Sziasztok!
Megérkezett az éjszakai műszak. Család alszik, most kivételesen már én is tudnék, de elindítottam a mosogatást, megvárom hogy lejárjon, hogy kikapcsolhassam a gépet.
Fáradt vagyok, Bálint ma nagyon kitett magáért.... Nem tudom mi van vele, nagyon nyűgös, folyamatosan ölben lenne
Az elmúlt éjszaka sem aludtunk jól, eleve későn aludt el, majd sokat nyöszörgött. ( na jó nem olyan sokat, csak saját magához képest....) Képzeljétek, az az új szokása, hogy "eszi" a takaróját.....

én ettől kész vagyok, alig merek aludni, folyamatosan azt nézem, hogy nem húzta -é a fejére a takarót?!
Fogalmam sincs mit csináljak?!
Ma próbáltam megnézni az inyét ( amennyire engedte) de nem látok semmi változást. Szóval nekem nem úgy tűnik, hogy itt ma-holnap előbújik a fogacska. Persze ettől függetlenül neki lehet hogy kellemetlen érzés. Ma már kínomban betettem a hűtőbe a rágókáját, és azt adtam oda neki. ( persze ő még nem igazán tudja tartani, így egy fél órán át tartottam a szájánál, mert olyan élvezettel rágta, hogy nem volt szívem elvenni tőle) Utálom ezt a tehetetlenséget, amikor nem tudok rajta segíteni.
Babakocsi téma: erősen gondolkodom, hogy lecserélem a babkocsit. Tavaszra terveztem a cserét, de lehet, hogy előbbre hozom. Az a gondom a mostanival, ( azon felül, hogy rohadt nehéz), hogy nem állítható a tolókar. Addig, amíg a mózeskosarat tudtuk használni, addig minden oké volt, mert úgy tettem bele Bálintot, hogy szemben legyen velem. A mózeskosár már egy jó ideje a múlté....

most is beletudom úgy rakni Bálintott hogy szemben legyen velem, viszont akkor ott van a fejénél az a vacak műanyag kar , (amit természetesen nem levehető) és épp azt néztem ma, hogy még 1-2 cm-t nő a gyermekem, és nem fog így elférni

Lehet hogy hülyeség, de én szeretném, hogy amíg fekve tolom addig lássam hogy mit csinál, stb....majd ha már ül, úgy sem rám lesz kiváncsi
Andi, nem volt már energiám visszakeresni....az a babakocsi amit ti vettetek annak állítható a tolókarja?
Esetleg van valakinek jó ötlete, hogy milyen babakocsit érdemes venni? Ha már lecserélem, mindenképp könnyebbet szeretnék a jelenleginél ( ez 13 kg). Viszont valami masszívat, és az sem ártana, ha valamelyest nagyobb kerekei lennének. (Én sokat sétálok Bálinttal a Gellért-hegyen, ide terepkocsi kell

)
Bocsánat, jó hosszúra sikeredett.
Holnap igyekszem visszaolvasni, és reagálni.
Lejárt már a gépem is, megyek alukálni.
Jó éjt mindenkinek.
Móni