Szijasztok Csokiimádók!
Tegnap este én is ettem végre 1 kocka csokit. Szerintem nyáron ettem utoljára...
Köszi, hogy hiányoltatok, kicsit furi volt a tegnapi nap... 2x is sikerült elaludnom és már nem időm jönni, mert óra volt, kettő is. BOCSI
Katóc, bocsi valamit félreolvastam, ami álmosan nem is olyan nehéz. Remélem már jobb a kedved!! Egyébként meg milyen hülyeségeket tudsz írni!!! öreg, csúnya... Hát te biztos nem!!!
Öreganyu, köszi a feljánlást! 30-án hozhatod a csipet csapatot is! majd játszunk velük kicsit!
Ági, de jó lenne, ha el tudnál jönni!!! naon örülnénk!
Hanyat édes, ugye már nem barnázol? Azért nem voltam itt tegnap este, mert ugye Jóuram 3 napig távol volt és végre bújhattam hozzá egész este

De jó hogy hiányoltál!
Senki, te nem is vagy senki! Ha jól emlékszem Andi? SZIJJJAAA!!!
Plümő írjál bátran, de pénteken is tudunk beszélni róla.
Noczi én is szoktam éjjel korgásra ébredni, csak az a baj, hogy nem tudok visszaaludni. Ma is fent voltam 3/4 négytől 5-ig. Aztán mikor keltegettek fél nyolckor, még a szám is alig tudtam kinyitni, nemhogy a szemem! Egyél csak egyébként! Mert ha netalántán, esetlegesen véletlenül te is hányingeres leszel, akkor nem biztos hogy tudsz.....
Andi, a pénteki Árkádos tali is jó lesz, csak azt sajnálom nagyon, hogy nem tudott egyszerre összejönni a társaság!!!!
Bodzika hívtalak!
sugik mennek mindenkinek +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kriszta