A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

sziasztok! jaj, még mindig nem könnyű nekem ezt a tempót felvenni. olvasni is alig bírom, nemhogy írni :)

dobsakriszta: veled találkoztam már, amikor nekem petevezeték vizsgálatom volt, neked pedig akkor szívták le a petéidet. Sőt utána újra...de akkor már az örömhírt is mondtad. Tudom, hogy már te is invitáltál...de akkor még nem látogattam el ide.

Most azonban olyan fergeteges klubhangulatba csöppentem bele szerdán, hogy nem tudtam már ellenállni :D

Mindenkinek kösz az üdvözlő szavakat!

Magamról: második inszemre megyek holnap. Állítólag nagyon megugrottak a petéim. Fene a jó dolgukat! És holnap még csak a 11. napon leszek :? Pedig bevallom, tök renitens vagyok: kevés folyadékot iszom, és húst sem eszem rendesen...

Na, majd meglátjuk, mi kerekedik ki belőle!
Vendég

De jó, Katóc akkor mostmár jobb kedved van, érzem :D

manoka
manoka71

Üdv senki, ebben a nagy klubban :D
Mit jelent a kevés folyadék?

manoka
manoka71

Sziasztok!

Ezt a szolgáltatást ajánlom mindenki figyelmébe. Olvassátok el a klip végén lévő szöveget.

http://www.videa.hu/main.php?page=play&v=Nh2hTolF73D5UvTT
ryan

ryan

Ryan köszönjük. Na én elmegyek csicsikálni ti is menjetek mert álmossak vagytok!

Puszika. :)

Andi
zsembi

Kép

Édes álmokat.

Andi
zsembi

Hyyyyyyy!

Én is meggyöttem....
na mi van csokisbagázs? Olvasom, mit írtatok,és visítok a gyönyörűségtől, mert mellettem az asztalon egy fél tábla marcipános Tibi figyel. A másik felét már elpusztítottam.

ümmmmmmmmmmm és most elfelejtettem, mit is írtatok.

Senkikém! Igyááááá! Legalább igyál kérlek!

Csajok, ti meg mertek ilyeneket nyitni, mint ryan hozzászólása?
Én nem...

Jó nektek...mindenkinek hazaér a Zura.... Én meg a héten szalma voltam...

Most megnézem még egyszer, mit is írtatok...

Kép
Kép
Kép
zel

Kép

Na még ezt elfogadnám.

Andi
zsembi

Már csak negyed tábla.....

Zsembi! Biztos nem lesz gond. Nem lesz túlstimu.....

Katóc! Nálunk tutti idő volt. A nap sütött, és langyi meleg volt. Ami poén, van még kevés hó is...

Ryan igazi valaki? Azt hittem, vírus...

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok!

Hát ezt nem hiszem el, mit műveltek ezzel a csokimizériával!!!! Egyetek-igyatok helyettem is holnap a Mammutban, jó!

Katócka,ne légy szomorka, csak lehet hétfőn nem érek rá, de még nem bizti...addig is simi-simi Neked, majd egy kis Dóri-kézfogdodást azért összehozunk.Sok-sok puszi!!!

bea
öreganyu

Ja annyira jó ez a topic , képzeljétek van olyan, ahol hiába ír az ember hsz-t, meg kérdez valamit (pedig egyidősek a gyerekeink), le se sz...ják, nem válaszolnak.

bea
öreganyu

Tök jó, most hívott a barátosném, aki 12 nappal ezelőtt szülte meg a babáját. Már aggódtam, mert nem jelentkezett eddig, de minden oké. :D :D Most nagyon örülök ám! :D

Bea, remélem, hogy mégis rá fogsz érni majd. De ha nem, akkor sincs semmi baj, a mintákat viszem és otthagyon Neked. Szerintem nem utoljára megyek oda. :D

Viszont a jövő péntek tuti, hogy nekem nem lesz jó az Árkádban. Vendégeink lesznek. Úgyhogy marad a hétfő. :D

Fúúú micsoda csokisdoboz! Asztaaaaaa! :shock:
katóc

otthagyon=otthagyom :oops:
katóc

Itt vagyok megint, van itt még valaki??? :shock:

Kép
cseka

csajocskák! Jó éjt Nektek, sok puszi, megyek mert álmoska vagyok!
Öreganyu, ide mindig írhasz, mi úgy sem hagyunk békén a válasazunkkal és a rád zúdított kérdésekkel :D

manoka
manoka71

Manoka, én is tudok előbb menni, ha gondolod. Mikorra érnél oda?

Kép
cseka

Hát úgy látom, egyedül maradtam :(

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
cseka

Itt vagyokkk!!!:)
Mindenki alszik már??? :?
hanyatka

Akkor jó éjt puszik!
hanyatka

Sziasztokű!

űMost sikerültgép elé ülnöm. Várom a holnap reggeli bulit ismét:-)
plümõ

Öreganyu, tudom, kissé késve de gratula a 15 évhez :-)

Nem számoltam össze, hogy hányan jeleztek vissza 30-ára, de leszünk szép számban!!!!

Senki, ugye milyen jó helyre hívtalak!?:-)

Yami, Hanyat, puszi Nektek. Én jól vagyok, szerdán azt a hírt kaptam, hogy nagyon szépen belendültek a kis drágák 3 nap szuri után! Szóval reménykedve várom a holnap reggelt:-)

Dobsa Kriszta: Helen Doron módszer nagyon érdekel, majd írok privit, most bedőlök az ágyba.

Szép estét Mindenkinek!
plümõ

Szép álmokat Csajocskák!
Reggel randizunk jónéhányan!!!:D De szupi lesz!!!:lol:
Seneki! Nagyon drukkolok Neked!!!!!!!!!:-)
Persze a többieknek is ám nagyon!!!!:-)
Zsembikém! Holnap a nagy döntések napja lesz számodra, számotokra!! Rendben lesz minden, ne aggódj!!!:D
Mindenkinek pusssssssszanat!!!:D

Kép
bodza2005

sziasztok,
manóka jól írtad ma nagyon hosszú napom volt.most keveredtem csak haza.. kilóg a belem...
De olyan latin táncos órát tartottam, hogy sikítás volt :D:D:D:D

bodzi, köszönöm a segítséget, megrendeltem a progiszurit, a lányzó egy konkrét tündér volt! :)

örülök, hogy zizegtek, a holnapi randitokat kicsit irigylem is :lol:
ügyesek legyetek sokszépjó hírrel gyertek!!!!

zel, akkor hétfőn talizunk? vagy csak a pénteki árkádoson?
nem bírom ezt a tempót.. :lol: már fogalmam sincs ki hova mikor :)

jóééééjt!!!! halálos horkolás lepi el a házunkat nemsokára ahogy a férjemet nézem..úgy mossa a fogát, hogy megtámasztja a fejét a tükrön..beszarok.. :D:D:D:D
yamita

Cseka! Szerintem legkésőbb 4-re odaérek a Mammutba. Ha jó Neked akkor talizhatunk.
katóc Te mikorra érnél oda?
Lányok, csak este tudok benézni, mert el vagyok havazva, du- pedig francia órám lesz.
Pusz Nektek szép Napot. Én nagyon álmos és fáradt vagyok

manoka
manoka71

Lyó reggelt!!!

Manóka!Francia óra???Mmmm... :wink:

Csajocskák,jelentkezzetek,mi volt Apánknál???Kicsit irigykedtem,hogy ma kimaradtam a traccspartiból:( Meséljetek!!!
hanyatka

... kakaós kalács sült almával ... palacsinta ... csoki ... Kép
noczi

Csorog a nyálad Nóczikám??? :)
hanyatka

Jaj, nagyon, Hanyat! Megint éjjel veszekedni kellett a gyomrommal, hogy maradjon már nyugton, mert nem vagyok hajlandó miatta kimászni az ágyból a hidegbe. Hajnalban már ott tartottam, hogy álmomban ettem! :D
noczi

Micsoda csokibuli volt itt este-:))

hmmmmm....hogy-hogy mégis vékonykák vagytok?

Manóka: én is 5 körül odaérek a Mammutba, átküldöd a mobilodat Pü-be és rádcsörgök majd. Mi/ki az a Bubuka????
kóstoltad már a kandírozott narancshéjas étcsokit???? isssssteni

Hanyatka: ....vagy Duracell elemmel pörögsz,,,,,mint a nyuszik :lol: :lol: :lol:

Yamita: de sztem Te is :lol:

Láááányok: mi volt ma reggel Apánknál? volt jó buli? Tüszőcskék?

Zsembikém: különösen Veled mi van?

Katócocska: mi mindnyájan, fiatalok, szépek vagyunk, de legfőképp erősek lelkileg.....másképp nem tudnánk csinálni ezt....csak vannak hullámvölgyek .....ami érthető is...de mi megvígasztalunk!!!!

Szimó: egyik vérnyomáscsökk. sem szedhető terhesség és szoptatás alatt csak a hülye Dopegyt....ja, nem írtam, de régebben szívdobogást kaptam tőle....dokim szerint nem attól, hanem a megszokott gyógyszer hiányától.

