Cső Csajok!
Na férjuram tegnap leműtötte az emeltről a netet... kábel vezetés, pakolás... Vettünk kis számítógépasztalt és bőrfotelt hozzá (ez utóbbi nagyon kényelmes, lestoppoltam szoptatós fotelnek is:) ) meg vetttünk étkező garnitúrát is- eddig sörpadunk volt, most tök boldog vagyok, hogy végre széken ülhetünk, kényelmesen. Leszarom, hogy üveg lap és Marcusnak csak egy bögre csapás és oda a lap - majd veszünk rá bútor lapot. Már kinéztem, hogy két év múlva milyen járólapot és konyhabútort szeretnék... hmmm fészek rakó ösztön...

Jövőre a házat szeretném kívül festeni, meg szép udvart és bejárót akarok. Meg van egy félkész tavunk is... Hát tervek vannak, csak pénz és férfi ember kell hozzá.
Azért olvasgattalak ám titeket! Örömmel látom, hogy baba nem pottyant sehol, de látom, hogy kisebb nagyobb nyüglődsek azért vannak. Hát bevallom én még örülnék, ha Marcus bent maradna egy darabig. Én igazából csak izületi (comb) gondokkal köüszködök, de leszarom ezt is, mert édes teher. Egyébként pedig talán a félelmeim, amik miatt nem várom még, hogy kijöjjön Marcus. Úgy félek, hogy valami gond lesz vele - a szülésnél, vagy kiderül valami relytett betegsége... Tudom, nem szabad így gondolkodni, de hát ez van. Amúgy tuti, hogy küzdök már most némi depresszióval, de próbálom magam jócskán lefoglalni. Ha más nem, akkor császka-mászka. Csajok, nekem már annyira meg van minden cucc, hogy már nincs kedvem babarucikat venni se.
Hétfőn belgyogyon voltam - itt a doki nő írt a leletembe egy dörgedelmes üzenetet a védőnőnek, hogy a harmincx. héten már nincs értelme a kivizsgálásnak, aztán kedden nőgyógyász, szerdán háziorvos (betegácsi papír), csütörtökön védőnő. Kedden megyünk szülőszobára, már úgy várom. Akkor biztos nyugisabb leszek már, ha tudo, hogy mi hogy megy, mit kell vinni, láttam ezt-azt. A Ctg-től pedig picit félek, mert Marcus szarik az alkotmányra és mindenkire

tulajdonkép eddig nagyon kevés embernek mutatta meg magát, és utál szerepelni, ráadásul nem hallgat rám... tuti, hogy a ctg-n is passzív lesz

Amúgy kop-kop-kop - semmi bajom nincs, persze ecsetelhetnék a pisiről a nem alvásrtól, a túlalvásról... de ez mind seeeemi...

úgyhogy eddig szerencsésnek mondhatom magam. Én a keményedésekről se tudok mit mondani, bár a novemberi topicban olvastam, hogy valakinek mondta a doki, hogy az keményedés, de a csaj azt hitte, hogy az a baba - hát én kitartok amellett, hogy amikor valami kemény kitüremkedés jön a hasamra, az Marcus. Szerintem az ő, hisz mocorog.
Na nem tudom még mit írjak... Majd biztos jut eszembe ez-az, de most már tudok írkálni napközben is, főleg ha az uram dolgozik.
Mindenkinek minden jót csajok, és még mindegyik babuska maradjon bent - amíg lehet és jó...
Ja még egy - doki bácsi szerint Marcus feje nagyobb mint kéne (picit), azt nem mondja meg, hogy mekkora, mondván majd megtudjuk, ha kijött... csak akkor szól, ha túl nagy...
Na szóval mindenkinek csak a legjobbat csajok!!! Hajrá! Ez már a finish!