Timi26! Zsofka akkor csuklik, ha fázik, vagy ha habzsol. Magyarázás közben nem - vagy csak nem figyeltem fel rá.
Ő "izmozni" szokott (én csak így hívom), ha hasra teszem, és még nem akar aludni, akkor egyszerre emeli a fejét és a lábait és nagyokat nyög hozzá. Annyira cuki. Olyan hasizma van....
Ilyenkor is próbál mindent megszemlélni, ezerrel forgatja a kis fejecskéjét. Ha meg elfárad, akkor arccal lefelé "leesik a feje", és elkezd bömbizni bele a matracba.
Ma felfedeztünk egy újabb dolgot. Apa ügyködött valamin, ami hangos volt (sikítót használt a verandán), és nekem is segítenem kellett. Hangos volt, nem tudtam Zsófira vigyázni, így felvittem Anyuhoz. Volt már, hogy felvittem, vigyázzon rá, mert nekem dolgom van. De most, hogy felértem vele, és készültem átadni Anyunak, égtelen sírásba tört ki. Vissza kellett vennem, hogy megvígasztaljam. A Drágám rájött, hogy Anya ott akarja hagyni, és ezerrel tiltakozott a helyzet ellen. Mikor megnyugodott, letettem az ágyra és elkezdtünk beszélni hozzá, játékokat mutogatni és én eközben hangtalanul elslisszantam. 20 perc múlva végezteünk Apával. Mentem érte, ő alukált, majd Anyu egy óra múlva hozta le, mikor felébredt.
Egyébként ez a második eset volt, az elsőnél annyira sírt, hogy nincs velem, hogy Anyunak vissza kellett hoznia, mert nem tudta megnyugtatni.
Imádom!!!!!!
És még azt csinálja, hogy ha Apa, vagy Nagyik vagy bárki más kezében van, akkor állandóan szemmel tart engem. Azt nézi, mit csinálok. (Ha éppen nincsen fontos nézelődni valója). Ha az én kezemben van, akkor csak akkor figyel másokat, ha odajönnek, és szólnak hozzá. Múltkor is teregettem, és engem kuksizott a játszószőnyegről.
Cukorborsóm!!!!!
Muszáj volt ezeket leírnom, mert elfogult vagyok és szerelmes a Kislányomba!!!!!!