Anikó
tatulány

Cseka mami: ugye ha megszületik Danimaci akkor is jössz közénk???? Fotókkal is!!! Ez a többi kismamira is vonatkozik ám :D

Anikó
tatulány

Sziasztok drága lánykák!

Ma is nagyforgalom volt Apánknál Bodza, Zsembi, Zel, Szederke, Plümő, Senki, jómagam és még sokan mások.Ahangulat olyan jó békebeli kávéházos, duruzsolós. :D (A kivülállók irigyekdve néznek ránk)

Zel nagyon köszi a Zebra-gyereket, olyan megható teljesen elérzékenyültem, ott ületem az én édesem mellett a kocsiban könnyekbe lábadott szemekkel. Olyan figyelmes vagy Zelecske. :D

A csokizós találkozó szempontjából rosssz, de egyébkén JÓ HÍR!
Hétfőn gyerekcsinálás mégiscsak. 2 " tüsszenke" indulhat egy garázsból a nagy babásodás útján. :lol:
Ami azt jelenti, hogy csak a pénteki Árkádos talin fogok megjelenni.
:wink:

Yamikám latin pörgés volt tegnap. Én hamar kidőltem, olyan laposakat pislogtam már 9-kor, mint egy lapos 1 forintos.

Zsembi írjál. Megkaptad a Te drágáidat?
Bodza nálad minden a legjobb úton?
Szederkém mi egynapon leszünk "felcsinálva"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hanyatkám hiányoztál emlegettünk ám! Minden Okés veled? Barna nincs már?

Nóczi Te csak halmozd az élvezeteket, amit megkívánsz be a szervezetbe.. :lol: :lol:

Most rohanok ajándék vásárlási turnéra kari, névnap stb. Estefelé benézek.
Imádlak benneteket. Babaragi, tűszőnövi és csupa +++++++++++++++++++++++ mindenkinek, akinek kell. A mi drága kismamiainknak sok-sok poci-simi.
andi67

Andi67: hurrá a hétfői gyerekcsináláshoz!!! Nemcsak egy napon lesz Szederkével hanem egy Apával-:))

Húúúú, sokan leszünk a pénteki talin is :D

Anikó
tatulány

Szijasztok Csokiimádók! :)

Tegnap este én is ettem végre 1 kocka csokit. Szerintem nyáron ettem utoljára...
Köszi, hogy hiányoltatok, kicsit furi volt a tegnapi nap... 2x is sikerült elaludnom és már nem időm jönni, mert óra volt, kettő is. BOCSI

Katóc, bocsi valamit félreolvastam, ami álmosan nem is olyan nehéz. Remélem már jobb a kedved!! Egyébként meg milyen hülyeségeket tudsz írni!!! öreg, csúnya... Hát te biztos nem!!!

Öreganyu, köszi a feljánlást! 30-án hozhatod a csipet csapatot is! majd játszunk velük kicsit! :D

Ági, de jó lenne, ha el tudnál jönni!!! naon örülnénk!

Hanyat édes, ugye már nem barnázol? Azért nem voltam itt tegnap este, mert ugye Jóuram 3 napig távol volt és végre bújhattam hozzá egész este :D De jó hogy hiányoltál!

Senki, te nem is vagy senki! Ha jól emlékszem Andi? SZIJJJAAA!!!

Plümő írjál bátran, de pénteken is tudunk beszélni róla.

Noczi én is szoktam éjjel korgásra ébredni, csak az a baj, hogy nem tudok visszaaludni. Ma is fent voltam 3/4 négytől 5-ig. Aztán mikor keltegettek fél nyolckor, még a szám is alig tudtam kinyitni, nemhogy a szemem! Egyél csak egyébként! Mert ha netalántán, esetlegesen véletlenül te is hányingeres leszel, akkor nem biztos hogy tudsz.....

Andi, a pénteki Árkádos tali is jó lesz, csak azt sajnálom nagyon, hogy nem tudott egyszerre összejönni a társaság!!!!

Bodzika hívtalak!

sugik mennek mindenkinek +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kriszta
dobsakriszta

Sziasztok!

Hú de sokminden történik! Csokihegyek, meg minden.

Noczi mizu? Mikor mész a kövi UH-ra?
Hanyatka, ez aztán a villámgyerekcsinálás :D ! mennek a drukkhegyek.
Csajszik, nagyon sokan indultok most, úgy tűnik én is csatlakozom lassan hozzátok. Remélem sokunknak még szebb karácsonyunk lesz.
Úgy tűnik, sajna nem javítom az ovu. indukció sikerességi rátáját.
finch

Kriszta, hogy ez milyen érdekes! Én is pont így vagyok, már vagy másfél hete minden éjjel felébredek kb. kettőkor, és háromig csak forgolódok. Meg amúgy is, mintha éberebben aludnék, pedig azelőtt simán végigaludtam az éjszakákat, még ágyudörgés mellett is... :D Én viszont nappal nem tudok aludni, mert itt nálunk állandóan átjáróház van. :( (2 különböző vállalkozás, ügyfélszolgálattal...)
noczi

Andikám!!!Hétfő...hurááá!!!Végre te is babás leszel!!!
Drukkolok nagyon!!!
Nekem is hiányzott ma a csipet csapat :(

Szerdekének is hétfő???Jaj de jÓÓÓ!!!

Plümőke!A folytatás is olyan szuper???

Bodzuska!!!Hogy vagy???

Yamibébi!Pusza!!!

Kriszta!Elnézem neked,hogy nem jöttél...összebújás...mmm:)

Tatus!Lehet,hogy duracell???Fene tuggya :)
Juj,én már úgy várom a hétfőt...de kicsit szomroka vagyok,hogy nem tud mindenki ott lenni :(
Remélem sikerül az Árkádosra is benéznem,habár az annyira messze van ,a város másik vége.....péntek....dugó hegyek...:(
hanyatka

Finchike!!!Köszi!!!Gyere te is az inszemesek táborába!!!!

Ja és már nem barnázom...huncut után sem :)
hanyatka

Finchike!!!Köszi!!!Gyere te is az inszemesek táborába!!!!

Ja és már nem barnázom...huncut után sem :) :lol: :lol:
hanyatka

Szia Finch! Jövő héten megyek legközelebb kukkolásra! :D Tehát elvileg egy hét múlva, de szerintem kb. két hétnek fog tűnni... :D
Akkor kezded mostmár az inszemeket, ugye? Majd azzal babás leszel, meglátod!
noczi

Juj,2x ment :)

Nóczikám!Egyél csak,ha éhes a gyerek :)
hanyatka

Noczi, gyorsan eltelik, meglátod. Úgy rohan az idő. Minden rendben lesz.
Velem kapcsolatban annyi, hogy ez volt még az első ovu és asszem ebből 3 kell. Vagy nem? Hanyat te átmentél ezen!!!
finch

Manóka!Akkor hétfőn én is megyek korábban,vagyis már 5 után.Elküldöd a számodat???

Igen,igen Finchi,inszem bácsi meghozza a babát!!!
hanyatka

Igen drága,3 kell sajna:(
hanyatka

NOczi pénteken mész Apánkhoz? nem ugrasz be a talira? Piros metro gyorsan odarepít! :-)
Köszi Hanyat a megbocsátást, teljesen megkönnyebűltem :lol:
dobsakriszta

Akkor még nagyon nem tudok csatlakozni inszemileg! :( De hát majd valahogy......
Azért picit szomorkás vagyok!
finch

Kriszta! Na ennek örülök :) :wink:

De ne aggódj Finch,nagyon hamar telik az idő és az a jó,hogy nem kell várni,jöhetnek egymás után.És simán lehet,hogy neked az Ovu lesz a nyerő!
hanyatka

Ari vagy Hanyat! Én igazán most érzem azt, amit mindig mondogattok itt egymásnak egy-egy sikertelen inszem vagy lombik, vagy bármi után. Jól esnek a vigasztaló szavak.
Köszönöm!

Ja, és Noczika! Te meg már mindjárt itt tartasz!
Kép

Csini kismami leszel! És tényleg! Mi lesz a hajaddal??????? :wink:
finch

Sziasztok!

Hanyat, reggel enyhébb idő volt. De Andi jelentése szerinte hétfőn jön a zimankó, -14 fok :-O

Nekem jó híreim vannak: elkülönült az élcsapat az élcsapat, hétfőn tudok majd újat és bővebbet.

Szegény Apánk, tegnap nem volt jó napja. Édesen mondta, hogy jönne ő korábban, hogy ne faggyunk meg, de zúzós napjai vannak így is. Meg kell zabálni! :-)

Csajócák, jó volt reggel, egyre többen csatlakoznak a csapathoz!

Zel, ma elviekben találkoztunk, csak Te a gyors puszik után elviharoztál így nem tusdtam jelezni ,hogy én voltam kékben és az üldögélő leányzókkal szemben álltam:-)

Puszi Nektek: Plümek
plümõ

Finch!Akkor ez azt jelenti,hogy megjött???

Plümőke!!!Hajrá,mindent bele,nyomasd te is a husikát :)
Remélem hétfőn is jó híreket kapsz :)
hanyatka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: