Szióka.
Gremese: Gratulálok!Mint ahogy Timi26 mondta egy-kettőre rohangálni fogunk a törpik után.

Elreppenek a hónapok..Elszállnak..
Amúgy mi is nagyon nyügisek vagyunk napok óta..Nálunk is a plusz cicizés vált be nyugtatónak..
Ja meg anya mellett a szundi.AZ nagyon megy csak maradjak szorosan mellette..
Becka: Nagyon szép Levi szobája..

Tök ügyesek vagytok a tesóddal!:)Olyan Levi pózolása a kezével második fürcsis képen,mintha táncolna..

:D Na ezt jól megaszontam.

:D.Édi..
Nekünk is ilyen rugink van,nagyon szeretem..
Heni81:Egyenlőre Péterkének elég is az a kis sarkotok..

Képzeld majd amikor követeli majd,hogy nagyobb hely kell a szobátokból..

Jelenleg a mi hálónk egyik része 3 doboz játékal van tele..

:D Ez Beni játszó sarka,mivel öcsi a szobájában sokat szunyál még,így játszani a mi szobánban szokott.Este esek kelek a kis autókon,mikor botorkálok át a másik szobába Beni ágyába..Mivel most ő alszik az enyémben..
Jelentem már mi is hordozóztunk..Kénytelen voltam,hát elvoltunk..Ő élveszte, az én hátam meg leszakadt..
Babakocsis séta:csak akkor alszik ha megy a kocsi,megáll akkor egyből felébred.De ugyan ez van amikor autóval megyünk,ha lassan megy(60 alatt) már mérgelődik és nyöszörög..Viszont az autópályát sem szereti túl sima..A jó kis zötyis utak a tutik nála, egyből bealszik..
Niki:Az én fiam sem fogad el semmi folyadékot cicitejcin kívűl..Ha vizet akarok adni,vagy teát pohárból szoktam próbálkozni,akkor marad valami a szájában nem nyomja és köpi ki úgy mint a cumisüvegből..A cumisüveg cucókáját besem tudom dugni rendesen a szájába,nem engedi..
Pedig direkt rákérdeztem,a kórházban (újból,hogy tutira menjek)milyen teát adnak az újjszülöteknek,mert akkor megpróbálkoznék egy éjszakai teáztatással cicizés helyett.De így nem fog menni,hogy semmit nem fogad el cicin kívül.
Amúgy
lányok a babáknak sima teát adnak nekik az újszülöttosztályon,csak nagyon hígra csinálják.Éppen ami van a konyhán..Én már körülnéztem a teák között,találtam olyant ami sima koffein mentes tea,de nem veszek minek.Ez az: Rooibos tea - az afrikai vöröstea
A Dél-Afrikában vadon élő teanövény zsenge hajtásai ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdagok. A belőle készült tea antiallergén, immunrendszer erősítő hatású, és megköti a szabad gyököket. Koffein- és teinmentes, így gyermekeknek is bátran kínálhatjuk. Édeskés íze lehetővé teszi, hogy cukor nélkül is fogyasszuk.Ez jobb mint a fekete tea.

Még cukor sem kell bele..
Na mind1 csak leírtam hátha valakit érdekel.
Képzeljétek a bátyusért oda van a drágám..Nyüszis kicsit és ha már se apa se anya nem jó ,akkor a bátyus tutira jó..

Kezd ismrekedni a rosszasággal.
Timi26:Sajnos ez van,ha már nagytesó van a családban és ovis.Haza hozza a betegségeket,sajnos..
Én most tömöm homeos cuccal Benit,hátha bejön..
Na most megyek..
Jó éjt..