A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

De csini a Réka! :)
rídonli#

Képzeljétek, az egyik bnőm 37 hetes, magzatvíz szivárgással volt bent a Jánosban pár hete. Augmentint kell szednie amíg meg nem szül! És nagyon nem tetsztett neki a kórház, most vacilál, hogy szüljön-e a Szt Imrében... Ilyet meg lehet csinálni, hogy csak "besétál az utcáról"? Végül is "Tudjukkin" kívül mindenki jó szakember, elég nagy eséllyel kerül rendes dokihoz/szülésznőhöz ismeretlenül is, nem?????? :roll: :roll: :roll:

nukada

Köszi még egyszer Mindenkinek a köszöntést :)

Votiv,
Párommal úgy beszéltük meg, h most nem vesz semmit se szülinapra, elég volt az új autó :D de ettől függetlenül mivel anyóséknak sikerült szombaton feljönni, így elmentünk mozizni egyet, 1408-at. Ne nézze meg senki, dög unalom és állítólag horror film. Jó esetben thriller, de abból a fajtából is igen gyenge :roll:
Lilike fogához ++++++!!!! És le a kalappal előtted, én nem tudnám ezeket a dolgokat kimondani és megpróbálni elfogadni.

Neet,
Nagyon rul a kép :D

Mosolyolimpiás képek nagyon jók, szépséges minden gyerkőc :D

Perzsák is magyarok beszarás jó :lol:

Kacagó Domincsek nagyon édes :D

Kisün,
:( Borzalmas :( Nem is lehet ilyenkor mit mondani, sok erőt a családnak!!!

Haflingi,
Én sajna egyiket sem ismerem.

Indi,
Domincseknek jobbulást!!!

Barbi,
Bilibe pisilés :D

Ríd,
Bulást Nektek!!!

Zsanci,
Nektek is bulást!!!

Deni,
Buli teljes egészében jól sikerült :D végülis „csak” 14 lettünk, mert a keresztapáék is lemondták :roll: Adél nagyon élvezte, persze túl is pörgött rendesen, mert egész nap félórát volt hajlandó aludni. Mondjuk, ami nem igazán tetszett az az volt, h mindenki a gyereket akarta, már majdnem h öldkölés alakult ki, h kinél legyen Adél :roll: És akkor erre még rájött Mindenkire a bizonyítási vágy is, miszerint ő vele biztosan el fog aludni Adél :roll: Mindenesetre nem fogok többet ilyet bevállalni, ha még nyár lenne és a kert meg a terasz, de bent... :roll:
Bencus kinőtte a 74-es rucikat :shock: ez igen :D

Mása,
Gratula a forduláshoz :D Ciciharapás :( nálunk is még mindig trendi. Én már mindent próbáltam feljajdulni, elmagyarázni, elkobozni, de semmi hatás nem volt, szóval nekem nincs tippem :(

Fibi,
Szuper, h hazaért Bálintod :D és hogy érezte magát ott? Gratula Ábeled második fogához és a forduláshoz is :D

Nuk,
Milyen csini Rékád :D

Azt hiszem menek eldőlök, hulla vagyok. Kicsit fárasztó volt a bulizás meg persze a takonykór sem könnyíti meg a helyzetemet :roll: talán ma már tudok aludni is :roll: jóccakát!

Kép Kép
curse

Sziasztok :)

Szeretném szétoffolni a kölykeimmel a topikot :oops:
Most hoztuk el a cd-t, és nem is annyira gázosak a képek. Egy csomót kattintgatott a csaj, egy párat feltennék.

KépKép
KépKép
lindicita

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
lindicita

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
lindicita

Lindi,
ééédesek, marha jo képek :D :lol: :D

Rid, Curse,
nagyon jol érezte magát, ott éppen volt rengeteg hó, és hugom fiujával hoembert is épitettek, papával meg életében elöször szánkóztak is :D
itthon azt mondta apjuknak: "jo lett volna, ha veled épitettem a hoembert volna" :lol:

KépKép
fibi

Én kőceim is itt vannak ;)

Levente:
Kép

Orsolya:

Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Indi!
láttalak a tévében :). (márint így videon) node :shock: te ilyen szépen fogyadozol, vagy csak a rövid frizurád teszi? még rövid hajjal se láttalak :), szerintem kifejezetten előnyös, vagány.

Marcang!
nekem felmentésem van a vidékre és messzire menésből! :)
ancsipancsi

Sziasztok!

De édesek ezek a gyerkőcök! :) :) :)

Ancsi! Dec.elején akarok rendelni a kópéfajátéktól, esetleg rendelhetünk együtt, meg persze, ha még vki akar, és máris elenyésző lesz a szállítási költség! (Asszem találkozni is tudunk vhol, mi XI.ker, H-hoz közel lakunk.) Na?

Mi még mindig kűzdünka náthával, Bt azóta is gyógyszerezem, éjjel is, és lebeg fölöttünk a kórházbamenés... Sztem holnapi tánház inkább jövő heti lesz... :(
kemények az éjszakáik, és útálok fáradtan kelni reggel...
rídonli#

Rid,
mi szintén igy... :(
salvus vizet csak simán beleöntöd a párásitóba, vagy azt inhalátorba rakod???
jobbulást!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ríd, +++++ hogy ne legyen H!!!

Kópéfajátékból én is rendelnék közösben!

votiv 8)
votiv

Ríd,
akkor majd időben egyeztessünk, én is akarok rendelni, majd még körül nézek, hogy mit kéne a mágneses izén kívül!:)
ancsipancsi

Zsan, inhalátorba teszem (az ugyanúgy műxik, mint az ultrahangos párásító), de van olyan fajta párásító, amibe bele lehet tenni.

Vot, köszi! Egyelőre úgy tűnik karban tudom tartani a gyógyszerrel. (A kh-ban is ezt csinálták, gyógyszer és sósvíz.) Ha romlik, akkor viszon be kell menni.

Kópés rendeléseket szívesen összegyűjtöm, küldjétek el ímélben vagy pü-ben, és vmikor dec.elején megejthetjük a rendelést. Ok?
rídonli#

Egy csomó dél-budai, budaörsi ismerősöm küzd ezzel a vacak taknyos-köhögős bigyóval :?

Jobbulást az összes bennelévő kisbetegnek!!!!!!

Ríd, inhalátort, amibe a Salvus víz is betehető, gyógyszertárban? Vagy gyógyászati segédeszközben vagy hol kell keresni? :roll:
leni

A képek szuperek! Csak mint mindig. :wink:

Nuk: ha elfojtod, akkor nem emlékszel rá. Ha emlékszel rá, akkor nem fojtottad el. :) Neked még mindig "jobb", mert a férjem konkrétan semmire nem emlékszel kb. 10-12 éves kora előttről. Na ő aztán jól elfojtott mindent. Arra izgi lehetne rájönni, hogy vajon te miért fojtottál el a néhány rossz élményen kívül mindent. Az is lehet, hogy előjönnének azok az emlékek szépen lassan, csak nem nagyon szoktál foglalkozni a gyerekkori élményeiddel. Legalábbis én úgy voltam vele, mikor analízisbe jártam, hogy néha meglepődtem, mennyi minden eszembe jutott ott a kanapén, amire már ezer éve nem is gondoltam.

Kép
Kép
tinu

Leni, ezt az inhalátort mi a kházban kaptuk, ill.vettük 4ezerpárszázért, de vszn jóval drágább, csak támogatott. De lehet.h vannak ilyesmik a gyógyászati seszk.boltban, a Margit mednél hatalmas a választék pl.
Bt le kell fogni, mert menekülne, de sztem nagyon hatásos.
Most 3 óránként gyógyszerezem, és nincs nehéz légzés. (Este volt már 20 perces is.) CSak maradjon így!
rídonli#

Ríd! köszi a telszámfelajánlást. átküldtem nekik a Heim Pálos infót, s elindulnak azon az úton. :D

Neet! túl sokx igazad vagyonon már én is elmélkedtem 8) :mrgreen:

Haflingi! a kategóriádba beleillik a Kondor Kata is (bár ő nem volt a listádon)

Mása! harapás :(

most csak ennyi megy

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Curse, Deni, Fibi, Barbi!
Ezek szerint még fog is harapni :? Megpróbálom Deni "módszerét" ;) Ha nem jön be az sem, akkor legalább edződik a cickóm, 'oszt Zapa akár le is haraphatja :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Ancsi,Zuzi,
hol lehet megnézni ezeket a budafoki lakásokat, amit Ti is vettetek??? Egy ismerősöm akar lakást venni..... Köszi.
szmagdi

Mása,
ez már mind elkelt. csak újabbakat építenek.
ancsipancsi

Ríd!
most néztem meg a kinézett gyümölcsöt és tépőzáras. :D nincs leírva, csak a fotón...
most írtam nekik, hogy akkor most melyik a mágneses
ancsipancsi

Ancsi,
Nem baj, ha nem pont OTT 8) Jó lesz máshol is, csak budafok és vozásköre legyen.......
szmagdi

Ríd, köszi az infót!
leni

Boldog Szülinapot CURSE!!!!

Gyerkőcképek: :lol: szépek vagytok mind

(a Zsüliettes Krisztófórós családon megint behaltam)

Kisün:++++

Ríd: Apukádnak: +++++++++++

Betegeskedőknek: +++++++++++++++++++

Kátya: sajna mi is kihagyjuk a csütörtöki Sukorót, pedig nagyon kiváncsi lennék Rátok ill a helyre is ahol éltek....de nálunk nagyon hó vége van :oops:

Rylie
rylie

Zuzmókám!
most jöttünk haza tőletek. egyet kérek, ha te fáradtabb vagy, mikor én eljövök (mint mikor érkezem), kérlek, ne hívj többé, mert nem tudom, hogy honnan, de én tök feltöltődtem! remélem nem szívtam le senkit! :) fel vagyok dobódva, már a hátam se fáj a mai hosszas gépelés miatt, és az agyam is kikapcsolt. szóval tök jó a hangulatom. remélem nem vagyok vámpír :? mindenesetre mindig ilyenkor jövök rá, hogy kellene legalább 1 ilyen nap hetente. úgyhogy legközelebb ti jöttök :wink:
és bocs, hogy L. fejbe kólintotta B-t, ténlyeg csak véletlen volt.
ancsipancsi

Az idei év nagyon fekete. Mennyi példakép ment el. Most olvasom, hogy Szabó Magda is... :cry:

Kép
Kép
tinu

Meghalt Szabó Magda :(
nyugodjon békében
votiv

Nuk :) De jó ez az etetős kép! :lol:

Ríd :) Nem is tudtam, hogy ott is van ringató. Köszi, de kicsit közelebbre járunk mi is ringatni (meg már vettem bérletet) és az fmh-s csiribirit meg egyszerűen imádja Bálint, szóval most nem váltanánk. Gyerkőcöknek bulást és nagyon-nagyon drukkolok, hogy ne kelljen kórházba mennetek!!! ++++

Curse :) Örülök, hogy jól sikerült a buli! Ez a túlpörgés természetes, ahogy az is, hogy mindenki magának akarja kicsit a gyereket (így szegény kézről kézre jár...), a lényeg hogy túl vagytok rajta és jó volt, legalább lesz mit emlegetni! :wink: :lol: És még mindig beteg vagy?? te jó ég! bulást+++++

Lindi :) Nagggyon klasszak a képek! és gyönyörűek a gyerkőcök!! :D

Fibi :) Szuper, hogy Bálintod ilyen jól érezte magát Baján! :D Gondolom így könnyebben engeded el legközelebb :wink:

Mása :) De szépek a gyerekek! :D és eszméletlen hogy hasonlít Levus a bébi-Orsikára! :o (azért cicidre vigyázz, amennyire tudsz, én nem vettem észre, hogy lehet edződni ilyen téren :? )

Zsan :) Nektek is bulást!! +++

Ancsi :) Te vámpír :lol: örülök, hogy ilyen jól vagy! :D :D :D

A mai napunk nagy eseménye: Bencus ma elkezdett 4kézláb kutyázni :D

Na megyek altatni...

Kép
Kép
denizsa

:cry:

Fibi,
örülök én is,h Bálintod jól érezte magát Baján, és még havazott is. Én fiaim annyira várják... :)

kicsit orosz rulettezünk, Bnek ma volt 40,5 C is a hője, akkor kapott lázcsillapitót. Egyébként hivtam a dokit, először nem vette fel, már kezdtem kicsit kiakadni, aztán üvöltöttem egy sort a beteggel, mert nem akarta az általam kiválasztott lázcsill-ót bevenni, és igy hivtam ismét a dokit, és már azon voltam, h áááááááá, ha nem veszi fel, és akkor felvette...success! és akkor most belladonna, hepar sulfur, és a jó öreg nurofen, mert mondta a dokinéni, h nyugodtan adjam, amikor felmegy a láza (a dobozon az van, h napi 3x, és 6 óránként)
holnap egészséges rendelés, hát kiváncsi vagyok, lesz e köztünk egészséges... :roll:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

ZSanci :) lázon kivül mai a baj? D is három napja lázas, 39,2 és 40 között. szerencsére jól viseli és semmi más tünet nincs, fene érti ezt :shock:
indianyo

INdi,
ő köhécsel is mellé, mint egy kehes kutty. Meg be van dugulva az orra...

Dominónak jobbulást! Mi lett az alkati szere???
zsancikant

Ó, z úgy durva :( alkati szer hétvégére várható
indianyo

Szabó Magda :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Jobbulást minden kis és nagy betegnek!
Nálunk papa-mama beteg (legalább anyu kipróbálhatja új nadi-tudását élesben is :wink: )

Lindi, Szmagdi:
Nagyon szépek a gyerekek!
Levi és Bajni hogy megnőttek :shock: :shock: :shock:
A csajok meg nagggyon csajosak :wink: :wink:

Ma voltunk fejlesztőben és egy nagyon kedves ismerősöm :wink: sugallmazta Kornélnak, hogy kicsit el vagyok bizonytalanodva... Na, szépen, GYP stílusban átrágtunk mindent, rájöttünk, hogy Réka valószínűleg oxigénhiányos lett... Ezt valahogy sosem említette senki, csak mondtam Knak, hogy nagyon lila volt (Zoli mesélte, meg láttama fotón). Kicsit elszontyolított az a tény, hogy K úgy látja, hogy a komplex mozgásoknak nagyon ellen áll Réka (vagy a kezét, vagy a lábát használja; ha egyik kezében játék van, a másikra nem tud támaszkodni stb). Még többet, még keményebben kell dolgozni. Viszont voltunk neurológián du és a drnéni (persze ő csak havonta látja) szerint szépen javulgat, de ő is felhívta a figyelmünket, hogy szorgoskodjunk, mert nagy a tét... :roll: :roll: :roll:

ÉSSS ma el mertem menni úgy sétálni, hogy babakocsi+Zsiga. Végre tudtam azzal a kis hülyével is foglalkozni, mert Réka hamar elaludt és legalább így sétáltunk egy nagyot. Csak a fél kezem bánta, mert azért még erőteljesen húz... De tök jó volt, akárki jött szembe, mindenkinek azt láttam az arcán, hogy ez biztos boldog család, anyuka együtt sétáltatja a kutyát és a babát. Nekem azért az apuka hiányzott.
Ma Zoli együtt töltött a gyerekkel 2 órát, utána mennünk kellett a drhez, mire haza, ő el. Holnap ha felkel, mehet is suliba. Szerdán itthon lesz egész nap, de ügyintézni kell, meg nem ártana neki is tanulni kicsit, mert nemsokára vizsga. Komolyan mondom, olyan, mintha egyedülálló anyuka lennék, aki mos a szomszéd pasira... Lehetne legalább legálisan egy szeretőm... 8) 8) 8) 8) (nem is kéne AZT csinálni, csak valakihez odakucorodhatnék esténként... :roll: :roll: :roll: :roll: )

nukada

Megint csak iszonyú gyorsan.
Szabó Magda, köszönjük, h ide születtél.

Rylie, sajnálom a nem tudtok jönni, majd legközelébb.
Nuk, írtad, nem jó a csüt., mert pupillatágításra mentek Rékával. Egy kismama barátném fiának is csináltak ilyet, sőt, később az anyukának kellett a pupillatágítót csöpögtetni otthon a baba szemébe. Nem akarlak (nagyon) rábeszélni, h gyertek, de a zanyának azt mondták, erős fény ne érje egy darabig a ded szemét, de sétálhatnak is, bármit csinálhatnak. Nem ilyesmi lesz nálatok is? Ha igen, gondold meg, jó lenne, ha mégiscsak jönnétek. :) Legálisodahurcolkodósszerető :)
kincsimano

Zsan, Rid,
+++++++++
+++++++++

Szabo Magda, Isten Veled, jo utat!
fibi

Kátya:
Akkor majd meglátjuk, jó?
Ha szép idő lesz, nagyobb az esély, mert akkor én is bátrabban nekivágok kocsival. Kölcsönkérem aoutól a gps-t.

nukada

Most így elsőre az jutott eszembe, hogy ugye legalább a Lovasi életben marad még? :roll: :cry:

Nuk, szerettem volna a blogodat olvasni, de már nincs az aláírásodban, én meg elhánytam a címét :oops:
Please, add meg az elérhetőségét!
leni

Leni:
http://rekaekblogja.blogspot.com/
Én is Réka-olvasó lettem! :)
rídonli#

Sziasztok!

Szent Imrés Dr. Barna Istvánról szeretnék hallani...
Mennyire alapos, megbízható és milyen a szüléseknél? türelmes, bejön már a szülés indulásakor, stb...!

(tudom, biztosan van már itt vélemény róla, de egyszerűen képtelenség 1665 oldalt végigolvasni! :( )

Van már egy 6éves nagyfiam, de az előzö dokimat (akinél szültem) otthagytam, mert a pénzen kívül más nem érdekelte,s majdnem lekéste a szülésemet is (a kitolásra "már" be is tolta az arcát), a következő dokim meg - finoman szólva- nem állt a helyzet magaslatán....

Most egy ismerős orvos tanácsak alapján dr. Barnát és a Szent Imre kórházat választottam...! s reménykedem... eddig kedvező a kép, de csak kétszer "találkoztunk": egyszer a saját rendelőjében, egyszer az SZTK-ban....

Előre is köszönöm az infókat! :)

Emese
mesi0705

Sziasztok!

Szabó Magda - milyen sokat kaptunk tőle! :D

Csütörtökön hogy van a buli?Hánytól kb? és meddig?

Itt még mindig csak betelefonálós net vagy net innen-onnan, kíváncsi vagyok, mikor kötik be

még a véradáshoz, vér témához tartozik, hogy ma műtötték volna egyik távolabbi családtagunkat (rák :( vagy ahogy Vámos Miklós mondja az új könyvében, a legcsúnyább, legrondább betegség) és nem tudták,mert nem volt vér. ????????????? :twisted:

betegeskedő kicsiknek, nagyoknak sok-sok ++++++++++++++++!

Lindi, Mása,
nagyon helyesek a gyerekek és tényleg, hogy megnőttek! :D

Jóéjt mindenkinek! :D :D :D
(Nuk, azért ha megvalósul az ötlet, ARRA is jó lesz ;) :mrgreen: és Rékához sok +++ és kitartás és minden rendben lesz :D :D :D)

Kép

Kép

:D
szrekuc

Emese,
én sajnos nem ismerem, de általában tök jókat mondanak róla ;)

Nuk,
csak vicceltem ám, minden kapcsolaton mindig van mit csiszolgatni ;)

Kép

Kép

:D
szrekuc

Szabó Magda :(
Tényleg fekete egy év ez...
rídonli#

Szrekuc!

Nagyon köszi a választ + bíztatást! :)

Lehet, hogy holnap újra probálkozom, hátha tud valaki saját élményt is mondani...???! :)
mesi0705

Ríd, újfent köszi!!!! :P
leni

Legutóbb akkor olvastam SZ.M.t, amikor B születése előtt egy nappal befektettek a kórházba.

Nuk, oxigénhiány :( de arról tudható legalább, hogy fejleszthető! Sok erőt neked és Rékának is! Nagyon klasszak vagytok!!! :)

Szrek T-cég :twisted: , pedig meddig tartana bekötni...és fizeted a számlát közben? :twisted: Nekünk bekötötték, aztán sorba hozták a modemeket, mert mind alapból rossz volt. Hetekig emiatt nem ment a net, de a számlát küldték. Szemetek.

Úgy tűnik, B javul, hat a gyógyszer. (Boszitopik, plíííz!) P is, de még rekedt.

Rylie, Zsugyu Apukájának kell a sok+!

Vicával mi van, nagyon rég írt!?

Zsan, holnapi táncit tegyük át jövő 7re, ok?
rídonli#

Leni, ma minden kívánságodat teljesítem! :)
rídonli#

Mesi, én nem a te embered vagyok, Zsancit figyeld!
rídonli#

ZSanci a fiánál szült, doktor Barna I az öreg róka :wink:

Mesi :) Ha Barna Pétert szeretnéd, Őróla Zsancikant tud neked mondani elég szépeket - én csak annyit hogy fiatal, szép és jó humorú :lol:

Rid :) háménemmész el te is homeos doktorhoz ezzel a kis betegeskedővel? Az ilyen krónikus nyavalyákra különösen hasznos. ÉS az inhalátor az a trombita, amibe a puffot nyoják, vagy ez miféle?
indianyo

Rid (és más kröhécselős gyerkő anyukája):
Nézd meg ezt:
http://www.therapyair.com/hu/index1.php?m=1201
Anyukám bnője vett, de nem tudja kihasználni és most eladná. ha jól emlékszem 50e-ért, de lehet részletre is, mert nagyon aranyos ez a néni! Sőt, ha mondom, hogy gyereknek kell, lehet, hogy még ócsóbban oda adja. Megkérdezzem?

Ja és Réka játékát, fényképét viszi szerdán anyu a "prána-gyülire" 8) és megnézi a mester, hogy hogyan tudna segíteni rajta. Ha csak egy kis+-t mond, visszük!

nukada

Indi, lehet,h el kéne mennünk, igazad van. Csak nem is nagyon beteg ám, éppenhogy náthás, de az is csak kicsit (P betegebb volt, mert neki láza is volt), csak a nehézlégzés...
Van a puffos trombita, azt vmi babyhaler-nek mondták, az inhalátor olyan, mint egy kicsi uh-s párásító, kézbe kell venni, rá lehet rakni egy olyan maszkot, amivel a kh-ban az oxigént adják (pl.szülés alatt), de nem kell az arcra tenni, elég a közelében tartani, és nyomja ki a porlasztott Salvus vizet. És szuperül oldja a letapadt trutyit. Olyan a hatása kb., mint a sóbarlangnak.
rídonli#

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: