Sziasztok!
Nem jöttem napközben, egész nap kómás voltam. Aludtam is délután Bálinttal. Meglesz ennek a böjtje éjszaka, de én már úgy vagyok vele, hogy tök mindegy, mert így is alig alszom éjszaka
Gurgi, engem sem köt le különösebben a tv műsor, de amikor már 1-2 órája nem alszom, akkor bekapcsolom, aztán vagy elalszom közben, vagy nem.....
Samu tündéri, kész vagyok...az az édes kis pofi
Enikő: :remélem jobban vagytok?!
Monccs: nektek is jobbulást kívánok!
Pillangó: : nálam ugyanez a helyzet, a hóesés legalább ugyanolyan jó hatással van rám, mint a napsütés. Bár itt B.pesten nem túl nagy élmény a hó, de vidéken gyönyörű. Egyébként én a havat eltakarítani is imádom!!!!!
Zsú: de jó, túl vagytok a 4 hós oltáson...szép nagy fiú Marci.
Ma nekiugrom én is a maratoni tornának, aztán majd meglátom milyen eredménye lesz. Egyébként te milyen tornákat csinálsz? Én egyelőre csak hasra, és derék vonalra tornázom. Ja, és többször akartam már kérdezni, hogy "bazsevál" a mosogatógép?
Dorka: drukkolok nektek!
Manó: b@sszus neked mi energiád van, képes vagy újra és újra nekifutni a tejci megmentésének. Ügyi vagy nagyon.
Ckat: tök jó a kép, kis kreatív!
Bálint ma is nagyon sokat aludt. Mostanában ez van. Tegnap elhoztuk a járókat a nagyszülőktől. ( Még Blankáé volt, és helyhiány miatt anno elvittük) Kicsit félve tettem bele tegnap Bálintot, hogy vajon mit szól hozzá, de úgy tűnik tetszik neki...ma is sokat volt benne, egyszer nyomott is benne egy 1,5 órás szundit.
Andi: érdekes, Bálint sem szeret mostanában hason feküdni. Csak úgy tudjuk hason altatni, ha már nagyon bekómál, és úgy tesszük le. Ha ébren van, és hasra tesszük, ( mint pl ma a járókában) egy-két perc, és a hátára fordul. Ez van most....
Megyek, indul a maratoni torna, majd jövök.
Móni
[/b]