A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » János Kórházas Anyukák topicja

VIKI, KÖSZÖNJÜK.

Kép
niki30

Szia Bogi!

Én is szeretnék gratulálni :!: Nagyon ügyes voltál :!:

Biztos nem emlékszel rám, a másik topikba tévedtem egyszer véletlenül és leveleztünk a streptococcus-ról. Én is ezzel küzdök. Elolvasva a szüléstörténetedet, nem írtál arról, hogy a babát megfigyelték-e vagy kapott-e ő is antibiotikumot megszületése után? Vagy egyáltalán a strepto-val kapcsolatban annyi történt, hogy a szülés alatt kaptál 3x antibiotikumot? Nagyon kíváncsi vagyok, kérlek, írj erről is néhány sort!

Köszi

Kriszti

Kép

Kép
martyr

kriszti. én is streptos vagyok, és én a vajúdás alatt kaptam 3x előző este egyszer. ennyi, más nem történt, de abban az esetben, ha az anya elégszer kap antibiot, nem is kell már más. ill. a jánosban akkor a baba nem kap, ha az anya kapott elégszer.
kerekpocak

Szia Kerekpocak!

De őt nem is vizsgálják, tenyésztést nem végeznek vele kapcsolatban? Csak ránézésre megállapítják, hogy minden a legnagyobb rendben?

Kriszti

Kép

Kép
martyr

Szia Kriszti!

Én is streptos voltam. A vajúdásom alatt én 4X kaptam antibiot (eléggé hosszú volt), a kisfiam már semmit nem kapott születése után. Mondjuk mi végül császárosak lettünk. Különösebben nem figyelték meg és tenyésztést sem végeztek nála. Elvileg ugye csak akkor lehet baj a babáknál, ha természetes úton születnek és nem kapnak semmilyen védettséget a baci ellen.

Ne izgulj!!! Minden OK lesz! Ez a strepto dolog eleve rosszabbnak hangzik, mint amekkora a valószínűsége, hogy bajt okozzon. Értem ez alatt azt, hogy a Jánosban erre nagyon odafigyelnek a várandóság alatt, így hát természetes, hogy szülés közben megkapja az anyuka az antibiot!

Remélem segítettem egy picit.

Üdv,
Fatima

fatima

Anzsi, Niki, Viki! Tarek köszöni a köszöntést!!! :) :wink: :)

fatima

Anzsi! Kérdésedre válaszolva: elfogadhatóan vagyunk. Továbbra is keveset eszünk (az átlaghoz képest :)) és nekem úgy tűnik, hogy egyre kevesebbet!!! :( Ma kiderül, hogy mennyit gyarapodott a héten. Ha jól gyarapszik, akkor tényleg nincs más :arrow: MEGNYUGSZOM!!! :) :) :)

A legrosszabb az, hogy folyton kiöntjük a drága tápszert! Egyszerűen nem tudok nem arra gondolni, hogy éhező gyerekek milliói örülnének egy cseppnek abból a tápiból! :(
Na mindegy! Majd csak magjavul az étvágyunk és akkor nem kell pocsékolnunk! :)

fatima

Sziasztok!

Ákos babának és kis Tareknek nagyon boldog hófordulót!!!

Bogi: nem semmi a szüléstörténeted! le a kalappal, h így bírtad. Én a 4 óra vajúdásnál már meg akartam halni.
Nekem Petra 4200 gmal született, 4020 gmal engedték ki, és az első héten 3800-ra fogyott. Utána kezdett el gyarapodni. Úhogy emiatt ne aggódj!

Teri

KépKépKép
pruci

fatima!! először is:

BOLDOG HÓFORDULÓT ÉDES TAREK!!!!!!!

már most szeretnélek óvni attól, hogy ha nem találod elegendőnek a gyarapodást elkezdj pánikolni!!! nem biztos h a babák minden héten az előírtnak megfelelően híznak! főleg az ilyen vékony babák, mint tarek!!! sztem a következőt figyeld:

-alszik úgy éjjel, mint eddig?
-mosolygós? jókedvű? v. aluszékony, ványadt, sápadt?
-élénk, mozgékony?

ha nem a negatív opciók állnak fent akkor NE FOGLALKOZZ AZZAL, H MENNYIT HÍZOTT TAREK! HATALMAS ELTÉRÉSEK LEHETNEK! VANNAK BABÁK AKIK BÁR ÚGY TŰNIK SEMMIT NEM ESZNEK, A NEKIK OPONT MEGFELELŐ MENNYISÉGET VISZIK BE!

és végül, valóban mitől tartasz? éhenhalni nem fog! ha éhes eszik. ha nem, akkor nem.
kerekpocak

:)Zsófi! Nem tartok én már semmitől!!! :) :( :) Csak szeretném, ha azért fejlődne a fiam. Ahhoz, hogy focizni tudjon majd apával sokat kell nőnie és erősödnie. Máskülönben a labda fogja őt odébb gurítani! :lol: :lol: :lol: (nagyon vicces vagyok, mi???)

A többit priviben írom, hogy ne fárasszak vele senkit. :) :wink: :)

fatima

olvasom!!! jó ez a labdás!!! hihi, samunál viszont lehet, h az lesz, h őt keverik össze a lasztival hehehhee :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

:lol: :lol: :lol: Kinek ez a baja - kinek az baja! :lol: :lol: :lol:

fatima

Hy!

Fatima, kezdem azt érezni, h. kezdessz megnyugodni. Remélem jól érzem.

Nálunk a helyzet változatlan. Emma beteg, náthás, köhög, de jókedélyű és alszik rendesen. Éjjel csak kétszer ébred, orrlevszívás, viszont a köhögéstől nehezen alszik vissza. Szeretne ő aludni, de nem megy a köhögéstől.:(
Én azért nem pánikolok, tudom, h. nincs nagy baj.
Ágyához teszünk éjszaka kamillás gőzt, megemeltük a fejénél a szivacsot. Teát kibukja, nem vált be. Víz, cici, orrlevszívás és fluimare. Ennyi.

Ma tudjátok mit csinált? Egyedül ült a földön, előre nyúlt egy játékért, majd visszaegyenesedett és ezt párszor megcsinálta, tök egyedül, támaszték nélkül. Klassz, mi?!:)

Én mindig olyan büszke vagyok rá. És ha hiszitek, ha nem, minden reggel, mikor odaveszem magunkhoz, elcsodálkozom rajta, h. van, h. ő a miénk és h. mennyire hozzátartozik már az életünkhöz. El sem tudnám képzelni nélküle. Egyszerűen üres lenne és unalmas.
És amikor mosolyt csalunk az arcára, azt érzem, h. viszont szeret minket.

Ez egy érzelgős pár sor volt.
:oops:

Kép
niki30

martyr: dehogynem emlékszem Rád! Igen a babámat nem figyelték ennek kapcsán a szülés után egyáltalán, ugyanis én ötször megkaptam az antibiotikumot a 20 óra alatt, de legalábbis négyszer biztos. Ettől még az én és a baba zárójelentésében is benne van, mint információ - így mikor hazaértünk és kijött a gyerekorvos látta azonnal, mondta hogy majd erre is figyel, de biztos nem lesz semmi gond, mert bőven kaptam antibiotikumot!
Szóval ezen én már nem aggódom, te se tedd:)

Kép
bogen

Nem értem én ezt, hogy egy csecsemő hogy bír ennyit fent lenni!!! Bazsikám ma fél 5 óta csak kétszer fél órát aludt, szopik rendesen, hasa sem fáj, nem sírdogál csak nézelődik a nagyvilágba, de ehhez az kell, hogy ott legyen a közvetlen közelemben!
Nem kéne többet aludnia? Mióta itthon vagyunk (1,5 hete) ez már a harmadik ilyen nap....

Kép
bogen

pruci: köszi, az etetés és súly kérdése miatt már nem is aggódom. Bazsóka még mindig csak 4300gr, mint ahogy kijöttünk a kórházból... de akkor ez normális, majd csak elindul a növésben:)

Kép
bogen

Fatima és Bogi!

Köszönöm a válaszokat! Megpróbálok nem aggódni. De azért csak jobb lenne, ha őt is megvizsgálnák alaposabban, mondjuk egy tenyésztés nem árthat.

Én egyébként nem a fővárosban, hanem egy vidéki kórházban szülök majd. (Csak véletlenül kerültem ide hozzátok). De már itt is beígérték nekem az antibiotikumot szülés alatt.

Úgy látszik, több kismamát érint ez a dolog, mint hittem volna...

Kép

Kép
martyr

JOBBULÁST DRÁGA EMMÁCSKA!!!

Anyának meg annyit, hogy az érzelgőssége teljesen normális! Baj lenne, ha nem így éreznél Niki! :) :wink: :)

Én is így vagyok ezzel, kivéve amikor hisztizik Tarek vagy amikor hulla vagyok egy nehéz nap után. :( Szerintem nincsen a világon olyan anya, aki ha kiborul valamin ne gondolna egy pillanatra arra, hogy "jajj - kellet ez nekem?". Aki azt állítja, hogy nem, az hazudik!!! Közben meg úgy szeretjük őket, hogy az életünket adnánk értük/nekik. Nem????

[quote]F írta:atima, kezdem azt érezni, h. kezdessz megnyugodni. Remélem jól érzem.

Hááááát! Megpróbálok viccesen hozzáállni a dolgokhoz. Mást nem tehetek. Asszeóm.... :)

fatima

kriszti: a nők 50% a strepto hordozó! szal a fele anyuka streptos!!!
kerekpocak

Zsófi, Niki, MINDENKI!!!!

TAREK 160 grammot hízott!!! 6220 gramm!!!

ÉLJEN-ÉLJEN-ÉLJEN!!!

fatima

Olyan olyan olyan BOLDOG VAGYOK!!!!

Az én kis NAGYFIAM!!! Tényleg tudja mi kell neki!! :lol: :lol: :lol:

fatima

na akkor már nem is írok privit. MINDEN ÍGY SZUPER!!! csak azt akartam benne írni, hogy a babák étkezési szokásai totál megváltozhatnak. egy nagyétkű baba is lehet kisétkű és fordítva. sajnos- szerencsére a babák élete az állandó változás és ehhez egy olyan személyiségű embernek, mint te vagy én, aki a kiszámíthatóságot szereti, nehéz alkalmazkodnia, elfogadnia. de HOZZÁ LEHET SZOKNI!! és szerencsére (sok esetben) a babák okosabbak, minzt mi! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

Boldog hónapfordulót minden babának, és boldog szülinapot Anzsi!!!!!!!

Hát mi sem nagyon akaródzunk enni mostanság, és a hisztik is gyakoriak, de

KIJÖTT AZ ELSŐ FOGUNK!!!!!!

Bár ennek annyira nem örülök, mert most akkor szépen sorban jönni fog a többi. És a fogatlan mosoly olyan nagyon cuki!!!!! De egyszer ennek is el kellett jönnie.

Fatima, nyugi, Maja sem eszik. Eddig vacsira bevágott egy üveges bébikaját, most meg még a negyedét sem eszi meg. Hát ez van. És a doki nő szerint meg még sovány is. :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:
Csak pozitívan anyuka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tessék tanulni Nikitől!!!! Én mindig elképedek, hogy milyen nyugalommal és bizalommal van bármi is történjék.

Zsófi: mikor lesz már a rég beígért pocak fotó??? :lol: :lol: Jobb a kedved mostanában, amit örömmel hallok. Minden rendben volt az AFPvel??? Jónás baba aktívkodik??

Viki: aztán tessék ám bemutatni a Beni fotókat, vagy legalább közhírré tenni a linket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszi Mindenkinek!!!

Azt hiszem ezt hívják életjelnek. :wink:

Kép

Kép
b79andi

Zsófi! Annyira köszönöm!!! :) :) :) Mást nem is nagyon tudok/akarok mondani. Igazad van és igyekszem ehhez tartani magamat a jövőben. Végülis soha senki nem mondta, hogy anyának lenni könnyű. Idő kell, hogy az ember lánya beérjen. Pláne, ha olyanról van szó, mint én (vagy te)! :) :) :)
Tudod szerintem nem véletlen ez az egész. Ott fennt arra akarnak tanítani, hogy legyek türelmesebb és elfogadjam, hogy vannak dolgok, amik tőlem kivülállóak. Nem befolyásolhatok mindent és nem minden csak úgy jó, ahogy én gondolom vagy ahogy én csinálnám. Az életemben mindent ÉN irányítottam idáig. Minden úgy volt jó, ahogy én gondoltam. Úgy látszik az anyaszerep végül megtanít majd erre-arra, amit bízom benne, hogy az élet más területén is hasznosítani tudok majd! Na legyen ez az zárszó. (úgy volt, hogy nem mondok semmit... :))

fatima

Andi! ELSŐ FOG??????????????? :shock: :shock: :shock:
Nem azt mondtad a múltkor, hogy nyoma sincsen!?! :roll: :lol: Na látod-látod.... Meg van a gyakori éjjeli keléseknek, állandó cicin lógásnak az oka!!! :) Valahol örülhetsz... Mostmár tudod, hogy ezért van és nem másért. Közben meg azért szar ahogy mondtad, hogy mostantól nincsen megállj!!!! :)

Tareknek még nem bújt ki, de ha a ti esetetekből indulok ki, akkor lehet, hogy egyik napról a másikra ki fog jönni! :) Hűűűűűűűűha! :)

Küldök nektek sok +++++++++ energy-t! Én most valahogy jóóóól feltöltődtem!!! :) :) :)

Nikiről meg annyit, hogy ha nem ilyen anyuka lenne, akkor nagyot csalódnék benne. Ő olyan nyugis és türelmes! Emma pedig nyílván egy tündérbaba, aki pont olyan, mint a mamija! :) Ugye Niki?

Na mindenkinek JÓ ÉJT!!! megyek alszok, míg lehet, mert 2 éjszaka óta mi is óránként ébredünk. Jajjjjjj! Mi lesz még itt kérem szépen??

Csóóóók,
F.

fatima

kicsit rólunk: samu éjjel sajnos még mindig nem az igazi. sokszor köhögőrohamra ébred és utána nehezen alszik csak vissza. már 3x jártam a dokinknál, aki szerint minden rendben, de mivel volt a múlt héten olyan éjjel, h össz-vissz 3 órát aludtam, úgy döntöttem elviszem füll-orr-gége szakrendelésre. vicces vlt, mert du 5kor a zuhogó esőben a jános kórház előtti parkolótól kézben cipeltem fel samut a legtetején lévő gyerekosztályra (mert kifogyott a benzin és csaba elrohant tankolni) azt hittem sérvet kapok :) :)
a doki ott azt mondta, hogy semmi gáz, visszamaradt egy kis orrmandula duzzanat és ezért köhög, kaptuunk rá orrcseppet speckót. itthon aztán MINDEN porfogó elemet kiszanáltam a szobából és elméletben jobb az éjszaka, de még így is nagyon sírva ébredt éjjel és csak úgy aludt el, h fogtam a kezét. lehet h összefügg azzal, h ugye a szüleim most először vitték el. amit mindkét fél nagyon élvezett, de arra gondoltam, h azért ő lehet h csodálkozott, h hol van anya és apa és ez éjjel csapódott le, amikor görcsösen fogta a kezemet. és egy zokogó "anya gyere"- nek ki tud ellen állni? én tuti nem.
samunak sose volt az a bizonyos 7 hónapos szeparációs szorongása, lehet h most jön ki?? nemtom, mindenesetre van egy két ötletem még, ha kifogytam majd sikítok, hátha nektek is van vmi. (a ringatáson kívül: fájós a hátam és a derekam :) :))

jónás nagyokat rúg, nagyon édes, már egyértelműen érezhető kézrátételkor is. :) :) fotó lesz majd, scak egyelőre nem volt érkezésem.

afp: eredmény sztem rossz lesz, mert nem megfelelő időben csinálták, inkább 17. héten készült, de nem parázom, annyi emberé lesz rossz, h külföldön már nem is csinálják.

amúgy meg ne tudjátok meg milyen színű lett a karom utána. lilás, barnás zöldes. irtó gáz.

kicsit jobb, de azért elég sokat stresszelek mindenen, de próbálok NEM! pl eltűnt a vízvezeték szerelőnk és miatta áll az egész építkezés... pedig már szinte minden kész...

jó éjt csajok!!
kerekpocak

Halihó Anyucik!

Evu, Bogi!
Köszönöm a szüli törieiteket! Annyira jó volt olvasni őket!
Hatalmas gartula a Babókhoz!
Egy idő után úgy érzi az Anyuci, hogy "Atya ég, megszülni nem is volt olyan nehéz (csak pár óra), sokkal nehezebb megbírkózni az összes többi "para-jelenséggel", ami az elkövetkező évtizedekben vár ránk. (Eszik-nem eszik, mért bukik, miért nem alszik, miért nem forog még, miért nem beszél még, a beteges napok, és ezek állítólag csak a kis gondok, s jönnek a gyeremekés kamasz évek..." :wink: Nehéz, s mégis annyira gyönyörű dolog Anyának lenni. (ez valahogy kikívánkozott :) )

Évij!
Húha! Én már bizti csináltam volna tesztet :)
Kiváncsi leszek, mit lát, mond a doki.

Vicky!
Beni fotokat várjuk ám nagyon! Olyan tünemény!
(Hol talált rátok a fotós?

Zsóka!
Írj magatokról + fotók?
Lassan "kihalnak" a régi mototrosk? :roll: :cry: (Mondom, én, aki tényleg csak alig-alig tud jönni :cry: )

Fatima!
Úgy drukkoltam a két írásod között (egy szuszra olvastam az utolsó hsz-om óta írtakat), hogy minden rendben legyen Tarekkal és gyarapodást mutasson a mérlegelés. És IGEN! Remélem tényleg megnyugtatott a Kismackó, hogy "Anya, minden rendben, csak a bendőm kicsi!" (A kiöntött tápszereket én is mindig megsirattam. :( )

Niki!
Jobbulást Emmának!

Andi!
Balának is 7 hósan bújt ki az első recéje anno. S sajnos ettől kezdve, igen sajnos ezzel is számolni kell. Bár lekopogom, mi annyira nem szenvedtünk velük, csak az evésünk lett nulla azokban az időkben.

Zsófi!
Jobbulást Samunak, jobb éjszakákat!
Azért ne tessék Samut így cipelgetni hegynek fel Jónáspocakkal!
SZuper lehet, hogy már Jónás is aktívkodik odabent. :D Pocakfotót várunk, nagyon-nagyon!
Vízszerelő: :evil: :evil: :evil: (sajnos ismerős szitu, kitartás!)
Hááááááááááát. 7-hós szeparációs szorongás nálunk sem volt, és ugyanígy, ebben a korban alakult ki valami miatt, hogy a mai napig úgy kell elaltatni, hogy fogjuk a kezét. Hogy miért alakult ez ki, passz. Ez is csak mint minden Balánál, egyik napról a másikra. Egyik nap még betettük a kiságyba, ott hagytuk, mukk nélkül befordult és aludt, másnap meg kézfogás. Gondoltuk pár napos korszak, mert túl sok info érte. Hát több mint egy éve tart... Amúgy olyan jó így elaludni vele, de ma kiborította az egész családot, amit művelt este. 1,5 órába telt, míg elaludt. Tornázott, énekelt, villany fel-le, 1l vizet megivott, csak aludni ne kelljen. Nem egyszer hagytuk ott, hogyha folytatja a kínlódást, akkor egyedül kell elaludni, hiába minden próbálkozás. Aztán a 1,5 óra kínlódás után úgy aludtunk el, hogy átkarolta a nyakamat, az arca az arcomban (alig kaptunk levegőt :shock: egymástól), s közben fogta a kezemet. Hát nem kell mondanom, hogy ez a "pozíció", mégha meg is fulladtam közben, feledtette minden hisztijét és a nehéz elalvását. IMÁDOM!

Puszi: Timi

Kép

Kép
timtom

Helló!

Fatima, ez tök szuper. Látod, látod:) (na ez hülye szöveg, tudom) :oops:

Ja, köszi, amit írtál. Jah, ilyen vagyok:)

Andi, első fogacskához gratulálok.

Kicsi Samunak sok puszit és sok anyai ölelést kívánok.
Jónás meg rugdalózik? Wow:)
Afp. hm. Majd kiderül. Biztos minden okés.

Na lépek, megyünk dokinénihez. Azért megnézetem a torkát és a tüdejét, nehogy visszamaradjon valami abból a csúnya náthából. Bár már nem köhög. Éjszaka többet fenn volt, viszont nem köhögött.

Na puszi mindenkinek!

Kép
niki30

sziasztok!

Olyan jó olvasgatni, hogy ki melyik korszakban mivel bajlódik és előre betekintést nyerni, hogy mi vár rám, ránk!

Nekem egyenlőre az altatás, etetés köti le minden energiámat, tegnap egész nap alig aludt Bazsika, de legalább éjszaka bepótolta, s egyszer ébredt fel!!!
Mikorra áll be az a bizonyos napirend?!
Vagy erről ne is álmodjak? Csak hát a védőnéni ezzel gyötör ...pedig én akkor etetek, amikor manóka kér...szerinte így csak össze-visszaság lesz az életünk, hát nem tudom...ti hogy csináltátok annó az elején?

És még valami: Tudtok ajánlani egy pár jó kis weboldalt ami a csecsemő fejlődésével foglalkozik?! Mikor mit csinál? Tudom, hogy ezek általánosságok, de kiindulópontnak jó lenne!

Manóka úgy tűnik végre elkezdett gyarapodni! Most mértem le, s 4400gr, már majdnem elérte a születési súlyát, nem értem hova riogat akkor a védőnő!

Kép
bogen

Szét megy a fejem úgy fáj, biztos front....mit lehet ilyenkor beszedni?! Hisz szoptatok!

Kép
bogen

Kép
niki30

Fejfájásra: Paracetamol. És ez recept nélküli.

Kép
niki30

niki30: köszi!!!

Viszont azóta már a lázam is felment, 38,8!!! Mi a fene lehet ez? Ez lenne a tejláz? De ez nem 2-3 napos korban van?
Amúgy semmi egyéb tünetem, csak a láz és a feszülő mell....szoptatni szoptatok, de fejni alig tudok valamicskét, holott érzem, hogy volna mit!

Gyerekorvost nem tudom elérni, körzeti doki meg 14-től rendel; mit tanácsoltok? Mit tegyek?
SEGÍTSETEK jó tanácsokkal!

Kép
bogen

Sziasztok!

www.iwiw.hu potrálon létre lett hozva, a Szent János Kórház Szülészet profil, akit érdekel bátran jelölje meg.
(Technikai okokból nem igazán jól müködik az oldal, de remélhetőleg a szolgáltató kijavítja a saját hibáját).
süncike

BOCSI CSAJOK DE MOST CSAK ENNYIRE TELIK, MERT EZERREL DOLGOZOM: (AMÚGY ZUGOLVASÓ VAGYOK, KÖVETEK MINDENT, CSAK ÍRNI NO ENERGY)

[size=18]ZSÓKA, ISTEN ÉLTESSEN NÉVNAPODON !!!!!!
SOK PUSZI !!
[/size]

Marcsi

KépKép
alon

bOGI HÍVD FEL A VÉDŐNŐDET !

Marcsi

KépKép
alon

bOCSI A CAPS-LOCK-ért !

Marcsi

KépKép
alon

MARCSI, NAGYON KÖSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

KépKép
logi

Bogi! Feszülnek a melleid, de nem tudsz fejni? Nincsen valahol csomó bennük??? Csak mert attól lehet lázad, ha begyullad a melled. Jól masszírozd át a melleidet és csekkold le, hogy nincs-e csomó valahol. Nehogy véletlenül az legyen, mert az nagyon tud fájni stb. Drukkok, hogy minden OK legyen és lemenjen a lázad!

Arra a kérdésedre, hogy legyen-e rendszer stb bizti sok véleményt hallottál már idáig is. Én a rendszer híve vagyok (kicsit nagyon is :oops: ), de neked kell érezned, hogy nektek mi a jó és mi fog beválni. Tény, hogy jobban ki tudod számítani a dolgokat, ha nem igény szerint eteted Balázst. Esetleg próbáld meg a 3 óránkénti etetést. Tévhit, hogy akkor kell enni adni a babáknak, ha sír. Ha netán úgy érzed, hogy azért sír vagy nyügi, mert éhes, akkor nyugodtan adj neki korábban.

Remélem tudtam egy picit segíteni! :) :wink: :)

fatima

BOLDOG NÉVNAPOT ZSÓKA!!!

fatima

Öreg Rókák!

Miért van az az érzésem, hogy mind nagyon el vagyok tűnve??? :roll: Régebben annyira sokat írtatok és olyan jó volt hallani rólatok, most meg talán már hetek óta senki nem jön közületek. Ugye nincsen valami baj??? :roll: :shock: :roll: Olyan mintha átadtátok volna nekünk a helyet.... :(
Kata, Zsóka, Marcsi, Edus, Nóri, Klári, Anzsi, Reni és még sorolhatnám! MERRE VAGYTOK??????

Remélem nem haragszotok amiért így rákérdeztem, de nekem nagyon feltűnt, hogy távol vagytok mind. És ráadásul IGAZOLATLANUL!!! :)

TESSÉK BEJELENTKEZNI!!!

fatima

Zsókákat isten éltesse!

Kép
niki30

Niki! Doki mit mondott??? Emma jól van?

fatima

hali...

en is vagyok, de semmi idöm netezni :cry:
helyzet: Vanibaba vegre dagisodik!!!!mult het hetfön 2790 g volt, ma reggel pedig 3100 g!!!!!!!!!! :lol: juhuuuuuuuuuu :wink:
viszont elkezdett bukni..eleg sokat, irt is fel a dokinö taplaleksüritöt, de 6 gyogyszertarban(!!!!!!!!!!!!!!!!) nezte meg a parom es sehol nem volt!!!!ugyhogy ma megrendeltük..az eszem megall.. :shock: remelem ez segit, különben gasztroent., de bizom benne, hogy nem..sztem csak elerkeztünk a "nemevestöl" a moho zabalasig, mert egesz nap cicizne, hihetetlen..csak cicin nyugszik meg, ugy alszik el, vannak napok, amikor nem tudom lerakni 5 percre sem..az eleg gaz..remelem, hogy nekünk is lesz hamarosan valami rendszerünk 8)
jaj, a vedönö is jön mindjart..nyugit szeretnek, almos vagyok :wink:

holnaptol mehetünk setalni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

csajok, 7vgen raalltam a merlegre...azt hittem sirogörcsöt kapok..alig varom, hogy kitombolhassam magamat egy uszodaban vagy egy fitness teremben :wink:

Bogi, nagyon szep a szülestörteneted, en is megkönnyeztem :wink: engem a csajok itt nagyon megnyugtattak a baba taplalassal kapcsolatban, te se idegeskedj, rendben lesz minden :wink: a lazzal kapcsolatban sztem is hivd a vedönöt!

Fatima, nagyon örülök, hogy jobb a kedved, drukkolok nektek!! :D

Niki, en is jobbulast kivanok Emmacskanak!!! :D

Zsófi, en is nyugisabb ejjeleket kivanok Samunak :lol: vigyazz magadra, a cipelösdi story nem semmi :shock: es mar erzed Jonasbabat?de jo!!!!!!!!! :D

Andi, 1.fog??jujjj..telik az idö gyorsan, nem?en neha azt kivanom, hogy Vani nöhetne gyorsabban is, mondjuk lehetne holnap 1 eves :lol: :wink:

Timi, köszönjük a gratulaciokat!!

csajok, akinek nem reagaltam, sorry..lyukas az agyam :shock:

megyek teregetni, Vanikam lepisilte a doktor neni kezet, amikor ö vizsgalta..hihi :lol:

pusszancs
Vendég

Szerencsére sikerült beszélnem a gyerekorvossal és a védőnővel is és mindketten ugyanazt mondták:)
Szóval, igen minden etetés után csutkára ki kell fejni a melleimet, s ahányszor manóka enni akar, annyiszor ciciztetni, hogy szívja ki teljesen!
Algopirint ehetek, sőt egyem is az nem árt a babának!
Ha ezzel a módszerrel nem megy le a láz és nincs változás csüt reggelig, akkor vissza kell menjek a Jánosba ahhoz akinél szültem, mert akkor a méhemmel van vmi, vagy a gátsebbel - az a rosszabbik eset!
Szóval szorítsatok nekem, hogy csak a cicim rengeteg tejcsije legyen ez!
Manóka persze ma óránként ébred, alig eszik és cicin bealszik....pedig ennie kéne rengeteget!!!!!!!!!!!!!

Van vkinek vmi jó elektromos mellszívó ötlete? Holnap elküldöm a páromat vásárolni, elvégre szabadnapot vett ki - megy az OEP-be:)
Mert ez az AVENT kézi izé nekem úgy tűnik nyavalyát sem ér!!!

Fatima: hát, én is a rendszer híve vagyok, meg fontos nekem a kiszámíthatóság de egyenlőre nem látom hogyan tudnám ezt megvalósítani! Neked mennyi ideig tartott az elején?
Vannak jó alvó napjaink, akkor nem ébresztem szívesen, mert örülök, hogy végre alszik és van amikor alig alszik 4-5ször fél órát!!!!

Kép
bogen

Vanómanó milyen szépen hízik.:)

Eszembe jutott (h. írod, h. cicin alszik el), h. Emma is csak azon aludt el míg kisebb volt és szépen átszokott. Most is van, h. cicin beájul, de már nemcsak azon tud elaludni. És ezt ő alakította ki.
Szóval mondták nekem is, h. húú nehogy rászoktassam és ne hagyjam. Nem tudtam mit csinálni, egyszerűen beájult és most, ettől függetlenül tök szépen elalszik egyedül is. (este kimondottan egyedül).
Elnézést, h. ezt leírtam. :oops:

Kép
niki30

Nem találom a wiw-en a Szent János Kórház szülészet-et? !
Ez a neve pontosan?!

Kép
bogen

ZSÓKA! NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!!

MARCINAK PEDIG NAGYON BOLDOG 20. HÓFORDULÓT!!!!

Kép

Teri

KépKépKép
pruci

Bogen!

Szent János Kórház Szülészet a profil neve, de mint írtam valami gond van az iwiw-en, a napokban regisztrált profilokkal. Állítólag napokon belül kijavítják a technikai hibát, és használható lesz az oldal.

Üdv: a profil létrehozója
süncike

KEDVES ZSÓKA!!!!

Kép

Kép
viky30

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: