Nelly

Kép
breeki

Sziasztok!

Julcsi!
Boldog szülinapot!

Kata!
Boldog névnapot!

Borcsi!
Így utólag Neked is Boldog szülinapot!
Képeket kérünk a buliról! :wink:

Edus!
Kérünk még majd képeket, ha időtök engedi!
Nagyon szuper volt a torta! Gondolom nagy sikere volt a fiúknál :)

Klári!
Hajrá és kitartás a vizsgákhoz! Hiába utáltam vizsgázni, amikor kellett, mostanság meg hiányoznak. Hüle vagyok én? :shock:

Zsófi!
Kerekpocak nagyon helyes, és egyáltalán nem nagy!
(Én már előre félek, hogy majd tesóval mekkora lesz, hisz én tényleg bálna voltam már Balával is).
Samunak megy a ++++++++++++ energy! Tessék gyógyulni!

Ediske!
Luca tündéri! S ezek a hatalmas kék szemek! Nagyon szépek vagytok!

Anzsi!
A naptár tavaly nagy hajrával ugyan, s két napot késve, de elkészült :) Idén előrelátóbb voltam, s már a dobozban várják a csomagok a helyüket. :) Mondjuk ehhez hozzá kell tennem, hogy idén csak meg kellett töltenem a batyukat, mert tavaly jól eltettük őket, gondolva az elkövetkező évekre is :). De idén is készült új adventi naptár, csak most a keresztlányomnak alkottam újat :). És kész csoda, de már csak meg kell tölenem, s készen is lesz. Mondjuk az is bele telik majd egy estémbe. Most sem unatkozom kézimunka ügyileg. Van még mit bőven megkreálnom karácsonyig :) Az új adventi naptárról csak akkor tudok majd képekkel szolgálni, ha teljesen kész lesz, de a tavalyi kreálmány képei:
Kép
Kép
Kép

Kicsit módosítok rajta idén, mert nem Anyuméknál lesz feltéve, hanem itt Óbudán. Ja és mivel állandóan mozgásban vagyunk, olyan leszek, mint egy állandó mikulás. Az aktuális zsákocskákat mindig cipelhetem majd magunkkal, hogy Balának minden reggel meg legyen a meglepije. :wink:

Zsóka!
Ház: Burkolás alatt, de karácsonyra nem leszünk kész :( Ok: többminden hiányzik még a komfortos lakáshoz, no meg ahhoz, hogy megkapjuk a lakhatásit. :( Na de panasz nincs, egyszer csak kész lesz :)
Tegnap és ma a kertet építettük Apával. :) 380 tő sövénykét ültettünk el. Mire végeztünk a derekunk kitört a sok hajlongástól. De készen van, mostmár csak a csoda kell, hogy tavasszal legyen is blőlük valami, s tényleg sövény formájuk legyen egy pár év múlva. Mi azt hiszem megtettünk ennek érdekében mindent. Legalább is most. Tavasszal azért lesz még vele dolgunk rendesen.

Marcsi!
Hát igen, sajna ... Bala Duracellnek továbbra is duracell, de szó szerint parázik a nagyobb gyerkőcös társaságtól. A barátnőmet elkísértük a múlt héten egy magánbölcsit megnézni. Ott döbbentem rá, hogy Balával "gond" van ezen a téren. Míg a barátnőm leányzója két perc alatt feltalálta megát, s játszott, s kosztotta az ott lévő gyerekeket, addig Balám fogta a gatyám, s húzott az ajtóhoz, hogy "Anya! Menjünk Mamához! Menjünk haza! Baba nem akar játszani!" Teljesen be volt pánikolva. Meglepődtem, mert nem szokott ilyen lenni, de aztán elgondolkodtam a dolgon, s rájöttem az én hibám. Hiába megyünk állandóan valahova, nagyitól nagyiig, + barátnők babákkal, ezek megszokott szituk neki. De idegen gyerkőcök közösségének nagyon keveset tettem ki Őt a 2,5 év alatt. Nem vagyunk egy nagy játszótérre járók, mivel Solymáron nincs, Szentendrén még csak-csak, de ott meg nincs annyi gyerek a játszin, mint itt Óbudán, de itt meg alig vagyunk. Igaz, hogy zenebölcsizni jártunk kb. fél évet, de amikor tavaly karácsonykor elment szülni a leányzó, aki tartotta, utána nem kerestünk másik lehetőséget, pedig azt hiszem azt kellett volna. Most az előbb említett barátnőmmel együtt visszük a lurkókat zeneovizni, hátha oldom egy kicsit ezt a fjata görcsösségét a Mackónak. No meg az is felmerült bennem, hogy míg itt vagyunk néha napján Óbudán, addig ki kellene használni, hogy itt a bölcsibe 9-12-ig le lehet menni a gyerkőcökkel játszócsoportozni. Lehet, hogy élünk majd vele, mert azt hiszem, ha ez így marad, akkor az ovi kezdete nagyon nehéz lesz.
Ti ezt hogy látjátok?

Puszi: Timi (megyek kézimunkázni :))

Kép

Kép
timtom

Köszönöm csajok!! :)

Egyébként kettőnkből van összegyúrva Luca baba. :)
A szemszín mikor véglegesül? Imádom a szemszínét.

Timi: csudajó a "naptár". :) Én sajna egyáltalán nem vagyok egy kreatív valaki. :(

Edis

Kép
ediske

Marcsi: bakker 20.39-kor én már alszom. :) Tényleg, tegnap volt a kapitányéskatona. Még jó, hogy már ötször láttam :)
Bölcsi: tényleg az volt, hogy tavasszal mi megúsztuk a betegségeket. Egy hetet áprilisban, egy hetet júliusban volt beteg (asszem). Most meg igazából egy hónapja folyamatosan köhög, hol kevésbé, hol meg nem. Ma megint nem viszem, mert éjszaka megint köhögött sokat, tegnap napközben meg sokat fújtuk az orrát. Mások simán beviszik így. Meg is mondom nekik, holnap lesz a szülői :) Nem elég, hogy a gyerekek elkapják a bacikat, a gondozónők folyamatosan betegek, szegények.

Anzsi: majd fényképezek, tényleg :) Mindig eszembe jut, hogy semennyit se fotózok már... Születése után kb. 50db/nap volt az adag. Most meg 50nap/db :)

Szülinaposok éjlen-éljen!!! Megyek dolgozni.
Ja, névnaposok is éljen-hurrá! :)

Puszik.A.
tündérkisfiú

Sziasztok!

Még nem volt időm mindent visszaolvasni, hisz csak tegnap délelőtt voltam itt utoljára, de átfutottam az eseményeket!

Nelly, Fatima: köszönöm a folyamatos jótanácsokat! Tényleg sokat segítenek ezek a tapasztalatok! Igazából még persze dilemmázom, hiszen addig meg nem akarom cicin hagyni manót, ameddig ő akarna, mert akkor 2 órán keresztül is elszívogatná be-bealvással, rengeteg pihivel a tejcsit! Viszont ha lerakom 30-40 perc után, s evett 40-50 gr-ot akkor látványosan éhes és megy a sírás, akkor se alvás se semmi! Persze ha visszateszem cicire, akkor csak cuppog rajta, hisz már nem jön olyan könnyen, de nagy ritkán van, hogy kiszív még 10 gr-ot, s nyűglődik, sírdogál...ezért szoktam még a lefejtből adni neki.
Tegnap már egész ügyes voltam, csak 3 kajcsinál pótoltam ki a cicizést, ezt akarom szép lassan lecsökkenteni, ma reggel adtam neki cumisüvegből, s már csak este fogok, aztán próbálom csak este. Azt nem tudom hogy fogjuk elhagyni, mert ha nincs tele a hasa, akkor nem alszik el sehogysem. Volt már hogy nem adtam üvegből, s akkor éjfélig ment a hajcihő, holott normális esetben 21-kor fekvés, alvás és éjjel csak 1-2 között ébred!
Mit tegyek? A hagyjam sírni, majd elfárad verzióra nem vagyok képes!!!!!! :cry:

Kép
bogen

És akkor egy jó hír:

Szilvi (szilvianya23) hajnali 1 óra körül megszült, császárral! Janika 3600 gr és 52 cm! Minden rendben velük!

Remélem hamarosan őt is köszönthetjük itt az anyukás topic-ban! :wink:

Kép
bogen

Zsófi: Láttad volna az én hasamat, mekkora volt! Nem véletlen lett manóka 4,5 kg!!! Én is megkaptam már a 4. hónaptól, hogy ikrek...blablabla... Szóval egész picike a hasid ahhoz képest, hogy mekkora volt nekem, meg amúgy is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
bogen

NAGYON BOLDOG MÁSODIK SZÜLETÉSNAPOT
KIVÁNUNK JULINAK!!!!

Viki és Beni

Kép
viky30

NAGYON BOLDOG MÁSFELEDIK SZÜLINAPOT LAURÁNAK!!!

Kép
viky30

KATA! BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!

Kép

Mindenkinek ilyen szép rózsákat küldök, legyen rózsás a hangultotok a rossz idő ellenére is!!!!!
viky30

Marcsi: Egy pillanatig se vond kétségbe hogy jól csináltál mindent! Sőt!!! Szerintem egy nagyon határozott karakán nő vagy aki tök normálisan áll a dolgokhoz és ki is mondja amit kell és úgy ahogy kell!!! Irigykedem is néha, én hajlamos vagyok sokszor a konflikutuskerülés miatt inkább csendben maradni és belül vivódom magamban. Szerintem is inkább menjen el az ember 5, 10, 20, 100 dokihoz és mondja azt mindegyik hogy semmi baja a gyermeknek, minthogy egy rossz diagnózis miatt valami baj történjen!!! Főleg hogy a dokitok nem bízik a te anyai megérzésedben és nem hiszi el hogy nem véleltenül aggódsz!! Tény hogy vannak olyan anyukák akik már egy tüsszentéssel, horzsolással is rohannak a rendelőbe, de ezt tudnia kell az orvosnak (ezért van a háziorvos és nem össze-vissza járunk mindig máshoz) és nem hiszem hogy te ilyen vagy. Elkeserítő hogy a háziorvosok ennyire nem képzettek vagy fásultak és egy sémára jár az agyuk!! Laura remélem már jól van!!!! Szerencse hogy ilyen kis hős és az is hogy magától kifolyt a trutyi. Tanulság mindenkinek, hogy ha visszatérő láz van és nagyon nyűgös a baba/gyerek akkor irány az orr fül gégészet!! Inkább feleslegesen akár!

Zsófi: Nagyon-nagyon helyes pocakod van!!! És allezusammen nagyon csini kismama vagy/voltál! Samu már simizi a pocakot és érti hogy jön egy kistesó? Bocs ha már írtad de annyi termés volt a hétvégén, lehet hogy elkerülte a figyelmemet.
Jobbulást a kis szőke hercegnek!

Timi: Szuperjók ezek a kis adventi zsákocskák! Szép és praktikus is. Bala biztos nagy örömmel nyitogatja ki őket.

Panni: Márk ezen a cowboy kalapos képen egy kis hollywood-i sztárnak néz ki annyira helyes! :lol:

Ediske: Luca baba gyönyörű kislány!! Tényleg nagyon szépek a szemei!

Fatima: De jó hogy megnyugodtál. Legközlebb már nőni fog Tarek súlya és akkor remélem végleg elmúlik a kaja miatti félelmed. Amíg ilyen szuper kis dumás és mosolygós és jókedvű tényleg nem baj ha keveset eszik!

Bogi: Én nem hagynám sírni Bazsit. Az nem jóóó! Tudnia kell hogy amikor jelez neked a sírással akkor mész és számíthat rád, ha éhes enni kap, ha fáj valamilye megvígasztalod. Sokszor elég ha csak megsimized, de vannak babák akiket ringatni kell. Szerencsére Beni ha álmos és nem tud elaludni a kiságyában és bemegyek akkor elég ha látja hogy ott vagyok, megsimogatok suttogok hozzá és sikerül elaludnia. Nem biztos hogy Bazsi is ilyen lesz és tény úgy ahogy a szíved diktálja!! Amúgy állítólag pont azok a babák lesznek később sírósabbak akiket hagytak sírni!

Kép
viky30

ISTEN ÉLTESSEN JULIKA!!!!!
Kép

LAURÁNK BOLDOG MÁSFELEDIK ÉVET KÍVÁNUNK!!!
Kép

ZSÓFI, nagyon csinos vagy, egyáltalán nem bálnásodsz!!!!!! :wink:

Luca nagyon-nagyon szép kisbaba!!!!!!!!!!!!(olyan szép neve van, illik hozzá :wink: ).

puszik Lányok, majd még jövök . ahogy elnézem, a mai játszóterezés kimarad :(

Ja, még a pocakmérethez: nekem mindig pici hasam volt, kb a 7.-8. hónapban kezdték észrevenni pl a buszon,hogy babával utazok :) , ennek ellenére mindkét gyerkőc 4 kiló feletti lett. Szóval a pocakméret semmit nem jelent(legalábbis a gyerek méretét nem lehet belőle megjósolni).

KépKép
logi

(miért írtam hogy valamilye? :oops: valamije természetesen)
viky30

Kicsi Julika, isten éltessen!

Kép
niki30

Bogi, ne hagyd sírni Bazsit! Szerintem. Ő még olyan picike baba, Anyára vágyik :wink: .

Timi
, már tavaly is megcsodáltam ezt a szuper adventi naptárkát, de most kedvet is kaptam az elkészítéséhez. :)

KépKép
logi

NAGYON BOLDOG 2 SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK JULCSINAK!!!!

Kép

NAGYON BOLDOG MÁSFELEDIKET LOLÓNAK!!!![

Kép

Teri

KépKépKép
pruci

Juli! Asszem most aktuális a köszöntés!

SOK BOLDOG 2. SZÜLINAPOT!!!

Legyen szép napotok! Ünnepeljetek és tortázz egy nagyot!!!

Puszi nektek!

fatima

Loló édesem!

SOK PUSZI NEKED 1.5-dik SZÜLINAPODON!

Kívánok Nekd minden szépet és jót! Gyógyulj meg és nyugtasd meg anyát, hogy ő a legszuperebb anyuci! :)

fatima

Velünk minden OK! Tarek tegnap este a fürcsi után megevett 200 ml-t, aztán éjjel 140-et, ma reggel pedig 150-et!

MONDOM ÉN, HOGY JÓÓÓÓÓÓÓL VAGYUNK!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

fatima

Niki! Juhhééééjjjj! Akkor mehet majd a csere-bere! :) Már úgy várom! :)
Alakításhoz gratula! :) Jó is az! Kár, hogy gyakran vagyok fáradt! :( Ne de egyszer csak visszatér minden a régi kerékvágásba. Nem???

Klári! Tarek 3400 grammal született. Tehát elvileg egyáltalán nincsen annyira lemaradva. Nem valószínű, hogy 6800 lesz 3 hét múlva, de nem baj! Majd később lesz annyi!!! :)

Marcsi! Egyelőre az alma és a répa közül úgy tűnik, hogy az alma tetszik neki jobban! :) Érthető! :wink:

Nelly! Úgy néz ki, hogy elment megint a tejem! Remélem tényleg így marad! Kopp-kopp-kopp! :)

Andi! Legközelebb ti is eljöhetnétek mini talira! :) Na???

Timi! De jó Balának, hogy ilyen ügyi mamija van!!! :)

Bogi! Én em hagytam Tarekot sírni. Ő pláne nem az a "ha hosszan sír, majd elfárad és elalszik" típus. Ha erre vártam volna, akkor még ma is ordítana! Ő olyan, hogy minél többet sír, annél jobban behergeli magát és nem tudja abbahagyni. Nekem ahogy mondtam nem volt idáig gond (kopp-kopp-kopp) az altatással. SZERENCSÉRE!!! :) Tégy úgy ahogy a szíved diktál! Én csak az etetéssel kapcsolatban mondtam, hogy légy egy kicsit határozottabb. Senkinek nem kívánom, hogy annyit fejjem, mint én 4.5 hónap alatt! :)

Szilvianya! GRATULA!!!!

Viki! Köszi a biztatást!!! :)

fatima

Viki, logi, Fatima: Azért örülök, hogy nem én vagyok a béna, s Ti is mind azt mondjátok, amit gondolok - valóban nincs szívem sírni hagyni Bazsit - 1-2 percnél tovább! De ez volt a marha nagy ötlete a védőnőnek, nem vagyok képes rá!
Olyan aranyos, amint felveszem megnyugszik, s gyönyörűen néz rám! Sőt ma már olyan volt, mintha rám mosolyogna!
Most evett 60 gr-ot ciciből, s nem adtam neki többet cumisüvegből - persze a doktor néni is nyomaszt, hogy ha nincs meg a heti 150 gr hízás, akkor juj mi lesz!
Ezzel a gyarapodás kérdésével szerintem sírba lehet kergetni az anyukákat!!! Legalábbis engem, tutira :roll:
Mindenesetre most 60 gr szopi után pár perc sírdogálás után felvettem, még eltöltött 20 percet cicin, de egy dekát sem evett persze! Pedig cseles a kis lurkó, mert úgy tűnik mintha enne! Jól be tud engem csapni :oops: Aztán újra betettem a kiságyba, kicsit méltatlankodott, most csendben nézelődik, de közben csukogatja a szemét!
Védőnő szerint ez helytelen, ha egyszer már lefektettem és nem evett eleget, akkor így járt! Sírjon, majd elfárad és alszik, s amikor következőre ébred legalább jól megéhezik és eszik rendesen! Hát könyörgöm, még csak 3 hetes!!! Hogy működne ez így?!?! :evil:
Szóval tényleg nem izgatom magam már a gyarapodás, doki, védőnéni stresszei miatt!!! Nekem az a fontos, hogy nyugodt és boldog legyen a kisfiam! És ha csak heti 100 gr-ot hízik, de boldog gyerek akkor mi van?!?!
Most ment el a védőnő nem rég, s azzal búcsúzott, hogy ha jövőhét hétfőn nem lesz Bazsi 4650 gr legalább, akkor a doktor nénivel tápszert fog íratni mert ez így nem mehet tovább! Szóval legyek ügyes! Már rettegek előre mi lesz :oops:

Kép
bogen

Bogi,

Szia, örülök, hogy jól vagytok, rég nem jártam a topicban. Ami a sírást illeti, Hanna nagyon sokat sírt 6 hétig. Utána jelentősen javult. Addig mi mindent megpróbáltunk: hagytuk sírni ... kb 1x sikerült így elaludnia, 1.5 óra üvöltés után, úgyhogy ezt aztán nem csináltuk. Felvettük és ringattuk, ez néha jó volt, de el nem aludt. Viszont egy kis cicizés segített mindig. Ez vált be. Én nem nagyon hagytam sírni.
Kitartás, néhány hét és sokkal nyugodtabb lesz minden. Nekem is ezt a tanácsot adták a lányok, és igazuk volt.

Emese

KépKép
emese1974

Kép
Kép

Kép

Kép
b79andi

Fatima: Nagyon örülök, hogy Tarek ilyen jól eszik! Akkor tényleg jól, s rendben vagytok! Ügyesedk vagytok! Én is erre törekszem! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bogen

Fatima: aranyos vagy, köszi. :wink: :lol: :lol:

Kép

Kép
b79andi

Emese: Köszi! Tényleg úgy el tud szorulni a szívem ha sír, de azért megnyugtató, hogy ez a hagyd sírni tanács eddig nem csak nekem nem megy, s nem képes rá!!!! :wink:
Ez azt jelenti, hogy jók vagyunk!!!! :P

Kép
bogen

Sziasztok,

Hannáról egy friss fotó:
Kép

Fatima, aranyos vagy, hogy kérdeztél terpeszpelus ügyben! ... úgy 4-5 hete :oops: . Már lassan túl is vagyunk ezen a kellemetlen perióduson. Viszont használt!! Érezhetően szimmetrikusan mozognak már a kis csípői, és voltunk a kórházi UH-n, ahol már tökéletesnek találták mindkét csípőjét. Úgyhogy megérte hordani.

Egyébként nálunk az elmúlt hetek, a második hóforduló óta parában teltek, hogy Hanna nem hízott semmit. Szerencsére most már minden ok. Egyszerűen keveset evett, mert olyan kis rendesen átaludta az éjszakát. A szopi számunk így 5-re lement, ami ezek szerint nem volt elég. Most már újra 7x eszünk, kelünk éjjel ... aminek ezek után tudok örülni :!: ... mert újra hízunk.

Ja és átfordult hasról hátra :P ... a kis huncut utál hason lenni. Úgyhogy most már esélytelen vagyok, hogy hasazzon, mert ahogy leteszem hátra fordul.

Puszi mindenkinek
Emese és Hanna

KépKép
emese1974

Fatima: SZUPER ÜGYES TAREK ÉS ANYA IS!!!!! Aztán lehet hogy holnap megint keveset eszik, de úgy látszik ő már csak ilyen kis változékony. Mi is a csillagjegye? Ugye Ikrek? :wink: Nem írtad mikor is sétáltok. Mi most pár napig nem megyünk mert nagyon taknyos Beni, folyik az orra egész nap, de utána tényleg jó lenne már összefutni.

Teri: Most fedeztem fel Petra képeit pár oldallal ezelőtt! Jajj de szép a kislányod és milyen csajos már!!!

Emese: Hanna baba gyönyörű. Gratula a csípő gyógyulásához és a forgáshoz!

Bogi: Védőnő grrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!! :twisted: Miért ragaszkodnak ennyire a számokhoz? Hát nem azt kellene nézni hogy milyen a baba hangulata és egészsége??? Nem mindegy hogy mennyit hízik ha nem sír mert éhes? Amúgy meg baja nem lesz ha megkínálod tápszerrel is szopi után de én is úgy érzem, hogy nem is kellett volna nekünk se az elején pótolni és akkor gyakrabban evett volna és lehet hogy hamarabb lesz több tejem. Na mindegy ez van, végülis a tápszer nem egy rossz dolog!

Kép
viky30

Zsóka: Neked is köszi Beni dícséreteket!
A fotós lány honlapja:

http://www.eskuvoidvd.hu

Még sajnos nem készült el a baba/gyerekfotó résszel, de ahogy nézegettem szuperek az esküvői képei. Ha ráér tuti vállalja. Irj neki e-mailt szerintem vagy az iwiwen üzenj. Magyar (Bartha) Andrea a neve.

Kép
viky30

Gyönyörű ez a kis Hanna!!!!

Viky: Kicsit óckodok a tápszertől, valójában persze nem tudom megmondani, hogy miért! Biztos, mert úgy képzeltem el, hogy rengeteg tejcim lesz és én majd rengeteg ideig szoptatni fogok.... :?
Aztán ki tudja mit hoz az élet!
Viszont Bazsikám nagyon kis cseles...ahogy elment a védőnő - mintha tudná mit beszéltünk - szopizott ám, mint a kisangyal: 60 gr, büfiztetés és még 30 gr! Csak tudja ő is mi a dolga, ha akarja :wink:

Kép
bogen

JULIKA! NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK NEKED!!!! :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: remélem sok-sok ajándékot kaptál, puszil Bende (és pesze a szülei)

LAURA, DRÁGA, HÁT BOLDOG MÁSFELEDIKET!!!!!!! puszilunk!!!!

Emese
, nagyon édes Hanna és milyen ügyes, hogy már forog :)

Bogi
, szerintem se hagyd sírni Bazsit!!! kellesz neki :) :) ha tudsz akkor nem foglalkozzál a dokival, és ne parázzál, hogy mi lesz, az lesz ami lesz! ahogy írod nem éhezik a drága! nálunk Bende az elején nagyon sokat volt cicin, ezt igényelte, én hagytam, aztán ez is beállt, és jöttek a 30 percek, utána meg 20-10, és most meg már 3-5 perc alatt végez, sőt!!! :)
mangó

Timi!!! tényleg, igazad van én vagyok szita, készen lettél és akkor is nagyon tetszett!!! hát hol lehet ilyen keresztanyut örökbe fogadni? :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:

Anita!!!! én várok!!!! :wink: :wink: :wink:
mangó

Klári, Marcsi! köszönjük a puszikat!!!
mangó

Mangó: Köszi, olyan jó, hogy mindenki abban erősít meg, amit amúgy is gondolok, érzek!!!!!!!!!!!!!!!! Mégsem vagyok hülye, de nagyon úgy tudom érezni magam amikor a védőnő jön.... :oops:[/b]

Kép
bogen

Borcsa-buli 2007. :D
itt éppen egy dallal köszöntötték Borit a Barátai
Kép

KépKép
logi

VIKI KÖSZI!!!!
logi

a mai termést még nem olvastam...., csak pár dologról tudok írni, mert idő nem sok..

Marcsi gyógyszertémáról később, mert sok lenne, időm, meg kevés.

LOLONAK BOLDOK 1+1/2!!!!!!!!!!!!

Klári, mondtam én az uramnak, h szombaton érkeztetek.., de nem hitt nekem..., ez legyen a legkisebb gond. :oops: 8) :wink: Jó bulizás!!!!!!!!!!Sok sok meglepit! Vizsgákhoz drukkok!!!!!!!!!

Emese üdv!!!!!!!!!!! Hanna milyen nagylány és gyönyörű!!!!!!!!!!!!

Druszám, Luca is szépséges kislány!!!!!!!!!!!

Mirkóanyunak is üdv!!!!!!!!!

további pusszok Mindnekinek, sajna most csak ennyire futja..
mazsolák

Zsóka, milyen helyesek:) Igazi barátok:)

Kép
niki30

Borcsa gyönyörű nagylány!!!!!!!!!!!!!4 Látszik az arcán az öröm és meglepettség. (eszméletlen a vonalzója végén ez a "7", olyan hihetetlen. na lépnem kell..)
mazsolák

Aranyosak vagytok! ... Hát azért az, hogy gurul, még túlzás állítani 8) Pénteken megfordult a hátáról a hasára az egyik irányba. Ezt aztán az nap és szombaton azonnal meg tudta bármikor ismételni ... majd mára elfelejtette :P :P :P

Bogi, hol van kép fent Balázskáról? Az anyucisban vagy a szülészetisben?

Emese

KépKép
emese1974

Ja és ami a védőnősdit illeti ... hát mikor voltunk legutóbb oltáson és egyszerre ott volt a doki néni és a védőnéni ... eléggé elment az önbizalmam a vizit végére :oops:

Ez már csak így van. Ráadásul én mindkettőjükkel meg vagyok elégedve ... de úgy látszik ez alapfelállás.

KépKép
emese1974

bocs fordítva írtam ... hasról hátra.

KépKép
emese1974

Lányok, lenne egy nagyon sürgető kérdésem.
A barátnőm kisfiának tegnap műtik a kukiját. Tudjátok, a szokásos szűkületi problémával küzdenek.
Szeretnénk megkérdezni, mennyi egy ilyen műtétre a tarifa?
Mit gondoltok?
Van valakinek tapasztalata?

Fontos lenne, mert holnap lesz a műtét.
Köszönöm előre is!

Niki

Kép
niki30

Niki: sajnos nekem nincs ilyen tapasztalatom, de még az ismerőseim között sem tudok olyat, akit megkérdezhetnék! Remélem vki tud majd segíteni!

Kép
bogen

Emese: itt az anyukásban van fent kép, csak már régebben tettem fel - 238.oldal!!!! :lol:

Kép
bogen

Bogen, azért köszi:)

Kép
niki30

Niki, sajnos én sem tudom a tarifát, a mi dokink a saját babáinak inygen csinálja ha kell, de az nem műtét, hanem valami speciális kis hurokkal lefejti bőrt...
mangó

Értem, köszi szépen.
Hátha az est folyamán tud valaki felvilágosítást adni. :roll: :wink:

Kép
niki30

Niki, én sem tudok segíteni, szerencsére megúsztuk a kukiszűkületet. Hátha valaki segítségedre lesz.
Különben nálunk is a házidokibácsi oldja fel a problémát akinél szükséges. :shock: :) .

KépKép
logi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: