Durca, szuper ilyen jó híreket hallani rólatok!!!!
Kriszta, Satuk, ezek szuper hírek, nagy-nagy gratula Nektek!!
Kriszta, csak nekem maradt ki vagy tényleg nem írtad eddig, h kisfút vagy kislányt szeretnétek???
Gabi, Ancsa, nagyon ügyik vagytok ezekkel a lapokkal, én sima windows paintben festettem mikulássapkáat az egész családnak jó néhány éve, az is elég jól sikerült, még a tengerimalac is kapott sapit:D
Eni, drága, ne aggódj, sztem senki nem vonta kétségbe, h jó anyuka vagy-e, Brigi csak elbüszkélkedett, h milyen jól alszik Kristóf, egyébként ez sztem olyan dolog, h pl. tök büszke vagy, ha szépnek tartják a gyerekedet, pedig nem a te érdemed, h szép, de mégis, mivel tőled örökölte..no mind1, ez furcsa hasonlat, de persze, h a gyerek alvása attól is függ, h mi mit művelünk velünk, csak valamelyik baba fogékony az ilyen kis finom útmutatásokra (pl. Dani éjjel felsír, de nem kell kivenni, max. 2 perc és visszaalszik), valaki meg nem (és hiába hagynád sírni,akkor az egész éjjelt átordítja)...egyébként eleve aki ideír és veszi a fáradtságot, h másokkal is megbeszélje a babás dolgait, az valszeg mindent megtesz a babájáért, törődik vele, szóval ezt felesleges is taglalni, mindenki tudja! na jó, most már az én véleményem is meg van ebben a témában örökítve:D
Ancsa, néztem azt a játékot, amit írtál, de nem láttam ilyet sehol! Bocsi, h így eltűntem mostanság, de megint van munka a régi, reklámos melóhelyen, plusz az új meg kialakulóban, szal nem egyszerűűű, pláne Dani mellett, aki egyre kevesebbet alszik napközben (mondjuk éjjel meg egyre többet, de azt én is inkább alvásra fordítom:D)
Memme, melindát én is szivesen meggyúrnám!! me gsztem Dani is, mert nagyon mosolygott a képek láttán!

És Erika szuper választás, mi is együtt kezdtük, talán legközelebb sikerül együtt befejezni, ha nem szól közbe a köldökzsinór:)
Minden betegeskedőnek gyógyulást kívánunk! Veronikusz, neked meg kölün erőt a két leányzóhoz, jobban van már Kata? Szegények, szörnyű ez így leírva is, hát még élőben milyen lehet!
Ruhaméreteken csak ámulok és bámulok, Dani most 74-80nál tart, asszem ő az aranyközépút, pont a 74es méretet szokták az egyéveseknek írni, nem?
Képzeljétek, most van Daninak egy új szokása, aminek nem igazán örülök, elkezd tapsolni, aztán átvált az arcára és azon "tapsol", aztán mondjuk röhög rajta, de elég félelmetesen néz ki, ahogy pofozza magát

remélem ez is olyan lesz, mint a fogcsikor, ami 2 napig tartott!
Egyébként imád fogócskázni, sikongatva kúszik előlem, ha üldözöm