Tothzsu: most már tudom, hogy örülhetek, hogy tolófájás nélkül ki tudtam nyomni, elvileg nem lehetséges, mindenhol azt olvasom

. A császárok egy része ez, hogy siettetik aztán bepánikolnak, hogy jajj, viz sehol, baba meg nem jön. Anyátok! Már bocs. Én még nem beszélgettem a szülésről a dokival, majd dec elején talizok vele UH-n és akkor már egyeztetni akarok vele. De az biztos, hogy sokkal jobban fogok befelé figyelni és amig jó a szívhang én nem engedek semmi beavatkozást.
MÉret: nálunk nem nézik a súlyát, ez a tuti

, nincsen min idegelni magam. Amúgy érzésem szerint kb Boti méretűre számíthatok, illetve ha nem jön előbb akkor lehet nagyobb lesz

. Nekem is kevesebbet rugdos, de azért néha nagyon belejön, hullámzik az egész pocak plusz az elég rossz amikor olyan mintha kinyújtóztatná magát azon a giga helyen és konkrétan fáj ahogy belémáll a lába.
Pocok: a csuklás nagyon egyértelmű , ritmikusan ugyanott érzel ugrálást és a bébike egy idő után utálja és vadul mocorog

. Legalábbis nekem Botival is ez volt és most dettó.
Szülés utáni depi: sztem nem ússza meg egy kismama sem, mivel hormonális alapú. Csak érzékenységben van eltérés, van akinek 3 napos van akinek meg 3 hónapos v. esetleg súlyosabb.