Dóra: Jaj de szép ez a kispasi!!! És ilyen gyors szülést!! Valóban nem értetek volna fel a SZImrébe
Sok tejecskét és minimális tesóféltékenységet kívánok
Deni: nem ma voltam UHn majd jövő hét szerdán megyek!
Nuk: írtam püt, hogy mi is kérünk legot!
Ríd: ööö ez a felületes olvasás eredménye

: Zsugyu apujának mennek akkor a ++++
Marcangoló: déliek találkozójába mi is benne vagyunk!
És valaki hiányolta Vicát! Múlt csütörtökön itt voltak nálunk és Máté akkora mint Kamilla (=sokat nőtt), és egész jól bírta, hogy Kamilla mindenáron vásárolni akart vele menni
Amúgy jól vannak, csak Máté össze-vissza alszik és igy Vicának kevés ill. nehezen tervezhető a szabadideje.
Kérdés a többgyermekes anyukákhoz:
Az valóban igaz, hogy a második poronttyal tovább tart a hányikázós-gyomorforgatós időszak?????? Mert kezd tele lenni a puttonyom vele
Ancsi: Géndiagnosztikán lehetett kártyával fizetni, vagy naiv vagyok?
Barbi: érdekes, hogy Angi bír igy aludni...én hülyét kapnék ha egy helység kellős közepén kéne aludnom...
Curse: hiányzik mi a szófosásom

hiába én nem tudok oly tömör és lényegretörő lenni, mint Deni.
Amúgy jól vagyunk, csak a suliba nagyon felcseszték az agyam, mert a 3. szakdoli témát szervírozom a tanbának és megint lefikázta

és bazi pipa vagyok mert konkrét dolgot nem mondott, ami ugye segítő lenne csak azt, hogy unalmas

én meg erre felkaptam a vizet és most bosszúból jól nem is megyek a kövi konzultációra

mert ez a le-föl vonatozás is tökre megviselt, az egész napos seggelésről már nem is beszélve...
Indi: képzeld mégsem lesz Sebestyén Márta dec 12-én

csak az anyukája jön majd el.
Vaterán sasoltam a 2in1-os kismamagatyókat de még használtan is drágák és nem is találtam a méretemben.brühühühü
és a vatera is lefagyott
Kérdés: (talán szakdoli lesz belőle)
Mivel töltenétek azt a napot, amikor csak magatokra kell gondolni?
ööö ez igy elég értelmetlen...szóval: mit csinálnátok ha lenne egy szabadnapotok (akár gyerekmentes is), mivel ütnétek el az időt???
Rylie