Köszi még egyszer Mindenkinek a köszöntést
Votiv,
Párommal úgy beszéltük meg, h most nem vesz semmit se szülinapra, elég volt az új autó

de ettől függetlenül mivel anyóséknak sikerült szombaton feljönni, így elmentünk mozizni egyet, 1408-at. Ne nézze meg senki, dög unalom és állítólag horror film. Jó esetben thriller, de abból a fajtából is igen gyenge
Lilike fogához ++++++!!!! És le a kalappal előtted, én nem tudnám ezeket a dolgokat kimondani és megpróbálni elfogadni.
Neet,
Nagyon rul a kép
Mosolyolimpiás képek nagyon jók, szépséges minden gyerkőc
Perzsák is magyarok beszarás jó
Kacagó Domincsek nagyon édes
Kisün,

Borzalmas

Nem is lehet ilyenkor mit mondani, sok erőt a családnak!!!
Haflingi,
Én sajna egyiket sem ismerem.
Indi,
Domincseknek jobbulást!!!
Barbi,
Bilibe pisilés
Ríd,
Bulást Nektek!!!
Zsanci,
Nektek is bulást!!!
Deni,
Buli teljes egészében jól sikerült

végülis „csak” 14 lettünk, mert a keresztapáék is lemondták

Adél nagyon élvezte, persze túl is pörgött rendesen, mert egész nap félórát volt hajlandó aludni. Mondjuk, ami nem igazán tetszett az az volt, h mindenki a gyereket akarta, már majdnem h öldkölés alakult ki, h kinél legyen Adél

És akkor erre még rájött Mindenkire a bizonyítási vágy is, miszerint ő vele biztosan el fog aludni Adél

Mindenesetre nem fogok többet ilyet bevállalni, ha még nyár lenne és a kert meg a terasz, de bent...
Bencus kinőtte a 74-es rucikat

ez igen
Mása,
Gratula a forduláshoz

Ciciharapás

nálunk is még mindig trendi. Én már mindent próbáltam feljajdulni, elmagyarázni, elkobozni, de semmi hatás nem volt, szóval nekem nincs tippem
Fibi,
Szuper, h hazaért Bálintod

és hogy érezte magát ott? Gratula Ábeled második fogához és a forduláshoz is
Nuk,
Milyen csini Rékád
Azt hiszem menek eldőlök, hulla vagyok. Kicsit fárasztó volt a bulizás meg persze a takonykór sem könnyíti meg a helyzetemet

talán ma már tudok aludni is

jóccakát!