A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Most én konkrétan az idősebbik után "nyomozok", mert őt ajánlották, így voltam is már nála 2x, de biztosra akarok menni...!
Már van sajnos 1-2 rossz tapasztalatom, hiába azok is ajánlott dokik voltak...! :(

Holnap prólom Zsancit "keresni"...! :)
mesi0705

Vki írja már le nekem röviden,h mi az a prána nadi!!!!!!! Mit csinál az, aki "nadizik"????
Tudom, töktudatlan vagyok... :oops:
rídonli#

Bocs, Mesi, akkor én kevertem a 2 Barna dokit ezek szerint Zsanci nem a te kiszemelteddel szült.
rídonli#

Rid:
Há, meztelenül jár a strandra, ja bocsi nem, az a NUDI... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: /tudom, hülye vicc, de nem hagyhattam ki... :roll: :roll: /

nukada

nukada

Rid:
Inkább ezt, talán kicsit értelmesebb...
http://www.prana-hungary.hu/index1.php? ... tion=index

nukada

Köszi Nuk, jót röhögtem a nudin! :)
(Apa bealudt Pvel, úh itt unatkozom. De asszem lefexem, nem várok tovább.)
rídonli#

Nnna, most már legalább van vmi fogalmam arról,h mi a sokat emlegetett pránanadi. Köszi!
rídonli#

VAZZZZZEEE, ilyen az én gyerekemnek nem volt... :shock: :shock:
http://w3.bababorze.hu/product_info.php ... ts_id/1749

nukada

Lindi! nagyon jók a képek! tényleg ügyi a fotós! persze a modellekké az elsődleges érdem! :lol: 8)

Ríd! kőceidnek +++++++++

Curse! a kinél legyen a gyerek szindróma ismerős :roll: . hála nálunk csak pár ember mutatott ilyenfajta betegséget, s a többiek is segítettetek leállítani a túlzókat. az elején még mérges voltam, de mostanra hála már javult a helyzet + a gyerek úgyis (persze előbb is) kiharcolja neki mi a jó :lol:

Mása! te kőceid is nagyon édesek! :lol:

Deni! gratula a legkisebb kutyusnak! :mrgreen: :wink: :lol:

Nuk! +++
Nem semmi hogy anyud nadizik! :shock: :lol: S vigye csak azt a képet! :lol: pluszossmiley

Zsan! ++++++++++++

D-nek is bulást

Szrek! szia :lol:

Rylie! anyagiakon kívül azé jól vagytok?

Szabó Magda! :cry: Csodás hogy ő is köztünk volt... :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Akata! vettem bioszotyit, s Angi lelkesen eszegette apjukkal :lol: ezt megírjam a férjednek? :mrgreen: :wink: :lol:

képzeljétek mióta átraktuk az ágyunkat - a bemérésnek megfelelve - Angi egyfolytában ott akar aludni (régebben még szóba jöhetett a kanapéja). ergo most már tuti jó helyen van :lol: 8) :lol:

jócakkát mindenkinek :lol:
gödibarbi

Barbi,
akkor hurrá, hogy lett megoldás az alvásos mizériára!!
(mostanában magatokról nem annyit írsz :( )

Ríd!
most írt nekem a Kópé, hogy náluk csak tépőzáras szeletelhető játék van, s hogy még életükben nem találkoztak mágnesessel :). úgyhogy nézem majd tovább. még jó, hogy észre vettem a fotón.
ancsipancsi

Indi, Zsanci,
betegeknek jobbulást. +++++++++++
ancsipancsi

Ancsi, pedig többféle is van nekik! Mágneseset én még csak egy gyereknél láttam, boltban még nem... Még a Pagonyban is van ilyesmi.
Én azért akarok rendelni, tetszik az "egeres dühöngő" (csak a neve :roll: ), Bnek egy hónapon belül lesz név-, és szülinapja, na meg köte Karácsony.

Csajaim épp annyira betegek, hogy itthon dekkoljunk, sew ovi, se táncház, se ringató... :(
(Persze, örülhetek,h itthon vagyunk, és nem a kh-ban...)

ZSan, és több bretegeskedő hoyg vagytok?
rídonli#

Hov lett ma mindenki?
Kicsit jobb az idő, én is kiviszem ma a csajokat, végülis nem lázasak.

Indi (meg akit még érdekel): ezt láttad már? Megnézném "életben"!
http://www.bohem-mama.hu/index.php?tema ... ction&id=2
rídonli#

Rid,
én itt vagyok már :wink: este pakoltam, miután kidöltek a gyerekek, délelött meg kimentünk a lakáshoz, hogy tervezgessünk :) most meg a hugom ébresztett a telefonnal :evil: pedig olyan jo, pár napja együtt alusszák a köcöt délután a 2-3 orás nemmondjukkit :lol: gyorsan le is kopogom....

Barbi,
éljen :D

Nuk,
hajrá nadi (nudi :lol: )

és megyek is selejtezni tovább...

Mindenkinek szép napot és gyors gyogyulást! :)

KépKép
fibi

A fotókat tudom csak követni, a többin csak vagy megakad a szemem (vagy nem :D )
- gyönyörűek a gyerekek - mind :)

Barbi,
húúú de egyre járunk! szombat óta együtt tökmagoznak :lol:
(mert épp olvastam, hogy ez mekkora tuti egészséges, erre Apa a kölök szájába tömte gyorsan, neki meg ízlett)

Marcangoló,
szija. szívesen talizunk veletek de sajnos nekem a hétköznapok kiszámíthatatlanok mert dolgozom. Általában szerdán otthon vagyok, de nem mindig. Ha jó a 7vége is, én azt választanám :)
Épp Másával is próbálunk a közeljövőben összehozni egy talit :)

Kép
akata

Lencse is imádja a napraforgót, tökmagot, persze ő főleg pirítva. Úgyhogy én csak pucolom, pucolom neki, ha van itthon :D.
Most vettem neki már a csizmájába egy csomag vegyeset (napra, tökmag, fenyőmag), hogy ilyen értelmes dolog is legyen benne. tele van ugye E vitaminnal, meg ilyesmikkel, úgyhogy tényleg egészséges.
ancsipancsi

Ríd, asszem ez a babaerszény, amiről anno Indi lebeszélt, hogy nem olyan jól varálható és kényelmes, mint a kendő (akár még a nandus is, nekem olyan van), pedig jópofa, mutatós, nekem is megtetszett :)

Ancsi, miért jobb a mágneses?

bakker isti letépi a karnist :evil: :evil: :evil:

votiv 8)
votiv

BETEGEKNEK BULÁST ÉS SOK ++++++++++++

Emese :) Én sem ismerem a dokit, de drukkolok hogy megtaláld álmaid dokiját :wink: (ajánlanám az enyémet, de most ment nyugdíjba :( )

Nuk :) Kutyás-gyerkős sétához gratula, ügyi vagy! :D fejlesztéshez-tornához meg kitartááást +++

Szrek :) Most már nagyon ideje lenne bevezetni Hozzátok is a rendes netet, mert hiányoznak az írásaid!! eygébként jól vagytok?

Ríd :) De jó, hogy jobban vannak a gyerkőcök! :D :D azért még küldök egy kis +++++++

Barbi :) Köszi :) És szuper, hogy jó helyen van már Angi ágya! :D

Fibi :) 2-3 órát alszanak egyszerre a kőcök? hű de jóóó! nálunk is együtt nyomják, de Bencus félóra múlva átkéreckedik karba...

Votiv :) Karnis megmaradt?

Na vár az altatás..

Kép
Kép
denizsa

Szrek, csütörtökön bármikor jöhettek, nyitott a buláj elejevége.
Nagyon eccerű megtalálni bennünket (Nuk, no para, gps nélkül is menni fog :) ) Aki jön, elküldi nekem a mélcímét, h útvonalat, címet küldhessek?
kincsimano

Deni,
ez csak néhány napja van (hogy de. rövidet, du. meg hosszat alszik Ábel), szal még nem biztos h igy marad. eddig ha itt örültem vminek, másnapra elromlott, boszitopik forditva is müxik :lol: Amugy nem mindig alussza ö sem egyhuzamban a 2-3 orát, volt már olyan, hogy fél ora mulva felsirt, pár perc dajka után visszaaludt, de volt 1-2x, hogy a kezemben maradt, és együtt ledöltünk a kanapéra, az olyaaaaan jo :D
fibi

Gyors szolgálati:

Egyik ismerősöm "talált" egy csomó doboz LEGOt (mind bontatlan, új), ilyet:

http://creative.lego.com/en-us/Products ... /6166.aspx

6000 körül van a boltokban, 3000 ért adja. Szóljatok, ha kell valakinek, elhozom tőle és valamikor cserélünk! Sztem tök jó, mert nem csak egy bizonyos valamit lehet belőle kirakni, hanem ez olyan alapcsomag féle. Mi biztos veszünk belőle és jól elrakjuk :wink: :wink: :wink: :D

Akinek kell, szóljon!!!!

nukada

Sziasztok,

Sajons megint nem tudok rendszeresen jönni, pedig.... de szeretnék. :o

Nuk: ez már a rendes lego, tehát nem duplo vagy ilyesmi? Szerintem minket érdekelne. :-)

Na jött is apa, gépet foglalni.

J

Kép
Kép
johanna1975

Kátya :) Küldtem p.ü.-t :wink:

Fibi :) No igen, mi is így szoktunk kéz a kézben alvadni :lol:

Nuk :) Minket is érdekel a lego!! (max. lrakjuk későbbre) :wink:

Johi :) Kicsit bővebben is írhatnál..! :wink:

Ancsi :) Lencsi szeme javul?

Curse :) Merre vagy?

Mi van ezekkel a pasikkal, hogy mindegyiknek a gép kel??? :evil:
Megyek is, jó éjt mindenkinek...
denizsa

Sziasztok!

Vot, nekem is nandus van, és nagyon szeretem. Nem akarok veni ilyen babaerszényt, nagyon jól néz ki, de a kendő tényleg több funkciós. A csípőn ültetés vajon tényleg tuti ebben? Az az érzésem,mintha ki akarna esni alul a gyerek...
Egy bajom van a (hosszú) kendővel: ha nem itthon veszem föl, akkor gond, hogy néha leér a földre utcán, vagy máshol. Van erre vkinek vmi technikája?

Fibi, Deni köszi a 3-okat, úgy tűnik, hatnak!
Egyszerre alvó gyerekek, óóóóóóóó! De jó lehet... Bár az enyémek éjjel mindig alszanak együtt. :)

Nuk, lego minket is érdekelne, ha jut! És köszi! :)

P ma leült a számítógéphez, előtte a tesómmal beszéltem skypon, nyitva maradt az ablak, ő meg egy csomó betűt küldött a tesómnak, mintha írna, csak nem volt értelme. Még azt is tudta,h az enterrel kell elküldeni! :shock:

Hoppá, ébredés van, de most kiv.jó, mert gyógyszertájm is, nem kell nekem fölébreszteni a gyereket.

Jóéjt!
rídonli#

Lindi, Mása,
Gyerkőceitek édesek :D a lányok nagyon csajosak, a pasikon meg elámultam, h mekkorát nőttek :o :D

Fibi,
Éljen az együttalvás :D és örülök, h Bálintod jól érezte magát és tudott hóemberezni :D

Annyira rossz arra gondolni, h a mai gyerekeknek egyre kevesebb esélyük van a hóban játszani. Az én gyerekkoromban még olyan sok hó esett és az olyan jó volt :D Minden évben építettünk hóembert, meg rengeteget szánkóztunk, sőt még síeltünk is. Most meg ha az ember havat akar látni, akkor a hegyekbe kell mennie :roll: Persze felnőtt fejjel annyira már nem szeretem a havat, főleg, ha már akkor olvad, amikor esik és csak a lucsok van utána :roll: de gyerek fejjel, annyira jó :D

Mása,
Bár úgy lenne, h a cickók edződnek :(

Rylie,
Köszi :) És mi újság veletek? Olyan keveset írtál!

Szabó Magda :(

Deni,
Gratula a 4kézláb kutyázáshoz :D és köszi vagyunk, csak totál lefáradtam a takonytól meg a vasárnapi bulájtól. Hétfőt végigaludtuk a csajjal, ma meg egy picit camponáztunk, muszáj volt egy kis kikapcsolódás :)

Nuk,
Oxigénhiány :( és azért az elég durva, h erről nem szóltak a H-ban :evil: Kitartást a fejlesztéshez!!! Biztos nem könnyű, de meglesz az eredménye! És mi is igény tartanánk egy legora, ha még van :wink:

Emese,
Sajna én nem ismerem a dokit.

Szrek,
Még mindig nincs net :shock: :evil: :x

Barbi,
Ágyátrakás eredménye :D úgy látszik tényleg van vmi a dologban :D

Ríd,
De jó, h egy picit jobban vannak a csajaid :D és hát Pannád és szgép :lol:

Kisbetegeknek pedig mielőbbi gyógyulást!!!!!

Kép Kép
curse

Votiv,
a mágnesesbe belemártjuk a fa kést és már válik is szét, míg a tépőzárast "gyaszantálni" kell :). úgyhogy én keresem tovább a mágnesest :)

Curse!
én nem bánom, hogy nem esik a hó :). mióta a hegyre költöztünk, félek, hogy nem tudunk feljönni kocsival :))

Nuk,
most kérdeztem férjemet, 50%, hogy kell nekünk ilyen Lego, de ő dönt! légyszi még várj egy kicsit a válasszal! :)
ancsipancsi

Deni,
Lencsi szeme már javulgat, de még mindig zöld és piros és kék. nem tudom mennyi időbe telik :(
ancsipancsi

Nuk,
szerinted lehetne úgy a bizniszt, hogy Karácsonyig megjöjjön a Legó?
ancsipancsi

Mása, nálunk is harap a csaj néha, neki már 3 :shock: :shock: foga van, 2 alul, 1 felül, és most jön a 4. is, felül... én felsikítok, akkor kiold a szájzár, és csúnyán (szigorúan) nézek, és mondom is, hogy ezt NEM SZABAD!
rövidtávon hatásos, hosszútávon nem, mert aztán újra ráharap. De észrevettem, hogy csak akkor harap, ha már nem éhes hanem csak cumizgat, úgyhogy azt nem nagyon hagyom, lakjon jól a tejjel, aztán leveszem és rágjon inkább kiflicsücsköt.

Mesi! az öreg Barna jó választás :) egy ismerősöm szült nála (bár ez huszonévvel ezelőtt volt), ő nagyon szerette. Szakmailag nagyon jó (bár inkább a "régi iskola" híve) emberséges, jókedélyű, valaha biztos jóképű is volt, a fia innen örökölhette a dolgokat :P
és ugye ő az egyik rangidős orvos, nagy a befolyása, tekintélye is.
Ahogy hallom, nem is olcsó :P
A Bártfaiban van még sztk-rendelés? vagy csak ott maszekol?

votiv 8)
votiv

Haflingi,
A jókedvről Mészáros Erzsébet (Picúr) jutott eszembe, a barátnőről meg Molnár Gabi, Kondor Kata (de persze másnak meg biztos más)
Újvári Bori nekem túl katonás, bár szakmailag híresen szuper. Fantha Zsuzsa lenne, akit én most választanék, mert nagyon megnyugtató, harmonikus jelenség, és nagyon érti az alternatív dolgokat. Persze Nyulas Jolán is, de ő annyira be van táblázva, és azt mondják, amióta ilyen népszerű, kevésbé tökéletes :D
Szokott lenni minden hónapban Baba-mama klub a kórházban (a honlapon rajta vannaka dátumok), itt találkozhatsz a szülésznőkkel, legalábbis egy részükkel. tartanak egy kis előadást is, és máris lesz egy benyomásod, esetleg vki különösen szimpatikus, tőle máris elkérheted a telszámát, és kapsz olyan listát is, hogy mit kell vinni a H-ba :)
Tényleg az a legfontosabb, hogy neked szimpatikus legyen, mert szakmailag nagyon szuperek a SztImrés szülésznők :)

votiv 8)
votiv

Ancsi, köszi az infót :)

Zsanci, ugye jól vagytok???

Rídonli, nektek is sok +++, gyógyuljatok meg :D

Indi, Dé már jobban?

Deni, karnis megmaradt, de már van pár ami lóg :? dehát nincs az a karnis, ami kibírja hogy egy 14kgs gyerek hintázzon rajta :roll:

vinnem kellene ma késő du. Istit a városba kezelésre, de most anyám megrémített, hogy minek megyek megint két picivel ilyenkor a belvárosba... múltkor is 3 órát ültünk a dugóban 2 útzár között :evil:

votiv 8)
votiv

Nuk!
férjem szeretne Lencsének egy ilyen Legót, úgyhogy majd írd meg légyszi a részleteket, hogy hogy legyen :). olyan jó lenne, ha vki XI. kerületi is kérne és elhozná tőled a miénket és mi meg tőle :). (pl. Johi)

Johi!
vélemény legó elhozásról? :)

Votiv!
tudod, ma nagy sztrájk volt délig kb. , úgyhogy sokan kocsival jöttek be Pestre, így biztos nagy dugó várható du. viszont érdekes módon, mikor múltkor mentem arra az ominózus downos vérvételre, a XXII-ből a XIV-be kellett eljutnunk, és ilyen flottul még sose haladtunk. 1 és fél 2 között indultunk, 3-4 között értünk haza, és végig folyamatosan lehetett jönni, legalábbis a mi útvonalunkon. (Erzsébet-híd, Rákóczi út, stb.) szóval biztos nem kellemes dugóban állni, de lehet szerencséd is, Istóknak meg csak vhogy el kéne érnie a célba.

ancsipancsi

Ábel annyira édes :D amig mi ebédeltünk, ö addig fordult át meg fészkelödött h elérte a plüss Micimackot, és dögönyözi rendesen :lol:
ja, és persze ugy kell nekem h tegnap dicsekedtem az egyszerre alvásrol. ma átaludta a délelöttöt, igy ugrott a boltba menés, helyette majd mehetek 4 után a sötétben, amikor már nyügös lesz, mert ilyenkor du. keveset alszik :roll:

KépKép
fibi

Ríd :) De jó, hogy gyerkőcök bulnak! :D :D P és a sz.gép :lol:

Rylie :) Mi volt uh-on??

Curse :) Jól teszed, lazítás rulez!! :D és gyógyulgassál már!!

Ancsi :) Akkor további +++ok Lencsinek! ez a Traumeel se használt? épp tervezem, hogy veszek itthonra a bizt. kedvéért..

Votiv :) Sajna dugónak mindig van esélye :evil: pláne még sztrájk is, ahogy Ancsi írta :roll: mindenesetre sok +++ Nektek du.-ra!
Kiflicsücsök :lol: Bencussal még a gyümipépeket próbálgatjuk, fintorog, de kell neki, szinte reklamál, ha ő kimarad a kajálásból :lol:

Fibi :) Délelőtti nagy alvás :roll: ez Bencussal is így van, de szerencsére ritkán alszik de. nagyot. Nálunk már mind2 ded AZT csinálja, még van 20 percem B2 ébredéséig, addig megyek és iszom egy kis tejeskávét, nem tartasz velem? :wink:

Zsan, Indi :) Gyerkőcök hogy vannak??

Kép
Kép
denizsa

Deni,
ezt honnan tudtad? :lol: pont most huztam le a tejeskávémat, miután felébresztett egy hüje légy :lol: :lol: :lol: Érdekes modon most is alszik Ábel több mint egy órája, kényeztetnek a köcök, hogy legyen eröm a pakoláshoz holnap :P (hugom jön bébiszittelni, én meg összerakom a gárdonyi dobozokat.... :? ) jövö héten meg szegény Zs egyedül fogja a maradékot összerakni :roll:
fibi

Sziasztok!

Az "ujak" biztos nem tudjak ki vagyok, a "regiek" meg talan emlekezek ram. :wink:

Pocaknak koszonom, hogy hiret hozta Andras szuletesenek, nektek pedig a gratulaciokat! :D

Andris Kecskemeten szuletett, amit vegul nem bantam meg, bar itt ot napot kell bent tolteni es a rooming sem egesz napos ( fel hatra hozzak a babakat, este tizkor viszik el), de ejszakara lehoztak szopizni, mert kertem.
A szules gyors volt, hajnali fel negyre mentunk be a korhazba rendszeres, de gyenge kis fajasokkal, akkor mar ket ujjnyi voltam. 5,15-kor burkot repesztettek es 5,55-re megszuletett a draga.

Katikanak nagyon tetszik (meg :wink: ) a kisteso, simogatja, nezegeti.

Andras fel naposan:
Kép

Katikaval:
Kép

Idonkent azert bekukkolok, megnezem, hogyan cseperednek a gyerkocok, szoktam am ratok gondolni! :wink:
Ancsi neked kulon gratula a babocahoz!
Johira is sokat gondolok!

Puszi mindenkinek!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dorka,
sokat gondoltam rátok mostanában, hiszen gyermekeink szinte egyidősek, és most te beelőztél Andrissal :). gondolom nincs kapacitásod visszaolvasni, úgyhogy újból leírom, hogy sok boldogságot kívánok a kisbabával, és hát Isten hozta :). Kati is édi a fotókon, érdekes, hogy benne se látok olyan nagy változást babás korához képest, s L. is alig változott.
(az, h elviszik a babát éjjelre, nem annak tudható be, hogy másik emeleten vannak a csecsemők? tök furcsa, hogy nem ugyanott tartják őket, ahol a mamák vannak. mindenesetre biztos jobban jártál, mintha itt szültél volna, nem kellett hirtelen 80-100 km-t rohanni a kórházig, s nem utolsó sorban, vidéken [legalábbis anyuéknál] még mindig kevesebb egy doki tarifája)
ha lesz kedved és időd, szívesen olvassuk a bővebb történetet, meg a mindennapokat is :D
ancsipancsi

Dóra: Jaj de szép ez a kispasi!!! És ilyen gyors szülést!! Valóban nem értetek volna fel a SZImrébe :)
Sok tejecskét és minimális tesóféltékenységet kívánok ;)

Deni: nem ma voltam UHn majd jövő hét szerdán megyek!

Nuk: írtam püt, hogy mi is kérünk legot!

Ríd: ööö ez a felületes olvasás eredménye :oops: : Zsugyu apujának mennek akkor a ++++

Marcangoló: déliek találkozójába mi is benne vagyunk!

És valaki hiányolta Vicát! Múlt csütörtökön itt voltak nálunk és Máté akkora mint Kamilla (=sokat nőtt), és egész jól bírta, hogy Kamilla mindenáron vásárolni akart vele menni :)
Amúgy jól vannak, csak Máté össze-vissza alszik és igy Vicának kevés ill. nehezen tervezhető a szabadideje.

Kérdés a többgyermekes anyukákhoz:
Az valóban igaz, hogy a második poronttyal tovább tart a hányikázós-gyomorforgatós időszak?????? Mert kezd tele lenni a puttonyom vele :x

Ancsi: Géndiagnosztikán lehetett kártyával fizetni, vagy naiv vagyok?

Barbi: érdekes, hogy Angi bír igy aludni...én hülyét kapnék ha egy helység kellős közepén kéne aludnom... :roll:

Curse: hiányzik mi a szófosásom :mrgreen: hiába én nem tudok oly tömör és lényegretörő lenni, mint Deni.

Amúgy jól vagyunk, csak a suliba nagyon felcseszték az agyam, mert a 3. szakdoli témát szervírozom a tanbának és megint lefikázta :evil: és bazi pipa vagyok mert konkrét dolgot nem mondott, ami ugye segítő lenne csak azt, hogy unalmas :!: :?: én meg erre felkaptam a vizet és most bosszúból jól nem is megyek a kövi konzultációra :P mert ez a le-föl vonatozás is tökre megviselt, az egész napos seggelésről már nem is beszélve...

Indi: képzeld mégsem lesz Sebestyén Márta dec 12-én :( csak az anyukája jön majd el.

Vaterán sasoltam a 2in1-os kismamagatyókat de még használtan is drágák és nem is találtam a méretemben.brühühühü
és a vatera is lefagyott :?

Kérdés: (talán szakdoli lesz belőle)
Mivel töltenétek azt a napot, amikor csak magatokra kell gondolni?
ööö ez igy elég értelmetlen...szóval: mit csinálnátok ha lenne egy szabadnapotok (akár gyerekmentes is), mivel ütnétek el az időt???

Rylie
rylie

Rylie,
azon a szabadnapon pénzem is lenne? mert nem mindegy :lol: a válasz ettöl is függ 8)
hányinger: asszem nem tartott tovább 2. nál, de teljesen más volt.

Dora,
édesek a gyerköcök :D néha azért irogass, hogy hogy telnek a napjaitok :)
fibi

Sziasztok!

Hehe, Fibi, ez volt nekem is az első gondolatom! (Mármint,a pénz.) Rylie, hogy mit csinálnék? ALUDNÉK!!!! :)
(Mertmivel nincs pénzem.)

Dora, nagyon szépek a gyerekeid, gratula! :)

Vot, remélem megúsztátok a dugót/sztrájkot, és eljutottatok a kezelésre!

Én hulla vagyok, csajok egész jól, de P mégg nem ment oviba, és kezd itthon unatkozni, de sokat játszottunk. Bnek már alig kell gyógyszer.
Visszakanyarodva egy korábbi témához: IGEN? AZ OVI (böli) MEGOLDÁS!!! Ezt most érzem igazán, hogy itthon ülünk (igaz, most máshova sem nagyon mentünk, csak kicsit sétálni). P ovi után tökjól elvan itthon, most viszont már unatkozik. Bre nem marad "külön" időm. Délelőtt nincs 1-2 órám, ami alatt rendbeszedem a lakást, vagy elintézem a fontos dolgokat. Szal, most játszunk a kupi közepén... :) És időnként dúl a tesóféltékenység, mert egész nap 3man vagyunk. (Apának holnap lesz a bemutató, utána már többet léesz itthon, bár Anyós erősen számít a segítségére... :evil: )
Na, megyek fürdetni.
rídonli#

Jajj, de béna vagyok, az IGEN! után nem kérdőjel akart lenni!
rídonli#

Dóra :) Nagyon szépek a gyerekeid!! :D :D még1x gratula!! tényleg gyors szülés volt, de jóó! és igen-igen írjál bővebben!!! :wink:

Fibi :) Anyát kényeztető gyerkőknek nagy cupp! :D holnapi pakoláshoz ++++ Melyik nap költöztök?

Rylie :) Nálam se tartott tovább a gyomrozás, mondjuk én eleve jobban viseltem (mindkét pocakosságom alatt 1x rókáztam, csak émelygés volt). Sok +++ Neked!
Fikázó tanbácsi :evil: méghogy unalmas... Most lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de nem mindegy?? legyen meg a doli, azt kész! legfeljebb nem csillagos 5-ös lesz... (ja bocsi, elfelejtettem, hogy "stréber" vagy :wink: :mrgreen: :lol: :lol: ) Egyébként szabadnap olyan fogalom per pill. számomra, hogy bele sem tudok gondolni, mit is... de az alvás jóóól hangzik, majd együtt horkolok Ríd-del :lol: :lol: meg elmennék vhova a párommal :wink: (márha nem ő vigyáz a gyerkőkre közben)

Ríd :) Asszem, ha ovis korú lenne Bálint, nem lenne kérdés, de bölibe ezért nem adnám, ráadásul jól elvan még itthon velünk :D Akkor holnap már megy P. oviba, ugye?
denizsa

Ok! Akkor a rendezvényem lényege a nagy közös alvás :mrgreen: ez tutti nem unalmas !

Szóval ingyé műsorra-programra mire mennétek???
És tessék okos ötleteket írni!

Deni: óó már rég nem a csillagos ötösre hajtok...főleg miután a tanerő is enyhén szólva unszimpa, és ez kellőképpen demotivál. Csak szeretnék rajta túllenni :?

R
rylie

Rylie: én egy rockkoncertre mennék, vagy a Szigetre. Asszem.

Kép
Kép
tinu

Rylie, nekem a másodikkal HATÁROZOTTAN szarabb volt az émelygős szakasz. Hosszra nem volt rettentően több, de most nem 1x, hanem vagy 20x meetingeltem rókabácsival....

De a lényeg: előbb-utóbb ELMÚLIK!!!! :wink:

Egy nap, amit csak magamra fordíthatok: délelőtt masszázs, du. alvás, este KISPÁL koncert 8)
Nem tudom, neked ez segített-e, de engem már a gondolat is feldobott :lol: :lol:

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Rylie,
én nem ismerek ingyé müsort, de mindenképp elmennék moziba v szinházba v muzeumba (nekem ezek hiányoznak). Ha meg soooook pénzem lenne, akkor meg kiugranék Párizsba 8)

Rid,
pont ma jutott eszembe, hogy azt látom B-n, hogy lassan már jobban ellenne gyerekek között, és nem nagyon akar már egyedül játszani. Velem meg nem ugyanaz gondolom.... Ma mondta Ábelnek, hogy gyeje velem játszani, és nyujtotta neki a darus kocsiját... engem mesélni meg kirakozni hiv örökké, pedig régebben tök jol elvolt egyedül, fözöcskézett meg kitalált sokmindent, de az utobbi idöben ezek nem érdeklik :? Közösségben biztos más lenne, de ezzel még várunk öszig. :roll:

Deni,
mi hárman Baján leszünk a jövö héten, addig Zs pakol Szadán (anyos nem jön segiteni....), és szombaton átköltözünk Gárdonyba....
fibi

hazaértünk rendben. nem a sztrájk/dugó miatt aggódtam :wink:
Isti jól elvolt az úton, a sok rendőrsziréna lenyűgözte. Engem kevésbé, eléggé gyomoroszorító érzés...

Apjuk a meccsen fagyoskodik... és még öngót is rúgott valamelyik aranylábú magyar :twisted:

Isti kiöntötte a kakaóját a földre és elkezdte a kezével tapicsolni. Megkérdeztem, mit csinál. Ártatlan képpel rámnézett, mondta, hogy "simisimi" :mrgreen: és vigyorgott :D

Dora, még1x gratulálok Nektek, és köszi, hogy benéztél, és a képeket is :D iwiwen is megnézegettem Andrist, tökéletes kispasi, Kata tényleg nagyon boldog lesz egy ilyen tündéri kisöcsivel :D soksok boldogságot Mindannyiotoknak! :D

mék a bányába...

Macs merre???

votiv 8)
votiv

Bizony, Macs, nagyon régen írtál... ugye minden OK???? :roll:
leni

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: