A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Ancsa!
honnan töltöd le a kereteket?

emano/Andi
KépKép
emano

Veronikusz! írok inkább oprivit..

Emano! ANcsa küldte át nekem ezeket az oldalakat nézd meg

http://www.kodakgallery.com/SelectCard. ... 8005056503

Én pedig innen töltöttem:

http://rainbowgimpscrap.blogspot.com/20 ... eslap.html

meg innen:
http://cp.c-ij.com/english/scrapbook/xm ... ail02.html

remélem segítettem :D
Vendég

Gabi!
válaszoltam
:D én lütyő meg JÓL MEGÍRTAM neked a web-oldal címet, mikor tőled ismerem őket. :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Emano: Ezt most szerkesztettem GIMP-ben. Neked milyen programod van?

Kép
Vendég

Gabi!
Corel, Photoshop, már letöltöttem a Gimp-et
köszi,szuperek amiket küldtél oldalak :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Emano! Örülök...aztán tedd fel te is a művedet!! :D
Vendég

Sziasztok,
gyors benézés.

Borsa,
Smarties jut, legfeljebb felezel Gyuzsoval. :) Mondtam neki, hogy ha erre jártok és van kedvetek, ugorjatok be Ti is. Elvégre Flórkának barátnő is kell, nem csak egy testőr, aki óvja az oviban.

Gabi,
kizárólag Született feleségek és néha Drház-ha apa altat, úgyhogy Grace klinika féle katarzis nekem kimaradt.

Kép
Kép
paklincs

Durca, szuper ilyen jó híreket hallani rólatok!!!!

Kriszta, Satuk, ezek szuper hírek, nagy-nagy gratula Nektek!!

Kriszta, csak nekem maradt ki vagy tényleg nem írtad eddig, h kisfút vagy kislányt szeretnétek???

Gabi, Ancsa, nagyon ügyik vagytok ezekkel a lapokkal, én sima windows paintben festettem mikulássapkáat az egész családnak jó néhány éve, az is elég jól sikerült, még a tengerimalac is kapott sapit:D

Eni, drága, ne aggódj, sztem senki nem vonta kétségbe, h jó anyuka vagy-e, Brigi csak elbüszkélkedett, h milyen jól alszik Kristóf, egyébként ez sztem olyan dolog, h pl. tök büszke vagy, ha szépnek tartják a gyerekedet, pedig nem a te érdemed, h szép, de mégis, mivel tőled örökölte..no mind1, ez furcsa hasonlat, de persze, h a gyerek alvása attól is függ, h mi mit művelünk velünk, csak valamelyik baba fogékony az ilyen kis finom útmutatásokra (pl. Dani éjjel felsír, de nem kell kivenni, max. 2 perc és visszaalszik), valaki meg nem (és hiába hagynád sírni,akkor az egész éjjelt átordítja)...egyébként eleve aki ideír és veszi a fáradtságot, h másokkal is megbeszélje a babás dolgait, az valszeg mindent megtesz a babájáért, törődik vele, szóval ezt felesleges is taglalni, mindenki tudja! na jó, most már az én véleményem is meg van ebben a témában örökítve:D

Ancsa, néztem azt a játékot, amit írtál, de nem láttam ilyet sehol! Bocsi, h így eltűntem mostanság, de megint van munka a régi, reklámos melóhelyen, plusz az új meg kialakulóban, szal nem egyszerűűű, pláne Dani mellett, aki egyre kevesebbet alszik napközben (mondjuk éjjel meg egyre többet, de azt én is inkább alvásra fordítom:D)

Memme, melindát én is szivesen meggyúrnám!! me gsztem Dani is, mert nagyon mosolygott a képek láttán! :lol: És Erika szuper választás, mi is együtt kezdtük, talán legközelebb sikerül együtt befejezni, ha nem szól közbe a köldökzsinór:)

Minden betegeskedőnek gyógyulást kívánunk! Veronikusz, neked meg kölün erőt a két leányzóhoz, jobban van már Kata? Szegények, szörnyű ez így leírva is, hát még élőben milyen lehet! :shock:

Ruhaméreteken csak ámulok és bámulok, Dani most 74-80nál tart, asszem ő az aranyközépút, pont a 74es méretet szokták az egyéveseknek írni, nem?

Képzeljétek, most van Daninak egy új szokása, aminek nem igazán örülök, elkezd tapsolni, aztán átvált az arcára és azon "tapsol", aztán mondjuk röhög rajta, de elég félelmetesen néz ki, ahogy pofozza magát :roll: remélem ez is olyan lesz, mint a fogcsikor, ami 2 napig tartott!
Egyébként imád fogócskázni, sikongatva kúszik előlem, ha üldözöm :lol:

KépKép
barimami

Gabi, Emano, mi az a GIMP? és honnan lehet letölteni?

KépKép
barimami

Akartam írni, de elszállt az ihlet... a tegnapiból okulva jobb is.

Veronikusz, hogy vagytok? :roll:
vbea

Barimami
olyan grafikai programnak nevezném
http://www.gimp.hu/letoltes
mondjuk én inkább a Corel-ba vagy Photoshopba szoktam dolgozgatni

emano/Andi
KépKép
emano

Eniiii, miért nem írsz? Tök jó, h leírjuk ezeket a dolgokat, akkor is ha másképp látjuk őket, mert sztem így tudunk tanulni egymástól! Vájá, adok ihletet az íráshoz :wink:

Kép Ilyen volt a tavalyi Mikulás:)

KépKép
barimami

jaajjjjjjj,nadon-nadon édes :lol: :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Emano, én is Adobe photoshoppot használok, de majd megnézem ezt a GIMP-et is, köszii

KépKép
barimami

Barbi!
szóhoz se jutok!!! :D :D :D de dráááága!

Eni!
köszi kérdésed megvagyunk. Ma valahogy nem akarnak nekem inni. :oops: Se víz, se tea. Kata ivott egy ujjnyi húsleveslét. Még mindig nagyon fososak és miután írtam, hogy javulunk, Szofi ivott vizet mert azért bőgőtt, hogy ásv.vizes palackból akar inni, erre 2 adagban kihányta. :oops: :oops: :oops: A 2. adag a frissen megszáradt gatyámra. Már nem tudok mit felvenni. Szofi semmilyen formában nem akar nekem "kulturltan" hányni. :oops: Na nem mintha egy szót is szólnék neki ezért. Nem derogál hogy takarítani kell. De azért ....
Kata 3, Szofi 2-nél tart ma. :oops: Kata viszont evett bő 2 Leibnitz kekszet. Ez a mai össz kajatermés.
Én lelkileg már elég zokni vagyok. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Halihó!

Satuk!
Ne haragudj hogy nem gratuláltam csak tiszta lökött vagyok.... nagyon örülök nektek!

Barbi!
Mi is 74-80 as ruhákat hordunk! :D nagyon cuki a kis mikulás :D

Zsu!
Holnap Mica 1/2 éves :D várunk titeket! hányfelé jöttök?

Hanna!
Köszönjük csak nehogy vizespoló legyen belőée :D kitartást estig!

Paklincs!
Köszönjük a meghvást, kiváncsiak vagyunk rátok, főleg mert itt annyi a pasi, a végén még Emma azt hiszi ilyen arany élete van :D

Tünde!
Gondoltam ma rád! remélem volt erőd a cikkhez!

Memme!
Kérünk képeket majd a produkcióhoz! Erikát nem bánod meg, ő egy angyal, imádom!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Veronikusz!
Gyógypuszik beakadtak a dugóba?

Ancsa, Steffi!
Várjuk a képeket!

Orsi

borsa

Gabi!
De cuki kép! nekem is megjött a kedvem!

Orsi

borsa

Memme, hol lesz ez a baba-mama fellépés? Elmennénk tapsolni! :lol: Nagyon nehéz lehet, én megértem nagyon, nekem Sárival tavaly ilyenkor már a sz.r is ízetlen volt. Én a másodikat sokkal rosszabbul viseltem (meg nagyobbra is nőttem, mint Zsombival). Melinda meg annyira puszilnivaló!
...Altatáshoz még: mi 5ésfél évig együtt aludtunk Zsombival. Persze egy huszonegyedik századi anyuka erre biztosan azt mondaná, hogy ez nem helyénvaló, meg egyebek, nekünkm meg egyszerűen így volt természetes, és igazából nem is olyan jó, hogy már nem így van. Gondoljon ki mit akar...

Lesz kép lányok, ígérem! Holnap zsugorítok párat!

Cukorfalat, persze, hogy emlékszem amikor találkoztunk! Akkor én már jókora bálna voltam, te meg kis csinos. Úgy rohan az idő!

Eni, tabló! Jó ötlet. Hihetetlen, hogy annak is már egy éve!

Barimami, mostani képek? Nagyon helyes kis mikulásod volt!

Ancsa, mármint én Gabi? Mert én megkaptam! Disney játékot egy ideig keresgéltem is neked mindenféle weblapokon-sikertelenül. :(

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Veronikusz, remélem most már kifelé kacsintagttok ebből a kórságból! ++++++++++++++++++++

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

sziasztok!
Borsa
Milyen képeket vártok?

ancsaboszi

Danca egy édespofa volt már születésekor is... kis szülinapos. Megy a banzáj egész héten? :wink: Ma már tuti nem sírná el magát Benőke. Edz a drága. :D

Gabbókám, már egy éve. Asztamindenit! :roll:

Veronikusz, annyira drukkolok a fürtösöknek. Hátha véget ér holnapra. Fogok rátok gondolni éjszaka is, úgyis ráérek. :lol:

Még azért kis adalék, hogy senki ne érezze azt, hogy csak nyavajgok... Beném tapsikol, folyamatosan (arcot nem bánt, Barbi, viszont fejét veregeti a falba, és eközben nagyokat röhög :shock: ). Ma először megállt pár másodpercig apája és köztem kapaszkodó nélkül. Plusz azt hiszem, a 9-10. fog is kinn van. 10 és fél kiló Hurvinyek. :wink:

Heni, a lakás áll. De legutóbb december közepét ígértek... drukk megy nektek is.

Zsofesz, bocsi, nem reagáltam... PERSZE, bármikor mehetünk egy körre. Bár mi nem járunk felétek. :?
vbea

Sziasztok!

csak egy gyors bekukk, mert a kis guruló Manóm ide oda gurul itt a lábámnál és gyönyörködik az ünnepi ablakdekorációban, és lassan jön a fürcsi!

Remélem este még lesz erőm, és le tudok ülni reagálni, a mai vendégek nem jöttek, így volt időm pihenni, hisz már minden elő volt készítve.Holnap megyünk a doki nénihez, aztán megint jön hozzánk egy Pasi.

Lányok!

Képzeljétek Lara tegnap a babakocsiban kitette a két kezét, és úgy döntött hogy felül kapaszkodás meg minden nélkül, és fel is ült hasizomból meg csak néztük, és ezt megcsinálta egymás után 3*.
Cukipofa, gondoltam is Rád!
:lol:

Hát ezek a hírek :wink:

Szép estét!

puszika

ancsaboszi

Halihó!
Gyuzsó,
Megnéztem a kiskönyben és Lara 6 hónaposan 8800 g volt!
Jól haladtok felénk!
Holnap megyünk mázsálásra, már előre izgulok!
Lara a szennyes kukája tetejével birkózik!

Veronikusz,
Nagyon sokat gondolok rátok!
Küldöm a sok gyógypuszit, neked meg rengeteg energiát!

Borsa,
Nagyon szép a Lányod!!!
És ismerős a történet  Lara is általában Pasikkal van körülvéve!

Memme,

Jó hogy jöttél, bár még nem olvastam mindent vissza.
De olyan jó hogy itt vagy!
És olyan édes a kislányod!

Na mennem kell, majd folyt köv.

Lara fürödni akar!!!!

puszi

ancsaboszi

Sziasztok!

Ancsa! Lara nagyon ügyi!! :D :D :D napról.napra ügyesebbek ezek a bébik!!!

Eni!Benedek is 9 hónaposan már áll?ill.lépked?naggggyon ügyes!nemsokára te is futhatsz majd utána :D :D mint Barimami!
egyébként Dani is olyan édi a télapós képen :D

Veronikusz!! tényleg dokihoz visszakell mennetek? jajszegénykéim, már hány napja tart ez az állapot?
nem csodálom,hogy te is kivagy. Nekem mégcsak Enci van, de ha beteg akkor én is kivagyok.Hőmérőzés, nemevés,nemivás, gyógyszert beadni,orrot szívni.jaaaaj, szóval nagyon sok energiát kivánok és ,hogy mielőbb rendbe jöjjenek a lyányok!! :D
Vendég

jaj megy a Dr.Hájsz...
mindenki nézi???

megyek én is....

puszi

Kép
Vendég

Eni, Gabbó,

Igen, igen én is emlékszem. (sosem fogom elfelejteni azt a napot)
Utána jött a Sándor, és akkor sírtam el magam, mert közölte hogy minden rendben lesz! És aztán jött Apa, aztán előkészítés és utána meg szépen besétáltam a mütőbe.
Szép napot volt!Nem is hiszem hogy már 10 hónapja!

GAbbó,
akkor láttalak először, és azóta se!
kár!

ancsaboszi

Gabbóka,
Mi ha minden igaz még októberben kiköltöztetjük Larát a szobájába, és már most rossz, hogy nem lesz ott, annyira jó hogy ott szuszog.

Édes vagy köszönöm!
de most nem Rád gondoltam, hanem a Gabira, én mindig GAbbózlak, hogy Tud Te vagy az akinek jönnie kell! :wink:
Nagyon köszönöm a Disney nézelődést, én is jó sok helyen megnéztem, de nem találtam, de hátha! Ma Apa is nézte! Úgy imádom.

ancsaboszi

Veronikusz,
Hogy vagytok????

Gyuzsó
Tavirózsa jó ötlet! Édes lenne benne! :wink:
De jó, de jó! Most olvasom hogy jó a kocsi!
És képek Kisjankóról és Micuról és Flóráról?

Hanna,
Olyan szépet írtál! :oops:

Gabi,
Jajj, na most megnéztük a Gracet- hát borzasztó volt, :cry: én is sírtam :cry: ( és most is!
Puszikállak!!!!
és ezt a sok erőt ami itt van neked küldöm.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
és itt egy kép, amin négyen vagyunk!
:cry: :oops: Ha nem baj!

Nagyon jók a kari képek!!!

Steffi,
Hú Martin nem alszik napközben?
Azért aludtatok ma 9,30-ig.
Hát legalább ha éjszaka ilyen jól alszik!!
Le is kopogtam!

Memme,
És akkor már itt vagytok Budán?
Vagy még otthon?
Mikor jöttök? Na erre közben megtaláltam a választ! :wink:
De jó lehet ez a tánc, képeket mindenkép kérünk, és ha lehet videót is!!!
Annyira huncut Melinda ezen a képen, meg kell zabálni! És ilyen melege van, vagy csak a kép furi? Mert olyan kis pirospozsgás az arcocskája?
Hogy hogy szülésznő váltás volt?

Borsa,
Olyan szépeket írtál TE is!
És igen, tényleg kisütött a nap, és itt is jobb lett a levegő! Már nem olyan viharos.

Hát igen, mindenki úgy csinálja ahogy szerinte a legjobb a babájának!!! Ez a lényeg! Lara úgy alszik el, hogy én leteszem az ágyába, és van hogy sír, de van hogy nem, de így szoktuk, de ha ébren van akkor mosolyog ezerrel és azt mondják kiegyensúlyozott boldog baba! Szóval én meg ilyen vagyok, és így csinálom!

Szépek a méreteitek!!!

Memme,
Olyan jó lehet ez a délutáni alvás kettesben!
Kérd meg a Férjed, hogy egy képet küldjön nekünk!

ancsaboszi

Tünde,
És hogy állsz a szakdolival?
Pont a múltkor meséltem valakinek, hogy Te milyen kis ügyes vagy, hogy már mikor elkezdted!
Itt küldöm a múzsát!!
Remélem segít!

Kép

Eni,
Igaz hogy még nem vagyok pizsiben (nincs is) de még itt vagyok! :wink:
Gyere!!

Tabló,
Szerintem sem rossz a tabló! Emlékszem hányszor elmondták hogy mennyire tetszik és mennyire örülnek neki! :) és olyan jó volt nézegetni ctg alatt! :wink:

Barbi,
Jó hogy jöttél, már gondoltam rád, hogy majd ha este írok, megkérdem merre vagy. Tegnap gondolom SZF-t néztél!  voltatok Ringatón? Milyen volt? Mi most kedden voltunk úszni és Ottó bá volt, én bírom!
Figyi, már akartam kérdezni Te már dobálod Dancát a vizben? Mert Csilla mondta hogy Larát majd 3-4 alkalom után majd lehet, hú hát én tuti nem merném! Még jó hogy nem én vagyok a vizben. Szombaton megyünk családi napra! Nem jöttök? Vagy dolgozik a Férjed?
Semmi baj, csak dolgozz, de azért néha jelentkezz, és ne vidd túlzásba a munkát sem!
Danika, a kis drága, de megértelek, szörnyű lehet nézni!

Igen, igen a 74 az az egy éves méret!

Jajjj, meg kell zabálni a Mikulást, mikor jön Larához ez az édi béni Danca mikulás! Egyem is meg!!!! :wink:

Eni,
Mit akartál írni? :oops: MOND!

Na a végére is értem!

Puszi mindenkinek, és remélem a betegek gyógyulnak, küldöm a sok gyógypuszit és az álommanókat!

[/b]

ancsaboszi

Gabi, és még mindenki akit érdekel!

Itt az előbb lemaradt kép!
A technikának hála ezen a képen mind a négyen rajta vagyunk! :cry:

Bocsi mindenkitől, akit nem érdekel,
de ezt hozta ki a Grace klinika! :cry: :oops:

Kép

ancsaboszi

És most már lelövöm magam
jó éjt!

ancsaboszi

Jó reggelt Lányok!

mielőtt elfelejteném? látott valaki valahol olyan hajkefét aminek nem fém tüskéi vannak, hanem szőr vagy mi??? egyre nehezebben tudom kifésülni a lányok haját és szerintem ezzel fájna nekik a legkevésbé. :idea: :idea: :idea:

helyzetjenetés:
tegnap Kata 4, Szofi 3 rókázással zárta a napot, viszont még mindig megy a hasuk. A tápszer bár nem jött ki, de csúnyám távozott lent. (bár szerintem most bármi ugyanezt tette volna). Sajnos hajnalban Szofi annyira sikított már az éhségtől, hogy a férjem rámszólt, hogy adjak neki tápszert. Adtam is volna neki meg nem is. Legyen okos az ember!!! Szóval kapott. Megint kb 180-at evett (éjfél előtt) viszont 2:20-tól 3-ig forgolódott melettem. Nem tudtam mi a baja, mert ha hányingere van akkor sír, de nem sírt. Végül 3-kor nagy rotyogtatás és rögtönb elaludt. :oops: :oops: Végül 6-ig így aludt. Én nem, mert ez a anyatejes-kakiszag nem hagyott. :shock: :shock: Nem is értem! de tényleg olyan mintha még szopizna. :shock: Szóval 6-kor Szofi ment a kédba, mert szó szerint fülig .... nem is értem hogy erre az éles sikításra Kata hogy nem kelt fel. :shock: Most mosom még a hálózsákját is. Végül mind a kettő kb 7-ig aludt. Azért ez a 3 ill. 4 rosszullét már jobb mint a két nappal ezelőtti 11!!!!! Ma megpróbálok rámenni a has-mars megfogására!

Én nem láttam a Grace klinikát, de lehet hogy jobb is :oops: :oops:

Ancsa!
nem is tudom, hogy mit mondjak a képre :oops: :cry: :oops: :cry:
A két cicás viszont ÁLLATI!!!! el is mentettem. :lol: :lol: :lol:

Emano, Hanna!
remélem Ti már jól vagytok!!!! Küldünk még sok-sok gyógypuszit!!!!!!!!!

Barbi!
a nagyfiúról meg kérünk szépen képeket!!!!!

Mindenkitől kérek szépen MÉÉÉÉG képeket!!!!!

Ja! csak még annyi, hogy szegény lányok tök éhesek. Kata tegnap legyalult, besózott feketeretket rágcsált a TV előtt. Mondanom se kell, hogy nem én adtam. Bezzeg a főttkrumplit, főtt répát stb nem eszik. :oops:

szép napot!!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

BOLDOG SZÜLINAPOT KATA!!! Mihamarabbi jobbulást kívánok. :wink:
vbea

Borsa, köszi, hoigy gondoltál rám, tegnap 0 energiám volt. :cry:

mtunde

Grace klinika kimaradt, de sajnos dr. hájsz is.. :oops:
tegnap 9-kor fekvés volt, aztán kb. óránként fent, alig tudtam visszaaltatni, annyira nyugtalan volt.. telihold van vagy mi.. :roll:

Veronikusz,
háát, nem volt eccerű éjszakátok!! Küldjük a mindent a
gyógyuláshoz!!!

Barbi,
annyira cuki a miki sapkás kép!!!!! Jó hogy jöttél!! Drágák lehettek, amint fogócskáztok!!! :lol:

Ancsa,
megható az esküvős fotó..
Óbuda? :lol: Mi is.. :lol:
a cicás meg naggyon édes!!!!
hogy tudjátok októberben kiköltöztetni Larát? már november van..! :lol:

Takonypóc kommandó (Balázs, Áron) hogy van?

Nem tudunk Flórka-Jankó-Micu képet prezentálni, Micu fent volt (fél órát kivéve), Jankó sokat aludt, Flórka még többet :lol: :lol: van alvókájuk, szerintem ott a falu túlvégén még nehezebb a levegő :lol: majd legközelebb!!

KépKép
Kép
gyuzso

Boldog 3. születésnapot Katának!!!!

(Tünde, rosszul van a táblázatban.. :lol: 2004.11.02 szerepel szülinapként.. :lol: :lol: )

KépKép
Kép
gyuzso

Tünde,
tegnap nem is volt olyan még egy cikket elolvasós nap! Szerintem talán ma olyan nap van! :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

KATA
Boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!
remélem már jobban vagytok!!!???

Nálunk tegnap este óta nem volt orrszívás(nem értem, előző éccaka fél óránként szívtunk) csak kicsi hőemelkedés volt!!!!!Kicsit mintha még szörcsög,de semmi nem jön!!!!Vettünk nasivin orrsprayt...

Ancsa
szépek voltatok

nekünk nemsokára 2 házassági évfordulónk lesz :lol: :lol:

Ja Balázsnál cimke mánia van!Minden mindegy csak cimke legyen :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Kata drága, nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!
Ovis korba léptél! Gratulálunk!

Most már aztán tessék ünnepelni, sok-sok tortát enni, róka komát meg visszazavarni az erdőbe!!! :-)

Kép
Kép
Kép
v30

Kicsi Kata!
Isten éltessen még nagyon-nagyon sokáig!!!!!!

Puszi: Martin, Steffi

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Mica babának meg boldog fél évességet!!!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Tényleg!!!!!
Micu boldogboldog féléves hófordulót!!!!
Remélem mindenki jól van
rakok majd fel képeket

Végre ma eljutok fodrászhoz :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

BOLDOG FÉLSZÜLINAPOT, MICU!!! :wink: :D
vbea

Sziasztok, nos, visszajött az ihlet... :roll: Egyúttal elnézést kérek mindenkitől, aki szerint sok, ha a magándolgaimat publikus formába öntöm, de ennyivel tartozom magamnak. Na meg Brigi visszavonta a közösségi portálon, hogy az ismerőse lennék, magyarul megvonja a kapcsolatteremtés lehetőségét. Sajnos.

Amellett, hogy itt vagyunk, beszélgetünk/csevegünk/véleményt nyilvánítunk/egyetértünk/nem értünk egyet, röviden társaság vagyunk, azért ne felejtsük el, hogy a személyes interakciót semmi nem pótolja, és ez csak online nem az igazi. Emlékezzetek, akikkel találkoztunk is, mennyire más volt a benyomás, mint kizárólag neten...

Megpróbálok rövid lenni. BRIGI, NEM AKARTALAK megbántani, kritizálni, és ami a legfontosabb, anyai mivoltodban megingatni. Nap mint nap 50x elbizonytalanodunk (én ilyenkor szaladok ide). Úgy érzem, óriási félreértés-halmaz, amiben benne találtuk magunkat. Teljesen természetes, hogy nem egyezik a véleményünk, és nekem ezzel semmi, de semmi problémám nincs is. Légy büszke magadra, a gyermekedre, mindannyian azok vagyunk, és mindannyian eltérően vagyunk azok. DE. Egyben megegyezünk, mindannyian a tőlünk telhető legjobbat hozzuk ki magunkból annak érdekében, hogy a babánk jól egyen/jól igyon/jól kakáljon/jól szopizzon/jól aludjon. Én megbántódtam. Mint mindenki, én is igyekszem a lehetőségekhez mérten a legkiegyensúlyozottabb légkört biztosítani Benedeknek, és van egy határozott, stramm kiskölyköm. Éjszaka nem alszik, ez az egy "defektje" van, de minden alkalommal mosolyogva kelek hozzá, megddicsérem, ha előző ébredése óta eltelt 2 óra (nevessetek ki!), majd megkérem, aludjon tovább... Sajnos, nem sokat tehetek, 10. foga jön. Ez keserves, plusz a szeparációs szorongás nála így (is) jelentkezik.

Nem voltam rövid. Jó anya vagy, Brigi, Kristófnak a legjobb. Én meg Benedeknek. Nem akartalak megbántani, csak túlreagáltam a dolgot. A te gondolatmenetedet követve ugyanis arra a következtetésre jutottam, hogy nem teszek meg mindent (vagy jól) annak érdekében, hogy a gyerekem nyugodt legyen (éjszaka is).

Szóval, ha megbántottalak, akkor most itt, mindenki előtt bocsánatot kérek. Nem észt akartam osztani, de azt sem szeretném, ha bárki fújna rám. Túl régen vagyok ennek a színes közösségnek a tagja...

Bocsánat a délelőtti filózásért. Magamnak tartoztam ezzel, mint már mondtam. :wink:
vbea

Sziasztok!

KATA! ISTEN ÉLTESSEN! :)
Három éves. Istenem.
Tegnap már azt hittem, kezd vége lenni a kálváriátoknak. Ez nagyon durva, nem tudom, hogy lehet az ember lánya ilyenkor elég ügyes és okos.

Puszi a féléves Micunak!

Barbi! Rég voltál! Azt a télapós képet ellopom.

Ancsa, éljen a kis hasizom-gyúró! :) Látod, egyre gyorsabban fog menni minden.
Én azért is várom Esztert minden más mellett, mert egyszerűen elfelejtettem már, hogy milyen egy pici baba. Egy BABA.
Dec. 17-én vasárnap költözünk. Akkor kezdődik a 38. hét...

Eni, szerintem se rossz ötlet, hogy újrázzunk a képekkel, egyrészt, hogy mennyit bővült azóta a társaság és hogy milyenek lettünk azóta. Valami jó keretet kéne neki kiötölni.

Gabbó, az Erdeiben lesz dec. 2. vasárnap este hattól. Hát igen, nem lesz könnyű - mármint fizikálisan - de hát lesz, aki az ikreivel jön, pár hónaposak... És hát ez lesz életem első fellépése, ami előtt nem iszok semmit. (Egy felest, kettőt mindig legurítunk, tunningoljuk magunkat. De most a babák fognak tunningolni.)

Megyek pihenni, alvás van.

További szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
memme

Fúúúú Memme 40 nap!!!???
Lehet,hogy karácsonyra lesz baby????

ez tegnapi kép,enni készültünk!!!
Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Lányok!
nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket!!!! Nagyon kis figyelmesek vagytok. Jó ide jönni közétek!!!! :D :D :D Átadom a kis Szarosnak. :lol:

Micu!
Boldogboldog félszülinapot!!!!!! :D :D :D

képzeljétek!!! már elmúlt 11 óra és még nem volt semmi!!!!! (csak has-mars, de azt IS kinyírjuk ma!!!) Róka-koma reméljük már hátra se néz az erdőig. :lol: :lol: :lol: Szofi is ügyesen bevette kivételesen a gyógyszereket. :D Reggel reszeltem nekik almát, azt pillanatok alatt bepuszilták, majd ugyanezt, de úgy hogy keksz is volt benne. Na ebből már maradt egy kicsi. Szofi meg mivel ne akar nagyon inni, kapott kanalanként a tegnap főtt jó sok zöldéséggel készült húsleves levéből. Kata is ivott egy pohárral. Most lehet páran megszóltok, de kénytelen voltam adni az én vajaskenyeremből is mert már majdnem megvertek. :lol: :lol: :lol: csak 5-6 falatot kaptak azzal, hogy ha nem lesz baj, kapnak még. (Kata etette Szofit, aki meg olyan éhes, hogy még Kata kezébe is beleharapott egy picit :oops: :lol: kis mohó)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Katának nagyonnagyonnagyon boldog születésnepot kívánunk! Remélem, jobban van ő is, meg a másik fürtöske is.

Ancsa! Lara nagyon ügyi a felüléssel. Nem cifrázza a dolgokat, úgy látom, egyből hasizomból. :roll:

Emano! Bárcsak a lányomat látnám evés előtt ilyen tátott szájjal...

Kép
Kép
kriszta36

Drága Kata!
Nagyon, nagyon boldog születésnapot kívánunk!
szeretettel:
sok puszi
Lara baba és Ancsa

Kép

ancsaboszi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: